soom Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 soom, για να με παρηγορήσεις: το ίδιο κάνει συμβαίνει και στο iphone ή στην σειρά Pxxx της SE; (ρωτάω εαν ξέρεις) ευχαριστώ! Σε όλα τα Smartphone. Smartphones είναι και αυτά που ανέφερες. Αν δεν κάνω λάθος, δεν ανοίγουν ούτε αυτά.;) Αλλά για το iPhone θα σου πω ο ίδιος σε μερικές μέρες!:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 3, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 5) Στις επαφες μου εμφανιζονται και οι επαφες απο την SIM . Οσο κι αν το παλεψα , δε μπορουσα να τις σβησω απο τη Sim ! ( Sim Manager ) Καποιο tip ? Υπάρχει ένα cab που σου την κρύβει. Δεν το έχω πλέον. Αν μπει κάποιο παιδί που το έχει να στο δώσει ή αν το βρω θα στο δώσω εγώ.;) ING HideSIM V 2.1.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OPLoN Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ευχαριστω παρα πολυ τον Soom ( zoom zoom ! :P ) και τον athanaso77 για την γρηγορη βοηθεια και το χρονο τους ! Με βοηθησατε αρκετα , αν χρειαστειτε ποτε ενα παλιο αλλα αξιοπιστο K800i , μη διστασετε :):):) Λοιπον , καθησα χτες με μπολικο καφε κι εγκατεστησα Fingerboard 2.1 , CleanRam, Spb Mobile Shell 3.5 , Xperia Tweak 2 , AekMap με Greek SMS 160 , Speedbooster , MyMobiler kai PImBackup . Βεβαια δε τα χω ψαξει καλα ακομα αλλα εστειλα τα πρωτα SMS στα ελληνικα κι αυτο ηταν μεγαλη ανακουφιση ... Τωρα χαζευω , μετα το πρωτο soft reset το περιβαλλον του SPB , δειχνει πολυ "ανεβασμενο" αλλα το κοιταω σα νουμπας ( πανω που ειχα συνηθισει τα πανελακια με ολα τα μπινελικια , σαν να ξυπνησα σε αλλο σπιτι ! ) Καπου ειδα και διαβασα οτι το προβλημα με τις SiM λυνεται και μεσα απο το Xperia Tweak σαν option αλλα δε το εχω επιβεβαιωσει ακομα , οποτε το cab του athanaso77 θα πιασει τοπο, αν κανω λαθος . Ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο freeware ή απο αλλο "μαγαζι" GPS navigator και επισης αν πρεπει να παω στην Cosmote για να ενεργοποιησω αυτες τις λειτουργιες και αλλες εξτρα ή με το WAP ειμαι καλλυμενος ? Εδω να ευχαριστησω και το linaki_gr , γιατι σ' ενα ποστ τα χε μαζεψει ολα μαζι αλλα και την n_wildgirl για τα ποστ του Hard και Soft SPL , ξεχναω σιγουρα και αλλους αλλα 500 σελιδες ειναι αυτες, ποιον να πρωτοβαλεις , κερδιζει το ασθενες φυλο τη σημερον ημερα :D Και παλι χιλια ευχαριστω , χωρις ολους εσας δε θα μπαινα καν στον κοπο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Όχι.. Απλά, αν έχει πανελς, θα ξέρεις ότι είναι στο πρώτο, σαν Today Plugin..:rolleyes: καπου εδω μεσα ειχα δει ενα cab που σου εδινε την δυνατοτητα να εχεις το tf3d σε ξεχωριστο panel αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Δουλευει σιγουρα σε r2 και r3 official roms αλλα δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις με την pctech αυτο που λες εσυ το ξερω.. Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 4, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ηθελα να σας ρωτησω αν υπαρχει καποιο freeware ή απο αλλο "μαγαζι" GPS navigator και επισης αν πρεπει να παω στην Cosmote για να ενεργοποιησω αυτες τις λειτουργιες και αλλες εξτρα ή με το WAP ειμαι καλλυμενος ? Το GPS της συσκευής σου μπαίνει σε λειτουργία αυτόματα όταν κάποιο σχετικό πρόγραμμα το χρειαστεί. Είναι εντελώς αυτόνομο και δεν έχει καμία σχέση με τον provider σου και με το WAP. Για τα προγράμματα πλοήγησης, κάνε μια σχετική αναζήτηση. Υπάρχει πληθώρα επιλογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 OPLoN καλωσόρισες στο φόρουμ! Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε σε ο,τι άλλο χρειαστείς αν και από ο,τι είδα έκανες από μόνος σου πολύ καλή αρχή! Είμαστε και ομοιοπαθείς γιατί κι εγώ από Κ800 ήρθα και έχω σιχτιρίσει το ενίοτε αργό (σε σχέση με το Κ800) Xperia ουκ ολίγες φορές! :p καπου εδω μεσα ειχα δει ενα cab που σου εδινε την δυνατοτητα να εχεις το tf3d σε ξεχωριστο panel αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα. Δουλευει σιγουρα σε r2 και r3 official roms αλλα δεν ξερω αν το εχει δοκιμασει κανεις με την pctech αυτο που λες εσυ το ξερω.. Δεν αξίζει να βάλεις το TF3D σε πάνελ γιατί έχει ένα σωρό προβλήματα και κολλάει... Αν παρόλα αυτά είσαι πεισματάρης σαν εμένα αγαπητέ μου, δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 OPLoN καλωσόρισες στο φόρουμ! Εδώ είμαστε για να σε βοηθήσουμε σε ο,τι άλλο χρειαστείς αν και από ο,τι είδα έκανες από μόνος σου πολύ καλή αρχή! Είμαστε και ομοιοπαθείς γιατί κι εγώ από Κ800 ήρθα και έχω σιχτιρίσει το ενίοτε αργό (σε σχέση με το Κ800) Xperia ουκ ολίγες φορές! :p Δεν αξίζει να βάλεις το TF3D σε πάνελ γιατί έχει ένα σωρό προβλήματα και κολλάει... Αν παρόλα αυτά είσαι πεισματάρης σαν εμένα αγαπητέ μου, δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439 αυτο ακριβως εψαχνα... σε ευχαριστω πολυ Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Λοιπον , καθησα χτες με μπολικο καφε κι εγκατεστησα Fingerboard 2.1 , CleanRam, Spb Mobile Shell 3.5 , Xperia Tweak 2 , AekMap με Greek SMS 160 , Speedbooster , MyMobiler kai PImBackup . δεν ήξερα ότι είχε βγει spb 3.5 μέχρι που είδα το post σου..το έκανα αμέσως αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δεν ήξερα ότι είχε βγει spb 3.5 μέχρι που είδα το post σου..το έκανα αμέσως αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες..!! Και'γω το ανακαλυψα τυχαια εχθες και επαθα πλακα ειναι υπερβολικα γρηγορο σε σχεση με το 3 και δεν τρωει κολλημα οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 εμενα ρε παιδαι γιατι τρωει τα ζορια του... ειδικα οταν παω στις κλησεις η στα μνμ αργει πολυ κατα τα αλλα ομορφο με πολλες παραμετρους αξιζει μια δοκιμη... και κατι ασχετο.. δεν σας θυμιζει το spb υπερβολικα το today screen στα android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 δεν ήξερα ότι είχε βγει spb 3.5 μέχρι που είδα το post σου..το έκανα αμέσως αναβάθμιση και οι πρώτες εντυπώσεις είναι θετικότατες..!! Και'γω το ανακαλυψα τυχαια εχθες και επαθα πλακα ειναι υπερβολικα γρηγορο σε σχεση με το 3 και δεν τρωει κολλημα οταν ανοιγεις το πληκτρολογιο, ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ! εμενα ρε παιδαι γιατι τρωει τα ζορια του... ειδικα οταν παω στις κλησεις η στα μνμ αργει πολυ κατα τα αλλα ομορφο με πολλες παραμετρους αξιζει μια δοκιμη... και κατι ασχετο.. δεν σας θυμιζει το spb υπερβολικα το today screen στα android? τώρα με αυτά που γράφετε εδώ για το SPB μου φαινεται θα του κάνω μια δοκιμή... εδικά αν θυμίζει today screen από android!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Kι εγω, μολις το κατεβασα και κανω εγκατασταση!!:p:p Για να δουμε... Ετσι, για αλλαγη ρε παιδι μου...:rolleyes: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Kι εγω, μολις το κατεβασα και κανω εγκατασταση!!:p:p Για να δουμε... Ετσι, για αλλαγη ρε παιδι μου...:rolleyes: Κι εσυ γυρισες στην PCTech ε? Κι εγώ...:O Αντε να δουμε και το SPB μετά που θα γυρίσω...! Ετσι για αλλαγή κι εγώ :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Ναι αλλαξα παλι... Με την TouchIT 6.5, 2-3 φορες κολλησε το κινητο... Πατουσα το Power να ανοιξει η οθονη και τιποτα... Επρεπε soft reset... Ε και επειδη μου το εκανε σε στιγμες που το χρειαζομουν αμεσα το κινητο, γυρισα στη σιγουρη λυση...:p:p Ας δουμε και το Spb...:shifty: Εdit:Μεχρι τωρα, τα καλυτερα μπορω να πω μονο για το Spb 3.5... Βελτιωμενο και σαφως καλυτερο απο το προηγουμενο... Εχουν προσθεθει αρκετες ρυθμισεις ή βελτιωσεις που το κανουν πολυ καλυτερο... Επισης νομιζω λιγο πιο γρηγορο...:happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Μην βάζετε το SPB MS σε ROM με TF3D.. Γονατίζει η συσκευή. Περάστε την επίσημη καλύτερα και φορτώστε το εκεί. Αφού έχετε πάρει backup της προηγούμενης, δοκιμάζετε. Σας αρέσει? Αν ναι, έχει καλώς, αλλιώς επιστροφή στα παλιά καλά.;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Αν και ίσως ακουστεί χαζό, για μένα η πιο ευχάριστη έκπληξη, είναι που πλέον σε αφήνει να επιλέγεις αν θα έχειςτην κανονική προβολή, την επαγγελματική, ή και τις δύο!! επιτέλους κατάργησα την επαγγελματική, και παραμετροποίησα την κανονική όπως ήθελα..! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Μην βάζετε το SPB MS σε ROM με TF3D.. Γονατίζει η συσκευή. Περάστε την επίσημη καλύτερα και φορτώστε το εκεί. Αφού έχετε πάρει backup της προηγούμενης, δοκιμάζετε. Σας αρέσει? Αν ναι, έχει καλώς, αλλιώς επιστροφή στα παλιά καλά.;) Απο ποια αποψη?? Μνημης, ταχυτητας??:worry: Εμενα μου αρεσει παρα πολυ... Ειναι κλασικα το Spb οπως το ξεραμε, αλλα με πολλες βελτιωσεις σε αρκετα πραγματα, που το κανουν πιο ευχρηστο και πιο παραμετροποιησιμο!!:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. October 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2009 Απο ποια αποψη?? Μνημης, ταχυτητας??:worry: Εμενα μου αρεσει παρα πολυ... Ειναι κλασικα το Spb οπως το ξεραμε, αλλα με πολλες βελτιωσεις σε αρκετα πραγματα, που το κανουν πιο ευχρηστο και πιο παραμετροποιησιμο!!:D Σε όλα...:rolleyes: Έχεις δυο αρκετά βαριά today plugins. Το TF3D και το MS... Θα σας συμβούλευα να μην το κάνετε. Εμένα, η εμπειρία και τα πειράματα, αλλά και οι συμβουλές παλαιών στα WM και πιο εμπειρων από εμένα αυτό μου λέει!:) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Mαλιστα... :confused: Τοτε, θα το αφησω ετσι για λιγες μερες, να δω αν οντως με βολευει, και αμα ειναι περναω την R3... Δεν εχω προβλημα να γυρισω σε επισημη, καθως τωρα πλεον, ξερω να την τροποποιω αρκετα και να την φερνω στα μετρα μου (σε εικονιδια, προγραμματα, κτλ) Αλλα μερικα προγραμματα οπως αυτο που κοβει Mp3, ή το αλμπουμ του TouchFlo μου αρεσουν πολυ... Αλλα τι να κανουμε... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:p Θα δω...:O Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Mαλιστα... :confused: Τοτε, θα το αφησω ετσι για λιγες μερες, να δω αν οντως με βολευει, και αμα ειναι περναω την R3... Δεν εχω προβλημα να γυρισω σε επισημη, καθως τωρα πλεον, ξερω να την τροποποιω αρκετα και να την φερνω στα μετρα μου (σε εικονιδια, προγραμματα, κτλ) Αλλα μερικα προγραμματα οπως αυτο που κοβει Mp3, ή το αλμπουμ του TouchFlo μου αρεσουν πολυ... Αλλα τι να κανουμε... Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...:p Θα δω...:O Αυτό που κοβει mp3 υπάρχει και σε cab :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Αυτό που κοβει mp3 υπάρχει και σε cab :) Που, που?? :O:O:shifty: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Που, που?? :O:O:shifty: Στους xda, πού αλλού :happy: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=3498059&postcount=3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Thank youuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!:D:D:D Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 Και γιατί να μη το κάνεις το κόψιμο από την άνεση του desktop/laptop? λέω εγώ τώρα.. :p Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. October 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2009 γιατι εστω μου στειλανε κατι με bt και θελω να το κοψω ραψω για ringtone και δεν εχω pc κοντα μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts