Jump to content

[Επίσημο] Nokia N78

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια ερωτηση για τους κατεχοντες..

το μπλε δεν υπαρχει ετσι? το πισω καπακι βγαινει ολο,? ουτωσωστε αν το φερουν να μπορουμε να το αλλαξουμε?

πιο εχετε? το ασπρο η το καφε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια ερωτηση για τους κατεχοντες..

το μπλε δεν υπαρχει ετσι? το πισω καπακι βγαινει ολο,? ουτωσωστε αν το φερουν να μπορουμε να το αλλαξουμε?

πιο εχετε? το ασπρο η το καφε?

Ναι βγαίνει ολόκληρο το πίσω καπάκι οπότε δεν χρειάζεται να περιμένεις το μπλε.

Πας μεταγενέστερα και το αγοράζεις με το ΠΟΛΥ 10€.;)

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Γεια σας παίδες

Είδα και εγώ το Ν78 απο κοντά και όντως εντυπωσιάζει.Πιστευω οτι η μαγκια με τα μη γραμμενα πληκτρα που φαίνονται μονο όταν φωτίζεται είναι πολύ καλη.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να περάσω το Destinator ή κάποιο άλλο χάρτη εκτός του νοκια maps που εχει ηδη.Με ενδιαφέρει γιατι το destinator ειναι κορυφη.

Επίσης αν γίνεται θα τρέχει καλά ή θα κολλάει με το κινητό?Εχω Destinator σε qtek και ειναι τελειο

Ευχαριστω

Το θεμα φιλε μου ειναι οτι εσυ μας βγαζεις συνεχως εκτος θεματος μπαινοντας εδω για να κατηγορησεις το Ν78 συγκρινοντας το με το Ν82(αν διαβασεις τα προηγουμενα μνμ σου θα καταλαβεις):cool:

Απο καπακια εχει κανεις το ασπρο?λεει τπτ?:)απο βδομαδα παρεπικπτοντως παω να το παρω..αλλα ειμαι αναμεσα στο καφε και το ασπρο

TO NOY SAS

Το ελληνικό έχει ελληνικούς χαρακτήρες.

Και ναι έχει T9.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

Το τσιμπάω αυτές τις μέρες, κάνω check-up

Δηλ. αυτό που κυκλοφορεί στο e- shop , plaisio , kinitomania ......

στην πρόσοψη - στα κουμπιά έχει ελληνικούς χαρακτήρες?

Επειδή στις φωτογραφίες δε φαίνεται να έχει...

Το τσιμπάω αυτές τις μέρες, κάνω check-up

Δηλ. αυτό που κυκλοφορεί στο e- shop , plaisio , kinitomania ......

στην πρόσοψη - στα κουμπιά έχει ελληνικούς χαρακτήρες?

Επειδή στις φωτογραφίες δε φαίνεται να έχει...

Μόλις το πήρα απ'το Πλαίσιο.

Είχαν βάλει λάθος τιμή στο site τους στο πρόγραμμα που ήθελα και μου έκαναν δώρο ένα bt-hf της Nokia, & -3% :D - Not bad at all!

Θα περάσω αύριο να το πάρω, γιατί άργησε να ενεργοποιηθεί απ'την Cote η σύνδεση.

Αλλά έχουν διαθεσιμότητα (Πλαίσιο Ευκαρπίας) και μπορείς να το δεις και live, το έχουν έξω (μέσα στις δαχτυλιές βέβαια :cry:)

btw nichat56, ναι έχει και ελληνικά στα κουμπιά, πολύ στριμωγμένα imho.

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

για θυμίστε μου ποιος συνδιασμός πλήκτρων παίζει το ρόλο που έχει το μολυβάκι στο Ν73;

ευχαριστώ!!!

Μάλλον θες να πεις για το Ν78, το Ν73 έχει το πλήκρο με το μολυβάκι. Αν δεν κάνω λάθος είναι το αστεράκι με την δίεση.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

για θυμίστε μου ποιος συνδιασμός πλήκτρων παίζει το ρόλο που έχει το μολυβάκι στο Ν73;

ευχαριστώ!!!

Δεν είναι συνδυασμός. Απλά οι λειτουργίες του μολυβιού έχουν μοιραστεί στα πλήκτρα * και #.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως πιστεύω πως τα κουμπιά του Ν78 είναι πιο δύσκολα από του Ν82. Βρίσκονται πιο κοντά, δεν ξεχωρίζουν και νομίζω το χέρι σου μπορεί να τα μπερδέψει πιο εύκολα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά μπορεί να αλλάξει το λογότυπο του "σταθμού" από ΝΟΚΙΑ σε οτιδήποτε άλλο στο radio transmission;:shifty:Είναι η τρίτη φορά που ρωτάω, χωρίς απάντηση και δεν είναι δύσκολο να απαντηθεί απο τους ήδη κατόχους. Όταν αυτό συμβεί θα αλλάξω το bold....Ψάξτε το λίγο ρε παιδιά...
http://banners.wunderground.com/banner/gizmotemp/global/stations/16716.gif

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει διαθέσιμο στη Wind?

Εγώ σήμερα ρώτησα σε υποκατάστημα στην Αλεξανδρούπολη και το είχαν φέρει(οχι σε display).Μου έφερε κλειστό το κουτί απο μέσα και το άνοιξε μπροστά μου.Το επεξεργάστηκα για λίγο και μετά το έκλεισα.Θα το έχω μέσα στη βδομάδα.Από 420 μου το άφησαν 320 στο Flexy 25.

Πάντως πιστεύω πως τα κουμπιά του Ν78 είναι πιο δύσκολα από του Ν82. Βρίσκονται πιο κοντά, δεν ξεχωρίζουν και νομίζω το χέρι σου μπορεί να τα μπερδέψει πιο εύκολα.

Συμφωνώ. Έχω το Ν82 σε μαύρο και έλεγα να πάρω το Ν78. Όταν το περιεργάστικα χτες στο Πλαίσιο είδα ότι μάλλον το Ν82 είναι λίγο πιο ωραίο και εύχρηστο από το Ν78. Το Ν78 δείχνει λίγο πιο 'πλαστικό' από το μαύρο Ν82 και τα κουμπιά αν και δεν είναι κακά, είναι ποιο δύσχρηστα. Θα περιμένω μάλλον το Ν96 που θα έχει ποιο πολλές διαφορές από το Ν82 που έχω τώρα.

Τελικά μπορεί να αλλάξει το λογότυπο του "σταθμού" από ΝΟΚΙΑ σε οτιδήποτε άλλο στο radio transmission;:shifty:Είναι η τρίτη φορά που ρωτάω, χωρίς απάντηση και δεν είναι δύσκολο να απαντηθεί απο τους ήδη κατόχους. Όταν αυτό συμβεί θα αλλάξω το bold....Ψάξτε το λίγο ρε παιδιά...

Ποιος ο λογος να αλλαξει? Παντως μονο με hacking αν βρει καποιος κατι, με επιλογη στο μενου δεν υπαρχει!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Ξερει κανεις ποια ειναι η μεγιστη καρτα μνημης που μπορει να παρει?κατι εχω ακουσει για 8gb ..ισχυει??:worry:
TO NOY SAS

Δέχεται κανονικά 8GB.

Θεωριτικά μέχρι 32GB.

Καλησπέρα παιδιά

Ξαναρώτησα αλλα δεν ε'ιχα απάντηση.Σε νοκια οπως το ν82 και ν78 με symbian s60 μπορώ να βάλω το destinator ?????

Παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου πει