Jump to content

Archathanas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Archathanas

  1. Καλησπέρα στην παρέα! Θέλω να αλλάξω το what's up μου σε συμβόλαιο, λόγω δουλειάς και σκέφτηκα το παραπάνω συμβόλαιο! Σου δίνει 400' παντού και 300ΜΒ internet. Δύο πράγματα θέλω να ρωτήσω. Αν αναλογιστούμε πως υπάρχει ελάχιστη χρέωση το 1 λεπτό, πόσα "πραγματικά" λεπτά σου δίνει περίπου; Και το δεύτερο που θέλω να ρωτήσω αφορά το internet. Έχοντας ένα smartphone και κάνοντας απλή καθημερινή χρήση στην δουλειά (emails, surfing στις σελίδες του internet, ελάχιστο youtube σε περίπτωση που τύχει να πρέπει να δω κάτι - δηλαδή απλά πράγματα αλλά καθημερινά), είναι αρκετά τα 300MB; Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα με βοηθούσατε πολύ, πριν επιλέξω να το αγοράσω. Είναι και σχετικά φθηνό στα 31,50Ε.
  2. Αν βάλεις ένα ελληνικό ROM μόνος σου από το site των xda και με τις οδηγίες τις δικές σας και μετά πας να κάνεις update από το Ιντερνετ, θα στο κάνει κανονικά; Έκανα update, μου λέει ότι έγινε, αλλά έγινε κανονικά;
  3. Είναι λίγο πολύπλοκα τα πράγματα για αρχάριο με τα WM. Όταν βάζω ξυπνητήρι και κλείνω το τηλέφωνο, δεν χτυπάει. Καμιά ιδέα; Και επίσης, θέλω να βάλω ένα panel σαν default. Πως το κάνω; Δηλαδή βάζω ένα πάνελ οταν εχω ανοιχτο το τηλεφνο, αλλα μετα οταν το κλεινω και το ανοιγω παλι, εμφανιζεται αλλο πανελ.
  4. Mήπως μπορείς να δώσεις κατευθείαν το link για το 3.5.3, επειδή δε το βρίσκω στο xda;
  5. Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη, γιατί το κινητό δε το έχω μαζί μου. Αύριο θα τα κάνω όλα, οπότε θέλω να 'μαι προετοιμασμένος. Τα regional settings θα αλλάξουν αυτόματα, όταν θα εγκαταστήσω το Greek Rom (έτσι δεν είναι; ).
  6. Για το Spb Mobile Shell ρώτησα για τον εξής λόγο: Επειδή θα το κατεβάσω free από την original σελίδα της SE, μήπως και έχω πρόβλημα στην εγκατάστασή του επειδή την μετατροπή από τα Αγγλικά στα Ελληνικά δεν την έκανα σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα της SE, αλλά μόνος μου. Αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το παραπάνω, μήπως υπάρχει και ένα κατάλληλο topic σχετικά με το πως κάνω setup το Spb Mobile Shell ή οποιοδήποτε άλλο πάνελ; ΥΓ: Sorry για την ασχετοσύνη, αλλά είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με τα Mobile Phones.
  7. Να σε ρωτήσω κάτι n_wildgirl... Σε ένα άλλο topic λέει ότι πρέπει πρώτα να κάνουμε το HARD SPL. Εσύ δε λες ότι πρέπει να το κάνουμε (μάλλον δε το λες καν). Τελικά, εγώ τι να κάνω; Να κάνω τον δικό σου τρόπο; Που μου φάνηκε πιο απλοποιημενο η αληθεια ειναι από του soom ;p Εχω το Xperia X1 στα αγγλικα, και θελω να το κανω στα ελληνικα. για αυτο ρωταω.
  8. Καλησπέρα και από 'μένα... Σήμερα αγόρασα το Xperia X1, αλλά προς "έκπληξή" μου ήταν στην Αγγλική Γλώσσα. Θα ήθελα να το μετατρέψω στα Ελληνικά, για να μπορώ να το χειρίζομαι πιο εύκολα. Επειδή το topic είναι πραγματικά μεγάλο και κάπου χάθηκα στην μέση, θα ήθελα να με βοηθήσετε, αν μπορείτε. Για ελληνικά SMS βρήκα έναν τρόπο και θα τον εφαρμόσω από "εδώ". (Εύχομαι να δουλεύει) Για ελληνικό Windows όμως, κατάλαβα ότι πρέπει να κατεβάσω ένα rom. Κατέβασα στον υπολογιστή μου "αυτό", από την σελίδα του xda developers. Από 'κει και πέρα δε ξέρω τι να κάνω; Το κάνω extract στο pc και μετά το κάνω copy paste που; Ή μήπως κάνω κάτι άλλο; Πείτε αν μπορείτε αναλυτικά ένα ένα τα βήματα, γιατί και άλλοι έχουν απορίες και τους παρέπεμψα εδώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το προηγούμενο post θεωρείστε το άκυρο μιας και βρήκα ένα αναλυτικό topic. Μια αλλη ερωτηση. Αν βάλω τα ελληνικα στο Χ1, και μετα κατεβασω και περασω αυτο, θα μπορω να το αλλαξω στα ελληνικα; --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
×
×
  • Create New...