BIANCOrossi Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Εντυπωση μου κανει αυτο που λες. Δεν μενει να το διαπιστωσω και εγω απ εβδομαδα που μαλλον θα το παρω. ΝΑ ρωτησω κατι αλλο. Το ηχειο στην αναπαραγωγη ραδιο και μουσικης πως ειναι? Συγκρινεται με αυτο του Ρ1? Του Ρ1 που ειχα παλιοτερα με καλυπτε πληρως γι'αυτο ρωταω. ΚΑι κατι ακομα. Εχει λειτουργια φακου σωστα? Μπορει η λειτουργια αυτη να μπει στa shortcuts? Ευχαριστω Το ηχειο ειναι καταπληκτικο. ναι καλυτερο απ του P1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2008 Για το you tube παιζει ρολο η ασυρματη συνδεση που εχετε κ με τις ρυθμισεις του ρουτερ.εχει αναφερθει κ σε ξενα σαιτ αυτο το θεμα στο Ρ1..δε ξερω τι ρυθμισεις πρεπει να γινουν.εμενα προσωπικα μεσω on telecom δε μπορεσω να ανοιξω βιντεο μεχρι που δοκιμασα αλλη συνδεση κ αλλο ρουτερ κ μπηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiraklakis Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Μια μέρα εκανα εγκατάσταση διάφορα προγράμματα για να δω τι μου αρέσει και τι όχι.Εβαλα και το air traffic controller αλλά μετά το απεκατέστησα.Από τότε κάθε φορά που ανοίγω το κινητό με το που μπαίνει μου βγάζει μήνυμα να κάνω εγκατάσταση το παραπάνω πρόγραμμα..Μετά από λίγη ώρα όμως φεύγει.Αν πάω να το κάνω εγκατάσταση ξεκινάει αλλά δεν ολοκληρώνεται..Τι να κάνω να μην εμφανίζεται; Κανείς δεν ξέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgios78 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ego pantos an den do programa se idio kinito filu mu na duleui den to vazo na protino hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
than_007 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Κανείς δεν ξέρει; λοιπον θα συνδεσεις το κιν με το πσ σε μεταφορα αρχειων και θα πας στη καρτα μνημης στο φακελο private/10202 dce εκει θα βρεις ενα αρχειο sis της εφαρμογης σβηστω και θα εισαι ενταξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Παιδιά, επείγουσα ερώτηση: Μόλις αγόρασα το G900 και διαπίστωσα ότι στη συσκευασία έχει μια γραφίδα. Κι εσας έτσι ηταν; Γιατί είχα την εντύπωση ότι εχει 2; Σας παρακαλώ απαντήστε μου! Στο review του myphone μιλάει για δύο! Επίσης κάρτα μνήμης δεν έχει στη συσκευασία; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Υπάρχει μια γραφίδα πάνω στη συσκευή και μια μέσα στο κουτί σε ένα απο τα πλαστικά φακελάκια. Τα έψαξες όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Υπάρχει μια γραφίδα πάνω στη συσκευή και μια μέσα στο κουτί σε ένα απο τα πλαστικά φακελάκια. Τα έψαξες όλα; Πού πάνω στη συσκευή; edit: τωρα την είδα!!! πώς βγαίνει από εκεί ρε παιδιά; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Πάνω αριστερά και στο πλάι. Εκεί είναι η θέση της για να την μεταφέρεις μαζί με τη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Η μπαταρία μπαίνει με την ετικετα προς τα πάνω; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 χρονια τωρα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τελικά δεν έχει κάρτα μνημης στη συσκευασια, έτσι; Εστω μια μικρης χωρητικοτητας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Τελικά δεν έχει κάρτα μνημης στη συσκευασια, έτσι; Εστω μια μικρης χωρητικοτητας. εχει μια καρτα 512mb.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ρε μαν τι του λες?? οχι φιλε δεν εχει καρτα η συσκευασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 ρε μαν τι του λες?? οχι φιλε δεν εχει καρτα η συσκευασια. Τελικά, μάλλον αστειεύεται ο φίλος που είπε για την κάρτα των 512... εκτός κι αν είναι black humor αυτό που κάνει :cold: Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Ισως να το μπερδευει με το P1 στο οποιο δινουνε μια 512. Το G900 ΔΕΝ εχει κάρτα μνημης. με 30 ευρω περιπου παντως παιρνεις 4 giga απ το πλαισιο. αυτο εκανα κι εγω. πανακριβες οι m2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 εχω την εντυπωση οτι ειχε μεσα 512mb. εκτος αμα μου εμεινε απο το k850 sorry,αμα εκανα λαθος.:( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 απ το Κ850 σου εμεινε:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stikos Δημ. August 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2008 Το επιβεβαιώνω κι εγω το κινητό δεν έχει κάρτα μνήμης στη συσκευασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brouslee Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Kαλημερα σε ολυς.Οντως η συσκευασια δεν εχει καρτα μνημης.Να κανω κι εγω μια ερωτηση σα νεος κατοχος της συσκευης:Με ποιο τροπο μπορω να γραφω μηνυματα με 160 χαρακτηρες;Καθε φορα που πληκτρολογω μηνυμα,μετα τους 70,ενεργοποιειται το 2ο sms.Καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Πού πάνω στη συσκευή; edit: τωρα την είδα!!! πώς βγαίνει από εκεί ρε παιδιά; Η μπαταρία μπαίνει με την ετικετα προς τα πάνω; Διαβασε λιγο και το manual. Ποιο γρηγορα θα απαντουσες στις ερωτησεις σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Διαβασε λιγο και το manual. Ποιο γρηγορα θα απαντουσες στις ερωτησεις σου... Τα manuals φίλε, τα ξεκοκκαλίζω. Δεν τα διαβάζω απλώς. Αν προσέξεις όμως, θα δεις ότι δεν αναφέρει ούτε δείχνει σε σκίτσο το αν θα μπει η μπαταρία με την ετικέτα προς τα επάνω. Εδώ είναι φόρουμ που ο ένας βοηθάει τον άλλο, δεν πιστεύω να σ' ενόχλησε η ερώτηση! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sumik Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Kαλημερα σε ολυς.Οντως η συσκευασια δεν εχει καρτα μνημης.Να κανω κι εγω μια ερωτηση σα νεος κατοχος της συσκευης:Με ποιο τροπο μπορω να γραφω μηνυματα με 160 χαρακτηρες;Καθε φορα που πληκτρολογω μηνυμα,μετα τους 70,ενεργοποιειται το 2ο sms.Καμια ιδεα; Φιλε πήρα τηλεφωνο στην υποστήριξη και άκου τι μου είπαν... Το τηλέφωνο ΔΕΝ μπορει να χωρέσει σε ενα SMS 160 χαρακτήρες όταν γράφεις ελλήνικα μικρά ή ελληνικά με Τ9!!! Απλά απαράδεκτο... Προφανώς δεν μπορούν να απενεργοποιήσουν τους UNICODE χαρακτήρες για ελληνικά με Τ9. Αν θες να γράφεις ελληνικά 160 χαρακτήρες πρέπει να γραφεις με κεφαλαία χωρις Τ9. Θεωρώ ότι είναι τεράστιο μειονέκτημα και για τον λόγο αυτο δεν αξίζει η αγορά του συγκεκριμένου κινητού... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Φιλε πήρα τηλεφωνο στην υποστήριξη και άκου τι μου είπαν... Το τηλέφωνο ΔΕΝ μπορει να χωρέσει σε ενα SMS 160 χαρακτήρες όταν γράφεις ελλήνικα μικρά ή ελληνικά με Τ9!!! Απλά απαράδεκτο... Προφανώς δεν μπορούν να απενεργοποιήσουν τους UNICODE χαρακτήρες για ελληνικά με Τ9. Αν θες να γράφεις ελληνικά 160 χαρακτήρες πρέπει να γραφεις με κεφαλαία χωρις Τ9. Eίναι σίγουρο αυτό; Με την ευκαιρία: το manual της συσκευης είναι πολύ περιληπτικό, θα έλεγα. Ξέρετε κανένα λινκ απ' όπου μπορούμε να κατεβάσουμε ένα πιο λεπτομερές; Στη σελίδα της SE έχει για κατέβασμα το ίδιο έντυπο. Κάτι άλλο: όταν το φορτίζω κλειστό παραμένει ένας απαλός φωτισμός στην οθόνη, σαν γκρι-άσπρο καθόλη τη διάρκεια της φόρτισης, που δεν σβήνει παρά μόνο όταν βγει ο φορτιστής. Έτσι είναι η λειτουργία της συσκευής; Επίσης, για να bootάρει (μαζί με την εισαγωγή του pin) κάνει περίπου 45 δευτερόλεπτα. Εσάς; Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sumik Δημ. August 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2008 Eίναι σίγουρο αυτό; ναι... πριν 2 ωρες τους πείρα τηλέφωνο το support... Το G900 δεν μπορεί να γράψει 160 χαρακτήρες ελληνικούς με Τ9. Εγω το θεωρώ αυτό κοροιδία όταν μια αυσκευή κόστους 370ευρο δεν μπορεί να κάνει τα προφανή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts