Jump to content

kirlian

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kirlian

  1. Καλησπέρα ,τις τελευταίες εβδομάδες ενεργοποιώ το log n win και αντί να καταναλώσει αυτό το οποίο λήγει σύντομα μου καταναλώνει τα λεπτά από το πακέτο data#5 ,το οποίο δίνει 5γιγα και 200 λεπτά προς όλους μπόνους. ουσιαστικά ενεργοποίω log n win και λήγει άθικτο. Γιατι πάνε όλα τόσο λάθος?
  2. οπότε αυτό που γράφουν στο επίσημο σαιτ είναι παπατζα... "Αναφορικά με όλες τις προσφορές Mobile internet, πρώτα καταναλώνονται τα δωρεάν MB από Bonuses και προσφορές, (Log & Win, Tap & Get It κλπ.) & στη συνέχεια τα πακέτα Mobile Internet: Data #5, Data #6, κλπ, (όλα με την ίδια προτεραιότητα, με βάση μόνο το ποιο λήγει πρώτο)."
  3. Καλησπερα,μετα απο πολλα συγκριτικα τεστ ανακοινωνω επισημως πως το g900 αποδιδει πολυ καλυτερα χρωματικα και κυριως σε οξυτητα φωτογραφιων απο το n95..στο μονο που κερδιζει το nokia ειναι ο φακος carl zeiss ο οποιος εξαλειφει τις αντανακλασεις φωτος ,ειτε ηλιος,ειτε λαμπα δρομου.. Τοσο καιρο ειχα πειστει απο οσα ακουω οτι το g900 δεν φτανει το nokia αλλα σε δικες μου συγκρισεις αλλα ειδα...! Αυτα...για οσους εχουν ακομα αποριες..
  4. το τηλεφωνο το συνδεεις κλειστο και πατημενο το c οπως λενε και οι οδηγιες..δεν εχει σημασια αν φορτιζει η οχι..αμα ακολουθησεις οπως τα λεει τις οδηγιες δεν θα εχεις προβλημα
  5. 2 ερωτησεις στους κατοχους α) Οταν σου ερχεται ενα μηνυμα υπαρχει πουθενα η επιλογη να δεις αναλυτικα ποιος αριθμος στο εστειλε,γιατι ναι μεν λεει οτι ηρθε απο την στελλα,αλλα απο ποιο απο τα 2 κινητα που εχει ? :p β) Οταν παλι σου ερχεται ενα μηνυμα,γιατι μου δειχνει 3 ωρες μπροστα? το ρολοι ειναι ρυθμισμενο κανονικοτατα ...
  6. Απο το επισημο προγραμμα ναι,με την ολη διαδικασια της αναβαθμισης. Το προγραμμα που λες οχι δεν το εχω δοκιμασει,θα το τσεκαρω ομως.
  7. Καλησπερα και απο εμενα ξανα,εχω κανει την αναβαθμιση στο firmware εδω και 8-9 μερες και η κατασταση εχει ως εξης.Το κινητο εχει γινει πολυ πιο γρηγορο πλεον δεν καθυστερει καθολου στο ανοιγμα του menu ,επαφων κλπ. Στην καμερα οι διαφορες που ειδα ειναι οτι με ενεργοποιημενο το night mode,εχει βελτιωθει πολυ η ποιοτητα αλλα με αποτελεσμα να εχει εντελως αργο frame rate που θελει απολυτα σταθερο χερι,λογικο και θετικο,επισης οταν εχεις επιλεξει καποια σκηνη οπως το νυχτα,τοπιο κλπ εχει απενεργοποιηθει η δυνατοτητα για την ισσοροπια λευκου παρα μονο αυτοματο.Ο opera εξακολουθει να μην παιζει youtube videoz.Αυτα προς το παρον.
  8. Σε αυτο που ειπες φιλε scarabeo επειδη εκανα και εγω συγκριση με το Κ770 την νυχτα οντως τις βγαζει πιο φωτεινες αλλα και παλι με ενα auto levels στo g900 με οποιοδηποτε προγραμμα επεξεργασιας εικονας γινεται ακριβως ιδια και με καλυτερη λεπτομερεια .. Ισως οι σκοτεινες ληψεις ειναι ενα νεο κολπο για να κρυβεται ο θορυβος τελικα!
  9. το g900 να το προτιμησεις αμα θες το wifi και την οθονη αφης,το c902 να το προτιμισεις αμα θες καλυτερες ληψεις και μιλαω για νυχτα γιατι μερα δεν θα καταλαβεις διαφορα το c905 τα εχει ολα εκτος απο οθονη αφης αλλα εχει gps θα περιμενεις λιγο ακομα ομως,οσο για το Ν82 δεν εχω αποψη μιας και δεν κατα την γνωμη μου δεν βλεπεται!
  10. Καλησπερα και απο εμενα,το κινητο το εχω μια 10 μερες και αποφασισα να πω δυο λογια. Σε γενικες γραμμες το τηλεφωνο ειναι καλο,η οθονη αποκρινεται πολυ καλα κλπ. Και τωρα στο θεμα φωτογραφιας που ενδιαφερει τους περισσοτερους.Οσο διαβαζω εδω βλεπω συνεχως υπερβολες του τυπου ειναι χαλια κλπ μεχρι και οτι ειναι χειροτερη και απο το Κ750,ε,οχι χαλαρωστε.Η καμερα σε συνθηκες ιδανικου φωτισμου (δλδ φως ημερας και οχι κοντρα!) δεν εχει τπτ να ζηλεψει απο οποιο αλλο κινητο στα 5ΜΡ.ποσο μαλλον πιο κατω.Η οξυτητα ειναι καλη ο θορυβος ελαχιστος. Νυχτα,εδω υπαρχει ενα προβλημα,για καποιο λογο που δε ξερω παρατηρηται το φαινομενο οταν ειναι ενεργοποιημενο το flash-led σκοτεινιαζει πολυ την φωτογραφια,με αποτελεσμα οταν ειναι ενεργοποιημενο να βγαινουν πιο σκοτεινες παρα οταν ειναι κλειστο.το Led δεν ειναι αδυναμο που αναφερθηκε καπου! Τα χρωματα ειναι λιγο υποτονικα και σιγουρα υπαρχει θορυβος! αλλα και παρολα αυτα πιστευω τα 5ΜΡ ειναι αρκετα ετσι ωστε να δινουν μια σχετικα αξιοπρεπη εικονα. Μια αισιοδοξη σκεψη ειναι πως σε καποια αναβαθμιση θα διορθωθουν αυτα μιας και τα δεδομενα λενε οτι ειναι καποιο λογισμικο θεμα. Αυτα τα λιγα,σας ζαλισα,μετα το firmware update που ανακοινωθηκε θα γραψω εντυπωσεις.
×
×
  • Create New...