soom Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 nikolis soft spl θα κάνεις μόνο αν το γυρίσεις για εγγύηση ή θες να το πουλήσεις και θες να φαίνεται "του κουτιού" αλλιώς δεν χρειάζεται.. υ.γ. Είδα σήμερα στο πλαίσιο το htc hd και έπαθα ζημιά!! soom!!!!!! μ'άρέσει που το σκεφτόσουν κιόλας και δεν ήσουν σίγουρος..!!! :lol: Νικόλα... Πήρα το HD και έχω βρει την υγειά μου. Πραγματικά. Και σε όσους έχετε ενδοιασμούς, δεύτερες σκέψεις και τέτοια μεταξύ HD και Xperia.... Μην το σκέφτεστε καν.. Καθόλου.:happy: Ok ευχαριστώ πολύ (νόμιζα ότι αν δεν το κάνω soft spl θα είχα δυσλειτουργίες στην εργοστασιακή rom) Αν περασες την επισημη ρομ αστο ετσι. Μπορει να σου την βαρεσει μια μερα να ξαναπερασεις cooked ROM's.. Δεν υπαρχει λογος. Επισης, αν θελεις να περασεις το επισημο SPL, θα πρεπει εκτος απο εργοστασιακη ρομ να περασεις και το αντιστοιχο ραδιο που δινεται στην αντιστοιχη ρομ.;) Θελει προσοχη αυτο! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 δοκιμασε να βαλεις ενα mp3 για ηχο και πες μας αν το κανει.. mp3 εχω βαλει...τιποτα :( soom κι εμενα μου αρεσει το HD αλλά ρε παιδι μου λογω μεγεθους ειναι δυσχρηστο με το ενα χερι...ο αντιχειρας μου δε φτανει καλά στις γωνίες της οθόνης! Αλλά το Touch Pro 2...Αχ...! :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 soom κι εμενα μου αρεσει το HD αλλά ρε παιδι μου λογω μεγεθους ειναι δυσχρηστο με το ενα χερι...ο αντιχειρας μου δε φτανει καλά στις γωνίες της οθόνης! Αλλά το Touch Pro 2...Αχ...! :X Σου φαίνεται μεγάλο το HD αλλά όχι το Pro2??........ Αντίστοιχα μεγάλα είναι και τα δυο, με την διαφορά ότι το Pro είναι και πιο παχύ...!:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε dual sim στο xperia (και γενικά εάν το υποστηρίζουν τα windows mobile);. Θέλω να συνδιάσω προσωπικό και επαγγελματικό αριθμό στην ίδια συσκευή αλλά δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο. Είδα εδώ μια πρωτότυπη λύση http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/magicsim.htm και πολύ οικονομική, αλλά θα δουλέψει στα windows mobile (εάν χωράει βέβαια στο xperia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Υπάρχει κάποιος τρόπος να έχουμε dual sim στο xperia (και γενικά εάν το υποστηρίζουν τα windows mobile);. Θέλω να συνδιάσω προσωπικό και επαγγελματικό αριθμό στην ίδια συσκευή αλλά δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο. Είδα εδώ μια πρωτότυπη λύση http://www.fonefunshop.co.uk/dualsim/magicsim.htm και πολύ οικονομική, αλλά θα δουλέψει στα windows mobile (εάν χωράει βέβαια στο xperia). θα δουλεψει αλλα δεν θα εχεις και τις 2 γραμμες ενεργες... εχουν βγαλει ενα προγραμμα για 2 νουμερα σε μια σιμ και οι 3 εταιριες κινητης... απλα πρεπει να ειναι και τα 2 νουμερα του ιδιου παροχου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Σου φαίνεται μεγάλο το HD αλλά όχι το Pro2??........ Αντίστοιχα μεγάλα είναι και τα δυο, με την διαφορά ότι το Pro είναι και πιο παχύ...!:rolleyes: το Pro ειναι λιγο πιο μικρό θαρρώ :worry: επισης όντας πιο παχύ το πιάνεις πιο εύκολα στο χέρι, πιο σταθερά ας πούμε, αν με πιάνεις... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 ρε παιδια τι συγκρινετε.. καμια σχεση το ενα με το αλλο να μου πεις hd με diamond 2 να πω ναι το προ εχει και ενα πληκτρολογιο με οτι συνεπαγετε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 το Pro ειναι λιγο πιο μικρό θαρρώ :worry: επισης όντας πιο παχύ το πιάνεις πιο εύκολα στο χέρι, πιο σταθερά ας πούμε, αν με πιάνεις... ήμουν σήμερα σε ένα πλαίσιο, και θυμήθηκα που έλεγες ότι πρόσφατα είχε πάει και περιεργαζόσουν κάτι htc..και έκανα το λάθος να τα δω και εγώ..και έπαθα ζημιά από τότε..ειδικά με το hd..!! Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 ήμουν σήμερα σε ένα πλαίσιο, και θυμήθηκα που έλεγες ότι πρόσφατα είχε πάει και περιεργαζόσουν κάτι htc..και έκανα το λάθος να τα δω και εγώ..και έπαθα ζημιά από τότε..ειδικά με το hd..!! αντε σιγά σιγά να μεταφερόμαστε στο topic της HTC :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 αντε σιγά σιγά να μεταφερόμαστε στο topic της HTC :p εγω απο κει ηρθα μιας και ειχα το pro πριν το xperia.. λιγο πολυ τα ιδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 εγω απο κει ηρθα μιας και ειχα το pro πριν το xperia.. λιγο πολυ τα ιδια... αντε σιγά σιγά να μεταφερόμαστε στο topic της HTC :p Θα συμφωνήσω. Δεν βρίσκω λόγο να δώσει κάποιος το Xperia για το Pro2. Κανέναν. Προσωπικά πάντα.... Για το HD ή το Leo αλλάζει το πράγμα.:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Συγνώμη που απασχολώ, αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω σε 400 τόσα μηνύματα. Το on screen πληκτρολόγιο είναι άνετο στο γράψιμο με το δάχτυλο; ΄Η με άλλα λόγια: Μπορούμε να γράφουμε άνετα, μηνύματα με το ένα χέρι ή υποχρεωτικά και με τα δύο; (δηλ. υποχρεωτικά hard πληκτρολόγιο ή γραφίδα). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάλι συγνώμη αν επιβάρυνα το thread. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Συγνώμη που απασχολώ, αλλά δεν μπορώ να βρω αυτό που ψάχνω σε 400 τόσα μηνύματα. Το on screen πληκτρολόγιο είναι άνετο στο γράψιμο με το δάχτυλο; ΄Η με άλλα λόγια: Μπορούμε να γράφουμε άνετα, μηνύματα με το ένα χέρι ή υποχρεωτικά και με τα δύο; (δηλ. υποχρεωτικά hard πληκτρολόγιο ή γραφίδα). Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και πάλι συγνώμη αν επιβάρυνα το thread. Για όνομα του Θεού που επιβαρύνεις το φόρα με αυτή την ερώτηση! Δεν είμαστε και με το μαστίγιο! Αν δεν βρεθεί κάτι αν κάποιος κάνει μια αναζήτηση, εδώ είμαστε να βοηθήσουμε! Λέγεται Finger Keyboard. Θα το βρεις εδω:\\\\\\\\\ FingerKeyboard2 ///////// v2.1 Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spin Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ευχαριστώ πολύ. Τα προγράμματα τα έχω βρεί. PCMkeyboard, Fingerkeyboard (βρήκα και την black edition), GrkPoKey, κ.λ.π. διαβάζοντας περίπου 100 σελίδες αυτού εδώ του thread, (Google και ΗΤC)-ψάχνοντας. Απ' ότι φαίνεται, μάλλον είναι εύκολο να γράψεις μηνύματα με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας το on screen πληκτρολόγιο. Πολύ ωραία. Το μόνο που θα κάνω, είναι να περιμένω να κυκλοφορήσει το 2, για να πέσει (αν και δεν νομίζω πολύ) η τιμή του 1 ! Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2009 Ευχαριστώ πολύ. Τα προγράμματα τα έχω βρεί. PCMkeyboard, Fingerkeyboard (βρήκα και την black edition), GrkPoKey, κ.λ.π. διαβάζοντας περίπου 100 σελίδες αυτού εδώ του thread, (Google και ΗΤC)-ψάχνοντας. Απ' ότι φαίνεται, μάλλον είναι εύκολο να γράψεις μηνύματα με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας το on screen πληκτρολόγιο. Πολύ ωραία. Το μόνο που θα κάνω, είναι να περιμένω να κυκλοφορήσει το 2, για να πέσει (αν και δεν νομίζω πολύ) η τιμή του 1 ! Και πάλι ευχαριστώ πολύ. Αστα τα υπόλοιπα.. Δες μόνο FK2 που σου έδωσα. Δεν υπάρχει καλύτερο. Και στέλνει και sms 160 χαρακτήρων...;) Όσο για το Χ2 και την τιμή του όσο και την τιμή του Χ1, είναι νομίζω ήδη χαμηλή για τα δεδομένα της κατηγορίας, αλλά και της αρχικής του τιμής.;) Τα Multirama το δίναν €399...;) Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ancient_Flame Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Τελικά το Χ2 θα έχει την υποστήριξη του XDA?ξέρουμε;ή θα πρέπει να παλέψουμε αναγκαστικά την official rom? Παράθεση http://spyridakis.webs.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 σε γενικες γραμμες ειναι καπως μικρη η οθονη του xperia για να γραφεις με το δαχτυλο ειδικα αμα εχεις χοντρα δαχτυλα με το fingerkeyboard εχει γινει πολυ καλη δουλεια μιας και ειναι απο ελληνες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 σε γενικες γραμμες ειναι καπως μικρη η οθονη του xperia για να γραφεις με το δαχτυλο ειδικα αμα εχεις χοντρα δαχτυλα με το fingerkeyboard εχει γινει πολυ καλη δουλεια μιας και ειναι απο ελληνες... ασε ανοιξες πικρη ιστορια...οι αντιχειρες μου δεν ειναι και ο ορισμος του λεπτου και εχω προβλημα με τα ακριανα πληκτρα του finger keyboard, ασε που ειναι και λαθος αυτο το πλαισιο στο Xperia που βγαίνει πάνω από τα όρια της οθόνης...συν οτι μαζευεται ολη η σκονη και η μπίχλα εκεί γύρω! Κανονικά θα έπρεπε να είναι ενιαίο όπως στα HTC. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plavi Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 ασε ανοιξες πικρη ιστορια...οι αντιχειρες μου δεν ειναι και ο ορισμος του λεπτου και εχω προβλημα με τα ακριανα πληκτρα του finger keyboard, ασε που ειναι και λαθος αυτο το πλαισιο στο Xperia που βγαίνει πάνω από τα όρια της οθόνης...συν οτι μαζευεται ολη η σκονη και η μπίχλα εκεί γύρω! Κανονικά θα έπρεπε να είναι ενιαίο όπως στα HTC. χίλια δίκια....συμφωνώ και επαυξάνω....... Παράθεση από windows mobile σε iphone 3gs......ανεπιστρεπτί η εποχή των wm....Βαγγέλης.[sIGPIC][/sIGPIC] msn:giankovits@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 επειδη οπως ειπα ειχα το προ το βλεπω πιο εξυπνο μιας και γλιτωνει την οθονη απο γραταζουνιες οταν πχ ακουμπαμε το τηλεφωνο με την μουρη στο τραπεζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 επειδη οπως ειπα ειχα το προ το βλεπω πιο εξυπνο μιας και γλιτωνει την οθονη απο γραταζουνιες οταν πχ ακουμπαμε το τηλεφωνο με την μουρη στο τραπεζι... να βαλουνε και αλεξικεραυνο γιατι μπορεί να το χτυπησει και κεραυνός... Σοβαρά τώρα, ποιος ανθρωπος που προσέχει το κινητό του το ακουμπάει με μούρη στο τραπέζι? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex2539 Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Σοβαρά τώρα, ποιος ανθρωπος που προσέχει το κινητό του το ακουμπάει με μούρη στο τραπέζι? Εγώ......!!!!!! Αλλά έχω πάντα screen protector σε όλες τις συσκεύες μου..... Αυτό το πλαίσιο γύρο απο την οθόνη με έχει ξενερώσει πάρα πολύ από την αρχη που πήρα το xperia (και λίγο το πληκτρολόγιο σε σχέση με το προ), αφού σκέφτομαι να δώσω το xperia και να κρατήσω μόνο το προ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 να βαλουνε και αλεξικεραυνο γιατι μπορεί να το χτυπησει και κεραυνός... Σοβαρά τώρα, ποιος ανθρωπος που προσέχει το κινητό του το ακουμπάει με μούρη στο τραπέζι? Μαα δεν το προσεχουν ολοι... καποιοι αγνοουν και την υπαρξη screen protector... μην σκεφτεσε μονο το ελληνικο κοινο.. που ειναι ακριβο στην ελλαδα και το περνει ο ψαγμενος...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinosD Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ριζική παραμετροποίηση / τροποποίηση λειτουργίας των εικονικών κομβίων / πλήκτρων (tabs ελληνιστί) του TouchFLO 3D. Με άλλα λόγια => εκτροπή, σε προγράμματα της αρεσκείας μας, κατά την πλήξη / πάτημα (click ελληνιστί) των εικονικών (software) πλήκτρων της οθόνης του TouchFLO 3D. Πρόγραμμα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=174268&d=1239226282 Οδηγίες - Αντιγράψτε και τα 4 αρχεία σε έναν φάκελο στο τηλέφωνό σας (Ο φάκελος πρέπει να παραμείνει στο τηλέφωνο. Προτείνω /programs/ παραμετροποίηση TouchFLO 3D) - τρέξτε (run) το ssmahogui.exe - επιλέξτε (πατήστε) το πρώτο κουμπί - επιλέξτε (πατήστε) το ¨load configuration¨ - επιλέξτε (πατήστε) το "Start INIT-Assistant" - Υπάρχουν δύο διαδρομές (modes), προτιμήστε το fast init. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, επιλέγουμε το αρχείο manila από το παράθυρο slowinit. - Πρέπει να εμφανιστεί κάτι σαν: "CreateProcessW offset found: 0x002d4240, ..." Εάν αυτό δεν συμβεί και εμφανίζεται "unknown exetype" χρησιμοποιήστε το slowinit. Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να επιλέξτε (πατήσετε - χτυπήσετε) 2 φορές... Εάν και αυτό δεν λειτουργεί, τότε το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει στη συσκευή σας. - επιλέξτε (πατήστε) ¨close¨ - επιλέξτε (πατήστε) " start assigner mode" - ελαχιστοποιήστε (minimize) το ssmaho (έναρξη - > σήμερα / start -> today) - Επιστρέψτε στο manila - επιλέξτε (πατήστε) κάθε στοιχείο (tab) που θέλετε να αντικαταστήσετε στο manila - θα εμφανιστεί ένα παράθυρο "Assigner". Ενεργοποιήστε όλες τις επιλογές. - από το κουμπί "..." επιλέξτε το νέο αρχείο / πρόγραμμα - επιλέξτε (πατήστε) ¨ok¨ - ορίστε όσα εικονικά κομβία θέλετε, τα windows δεν λειτουργούν προσωρινά. - όταν ολοκληρώσετε επιστρέψτε στο ssmahoGUI και επιλέξτε (πατήστε) "Stop all". - επιλέξτε (πατήστε) ¨shortcuts¨ και ενεργοποιήστε όλες τις επιλογές. - επιλέξτε (πατήστε) "Save Configuration" - επιλέξτε (πατήστε) ¨About¨ - κλείστε το πρόγραμμα - Στο ¨προγράμματα¨ (programs) εμφανίζονται οι εξής συντομεύσεις: SSMaHo Attach / SSMaHo Detach. Επιλέξτε (πατήστε) το " ssmaho attach " και τα νέα προγράμματα εμφανίζονται / παρουσιάζονται κατά την εργασία στο manila. !!! το attacher πρέπει να εκτελείτε κάθε φορά που το manila καταρρέει (κρασάρει ελληνιστί). Δεν είμαι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε βλάβες / ανωμαλίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komos Δημ. September 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2009 Ριζική παραμετροποίηση / τροποποίηση λειτουργίας των εικονικών κομβίων / πλήκτρων (tabs ελληνιστί) του TouchFLO 3D. Με άλλα λόγια => εκτροπή, σε προγράμματα της αρεσκείας μας, κατά την πλήξη / πάτημα (click ελληνιστί) των εικονικών (software) πλήκτρων της οθόνης του TouchFLO 3D. Πρόγραμμα http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=174268&d=1239226282 Οδηγίες - Αντιγράψτε και τα 4 αρχεία σε έναν φάκελο στο τηλέφωνό σας (Ο φάκελος πρέπει να παραμείνει στο τηλέφωνο. Προτείνω /programs/ παραμετροποίηση TouchFLO 3D) - τρέξτε (run) το ssmahogui.exe - επιλέξτε (πατήστε) το πρώτο κουμπί - επιλέξτε (πατήστε) το ¨load configuration¨ - επιλέξτε (πατήστε) το "Start INIT-Assistant" - Υπάρχουν δύο διαδρομές (modes), προτιμήστε το fast init. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, επιλέγουμε το αρχείο manila από το παράθυρο slowinit. - Πρέπει να εμφανιστεί κάτι σαν: "CreateProcessW offset found: 0x002d4240, ..." Εάν αυτό δεν συμβεί και εμφανίζεται "unknown exetype" χρησιμοποιήστε το slowinit. Σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να επιλέξτε (πατήσετε - χτυπήσετε) 2 φορές... Εάν και αυτό δεν λειτουργεί, τότε το πρόγραμμα δεν θα λειτουργήσει στη συσκευή σας. - επιλέξτε (πατήστε) ¨close¨ - επιλέξτε (πατήστε) " start assigner mode" - ελαχιστοποιήστε (minimize) το ssmaho (έναρξη - > σήμερα / start -> today) - Επιστρέψτε στο manila - επιλέξτε (πατήστε) κάθε στοιχείο (tab) που θέλετε να αντικαταστήσετε στο manila - θα εμφανιστεί ένα παράθυρο "Assigner". Ενεργοποιήστε όλες τις επιλογές. - από το κουμπί "..." επιλέξτε το νέο αρχείο / πρόγραμμα - επιλέξτε (πατήστε) ¨ok¨ - ορίστε όσα εικονικά κομβία θέλετε, τα windows δεν λειτουργούν προσωρινά. - όταν ολοκληρώσετε επιστρέψτε στο ssmahoGUI και επιλέξτε (πατήστε) "Stop all". - επιλέξτε (πατήστε) ¨shortcuts¨ και ενεργοποιήστε όλες τις επιλογές. - επιλέξτε (πατήστε) "Save Configuration" - επιλέξτε (πατήστε) ¨About¨ - κλείστε το πρόγραμμα - Στο ¨προγράμματα¨ (programs) εμφανίζονται οι εξής συντομεύσεις: SSMaHo Attach / SSMaHo Detach. Επιλέξτε (πατήστε) το " ssmaho attach " και τα νέα προγράμματα εμφανίζονται / παρουσιάζονται κατά την εργασία στο manila. !!! το attacher πρέπει να εκτελείτε κάθε φορά που το manila καταρρέει (κρασάρει ελληνιστί). Δεν είμαι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε βλάβες / ανωμαλίες. χμμμ ενδιαφερον.. θα δοκιμασω και αν τα ..... ολα ξανα φλασαρω :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts