koubos21 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 (edited) Γεια σας.Αναρωτιομουν αν γινεται να μπω στο facebook με το το κινητο C902 ΔΩΡΕΑΝ. 0.facebook.com που ειναι η σελιδα και ειναι δωρεαν.Το κινητο ειναι της vodafone οποτε εχει μεσα κατι δικα της.Πως γινεται να μπω? Νομιζω στελνεις μηνυμα καπου αλλα δεν ξερω που Σας ευχαριστω και συγνωμμη εαν το βαλα σε λαθος κατηγορια Edited April 11, 2012 by koubos21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 ναι γίνεται...όλες οι εταιρίες το έχουν πια και μπορείς να μπεις από οποιοδήποτε κινητό χωρίς να χρεώνεσαι! Μπαίνω και εγώ μ΄αυτό καμια φορά. Δεν ξέρω τι επιλογές έχει ο browser με το brand της vodafone αλλά υποθέτω ότι μπορείς να γράψεις την διεύθυνση και να την κάνεις σελιδοδείκτη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koubos21 Δημ. April 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2012 Παταω στο Web και μου λεει Αποτυχία σύνδεσης.Ελέγξτε τις ρυθμίσεις.Εάν το πρόβλημα παραμένει,καλέστε το λειτουργό σας για υποστήριξη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis123 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 γεια σας παιδια..εχω ενα sony ericsson c902 και εχω ξεχασει τον κωδικο του τηλεφωνου...πως γινεται να το ξεκλειδοσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. August 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2012 Μονο αν κανεις εγκατασταση του λογισμικου του τηλεφωνου μεσω του Update Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2012 Τέσσερα μηδενικά δοκίμασες; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chokoclub46 Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπερα παιδια. ενας φιλος μου εχει στην κατοχη του το c902 απο εξωτερικο, και προσπαθωντας να του κανει αναβαθμηση μεσο seus εχασε τα ελληνικα που ειχε μεσα το τηλεφωνο. Γνωριζετε μηπως τι να κανουμε ωστε να επαναφερουμε τα ελληνικα.απο οτι ιδα εδω στις τελευτεες σελιδες και αλλος φιλος ειχε το ιδιο προβλημα με μας και αναγκαστηκε τελικα να το στειλει για σερβις. υπαρχει αλλι λυσι.ευχαριστουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 Καλησπερα παιδια. ενας φιλος μου εχει στην κατοχη του το c902 απο εξωτερικο, και προσπαθωντας να του κανει αναβαθμηση μεσο seus εχασε τα ελληνικα που ειχε μεσα το τηλεφωνο. Γνωριζετε μηπως τι να κανουμε ωστε να επαναφερουμε τα ελληνικα.απο οτι ιδα εδω στις τελευτεες σελιδες και αλλος φιλος ειχε το ιδιο προβλημα με μας και αναγκαστηκε τελικα να το στειλει για σερβις. υπαρχει αλλι λυσι.ευχαριστουμε. μονο σε service point θα περασεις ελληνικα.μονος σου δεν γινετε.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. December 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2012 Γίνεται φίλε, απλώς θέλει να βρεις καλώδιο usb και να περάσεις λογισμικο που να έχει ελληνικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Herkules27 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Καλησπερα.Προσπαθησα να ανοιξω το εν λογω κινητο μετα απο χρονια.Το αποτελεσμα ηταν να φωτισει το μπλε led της καμερας αλλα η οθονη να παραμενει κλειστη.Τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts