Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας.Πηρα και εγω αυτο το κινητο μεταχειρισμενο.Θελω να ρωτησω καποια πραματα.Εχει Ελληνικο πληκτρολογιο?Που θα το βρω?Επισης ηθελε μπαταρια και πηρα μια αλλα οχι απο την Σονυ και μου λεει οτι δεν φορτιζει αν δεν ειναι γνησια.Υπαρχει καποια λυση? Με ποιο προγραμμα γινεται αναβαθμιση απο υπολογιστη?

Υπαρχει επισης και κανα προγραμμα πλοηγησης να κατεβασω?

Συγνωμη αν σας πριζω αλλα επεσα θυμα με το samsung h1.Απο λειτουργεια αψογο αλλα δεν εχει να κατεβασω τιποτα απο οτι θελω.

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας.Πηρα και εγω αυτο το κινητο μεταχειρισμενο.Θελω να ρωτησω καποια πραματα.Εχει Ελληνικο πληκτρολογιο?Που θα το βρω?Επισης ηθελε μπαταρια και πηρα μια αλλα οχι απο την Σονυ και μου λεει οτι δεν φορτιζει αν δεν ειναι γνησια.Υπαρχει καποια λυση? Με ποιο προγραμμα γινεται αναβαθμιση απο υπολογιστη?

Υπαρχει επισης και κανα προγραμμα πλοηγησης να κατεβασω?

Συγνωμη αν σας πριζω αλλα επεσα θυμα με το samsung h1.Απο λειτουργεια αψογο αλλα δεν εχει να κατεβασω τιποτα απο οτι θελω.

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

αγγλικο ειναι το τηλεφωνο ή ελληνικο?

αν ειναι ελληνικο πρεπει να ειναι απο μονο του...

αλλιως υπαρχουν πολυ ωραια προγραμματακια οπως το fingerkeyboard ή το xt9 απο το xperia x2 που εχουν ελληνικα και ειναι ωραιοτατα...

απο gps το igo (το τελευταιο το primo πολυ καλο) ή το ndrive εγω προτινω...!

προγραμμα για αναβαθμιση ειναι αυτο που εχει και στο site της sony ericsson αλλα ακομα και η τελευταια επισημη αναβαθμιση η R3 αν θυμαμαι καλα δεν εχει τιποτα το ιδιαιτερο να περιμενεις.....ασε που αν εχει προηγηθει hard spl στο κινητο δεν θα μπορεσεις να το αναβαθμισεις..μπορει να εχεις ιδη περασμενη την τελευταια βεβαια....δεν εχουν βγει και πολλα updates.....

(custom roms υπαρχουν πολλες και ωραιες ομως!)

για το θεμα της μπαταριας δεν ξερω να σε βοηθισω λυπαμαι...(αν και εχω την εντυπωση οτι ειναι του λογισμικου θεμα..........)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι Αγγλικο ειναι.Τα παντα ειναι Αγγλικα.Το μενου δε με πειραζει.Να γραφω θελω Ελληνικα.

Αυτο το προγραμμα gps ειναι δωρεαν?

Με την πρωτη ματια φαινεται να λειτουργει μια χαρα, χωρις κολληματα κτλ. Αλλα πιο πολλα θα φανουν οταν το λειτουργησω κιολας!!

Οχι Αγγλικο ειναι.Τα παντα ειναι Αγγλικα.Το μενου δε με πειραζει.Να γραφω θελω Ελληνικα.

Αυτο το προγραμμα gps ειναι δωρεαν?

Με την πρωτη ματια φαινεται να λειτουργει μια χαρα, χωρις κολληματα κτλ. Αλλα πιο πολλα θα φανουν οταν το λειτουργησω κιολας!!

τα πληκτρολογια που σου ειπα κανουν και τα δυο και θα τα βρεις στο xda developers...!

τα gps δεν ειναι.......... τα τζαμπα-s πεθαναν......!!!!!!!!!!

α! και το sasmung h1 ειναι πανεμορφο..................!!! οτι προβληματα κιαν εχει! και ΟΘΟΝΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρε παιδιά έχω το Xperia1 και δεν μπορώ να το συγχρονίσω μέχρι χτες όλα καλά ,άλλαξα το office 2007 και έβαλα το office 2010 και από τότε δεν μωρό να συγχρονιστώ.ξανά βάζο το παλιό και πάλι τα ίδια δεν συγχρονίζεται με τίποτα,οποιος ξέρει ας βοηθήσει ...ευχάριστο

ρε παιδιά έχω το Xperia1 και δεν μπορώ να το συγχρονίσω μέχρι χτες όλα καλά ,άλλαξα το office 2007 και έβαλα το office 2010 και από τότε δεν μωρό να συγχρονιστώ.ξανά βάζο το παλιό και πάλι τα ίδια δεν συγχρονίζεται με τίποτα,οποιος ξέρει ας βοηθήσει ...ευχάριστο

μπορει να μην εχει να κανει με το xperia αλλα με το pc σου...........

αυτη τη στιγμη εγω κανω μια χαρα συγχρονισμο με το 2010...

αλλα οταν ειχα περασει το 2010 πανω απο το 2007 ειχα προβλημα με τo οutook οχι μονο στον συγχρονισμο αλλα και γενικοτερα...

μαλιστα ειχα κανει unistall και ξαναειχα βαλει το 2007 και το προβλημα παρεμεινε...μετα μαλιστα δεν ανοιγε καν...και ειχα κανει format....!!!

Edited by fotisg24
[sIGPIC][/sIGPIC]

Α ναι... Μπραβο... ;)

Για τον ηχο εννοω, αντι να εχει δυο εντασεις οταν πατας τα πληκτρα εντασης, μια για τους ηχους συστηματος και μια για τον ηχο κλησης, κατι εβαζα θυμαμαι που τα εβγαζε σε μια... Αλλα τι? :worry:

παιδια συγγνωμη λιγο ακυρο αυτο που θελω να ρωτησω,

μηπως υπαρχει ηδη κανενα θεμα που να αφορα την ρυθμιση της συσκευης αν ναι στειλτε λινκ, για να μην φτιαξω.

-Και οποιος γνωριζει πως να αλλαξω ηχο ειδοποιησεις μυνηματων (σμσ)

-Δεν μου βγαζει την εικονα που οριζω ως φοντο στο 2 θεμα μονο στο πρωτο (σημερα)

μπορει να μην εχει να κανει με το xperia αλλα με το pc σου...........

αυτη τη στιγμη εγω κανω μια χαρα συγχρονισμο με το 2010...

αλλα οταν ειχα περασει το 2010 πανω απο το 2007 ειχα προβλημα με τo οutook οχι μονο στον συγχρονισμο αλλα και γενικοτερα...

μαλιστα ειχα κανει unistall και ξαναειχα βαλει το 2007 και το προβλημα παρεμεινε...μετα μαλιστα δεν ανοιγε καν...και ειχα κανει format....!!!

Εγώ από την άλλη δε μπορώ να συνδεθώ καν με Sync!

έχω δοκιμάσει τα πάντα, δε γίνεται τίποτα. Και με Ultrex!

Μετά από ένα Defragment H/Y δε ξανασυνδέθηκε.

Άγνωσται αι βουλαί...

make love not work

παιδια συγγνωμη λιγο ακυρο αυτο που θελω να ρωτησω,

μηπως υπαρχει ηδη κανενα θεμα που να αφορα την ρυθμιση της συσκευης αν ναι στειλτε λινκ, για να μην φτιαξω.

-Και οποιος γνωριζει πως να αλλαξω ηχο ειδοποιησεις μυνηματων (σμσ)

-Δεν μου βγαζει την εικονα που οριζω ως φοντο στο 2 θεμα μονο στο πρωτο (σημερα)

Για το 1ο: Settings --> Sounds & Notifications --> Notifications --> Event, διαλεγεις την ειδοποιηση και ποιον ηχο θες.

Για το 2ο: Μονο στο Today Screen (1o panel) μπορεις να αλλαξεις φοντο και γενικα να κανεις διαφορες πατεντες στην εμφανιση, στα υπολοιπα panels δεν μπορεις.

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Για το 1ο: Settings --> Sounds & Notifications --> Notifications --> Event, διαλεγεις την ειδοποιηση και ποιον ηχο θες.

Για το 2ο: Μονο στο Today Screen (1o panel) μπορεις να αλλαξεις φοντο και γενικα να κανεις διαφορες πατεντες στην εμφανιση, στα υπολοιπα panels δεν μπορεις.

ευχαριστω manolog3 για την βοηθεια.

εχω αλλη απορεια:rolleyes:

1 οταν κανω κλιση δν σβηνει η οθονη δλδ μετα τν κλιση (επαφη αφτιου με την οθονι)εχω ανοιχτα διαφορα προγραματα,αν γνωριζεις να μ εξιγισεις πος να σβηνει κ

2πως γινεται το αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου??:confused:

ευχαριστω manolog3 για την βοηθεια.

εχω αλλη απορεια:rolleyes:

1 οταν κανω κλιση δν σβηνει η οθονη δλδ μετα τν κλιση (επαφη αφτιου με την οθονι)εχω ανοιχτα διαφορα προγραματα,αν γνωριζεις να μ εξιγισεις πος να σβηνει κ

2πως γινεται το αυτοματο κλειδωμα πληκτρολογιου??:confused:

To πρωτο δεν το καταλαβα, καθως βρισκεσαι σε κλιση μετα απο λιγο σβηνει η οθονη απο μονη της. Τι εννοεις?

Για το δευτερο δεν υπαρχει αυτοματο κλειδωμα, δεν χρειαζεται αλλωστε αφου η οθονη κλεινει μετα απο το χρονικο διαστημα που το εχεις ρυθμισει και πρεπει να πατησεις το κουμπι ενεργοποιησεις για να ανοιξει.

To πρωτο δεν το καταλαβα, καθως βρισκεσαι σε κλιση μετα απο λιγο σβηνει η οθονη απο μονη της. Τι εννοεις?

Για το δευτερο δεν υπαρχει αυτοματο κλειδωμα, δεν χρειαζεται αλλωστε αφου η οθονη κλεινει μετα απο το χρονικο διαστημα που το εχεις ρυθμισει και πρεπει να πατησεις το κουμπι ενεργοποιησεις για να ανοιξει.

μαλιστα,για το πρωτο δεν σβηνει γ καν λεπτο με αποτελεσμα οταν μιλαω ανοιγουν διαφορα πχ μπαταρια,οπερα κ θελω να μαθω πως να κλειδωνει ας πουμε η να σβηνει ετσι ωστε να μην πατιουνται διαφορα.

Γνωριζεις πως γινεται η εγγραφη φωνης?

μαλιστα,για το πρωτο δεν σβηνει γ καν λεπτο με αποτελεσμα οταν μιλαω ανοιγουν διαφορα πχ μπαταρια,οπερα κ θελω να μαθω πως να κλειδωνει ας πουμε η να σβηνει ετσι ωστε να μην πατιουνται διαφορα.

Αφου το σηκωσεις μπορεις να πατησεις το κουμπι ενεργοποιησης και να σβησει η οθονη πριν ακουμπησει στο αυτι σου.

Για εγγραφη φωνης υπαρχουν διαφορα προγραμματακια πχ Resco Audio Recorder. Αμα ψαξεις μεσα στο thread θα βρεις και αλλα που εχουν αναφερθει!! :)

πλακα πλακα, η μανησια ρομ δεν ειχε κατι για εγραφη φωνης....!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει κανένα οδηγό που να μπορούμε να περάσουμε μονη μας το WM 6.5 για τι είμαι λίγο άσχετος από kin και αν μπορώ να το περάσω μονος μου..(έχω TO XPERIAX1 ελληνικό ROM) ευχάριστο

• Administrators
υπάρχει κανένα οδηγό που να μπορούμε να περάσουμε μονη μας το WM 6.5 για τι είμαι λίγο άσχετος από kin και αν μπορώ να το περάσω μονος μου..(έχω TO XPERIAX1 ελληνικό ROM) ευχάριστο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246420

Modpic.gif

να κάνω και μια ερώτηση ακόμα...μέσα από την επίσημη σελίδα τις Sony ericsson υπάρχει περίπτωση να μας το κάνει σαν αναβάθμιση η όχι?

να κάνω και μια ερώτηση ακόμα...μέσα από την επίσημη σελίδα τις Sony ericsson υπάρχει περίπτωση να μας το κάνει σαν αναβάθμιση η όχι?

Οχι, μονο την τελευταια εκδοση της επισης ROM μπορεις να κανεις update και αυτο μονο σε WM 6 οχι σε 6.5 :)

Καλησπερα παιδια!!

Εχω σοβαρο προβλημα με το τηλεφωνο. Το απογευμα φευγοντας απο το σπιτι τοποθετησα το τηλεφωνο στην τσεπη μου (και ενω το ειχα μεσα στην καλτσα), μετα απο 10 λεπτα το βγαζω εξω και βλεπω οτι η οθονη ραγισε εσωτερικα (!!!) εχει ενα αρκετα μεγαλο κρακ (αραχνιασμα).

Λεω να το παω στην Omnitech μπας και γινει τιποτα. Δεν θυμαμαι τι εγγυηση εχει το τηλεφωνο ελπιζω μονο να ειναι για δυο χρονια. Αν δεν ειναι ομως ποσο πιστευετε οτι μπορει να κοστισει η αλλαγη της?

Εντωμεταξυ στο σημειο που ειναι σπασμενη η οθονη λειτουργει κανονικα οχι μονο σαν εικονα αλλα και σαν touch screen. Εξωτερικο δεν ειναι σιγουρα το προβλημα γιατι ειναι λειο. Μηπως δεν ειναι και οθονη τελικα ειναι ειναι απλως το καλυμα αλλα απο τη μεσα μερια?? Το ευχομαι δηλαδη μιας και πιστευω πως αν ειχε ραγισει η οθονη δεν θα λειτουργουσε καν!! :)

• Administrators
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η οθόνη σου έσπασε. Δεν έσπασε όμως το digitizer που είναι πάνω από την οθόνη. Επίσης... τέτοιες ζημιές δεν τις καλύπτει η εγγύηση δυστυχώς.

Modpic.gif

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά η οθόνη σου έσπασε. Δεν έσπασε όμως το digitizer που είναι πάνω από την οθόνη. Επίσης... τέτοιες ζημιές δεν τις καλύπτει η εγγύηση δυστυχώς.

Ωωωχ λες?:rolleyes:

Δεν ξερω ρε γ@μωτο, το λεω αυτο γιατι παρατηρωντας την οθονη οταν φωτιζετα το αραχνιασμα φτανει και περα απο την οθονη. Στο μικρη αποσταση (χιλιοστων) που υπαρχει σαν πλαισιο γυρω απο την οθονη. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. Τελος παντων στο servise θα μου λυθει η απορια στα σιγουρα.

Ξερεις βρε athanasso77 ποσο πανω κατω μπορει να στοιχισει η επιδιορθωση??

Ωωωχ λες?:rolleyes:

Δεν ξερω ρε γ@μωτο, το λεω αυτο γιατι παρατηρωντας την οθονη οταν φωτιζετα το αραχνιασμα φτανει και περα απο την οθονη. Στο μικρη αποσταση (χιλιοστων) που υπαρχει σαν πλαισιο γυρω απο την οθονη. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι θελω να πω. Τελος παντων στο servise θα μου λυθει η απορια στα σιγουρα.

Ξερεις βρε athanasso77 ποσο πανω κατω μπορει να στοιχισει η επιδιορθωση??

Η οθονη εχει---->http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36708 και με την τοποθετηση πιστευω κανα 80αρι.

Η οθονη εχει---->http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=36708 και με την τοποθετηση πιστευω κανα 80αρι.

Σε ευχαριστω BMW116i, πολλα μου φαινονται. Μαλλον θα το κανω τραμπα με ενα αλλο X1 που εχω!! :p

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned