mirrorofsorrow Δημ. December 1, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2008 Δεν είναι ακόμα διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pot Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 σημερα μετα απο ενα μηνα χρησης χρειαστηκε να κανω καποιες κλησεις με το μεγαφωνο ενεργοποιημενο. καθε φορα που πατουσα μεγαφωνο-ενεργοποιηση μου εγραφε ακουστικο ενεργοποιηθηκε και συνεχιζε κανονικα απο το ακουστικο η κληση ,γνωριζει κανεις γιατι δεν λειτουργει το μεγαφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Μιλάω πάντα μέσω ΒΤ ακουστικού. Μερικές φορές όμως που τυχαίνει να μην είναι συνδεμένο ή να κλείνει κατά την διάρκεια της κλήσης, πατάω το δεξί ειδικό και το μεγάφωνο ενεργοποιείται χωρίς πρόβλημα. Έχει τύχει να κάνω και εναλλαγή ακουστικού - μεγαφώνου αλλά και πάλι δεν μου κόλλησε ποτέ. Ποιά έκδοση έχεις; Την 12.046 ή παλιότερη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyN78 Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 σημερα μετα απο ενα μηνα χρησης χρειαστηκε να κανω καποιες κλησεις με το μεγαφωνο ενεργοποιημενο. καθε φορα που πατουσα μεγαφωνο-ενεργοποιηση μου εγραφε ακουστικο ενεργοποιηθηκε και συνεχιζε κανονικα απο το ακουστικο η κληση ,γνωριζει κανεις γιατι δεν λειτουργει το μεγαφωνο? και μενα το εχει κανει αυτο...απλα κολλαει καμμια φορα,αν κανεις μια επανεκκινηση θα δουλευει παλι κανονικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. December 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 απαντήστε και σε μένα ρε παιδιά... !! υπάρχει περιπτωση να υπάρξει πρόβλημα με τα κουμπιά;; Παράθεση Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2008 Δηλαδή αν σου πούμε όχι, θα είσαι ήσυχος; Τί να σου πούμε; Ανάλογα την χρήση, το πόσο το προσέχεις, το πόσο θα το κρατήσεις... Πολλά παίζουν ρόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 αγόρασα σήμερα το Ν78 από dealer της cosmote και δεν είχε ελληνικά.... πως το εξηγείτε; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Η συσκευη σου προοριζοταν για αλλη χωρα. Διαβασε εδω και θα κατελαβεις.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2253380#post2253380 Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 μου το κράτησαν τα παιδιά στο μαγαζί για να περάσουν Ελληνικά οπότε εντάξει απλά με παραξένεψε Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Πολύ πιθανόν σε επόμενη αναβάθμιση που κάνεις μέσω του Nokia Software Updater να χάσεις τα ελληνικά. Οπότε έχε κατά νου τη διαδικασία που αναφέρεις πιο πάνω ο gianpithio. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Μπορει να κανουν οτι γραφει και στον οδηγο. Καλο θα ειναι να μαθεις για ποια χωρα προοριζοταν η συσκευη σου :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 παίζει να είναι παραεισαγωγή για αυτό να μην έχει Ελληνικά; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Ναι παίζει. Δεν είναι σπάνιο. Έχει συμβεί σε αρκετούς. Πάντως καλό είναι να βρεις τη χώρα από την οποία προέρχεται η συσκευή σου ώστε να γνωρίζεις αν σε καλύπτει η εγγύηση της alpha copy ή όχι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 τέλοσπαντων ας ελπίσουμε να μην έχω πρόβλημα. κάτι άλλο. ποιο πρόγραμμα πάει καλύτερα με τον Ν78 το sygic ή το garmin; Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Καλύτερα το garmin. Δες το αντίστοιχο θέμα για οδηγίες κτλ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 σημερα μετα απο ενα μηνα χρησης χρειαστηκε να κανω καποιες κλησεις με το μεγαφωνο ενεργοποιημενο. καθε φορα που πατουσα μεγαφωνο-ενεργοποιηση μου εγραφε ακουστικο ενεργοποιηθηκε και συνεχιζε κανονικα απο το ακουστικο η κληση ,γνωριζει κανεις γιατι δεν λειτουργει το μεγαφωνο? kai μενα μου το εκανε μια φορα και με παραξενεψε να σου πω την αληθεια αλλα το εκανα απενεργοποιηση και μετα ολα καλα.:X Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2008 Λέτε να πέσει η τιμούλα του καθόλου μέχρι τον Φεβρουάριο; Θέλω να το τιμήσω γι'αυτό, αλλά δεν θέλω να δώσω 320e που έχει τώρα. Αναφέρομαι στα καταστήματα Vodafone, μιας και μόνο από κει μπορώ να το πάρω. Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Λέτε να πέσει η τιμούλα του καθόλου μέχρι τον Φεβρουάριο; Θέλω να το τιμήσω γι'αυτό, αλλά δεν θέλω να δώσω 320e που έχει τώρα. Αναφέρομαι στα καταστήματα Vodafone, μιας και μόνο από κει μπορώ να το πάρω. Λόγω αναβάθμισης???? ΠΛΑΙΣΙΟ φίλε μου με κλειστά μάτια. Ασε που σου βγαίνει η επιδότηση σε καλύτερη τιμή. Μην με ρωτας πως κ τι δεν γνωρίζω. Αλλα όντως έτσι είναι καρατσεκαρισμένο.Εγώ έτσι το πήρα Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Η τιμή θα πέσει, λογικό άλλωστε, το θέμα είναι πόσο μπορείς να περιμένεις. Πολύ πιθανόν, μετά το πέρας των γιορτών, να φτάσει τα 300 ευρώ. Εκείνη την περίοδο θα σκάσουν και τα Ν79 και 5800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
proper_evolution Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Λόγω αναβάθμισης???? ΠΛΑΙΣΙΟ φίλε μου με κλειστά μάτια. Ασε που σου βγαίνει η επιδότηση σε καλύτερη τιμή. Μην με ρωτας πως κ τι δεν γνωρίζω. Αλλα όντως έτσι είναι καρατσεκαρισμένο.Εγώ έτσι το πήρα Δε μπορώ να πάω στο πλαίσιο γιατί έχω επιταγή από το Pointmania. (Καταραμένη vodafone.) Παράθεση Πραγματικός φίλος είναι αυτός που έρχεται, όταν οι άλλοι φέυγουν... :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satyros Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Δε μπορώ να πάω στο πλαίσιο γιατί έχω επιταγή από το Pointmania. (Καταραμένη vodafone.) δεν ξέρω πόσα γλιτώνεις αλλα εγώ σε σχέση με τη vodafone γλίτωσα καμια 80άρα Παράθεση Axinos Productions www.youtube.com/c/axinos_productions Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pikos2000gr Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Εγω παντως απο την Πάρο το αγόρασα στα 280ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0nFuSeR Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 ρε παιδια μου κλεψαν το κινητο και το ειχα μολις 1 μηνα, υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να το βρω? ακουω διαφορα για αυτο ρωταω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Πέρα από το να δηλώσεις το imei στην alpha copy πηγαίνοντας σε κάποιο Nokia Shop, δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Και με τη δήλωση αυτή μη φανταστείς τίποτα... απλά αν το πάνε σε κάποιο Nokia Shop είτε για αναβάθμιση είτε για επισκευή μόνο τότε θα το κρατήσουν και θα σε ενημερώσουν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 4, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2008 Όχι, δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts