Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ήξερα ότι είχε βγει spb 3.5 μέχρι που είδα το post σου..το έκανα αμέσως αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες..!!

Και'γω το ανακαλυψα τυχαια εχθες και επαθα πλακα ειναι υπερβολικα γρηγορο σε σχεση με το 3 και δεν τρωει κολλημα οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εμενα ρε παιδαι γιατι τρωει τα ζορια του...

ειδικα οταν παω στις κλησεις η στα μνμ αργει πολυ κατα τα αλλα ομορφο με πολλες παραμετρους αξιζει μια δοκιμη...

και κατι ασχετο..

δεν σας θυμιζει το spb υπερβολικα το today screen στα android?

δεν ήξερα ότι είχε βγει spb 3.5 μέχρι που είδα το post σου..το έκανα αμέσως αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες..!!

Και'γω το ανακαλυψα τυχαια εχθες και επαθα πλακα ειναι υπερβολικα γρηγορο σε σχεση με το 3 και δεν τρωει κολλημα οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ!

εμενα ρε παιδαι γιατι τρωει τα ζορια του...

ειδικα οταν παω στις κλησεις η στα μνμ αργει πολυ κατα τα αλλα ομορφο με πολλες παραμετρους αξιζει μια δοκιμη...

και κατι ασχετο..

δεν σας θυμιζει το spb υπερβολικα το today screen στα android?

τώρα με αυτά που γράφετε εδώ για το SPB μου φαινεται θα του κάνω μια δοκιμή...

εδικά αν θυμίζει today screen από android!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kι εγω, μολις το κατεβασα και κανω εγκατασταση!!:p:p

Για να δουμε... Ετσι, για αλλαγη ρε παιδι μου...:rolleyes:

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Kι εγω, μολις το κατεβασα και κανω εγκατασταση!!:p:p

Για να δουμε... Ετσι, για αλλαγη ρε παιδι μου...:rolleyes:

Κι εσυ γυρισες στην PCTech ε? Κι εγώ...:O

Αντε να δουμε και το SPB μετά που θα γυρίσω...! Ετσι για αλλαγή κι εγώ :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι αλλαξα παλι...

Με την TouchIT 6.5, 2-3 φορες κολλησε το κινητο... Πατουσα το Power να ανοιξει η οθονη και τιποτα... Επρεπε soft reset... Ε και επειδη μου το εκανε σε στιγμες που το χρειαζομουν αμεσα το κινητο, γυρισα στη σιγουρη λυση...:p:p

Ας δουμε και το Spb...:shifty:

Εdit:Μεχρι τωρα, τα καλυτερα μπορω να πω μονο για το Spb 3.5...

Βελτιωμενο και σαφως καλυτερο απο το προηγουμενο... Εχουν προσθεθει αρκετες ρυθμισεις ή βελτιωσεις που το κανουν πολυ καλυτερο...

Επισης νομιζω λιγο πιο γρηγορο...:happy:

Μην βάζετε το SPB MS σε ROM με TF3D.. Γονατίζει η συσκευή. Περάστε την επίσημη καλύτερα και φορτώστε το εκεί. Αφού έχετε πάρει backup της προηγούμενης, δοκιμάζετε. Σας αρέσει? Αν ναι, έχει καλώς, αλλιώς επιστροφή στα παλιά καλά.;)

Αν και ίσως ακουστεί χαζό, για μένα η πιο ευχάριστη έκπληξη, είναι που πλέον σε αφήνει να επιλέγεις αν θα έχειςτην κανονική προβολή, την επαγγελματική, ή και τις δύο!! επιτέλους κατάργησα την επαγγελματική, και παραμετροποίησα την κανονική όπως ήθελα..!

Μην βάζετε το SPB MS σε ROM με TF3D.. Γονατίζει η συσκευή. Περάστε την επίσημη καλύτερα και φορτώστε το εκεί. Αφού έχετε πάρει backup της προηγούμενης, δοκιμάζετε. Σας αρέσει? Αν ναι, έχει καλώς, αλλιώς επιστροφή στα παλιά καλά.;)

Απο ποια αποψη?? Μνημης, ταχυτητας??:worry:

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ... Ειναι κλασικα το Spb οπως το ξεραμε, αλλα με πολλες βελτιωσεις σε αρκετα πραγματα, που το κανουν πιο ευχρηστο και πιο παραμετροποιησιμο!!:D

Απο ποια αποψη?? Μνημης, ταχυτητας??:worry:

Εμενα μου αρεσει παρα πολυ... Ειναι κλασικα το Spb οπως το ξεραμε, αλλα με πολλες βελτιωσεις σε αρκετα πραγματα, που το κανουν πιο ευχρηστο και πιο παραμετροποιησιμο!!:D

Σε όλα...:rolleyes:

Έχεις δυο αρκετά βαριά today plugins. Το TF3D και το MS...

Θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε. Εμένα, η εμπειρία και τα πειράματα, αλλά και οι συμβουλές παλαιών στα WM και πιο εμπειρων από εμένα αυτό μου λέει!:)

Mαλιστα... :confused:

Τοτε, θα το αφησω ετσι για λιγες μερες, να δω αν οντως με βολευει, και αμα ειναι περναω την R3...

Δεν εχω προβλημα να γυρισω σε επισημη, καθως τωρα πλεον, ξερω να την τροποποιω αρκετα και να την φερνω στα μετρα μου (σε εικονιδια, προγραμματα, κτλ)

Αλλα μερικα προγραμματα οπως αυτο που κοβει Mp3, ή το αλμπουμ του TouchFlo μου αρεσουν πολυ...

Αλλα τι να κανουμε... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:p

Θα δω...:O

Mαλιστα... :confused:

Τοτε, θα το αφησω ετσι για λιγες μερες, να δω αν οντως με βολευει, και αμα ειναι περναω την R3...

Δεν εχω προβλημα να γυρισω σε επισημη, καθως τωρα πλεον, ξερω να την τροποποιω αρκετα και να την φερνω στα μετρα μου (σε εικονιδια, προγραμματα, κτλ)

Αλλα μερικα προγραμματα οπως αυτο που κοβει Mp3, ή το αλμπουμ του TouchFlo μου αρεσουν πολυ...

Αλλα τι να κανουμε... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:p

Θα δω...:O

Αυτό που κοβει mp3 υπάρχει και σε cab :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό που κοβει mp3 υπάρχει και σε cab :)

Που, που?? :O:O:shifty:

Που, που?? :O:O:shifty:

Στους xda, πού αλλού :happy:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3498059&postcount=3

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και γιατί να μη το κάνεις το κόψιμο από την άνεση του desktop/laptop? λέω εγώ τώρα.. :p

γιατι εστω μου στειλανε κατι με bt και θελω να το κοψω ραψω για ringtone

και δεν εχω pc κοντα μου

Ακριβως για αυτο... :happy:

Για παραδειγμα, προχθες μου ζητησαν ενα τραγουδι κομμενο για ringtone, αλλα το ειχα σε κανονικο μεγεθος... Πολυ απλα και γρηγορα, το εκοψα εκεινη τη στιγμη και το εστειλα!!:D

Για μενα στο desktop τα κοβω...Για μεγαλυτερη ακριβεια...:shifty::X

Κοιτα να δεις που εβαλα κι εγω το λιθαρακι μου χωρις να το ξερω !!! :lol:

Ελα νουμπα στον τοπο σου :X

Παντως εχω μεινει ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες με το καινουργιο κουστουμι του Χ1 , χωρις να φλασαρω αλλη Rom .

Ιδιαιτερα με το SPB 3.5 που εβγαλα το αχτι μου στα shortcuts ...

Στο PC εχει μεινει μονο ενα κενο καπου 200χ200 στο κεντρο , ειμαι σορτσακιας , πως να το κανουμε ... :p

Να περασω στο μενου μη κρυωσει :

1) Μιας και μιλαμε για Ringtones εχω περασει καποια στο 'My Ringtones Folder' .

Ομως οταν πηγα να αλλαξω τους ηχους στα εισερχομενα μηνυματα κλπ , δεν υπηρχαν εκει .Τα εβλεπε ομως οταν πηγα να αλλαξω τον ηχο στο Ring ( κουδουνισμα εισερχομενης κλησης ) !

Στο κουδουνισμα εισερχομενης κλησης ομως , εβλεπε μεν τα 'My Ringtones' με καποιες διαφορες (υπηρχαν ας πονω κατω οι ιδιοι συντομοι ηχοι + καποια κανονικα μεγαλυτερα κομματια default ) , οχι ομως το 'My Music' που ειχα περασει καποια MP3 :lol:

Το Φακερλώ του Ναπολεοντα δλδ ...

Δεν βρηκα πως να επιλεγω απο πιο φακελο να παιρνει data .

Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα τα default Rings χυμα μεσα στα Windows Folder ...

Δεν βρηκα καποια επιλογη να κλικαρω πανω στο κομματι MP3 και να του αναθετω να ειναι ηχος για το ταδε ...

Για να μην πολυλογω αλλο , σε ποιο φακελο τα βαζουμε τα Ringtones και που τα MP3 για αναπαραγωγη ? ( για playlist , οχι για ζευγαρωμα :p )

Θα πρεπει να τα ντουμπλαρω για να τα εχω και για ringtone και για αναπαραγωγη ?

Η ερωτηση ειναι λιγο χαζη αλλα ας πουμε οτι ειμαι ο Φροντο του X1 :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Εγω οτι ηχο θελω ειτε για εισερχομενη κληση, ειτε για μηνυμα, κτλ, το εχω βαλει χυμα, στο φακελο My Documents, στη συσκευη.... Και μου τα βγαζει σε ολες τις ρυθμισεις...:happy:

Εγω οτι ηχο θελω ειτε για εισερχομενη κληση, ειτε για μηνυμα, κτλ, το εχω βαλει χυμα, στο φακελο My Documents, στη συσκευη.... Και μου τα βγαζει σε ολες τις ρυθμισεις...:happy:

Μπορείτε να φτιάξετε ένα φάκελο My Documents στην κάρτα μνήμης και να βάζετε εκεί μέσα ήχους, wallpapers και τέτοια και πάλι να τα βλέπει, για να είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα.;):rolleyes:

Μπορείτε να φτιάξετε ένα φάκελο My Documents στην κάρτα μνήμης και να βάζετε εκεί μέσα ήχους, wallpapers και τέτοια και πάλι να τα βλέπει, για να είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα.;):rolleyes:

Ναι , τωρα κατι γινεται , τα μετεφερα ολα στο Storage και τα εσβησα απο το Device για εξτρα χωρο ... Μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποιο προβλημα , εκτος απο τη αρχικη μου συγχυση λογω των φακελων "Rings" στο Windows Folder και των "My Ringtones " στο "My Documents " ... Επισης παρατηρησα ενα φακελο "Music " χυμα στο Device , μαλλον απο την Ερικσον ειναι αυτο , οτι ναναι δηλαδη με αυτα τα Windows , τι ειχες Γιαννη , τ' ειχα παντα :P

Αλλα ειναι μεγαλη παραλειψη εκ μερους της Ερικσον

(ή τα WM 6.1 φταινε γι αυτο ? ) να βλεπει ΜΟΝΟ default folders η παραμετροποιηση των ηχων !!! Πως κανανε τετοια πατατα , απορω ... Εκτος αν την πατατα την εχω κανει εγω , οποτε αποσυρω τη δηλωση :lol:

Η καθιερωμενη ερωτησουλα τωρα χεχεχε

1) Αν περασω το R3 , θα πρεπει να τα στησω ολα απο την αρχη ε ?

Το Storage δεν επηρρεαζεται απο Hard reset , ετσι δεν ειναι ?

Αξιζει να την περασω και αν ναι , την ελληνικη ή την αγγλικη εκδοση ?

Διαβασα μερικα παραπονα για την ελληνικη , να μην την παθω αμα ειναι ...

2) Καποιο καλο cab για mass SMS ? Δεν καταφερα να βρω πως προσθετεις εξτρα παραληπτες για το ιδιο μηνυμα

Υ.Γ. Την καταβρηκα τοσο πολυ με το SPB 3.5 που νομιζω θα τα σταξω για αγορα ... Καλη δουλεια εχουν κανει , τα αξιζουνε . Εφοσον θα το παντρευτω το X1 , ε ας το παρω κανα καλο νυφικο να μην εχει και δικαιολογιες :p

Η καθιερωμενη ερωτησουλα τωρα χεχεχε

1) Αν περασω το R3 , θα πρεπει να τα στησω ολα απο την αρχη ε ?

Το Storage δεν επηρρεαζεται απο Hard reset , ετσι δεν ειναι ?

Αξιζει να την περασω και αν ναι , την ελληνικη ή την αγγλικη εκδοση ?

Διαβασα μερικα παραπονα για την ελληνικη , να μην την παθω αμα ειναι ...

2) Καποιο καλο cab για mass SMS ? Δεν καταφερα να βρω πως προσθετεις εξτρα παραληπτες για το ιδιο μηνυμα

1.ναι πρεπει να τα στησεις απο την αρχη,η storage δεν επηρεαζεται.. η γλωσσα ειναι θεμα γουστου

2.για mass sms ψαξε στους xda η περνα την pcteck4u που το εχει ενσωματομενο

Μπορείς να προσθέσεις και extra παραλήπτες στο sms που πας να γράψεις.;)

Όσο για το θέμα των ήχων κλήσεις, είναι γενικότερα το ίδιο σε όλες τις WM συσκευές. Και από όσο έχω δει και έχω διαβάσει είναι σε όλες τις εκδόσεις των WM, όχι μόνο στα 6.1 και στα 6.5. Αλλά και στα 6.0, και στα 5.0 και παλαιότερες εκδόσεις.

Με το Hard Reset επηρεάζεται μόνο η μνήμη της συσκευής.

Με το να βάλεις την R3, θα χάσεις όλα που έχεις αποθηκεύσει και παραμετροποιήσει στην μνήμη της συσκευής. Να την κάνεις, συνιστάται. Και εννοείται να ΜΗΝ βάλεις ελληνικά. Αγγλικά για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Όσο για την αγορά του MS3.5, συμφωνώ μαζί σου. Απλά επειδή με ξέρω, και προέβλεψα ότι δεν θα μείνω πιστός στα WM ή τουλάχιστον τόσο ώστε να αγοράσω το MS, για αυτό δεν το αγόρασα. Το χρησιμοποίησα ελάχιστα. Μπορεί συνολικά 3 μέρες από τον Απρίλιο που είχα WM και στις δυο συσκευές που είχα.;)

Γενικά, προγράμματα που τα χρησιμοποιούμε αξίζει να τα αγοράζουμε γιατί έτσι δίνουμε και κίνητρο στους δημιουργούς των να τα βελτιώσουν και να προχωρήσουν.

Φανταστείτε να τα παίρνανε όλοι από τα μαγαζάκια. Θα κλείναν οι εταιρίες αυτές. Δεν θα είχε νόημα να υπάρχουν.

Ρε παιδιά κάνα καλό πρόγραμμα για να βλέπω στο Χ1 avi αρχεία με ελληνικούς υπότιτλους;

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned