Jump to content

Sony Ericsson G900

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια οποιος μπορει ας με βοηθησει με το update δε μπορω να το κανω κολαει στο <συνεχεια> επισης μηπως φταιει οτι το καλωδιο το αφηνω να φορτιζει κιολας?απο που επιλεγω απλα συνδεση με pc και οχι φορτισει!
"objects in mirror are losing" gatos-cupra

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το τηλεφωνο το συνδεεις κλειστο και πατημενο το c οπως λενε και οι οδηγιες..δεν εχει σημασια αν φορτιζει η οχι..αμα ακολουθησεις οπως τα λεει τις οδηγιες δεν θα εχεις προβλημα

το τηλεφωνο το συνδεεις κλειστο και πατημενο το c οπως λενε και οι οδηγιες..δεν εχει σημασια αν φορτιζει η οχι..αμα ακολουθησεις οπως τα λεει τις οδηγιες δεν θα εχεις προβλημα

μου εχει σπασει τα νευρα. δε το καταφερνω ενω το P1 μια χαρα το ειχα κανει. Ανοιγω το update service επιλεγω χωρα κανω αποδοχη στους ορους και μενει μετα στο επιλεξτε προιον παταω το συνεχεια τιποτα!!ουτε μου βγαζει να επιλεξω τπτ!! Το καλωδιο το συνδεω απο την αρχη πριν ανοιξω το προγραμμα και εοισης παταω το c μεχρι να κανει ενα φλας η οθονη? τι λαθος κανω? στο οριο ειμαι να το κοπανησω στο τοιχο

"objects in mirror are losing" gatos-cupra

Κατ αρχην το τηλέφωνο πρέπει να το συνδέσεις όταν σου εμφανίσει τις οδηγίες! (αφαίρεση μπαταρίας κλπ) Δεύτερον όταν πατάς το c το pc αναγνωρίζει το τηλέφωνο που είναι συνδεδεμένο και το πρόγραμμα υποτίθεται πως περνάει τους κατάλληλους drivers για να γίνει η αναβάθμιση αν τυχόν παρατηρήσεις ότι το pc αναγνωρίζει το τηλέφωνο αλλά δεν γίνεται τπτ τότε μάλλον δεν εχουν εγκατασταθεί οι drivers και πρέπει να τους περάσεις μονος σου!

μου εχει σπασει τα νευρα. δε το καταφερνω ενω το P1 μια χαρα το ειχα κανει. Ανοιγω το update service επιλεγω χωρα κανω αποδοχη στους ορους και μενει μετα στο επιλεξτε προιον παταω το συνεχεια τιποτα!!ουτε μου βγαζει να επιλεξω τπτ!! Το καλωδιο το συνδεω απο την αρχη πριν ανοιξω το προγραμμα και εοισης παταω το c μεχρι να κανει ενα φλας η οθονη? τι λαθος κανω? στο οριο ειμαι να το κοπανησω στο τοιχο

εκει που λεει επιλεξτε το προιον σας sonyericsson, ακριβως απο κατω λεει επιλεξτε το στυλ του τηλεφωνου σας. (το εκανες αυτο?) αφου επιλεξεις το σχεδιακι με το πενακι (smartphone), αυτο πρασινιζει και μετα επιλεγεις συνεχεια. εκει σου βγαζει ολα τα sonyericsson smartphones. μεσα σ΄αυτα υπαρχει και το g900. τωρα ή σε βοήθησα ή με βριζεις που παιζω με τον πονο σου και σου λεω να κανεις πραγματα που ήδη εκανες...:lol::lol::lol::lol:

καλα αυτη η SE δεν μπορουσε να βαλει πιο μακρυ καλωδιο USB.ΤΙ τσιγγουνιες ειναι αυτες που εχουν οι εταιριες!

Δεν είναι τσιγγουνιές φίλε μου, είναι να μην μπλέκεις τα μπούτια σου με τα μακρυά καλώδια, ούτος εις άλλος θα το συνδέσεις σε ένα laptop, σε ένα hub ή usb φορτιστή. Αν θέλεις USB προέκταση κοστίζει 1 ευρώ, μην τρελαθούμε.
Less is more...

φιλε μου το συνδεω στο pc μου το οποιο ειναι χαμηλα στο γραφειο.να φανταστεις ουτε στο πανω μεροσ του πυργου δεν φτανει να το βαλω.ολες οι αποψεις σωστες σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.μια απλη παρατηρηση ηταν.

φιλε μου το συνδεω στο pc μου το οποιο ειναι χαμηλα στο γραφειο.να φανταστεις ουτε στο πανω μεροσ του πυργου δεν φτανει να το βαλω.ολες οι αποψεις σωστες σε αλλους αρεσει σε αλλους οχι.μια απλη παρατηρηση ηταν.

ego pantos plaka ekana file mu. i lisi me tis epektasis ine i kaliteri pantos. gia na exis tis eksodo akrivos sto simio pu thes. ego exo mazepsi tis epektasisi gia oles tis siskeuess mu se ena simio oste na kano ti dulia mu girogra

δεν τρεχει τιποτα δεκτο το χιουμορ. θα το ψαξω για τις προεκτασεις. εχει δοκιμασει καποιος GPS εξωτερικο? δουλευει σωστα?επισης εχετε να προτεινετε καποιο μοντελο.

Mέτα απο αρκετή σκεψη αποφασισα να αποχωριστω το P1 για να παρω το g900. απ το μεσημερι ειναι στα χερια μου και το σκαλιζω. αυτο ποθ μπορω να δικαρινω ειναι η σταθεροτητα στο λειτουργικο, πραγμα που δεν το ειχα συναντησει στα p910- p990 και p1 πριν τις αναβαθμισεις. οσο για την καμερα συμφωνω οτι δεν ειναι η καλυτερη. αυτα που με χαλασαν προσωπικα ηταν ο ξερος φακος της φωτογραφικης που δε μου αρεσει αισθητικα. ισωσ να ειχα συνηθισει την απιστευτη πισω οψη του p1. το καπακι για να βγει η μπαταρια θα μπορουσε να κουμπωνε και να ξεκουμπωνε με καλυτερο τροπο.

Ειναι ενα P1 σε μικροτερη εκδοση με λιγο πλουσιότερο μενου. Ιδανικο γι αυτους που κουραστηκανε απ τη σειρα P οπως εγω που τη χρησιμοποιω απο της αρχες του 2005.

η μπαταρια ποσο σας κραταει τελικα? εμενα παντως το πολυ 3 μερεσ με light χρηση. και δηλωνει και 380 ωρες αναμονη

η μπαταρια ποσο σας κραταει τελικα? εμενα παντως το πολυ 3 μερεσ με light χρηση. και δηλωνει και 380 ωρες αναμονη

H μπαταρια του ειναι στα 950 mha. Αρα με καλες φορτισεις-εκφορτισεις κτλ αν με τον καιρο καταφερεις να την φτασεις στις 3μιση μέρες θα πρεπει να εισαι απολυτα ικανοποιημένος. Κι αν δεν σε ικανοποιει μπορεις να αγορασεις αυτη που εχει το P1 με 1250 mha. Kαι οσο γι τη light χρηση που προανεφερες ειναι υποκειμενικο. το κινητο εχει επεξεργαστη μην το ξεχνατε και μην το συγρινεται με αλλα μη ισαξια του.

περαν του υλικου με ξενερωνει ο τροπος κουμπωματος. θυμιζει κινητο 10 χρονων πισω

καλα μη νομιζεις κι εμενα το P1 απ το ενα μετρο μου ειχε πεσει και φυγαν επισης ολα. Καλο ειναι παντως να διαλυεται. το χτυπημα ειναι ελαφροτερο:D

ΒΑΡΙΑ ΒΡΑΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΠΟΛΥ.

ΑΝ ΑΚΟΥΩ MP3 ΚΑΙ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΚΤΛ ΤΟΤΕ 2 ΓΕΜΑΤΕΣ ΜΕΡΕΣ.

Mέτα απο αρκετή σκεψη αποφασισα να αποχωριστω το P1 για να παρω το g900. απ το μεσημερι ειναι στα χερια μου και το σκαλιζω. αυτο ποθ μπορω να δικαρινω ειναι η σταθεροτητα στο λειτουργικο, πραγμα που δεν το ειχα συναντησει στα p910- p990 και p1 πριν τις αναβαθμισεις. οσο για την καμερα συμφωνω οτι δεν ειναι η καλυτερη. αυτα που με χαλασαν προσωπικα ηταν ο ξερος φακος της φωτογραφικης που δε μου αρεσει αισθητικα. ισωσ να ειχα συνηθισει την απιστευτη πισω οψη του p1. το καπακι για να βγει η μπαταρια θα μπορουσε να κουμπωνε και να ξεκουμπωνε με καλυτερο τροπο.

Ειναι ενα P1 σε μικροτερη εκδοση με λιγο πλουσιότερο μενου. Ιδανικο γι αυτους που κουραστηκανε απ τη σειρα P οπως εγω που τη χρησιμοποιω απο της αρχες του 2005.

ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙΝ ΣΤΑΘΕΡΟ.

ΕΚΑΝΑ ΑΠΝΤΕΙΤ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΤΟ CVRASH TOY

Πηγα να κανω αναβαθμιση και μου εβγαλέ οτι η τελευταια αναβαθμιση ειναι ηδη εγκατεστημενη. Παρ ολα αυτα την εκανα. Ειναι λογικα της τελευταιας φουρνιας για αν την εχει ηδη ε?

Μια μέρα εκανα εγκατάσταση διάφορα προγράμματα για να δω τι μου αρέσει και τι όχι.Εβαλα και το air traffic controller αλλά μετά το απεκατέστησα.Από τότε κάθε φορά που ανοίγω το κινητό με το που μπαίνει μου βγάζει μήνυμα να κάνω εγκατάσταση το παραπάνω πρόγραμμα..Μετά από λίγη ώρα όμως φεύγει.Αν πάω να το κάνω εγκατάσταση ξεκινάει αλλά δεν ολοκληρώνεται..Τι να κάνω να μην εμφανίζεται;

Γεια σας παιδια τι γινετε στο τοπικ της s.e.? Oλα καλα? Επειδη θελει να αλλαξει κινητο ενας φιλος μου ερικσονακιας του προτεινα να παρει το G900. Για πειτε μου ειναι καλο? Σας εχει βγαλει προβληματα? Αυτο που τον ενδιαφερει κυριως ειναι να δουλευει το gps σωστα με την εξωτερικη συσκευη. Το εχει κανει κανενας? Δουλευει?

Παιδια δεν το εχει κανενας απο σας το κινητο?? 3 φορες εχω ποσταρει αυτο το μηνυμα. Σας παρακαλω ας πει καποιος αν του εχει βγαλει προβληματα και αν εχει δουλεψει με το εξωτερικο gps και με ποιο προγραμμα. Μισο λεπτακι δουλεια ειναι...

Aν και δεν ταιριαζει η ειρωνεια στο forum εγω θα απαντησω απ τα λιγα που εχω δει ως τωρα. Επιμένω οτι εχει πολυ σταθερο λειτουργίκο εχοντας δουλεψει με αντιστοιχο λειτουργικο στη σειρα Pxxx. Η καμερα δεν με ικανοποιει αλλα δε με νιαζει κιολας.

Καλησπέρα σας. Πήρα και γω το συγκεκριμένο κινητό αλλά επειδή το ήθελα σε κόκκινο το βρήκα σε ενα κατάστημα όμως το κινητό δεν είναι ελληνικό. Έχει περασμένα όμως τα ελληνικά και με κανονικό ελληνικό μενού.

Το πρόβλημα όμως ειναι οτι όταν γραφώ μηνύματα στους 70 χαρακτήρες περίπου μου το χρεώνει σαμ δεύτερο μήνυμα και δεν πάει μέχρι τους 160 σαν ένα.

Τι μπορεί να γίνει σε αυτή την περίπτωση;

Ευχαριστώ πολύ

• The title was changed to Sony Ericsson G900