fotisg24 Δημ. March 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2010 τα παντα υπαρχουν κ γινονται αρκει να το θελουμε!!!!\ λοιπον εγω για αρχη εχω την συγκεκριμενη ρομουλα με τον παρακατω συνδεσμο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος. http://826x.blogspot.com/ ROM 826X WM 6.5.5 build 23541 w/ HTC Sense 2.5.20121225.0 http://www.4shared.com/file/230127654/26407be7/826X_Sense2_5_23541.html κ για την μεταφραση της κατεβαζετε απο εδω >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> http://rapidshare.com/files/365847778/ellinika_.rar κανετε αποσυμπιεση το φακελο ddesign 6.5 ell χυμα στο φακελο windows κ μετα κανετε εγκατασταση το Touch Diamond2 (6.5) - Language Switcher αλλα οταν σας ζητησει επανεκινηση μην κανετε κ ουτε ακυρωση να πατησετε .απλα πηγενετε ρυθμισεις βρισκετε γλωσσα την κανετε ελληνικα κ οταν ζητησει επανεκινηση καντε την.αυτη ειναι η λυση διαφορετικα περιμενετε ποτε θα φτιαξουν ελληνικη ρομουλα!!! κ για περισοτερα καντε κλικ εδω αλλα διαβαστε με προσοχη εχει κ αρκετα αλλα mui k για αλλες ρομ . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536551&page=29 ακριβως αυτο ddesign.... ακριβως αυτο εννοουσα οταν ελεγα απο ρομ αλλο τιποτα! μεταφραζει καθε ρομ 6.5 και ετσι δεν χρειαζεται να περιμενουμε για καποια "ελληνικη" ρομ... επισης βαζεις και ενα πληκτρολογιο xt9 που εχει ελληνικα σαν γλωσσα στις ρυθμισεις (με το οποιο αν το εχεις για καποιο λογο γραφει και το hardware ελληνικα) και εισαι jet!!! οσο για την αποκριση εγω δεν ειχα ποτε προβλημα...απλα λιγο προσοχη θελει με τις επανεκινεις οταν περνας αυτο το πακετακι γιατι αν κανεις μπαρουφα δεν το γλυτωνεις το hard reset Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 σκεφτομαι να παρω το xperia στα 200 ευρω καινουργιο.αξιζει?τι να προσεχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 σκεφτομαι να παρω το xperia στα 200 ευρω καινουργιο.αξιζει?τι να προσεχω? μην σου πεσει...!!! :P τι να προσεξεις σε ποιο θεμα???!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 εχει καποια κοληματα?απο gps wifi εχει καποιο προβλημα?γραφει βιντεο σε τι μορφη?mpeg η 3gp? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 Σε αυτά τα χρήματα η συσκευή εξακολουθεί να αποτελεί αξιόλογη αγορά. Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε σε αυτό το θέμα και θα λύσεις όλες τις απορίες σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 (edited) Σε αυτά τα χρήματα η συσκευή εξακολουθεί να αποτελεί αξιόλογη αγορά θα συμφωνησω απολυτα.... ~~~~~~~~~~~ wifi και gps ειναι τζετ... για να βγαζεις βιντεο δεν νομιζω να ειναι τα πλεον καταλληλα τα htc... δεν αγοραζεις το xperia για τα βιντεο που τραβαει νομιζω...(πλακα πλακα athanaso εσυ που ξερεις τα πολλα (!) :p πλακα πλακα υπαρχει καποιο λογισμικο που να κανει κατι αλλο απο το μανησιο στο τραβηγμα βιντεο? καλα να τραβηξει hd δεν νομιζω...δεν το περιμενω αλλα κατι αλλο γενικα?) επισης ποσα χρονια ασχολεισε με τα wm?!εμενα το xperia ηταν η αρχη μου να πω την αληθεια μου... Edited March 22, 2010 by fotisg24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 22, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2010 υπαρχει καποιο λογισμικο που να κανει κατι αλλο απο το μανησιο στο τραβηγμα βιντεο? καλα να τραβηξει hd δεν νομιζω...δεν το περιμενω αλλα κατι αλλο γενικα? Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι να κάνεις εκεί. ΥΓ. Σχετικά με την τελευταία σου ερώτηση... από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους οι πρώτες συσκευές. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 μια ερωτηση το xperia που υπαρχει στην ελλαδα ειναι με ελληνικα windows?και γραφει ελληνικα το keyboard? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 μια ερωτηση το xperia που υπαρχει στην ελλαδα ειναι με ελληνικα windows?και γραφει ελληνικα το keyboard? ε ναι....!!! καλα βεβαια αν δεις τι υπαρχει εκει εξω σε roms δεν νομιζω να μινεις με την R3 που δινουν στην ελλαδα...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 καλα βεβαια αν δεις τι υπαρχει εκει εξω σε roms δεν νομιζω να μινεις με την R3 που δινουν στην ελλαδα...! Με τον περιορισμό όμως ότι με οποιαδήποτε τέτοια προσπάθεια θα είναι εκτός εγγύησης μέχρι να επαναφέρει την official rom αλλά και χωρίς ελληνικό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 μια ερωτηση το xperia που υπαρχει στην ελλαδα ειναι με ελληνικα windows?και γραφει ελληνικα το keyboard? Ελληνικά μπορείς να γράψεις και με το εικονικό και με το κανονικό (hardware) πληκτρολόγιο, και υπάρχει και αντίστοιχος οδηγός για το πως γίνεται (Πως θα γράφετε ελληνικά στο Xperia X1). Αλλά ελληνικά γράμματα πάνω στο εξωτερικό πληκτρολόγιο δεν έχει. Το λέω για να μην παρερμηνευθεί κάτι. Και είναι και όλο το τηλέφωνο στα ελληνικά. Αλλά, δεν συνίσταται να το κρατήσεις «εργοστασιακά» ελληνικό. Υπάρχει εξαιρετική ελληνική custom ROM. Κατά τα άλλα, διάβασα ένα φυλλάδιο του Saturn και το έχει, άκουσον άκουσον, €199!! :blink::blink: Ξεστοκάρισμα στο μεγαλείο του! :lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolispao13 Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 τελος απο saturn.απο εκει θα το επαιρνα αλλα δεν....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddesign Δημ. March 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2010 λοιπον επειδη κατι μου διεφυγε...σε μερικες ρομ οπως ειπα κ παραπανω σαν κ αυτες με το start (κατω αριστερα) δεν μεταφραζουν το μανιλα καλα αλα βγενει κατι αλαμπουρνεζικα ακαταλαβιστικα εδω ομως υπαρχει ενα cab που τα κανει ολα ελληνικα. http://rapidshare.com/files/367568428/0408_Greek_Manila_Lang_Pack_1.2.cab Παράθεση Motorola Moto X 2014 Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink: Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377 LG V490 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zeratula83 Δημ. March 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Εχω εδώ και μια βδομάδα το xperia 1 και μολις το συνδεσα με το pc μου,μου παρουσίασε ένα σφάλμα στο cprog.exe. Σαν συνέπεια δεν μπορώ να κάνω κλήσεις ουτε να λάβω και δεν έχω πρόσβαση ούτε στις επαφές μου ούτε στο ημερολόγιο...Μήπως μπορεί κανεις να με διαφωτίσει ????επισκέφτηκα το OFFIcial site της sony erricsson αλλα απο εκει δεν μπορώ να βγαλω άκρη ....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2010 Κάνε hard reset... http://www.xperiax1.net/forum/xperia-x1/546-tutorial-soft-hard-resets.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 επισκέφτηκα το OFFIcial site της sony erricsson αλλα απο εκει δεν μπορώ να βγαλω άκρη ....:( το περιεργο θα ταν αν εβγαζες αγαπητη!!! :lol: το μονο που προτινουν στο σαητ ειναι να κανεις αναβαθμιση το λογισμικο σου με το επισημο εργαλειο της sony ericsson -το οποιο δεν δουλευει!!!- Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Καλημερα σας, εαν καποιος ξερει σας παρακαλω ας με βοηθησει : Πηγα το Χ1 για service γιατι για καποιο λογο δεν μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες, και το καλυπτε ακομα η εγγυηση...αφου λοιπον το πηρα πισω απο εκει που τα windows ηταν αγγλικα τωρα ειναι ελληνικα... Μπορω να το επαναφερω στην αγγλικη?Πως??? Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου...δεν θελω να ξαναπαω στην wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 Διάβασε σε αυτό το θέμα και θα βρεις πληροφορίες για αυτό που ζητάς. Υπάρχει διαθέσιμη η τελευταία επίσημη αγγλική rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. March 31, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 (edited) Διάβασε σε αυτό το θέμα και θα βρεις πληροφορίες για αυτό που ζητάς. Υπάρχει διαθέσιμη η τελευταία επίσημη αγγλική rom. ναι αλλα θελει να το κανει hardspl ο ανθρωπος??? Καλημερα σας, εαν καποιος ξερει σας παρακαλω ας με βοηθησει : Πηγα το Χ1 για service γιατι για καποιο λογο δεν μπορουσα να βγαλω φωτογραφιες, και το καλυπτε ακομα η εγγυηση...αφου λοιπον το πηρα πισω απο εκει που τα windows ηταν αγγλικα τωρα ειναι ελληνικα... Μπορω να το επαναφερω στην αγγλικη?Πως??? Σας παρακαλω αν ξερει καποιος ας επικοινωνησει μαζι μου...δεν θελω να ξαναπαω στην wind. να "επαναφερεις" δεν νομιζω να γινεται ακριβως με την εννοια της λεξης...προφανως το σερβις σου εκανε καποιο flash της ελληνικης εκδωσης...αν θελεις να βαλεις αγγλικα πρεπει να κανεις hard spl... (εκτως αν υπαρχει αλλος τροπος που δεν γνωριζω!)... Edited March 31, 2010 by fotisg24 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 31, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2010 ναι αλλα θελει να το κανει hardspl ο ανθρωπος??? Κανονικά δεν θα έπρεπε μιας και μιλάμε για official αγγλική rom όπως αυτή που είχε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πλεον η συσκευη υποστηριζει accelerometer? (με μαμησιο rom?) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πλεον η συσκευη υποστηριζει accelerometer? (με μαμησιο rom?) Όχι και δεν υποστηρίζει ούτε με κάποια αλλη rom. Δεν έχει το Χ1 accelometer. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. April 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 Πλεον η συσκευη υποστηριζει accelerometer? (με μαμησιο rom?) υπαρχει ενα προγραμματακι "και καλα g sensor" αλλα οχι ακριβως accelerometer... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 1, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2010 υπαρχει ενα προγραμματακι "και καλα g sensor" αλλα οχι ακριβως accelerometer... Δεν υπάρχει κάτι παρεμφερές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. April 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2010 (edited) βασικα εφτιαξε ενας τυπος ενα προγραμμα και το εχει ονομασει g sensor μωρε... που αυτο ειναι μια συντομευση, στην οθονη πανω, που το κανει αυτοματα landscape... οντως, καμια σχεση με το accelerometer... απλα το ανεφερα μηπως ο φιλος παραπανω εννοουσε αυτο... ~~~μολις το βρηκα κιολας... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=552208 g spot το ονομασε λαθος μου Edited April 3, 2010 by fotisg24 πληροφοριες!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts