Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σ' εμένα είναι τα ίδια πράγματα. Έχει να κάνει καθαρά με το σημείο που βρίσκεται ο καθένας μάλλον.

Μη το συνεχίσουμε όμως εδώ, θα μας κράξουν, και δικαίως.

δεν νομίζω οτι παίχει το σημείο γιατί είμαι κέντρο καράκεντρο τίγκα στα στενα με μια λωρίδα ουρανό.

Γιατί να μας κράξουν, μιλάμε για το N78

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια καλησπέρα..οταν θα χακάρω το κινητό μπορώ να σβήσω πράγματα οπως το nokia maps και γενικα πράγματα που δεν σβήνονται...εχει το κινητό μου αλλα αρχεία 27mb που δεν μπορώ να καταλάβω από που βρίσκονται...

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Όχι, το nokia maps δεν μπορείς να το σβήσεις αλλά ούτε και τις ενσωματωμένες εφαρμογές.

Ψάξε καλά με τον x-plore στο C και μόλις συναντάς αρχεία που δεν τα χρειάζεσαι, σβήνε τα.

Όχι, το nokia maps δεν μπορείς να το σβήσεις αλλά ούτε και τις ενσωματωμένες εφαρμογές.

Ψάξε καλά με τον x-plore στο C και μόλις συναντάς αρχεία που δεν τα χρειάζεσαι, σβήνε τα.

Πως μπορώ να καταλάβω ποια είναι τα αρχεία του συστήματος ώστε να μην σβήσω κατα λάθος πράγματα που δεν επιτρέπετε??

visit my photostream

Vaggelis Skoulaxenos

Τα αρχεια του συστηματος ειναι μεσα στο Z εαν θελεις εχεις προσβαση σε αυτους τους φακελους αλλα δεν μπορεις να σβησεις τιποτα.. :)

Περα απο αυτο μπορεις να προσεχεις τους φακελους private ,sys , system και resource γιατι εκει κανουν εγκατασταση οι εφαρμογες!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Γενικά, σβήνε μόνο αυτά που ξέρεις τι είναι. Αν σβήσεις κάτι σημαντικό κατα λάθος, μπορεί να προκαλέσεις πρόβλημα στην λειτουργία κάποιας σημαντικής για σένα εφαρμογής.

Αν κάνεις χακ στο κινητό σου, μην πειράξεις τα περιεχόμενα των φακέλων sys και private.

Γενικά, με τον x-plore, ψάξε όλους τους φακέλους στο C και σβήνε αρχεία που μπορεί να έχουν αποθηκευθεί εκεί και δεν τα χρειάζεσαι. Γενικά, το λειτουργικό δεν σε αφήνει να σβήσεις αρχεία συστήματος που είναι σημαντικά, αλλά λίγη προσοχή την θέλει.

παιδια εχω ενα προβλημα με τα στοιχεια flash οταν σερφαρω στο internet. δε μου τα εμφανιζει. πχ στις σελιδες http://www.bet365.com και http://www.tostoixima.gr δε μου βγαζει τα live scores. εχω την τελευταια εκδοση στο κιν μου. Στις ρυθμισεις εχω Δεσμη Java/ECMA = ενεργοποιημενη και στην φορτωση υλικου= Εικονες(οχι Flash) σε αυτο το εβαλα κ ολα τη ωρα που σερφαρα αλλα παλι δε μου τα εβγαζε, εκτος κ αν ηθελα restart. δε ξερω τι παιζει

Και εγώ το ίδο πρόβλημα αντιμετωπίζω όπως έγραψα 3-4 σελίδες πριν. Δεν είναι θέμα ιστοσελίδων, γιατί με τον ενσωματωμένο browser ανοίγουν και κατεβάζουν κανονικότατα (πχ gamershell & sportfm που δοκίμασα). Με τον Opera Mini όμως τίποτα. Δεν έχει και τίποτα ρυθμίσεις για flash ο Opera, τι γίνεται ρε γμτ, εσάς σας ανοίγουν όλες οι σελίδες κανονικά; Μπορείτε και κατεβάζετε αρχεία;

What u take is what u give...

Και εγώ το ίδο πρόβλημα αντιμετωπίζω όπως έγραψα 3-4 σελίδες πριν. Δεν είναι θέμα ιστοσελίδων, γιατί με τον ενσωματωμένο browser ανοίγουν και κατεβάζουν κανονικότατα (πχ gamershell & sportfm που δοκίμασα). Με τον Opera Mini όμως τίποτα. Δεν έχει και τίποτα ρυθμίσεις για flash ο Opera, τι γίνεται ρε γμτ, εσάς σας ανοίγουν όλες οι σελίδες κανονικά; Μπορείτε και κατεβάζετε αρχεία;

ο ενσωματωμενος browser σου τα εμφανιζει κανονικα?. μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις σου?

Streaming flash δεν παίζει.

Πάντως τέτοια απογοήτευση από κινητό δεν έχω πάρει.

Οι φωτογραφίες του ελεεινές σε σχέση με το Κ750 που είχα και με κοροιδεύει και η γυναίκα μου που της το έδωσα...

Η κατασκευή χειρότερη και από κινέζικο παιδικό παιχνίδι...

Το ledάκι στο νούμερο τέσσερα τρεμοπαίζει.

Τρίζει το σύμπαν...

Κολάει συνέχεια και θέλει restart

κόλησε και το real player και δεν έπαιζε κανένα βίντεο και ήθελε επαναφορά ρυθμίσεων

γμτ έπρεπε να πάρω το Ν82 τελικά....

ο ενσωματωμενος browser σου τα εμφανιζει κανονικα?. μπορεις να μου πεις τις ρυθμισεις σου?

Οπως είσαι στο "φόρτωση υλικού" βάλε "ΟΛΑ" και εγκατέστησε το Flash Lite 3.0

Απάντηση δεν βλέπω να παίρνουμε....:(

What u take is what u give...

Τα βίντεο υπάρχει τρόπος να μην τα εμφανίζει στις εικόνες μου αλλά να τα εμφανίζει στα κλίπ βίντεο?

Όχι, στο εικόνες τα εμφανίζει όλα και στο κλίπ βίντεο - τα βίντεό μου μόνο τα βίντεο.

Οπως είσαι στο "φόρτωση υλικού" βάλε "ΟΛΑ" και εγκατέστησε το Flash Lite 3.0

Απάντηση δεν βλέπω να παίρνουμε....:(

το flash lite 3.0 δεν ειναι εγκατεστημενο στο Ν78? χρειαζεται να το βαλω εγω?

Όχι, δεν χρειάζεται, είναι προεγκατεστημένο. Δες εδώ(στο τέλος της πρώτης στήλης).

Μόλις το παρέλαβα και' γω. Έμαθα ότι το Nokia Μaps μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε μόνο για 3 μήνες, αληθεύει; Υπάρχει τρόπος να το κρατήσουμε περισσότερο; Εάν επιλέξω άλλο πρόγραμμα, ποιο είναι αυτό; και πως μπορώ να το εγκαταστήσω; Συγγνώμη που ρωτάω πολλά, αλλά έχω να πάρω Νokia από το 2003 (6510) και τόσο καιρό είχα Motorola. Επίσης πως μπορώ να δω τις πλήρεις συντεταγμένες που βρίσκομαι κάθε χρονική στιγμή;
Hello moto....!

Καλως ηλθες στην παρεα.. :)

Θα σου προτεινα να ασχοληθεις απευθειας με το Garmin η το Sygic. Περα απο αυτο Εδω μπορεις να δεις και τις γνωμες απο αλλα μελη και να αποφασισεις κατα την κριση σου. Οταν περασουν οι 3 μηνες θα πρεπει η να αγορασεις το Nokia Μaps η να το βαλεις σπασμενο.. Περισσοτερα στο επισημο θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164791

Y.Γ.

Οι οδηγιες εγκαταστασης υπαρχουν στο 1 ποστ των επισημων θεματων.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Guest Dream1976chaser

Έψαξα αλλά δε βρήκα κάποια απάντηση, εκτός αν διέφυγε της προσοχής μου.

Δε γνωρίζω λοιπόν αν έχει ερωτηθεί και στο παρελθόν.

Το N78 υποστηρίζει High Capacity MicroSD κάρτες;

Έχει δοκιμάσει κανένας;

Το N78 υποστηρίζει High Capacity MicroSD κάρτες;

Φυσικά και υποστηρίζει. Θεωρητικά, μέχρι 32GB. Έχει δοκιμαστεί μέχρι και 16GB και δουλεύει άψογα. Εδώ και μήνες, χρησιμοποιώ το δικό μου Ν78 με 8άρα, 200ΜΒ ελεύθερα και δεν κολλάει ούτε για πλάκα.

Guest Dream1976chaser
Φυσικά και υποστηρίζει. Θεωρητικά, μέχρι 32GB. Έχει δοκιμαστεί μέχρι και 16GB και δουλεύει άψογα. Εδώ και μήνες, χρησιμοποιώ το δικό μου Ν78 με 8άρα, 200ΜΒ ελεύθερα και δεν κολλάει ούτε για πλάκα.

Thanx man!

Αλήθεια, αυτό το "δεν κολλάει" με έκανε να σταθώ λίγο.

Έχω προσέξει πως όταν πχ ανοίγω το menu με τις φωτογραφίες, οπότε γυρίζει σε landscape, έχει μια μικρή καθυστέρηση στην απόκρισή του (καμιά φορά δείχνει το animation που κάνει να "σκαλώνει" ανάμεσα στα frames, ενώ το ίδιο παρουσιάζει και κάνοντας browsing τις φωτογραφίες.

Συμβαίνει και σε άλλους; Είναι φυσιολογικό; Δεν είναι πως είναι ενοχλητικό, απλά το παρουσιάζει και το αναφέρω.

Στο τηλέφωνό μου έχω ελάχιστα multimedia αρχεία (καμιά 10αριά φωτογραφίες έχω βγάλει + 2-3 αρχεία ήχου που έχω περάσει), και σαν extra προγράμματα, το Live Messenger και το Garmin 5.00.10.

*Την μεγαλύτερη κάρτα μνήμης θέλω για μεταφορά Data αλλά και για να φορτώσω επιπλέον χάρτες που δε χωράνε στην υπάρχουσα μνήμη.

Λογικό είναι. Συμβαίνει σε όλα τα Ν78 να κολλάνε για κλάσματα του δευτερολέπτου τα εφέ.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Ρίχνοντας μια ματιά στην αναζήτηση αρχείων (το περιεχομενο μου) μπήκα στις επαφές. Εκεί διαπίστωσα ότι είχαν περαστεί σαν επαφές (και μόνο σαν όνομα ή επίθετο) 2-3 στοιχεία με δεκάδες αριθμούς και λατινικά γράμματα. Δεν ξέρω πώς πέρασαν εκεί και τι είναι αυτά. Όταν μπαίνω στις επαφές από το κυρίως μενού δεν εμφανίζονται. Επίσης προσπαθώ να τα σβήσω και δεν διαγράφονται... Ξέρει κάποιος περί τίνος πρόκειται?