gelo Δημ. January 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2009 καλως ηρθες φιλε.περνα απο τα μαγαζακια και τουμπανιασε το;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 καλως ηρθες φιλε.περνα απο τα μαγαζακια και τουμπανιασε το;) Χεχε, να σου πω την αλήθεια, αφενός δε βρήκα κάποιο application που να μου χρειάζεται τόσο (με εξαίρεση ίσως ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι) και αφετέρου δε θέλω να μπλέξω με τη διαδικασία να κάνω sign την οποιαδήποτε εφαρμογή. :p Η συσκευή άλλωστε με εξυπηρετεί μια χαρά όπως είναι. :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Χεχε, να σου πω την αλήθεια, αφενός δε βρήκα κάποιο application που να μου χρειάζεται τόσο (με εξαίρεση ίσως ένα επιστημονικό κομπιουτεράκι) και αφετέρου δε θέλω να μπλέξω με τη διαδικασία να κάνω sign την οποιαδήποτε εφαρμογή. :p Η συσκευή άλλωστε με εξυπηρετεί μια χαρά όπως είναι. :) δεν χρειαζεται να τις κανεις sign;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Μπορεί να μου πει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπορώ να στείλω αρχεία προς άλλο τηλ ή υπολογιστή με ΒΤ; Επιλέγω το αρχείο που θέλω (πχ ένα ringtone), πατάω το δεξί πλήκτρο (δεν ξέρω πώς το λένε στα ελληνικά, έχω ιταλικά στη συσκευή), πηγαίνω στο "Αποστολή προς", όπου και δε μου εμφανίζεται βελάκι δεξιά (θα έπρεπε; ) και όταν πατήσω την επιλογή μου βγάζει μήνυμα «Δε βρέθηκε» και την επιλογή «Continua» μόνο. Τι πρέπει να κάνω; Το ΒΤ είναι ανοιχτό και το fw είναι το τελευταίο. Επίσης, μπορώ να λάβω χωρίς πρόβλημα αρχεία από άλλες συσκευές, μόνο αποστολή δεν κάνει. Edit: Άκυρο, λύθηκε με restart. Για να πω την αλήθεια, ήταν το τελευταίο πράγμα που σκέφτηκα! :p Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eximnos Δημ. January 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2009 Καλησπερα σας! Σας ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον και θα ασχοληθω με τις προτασεις σας! Θα το παλεψω και οτι προβλημα αντιμετωπισω θα το μοιραστουμε :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Καλημέρα, μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορώ να απενεργοποιήσω το GPRS? Κύριο μενού -> Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Λογαριασμοί Internet -> Ομάδες -> Internet -> Επεξεργασία Μαρκάρισμα του λογαριασμού GPRS -> Περισσότερα -> Αφαίρεση λογαριαμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ευχαριστώ. Το έκανα αυτό, αλλά η εικόνα πάνω από την μπάρα της μπαταρίας εξακολουθεί να υπάρχει. Εχω σβήσει τα πάντα που εχουν σχέση με gprs. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Ευχαριστώ. Το έκανα αυτό, αλλά η εικόνα πάνω από την μπάρα της μπαταρίας εξακολουθεί να υπάρχει. Εχω σβήσει τα πάντα που εχουν σχέση με gprs. Εννοείς την υδρόγειο που αναβοσβήνει όταν πάει να συνδεθεί στο internet; Ή μήπως το σηματάκι του 3G δίπλα από την ένδειξη του σήματος; Αφού έσβησες όλους τους λογαριασμούς, δεν νομίζω ότι μπορεί να σε χρεώσει. Δοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα και πάτησε πάνω στην υδρόγειο για να δεις ποιος λογαριασμός χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Λέω για την αντίστροφη μπάρα που υπάρχει πάνω από σήμα για το δίκτυο. όταν πατάω επάνω μου λέει: Δίκτυο : GPRS συνδεδεμένο - vodafon gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topas86 Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδες καλη χρονια και χρονια πολλα! σε αλλους παει ελαφακια ο αιβασιλις σε εμενα εφερε το γ900 πιστευω οτι καλιτερο στα λεφτα τοθ με wifi και οθονη αφης!μπορει καποιος να μοθ στιλει ενα πμ με τα μαγαζακια?τον ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_theo_ Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 Λέω για την αντίστροφη μπάρα που υπάρχει πάνω από σήμα για το δίκτυο. όταν πατάω επάνω μου λέει: Δίκτυο : GPRS συνδεδεμένο - vodafon gr Άπλα σε ενημερωνει αν διατιθεται απο το δικτυο το gprs αυτο ομως δε σημαινει οτι χρησιμοποιειται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 παιδες καλη χρονια και χρονια πολλα! σε αλλους παει ελαφακια ο αιβασιλις σε εμενα εφερε το γ900 πιστευω οτι καλιτερο στα λεφτα τοθ με wifi και οθονη αφης!μπορει καποιος να μοθ στιλει ενα πμ με τα μαγαζακια?τον ευχαριστω εκ των προτερων! χρονια πολλα, καλη χρονια! χωρις π.μ., τα "γνωστα μαγαζακια" θα τα δεις εδω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2009 εβαλε κανεις το καινουργιο firmware ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skplessas Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Βγήκε καινούριο firmware?Γιατί έχω το τελευταίο..Το R9N002 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyy Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Εννοείς την υδρόγειο που αναβοσβήνει όταν πάει να συνδεθεί στο internet; Ή μήπως το σηματάκι του 3G δίπλα από την ένδειξη του σήματος; Αφού έσβησες όλους τους λογαριασμούς, δεν νομίζω ότι μπορεί να σε χρεώσει. Δοκίμασε να ανοίξεις μια σελίδα και πάτησε πάνω στην υδρόγειο για να δεις ποιος λογαριασμός χρησιμοποιείται εκείνη τη στιγμή. πως μπορω να βγαλω το 3g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 πως μπορω να βγαλω το 3g? Κύριο Μενού -> Ρυθμίσεις -> Συνδεσιμότητα -> Κινητά δίκτυα -> Περισσότ -> Δίκτυα GSM/3G -> Μόνο GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwertyy Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 ευχαριστω:up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2009 Βγήκε καινούριο firmware?Γιατί έχω το τελευταίο..Το R9N002 και εγω αυτο εχω κατι πηρε το ματι μου ομως στο ipmart για καινουριο firmware:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Παιδια μετα απο τοσο καιρο που ειναι στην αγορα πως παει με τα θεματα που αντιμετωπιζε το κινητο στην αρχη? Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 μια χαρα ειναι το κινητακι.εγω ειμαι ευχαριστημενος παντως.δεν με χαλαει τοσο που περιμενω 3 sec να ανοιξουν τα μηνυματα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
architect2 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Με την νέα αναβάθμιση, πάει τέλεια! Πάντως δεν αργεί όσο κάποια symbian κινητά που έχω δοκιμάσει!!! Επίσης τα θέματα μενού που έχουν γίνει με το Gdesk είναι τέλεια!! Ιδίως αυτά σε μορφή iphone και htc!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 Με την νέα αναβάθμιση, πάει τέλεια! Πάντως δεν αργεί τόσο κάποια symbian κινητά που έχω δοκιμάσει!!! Επίσης τα θέματα μενού που έχουν γίνει με το Gdesk είναι τέλεια!! Ιδίως αυτά σε μορφή iphone και htc!!! :up::up::up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrist0s4 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 exw kati erotiseis :rolleyes: pws mporw na dw pio firmware exw twra? pio einai to teleyteo firmware k an valw to teleyteo px p exei vgei ta programata k paixnidia p exw mesa tha svistoun? :ninja::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_pap Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Να ρωτησω παιδια κατι...δ\Δουλευει στο g900 κάρτα microSDHC Card 8GB?Γνωρίζει κανένας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts