Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας, έχω το Sony Ericsson Xperia 1 και θέλω βοήθεια για την ''ηχογράφηση κλήσεων''. Με το μοντέλο Sony Ericsson Κ550i είναι πολύ εύκολο. Επειδή άνοιξε - κλείσε το XP1 για να βγάζω την κάρτα (να την τοποθετώ στο K550i) ράγισε το πλαστικό στο κούμπωμα. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος πως γίνεται η ηχογράφηση κλήσεων με το XP1, ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• Administrators
Καλησπέρα σας, έχω το Sony Ericsson Xperia 1 και θέλω βοήθεια για την ''ηχογράφηση κλήσεων''. Με το μοντέλο Sony Ericsson Κ550i είναι πολύ εύκολο. Επειδή άνοιξε - κλείσε το XP1 για να βγάζω την κάρτα (να την τοποθετώ στο K550i) ράγισε το πλαστικό στο κούμπωμα. Παρακαλώ αν ξέρει κάποιος πως γίνεται η ηχογράφηση κλήσεων με το XP1, ας με βοηθήσει. Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Vito Audio notes Touch v1.03

Modpic.gif

Καλησπερα σας.Ετοιμαζομαι να δωσω το xperia στον αδερφο μου ο οποιος εντοπισε ενα μικρο προβλημα στις επαφες το οποιο μου ειχε περασει απαρατηρητο: Στις επαφες του TouchFlo τα γραμματα της καθετης μπαρας γρηγορης αναζητησης ειναι στα αγγλικα και οχι στα Ελληνικα. Να σημειωσω οτι το κινητο φοραει την ελληνικη PCTech4u v2.0 και το προβλημα εμφανιζεται σιτς επαφες του TouchFlo και οχι στις επαφες των WM καθως εχω περασει το cab του Xavier..... Ελπιζω στη βοηθεια σας καθως δεν μπορεσα να βρω πως αλλαζει....

Galaxy S6 Edge+,LG GFLEX 2,LG G2,Galaxy Note 2

Κατασκευές Αλουμινίου www.afoimitropouloi.gr

Καλύτερα να διαβάσεις προς τα πίσω για τις εντυπώσεις χρηστών παρά να επαναλαμβανόμαστε. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν να το κάναμε αυτό για τον καθένα ξεχωριστά;

Προσπαθείς να τις αποθηκεύσεις στην συσκευή ή στη SIM;

Τις έχω αντιγράψει απο την sim στο κινητό και πάλι δεν με αφήνει.Θέλω να τις μετονομάσω και να μην βλέπει την SIM μόνο τις επαφές του κινητού αλλα τπτ.

Γενικά ενώ είχα πολλά Sony Ericsson έχω πολλές απορίες με αυτό το κινητό,τώρα προσπαθώ να το συγχρονίσω με το pc για να του περάσω διάφορα καλούδια.

Επίσης διαβάζει τα ορισμένα γράμματα σε επαφές σαν τετραγωνάκια.

Edited by eazy

• Administrators
Καλησπερα σας.Ετοιμαζομαι να δωσω το xperia στον αδερφο μου ο οποιος εντοπισε ενα μικρο προβλημα στις επαφες το οποιο μου ειχε περασει απαρατηρητο: Στις επαφες του TouchFlo τα γραμματα της καθετης μπαρας γρηγορης αναζητησης ειναι στα αγγλικα και οχι στα Ελληνικα. Να σημειωσω οτι το κινητο φοραει την ελληνικη PCTech4u v2.0 και το προβλημα εμφανιζεται σιτς επαφες του TouchFlo και οχι στις επαφες των WM καθως εχω περασει το cab του Xavier..... Ελπιζω στη βοηθεια σας καθως δεν μπορεσα να βρω πως αλλαζει....

Θα πρέπει να αλλάξεις το interface του TouchFlo σε ελληνικό.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί με έναν registry editor να πάμε στο path HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

και να αλλάξουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex).

Modpic.gif

Θα πρέπει να αλλάξεις το interface του TouchFlo σε ελληνικό.

Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί με έναν registry editor να πάμε στο path HKEY_CURRENT_USER\MUI\CurLang

και να αλλάξουμε την τιμή από 409 σε 408 (Hex).

Αν και ήταν ήδη στο Ελληνικό Interface μπηκα με το total commander στο path που μου δινεις και ηταν στην τιμη 408 Hex.Εκανα επανεκίνηση στην συσκευή και hard reset όμως το πρόβλημα παραμενει: Ελληνικό interface με αγγλικο quick search bar...

• Administrators

Κανονικά με το ramdomaccess τότε θα έπρεπε να γίνει ελληνική μπάρα. Έχεις βάλει αυτό που δίνεται εδώ;

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=229809

Modpic.gif

To cab του xavier οπως ειχα αναφερει στο πρωτο μου post για αυτο το θεμα ειναι περασμενο ομως εξακολουθει να μου δειχνει αγγλικο random access bar....Μηπως φταιει το οτι υπαρχουν και επαφες με αγγλικα γραμματα; Παντως στις επαφες των WM η μπαρα ειναι στα ελληνικα.....

Ρε παιδακια, δε δουλευει η touch screen οταν ανοιγω το πληκτρολογιο. Τι φαπα εφαγε? Βαριεμαι να σας πω την αληθεια να κανω hard reset ,λογικα θεμα software ειναι αλλα τι στα κοματια? Ideas?

Λοιπον δυο ερωτησουλες!!

1η) Ενα χρονο τωρα που εχω το τηλεφωνο προσπαθω να κανω update τα windows απο το την επιλογη του τηλεφωνου, αλλα ουτε μια φορρα δεν τα εχω καταφερει. Συνεχεια μου πεταει το παρακατω μηνυμα σφαλματος.

http://img682.imageshack.us/img682/5229/manolog3.jpg

Εχει πετυχει ποτε σε κανεναν το update??

2η) Ισως ειναι λιγο ακυρη (και ισως η απαντηση ειναι οχι). Υπαρχει περιπτωση να δημιουργησουμε με το τηλεφωνο ενα VPN δικτυο να συνδεεται με αλλον υπολογιστη ή server??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μην περιμένεις να σου κάνει ποτέ windows update, κανείς μας δεν τα χρησιμοποιεί.

Σε ευχαριστω athanaso77!! Να πω την αληθεια δεν περιμενα κατι διαφορετικο απλα ελεγα μηπως εκανα εγω καποιο λαθος και δεν κατεβαζε. :) Γενικευοντας ομως λιγο δεν θα ηταν χρησιμο να γινονται και καποια updates στο λειτουργικο?? :rolleyes:

Για την 2η φανταζομαι απαντησα μονος μου απο πριν ή δεν γνωριζεις?? :)

Σε ευχαριστω και παλι!!

Κάτι σαν αυτό θέλεις;

https://secure.logmein.com/US/home.aspx

Χμμμ, καλο φαινεται για να το ψαξω καλυτερα να δω τι παιζει... ! Ευχαριστω παντως :)

Παιδιά γεια χαρά σε όλους είμαι καινούριος στο forum το ανακάλυψα ψάχνοντας πληροφορίες για το xperia x1 που έχω παραγγείλει και με εντυπωσίασε η λεπτομέρεια του forum. Θα ήθελα εφόσον είναι εύκολο να μου προτείνετε καποια προγράμματα για GPS navigation κατα προτίμηση δωρεάν ή με μικρό κόστος.

• Administrators

Καλώς ήρθες,

δωρεάν προγράμματα πλοήγησης δεν υπάρχουν. Εντούτοις ρίξε μια ματιά στο section των Windows Mobile Navigation για να πάρεις μια ιδέα του τι γίνεται με τα προγράμματα πλοήγησης.

Οι επιλογές είναι πολλές... igo8.3.4, destinator7, miomap2008, tomtom, garmin, ndrive, automapa, sygic, geniusdriver κτλ.

Modpic.gif

Προσπαθω να περασω τις ρυθμισεις ΜΜS στην PCTech4U αλλα δεν μπορω... Αφου δημιουργησω το προφιλ mms στις συνδεσεις, μετα πρεπει να παω \εναρξη\μηνυματα\μενου\επιλογες και να επιλεξω στο προφιλ των mms ποια συνδεση θα χρησιμοποιει... Αλλα τα sms και mms τα εχει μαζι... Αν πατησω εκει βγαινει αλλο μενου... Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?:(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

δεν ξερω αν ειναι off topic αυτο που θα πω...αλλα το λεω!

το πληκτρολογιο του x2 της οθονης ειναι πολυ ωραιο!!!βασικα ενα απλο ωραιο πληκτρολογιο...εχει μαλιστα "μανισια" υποστηριξη για ελληνικα!το προτινω ανεπιφυλακτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν ειναι off topic αυτο που θα πω...αλλα το λεω!

το πληκτρολογιο του x2 της οθονης ειναι πολυ ωραιο!!!βασικα ενα απλο ωραιο πληκτρολογιο...εχει μαλιστα "μανισια" υποστηριξη για ελληνικα!το προτινω ανεπιφυλακτα!!!

Βάλε και κάποιο link αν θέλεις για τους ενδιαφερόμενους.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587176

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Για να περασω μια εκδοση build του Opera πρεπει να εχω αλλαξει και ROM?? Με τη "μαμα" δεν γινεται??

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned