nik0las6600 Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Ωχ κατάλαβα.. Πάει η τσεπουλίτσα μου.. Τα πλαστικά μέρη όμως αντικαθίστανται? Και για το κόστος από ότι κατάλαβα δεν έχει κανείς ιδέα.. Fine.. Θα κλάψω στη γωνιά μου τώρα μπας και βρέξει κανα φράγκο. :lol::lol: μπορείς να κάνεις απόπειρα, και κάποιο παιδί νομιζω είναι κοντά απ'ότι είχε γράψει στο να βγάλει άκρη μέσω εγγύησης.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 @n_wildgirl My Location: Κάνε τα regional settings, και μετα θα σου λέει που βρίσκεσε (νομίζω πως παίζει με GPRS και όχι με wifi αυτο, οχι στην δική μου ρομ αλλά σε όλες). Παίζει πάντως, ψαξτο λίγο και θα το δείς) Αγαπητέ μου το βρήκα κατά τύχη, το βραδάκι έκανα ανανέωση στον καιρό και βρήκε και την περιοχή μου, δεν ήξερα ότι το εντοπίζει μεσω GPRS και έπαθα και την πλάκα μου :lol: Να σου πω ότι μετά από κάποιες ώρες συμβίωσης μπορώ να σου δώσω συγχαρητήρια για τη ΡΟΜ σου που συνδυάζει τα αγαπημένα μου WM 6.1 με το εξίσου αγαπημένο μου LEO! :) Και εδώ να σας πω και κάτι ιδιαίτερα ευχάριστο, μιας και κάνουμε καλή παρέα...! Σημέρα βγήκε και το τελευταίο αποτέλεσμα από τα βαριά μαθήματα που έδωσα και ήταν και αυτό θετικό! :happy: :happy: :dance: Και αισίως, μετά από 5 χρόνια σπουδών στο Φυσικό Ηρακλείου Κρήτης, μπορώ να πω πως τον Γενάρη θα το αποχαιρετίσω μια και καλή!! :yahoo: Συγχαρητήρια soom! Φυσικό ε? Ζόρικη σχολή! Μπράβο σου! Δηλαδή από το νέο έτος θα σε δούμε με το καινούργιο σου Mini Cooper στην Αθήνα? :p Ζήτησα αυτό: «Καλησπέρα. Έχω το XPERIA και θέλω να μπορώ να κατεβάζω βίντεο με το κινητό να αναπαράγω, αλλά δεν βρίσκω πρόγραμα που να δουλεύει όταν είναι κλειστές οι προσβάσεις των προγραμμάτων που συνδέονται με τον παροχέα του δικτύου, δηλαδή να δουλεύει με WI FI. Μήπως κάποιος έχει βρεί τη λύση;» Από την 440 σελίδα έως τώρα δεν απάντησε κανένας. Οι απαντήσεις στο forum γράφονται σε σειρά όχι ανά θέμα. Το αποτέλεσμα είναι να σε προσπερνούν και να μην κοιτάζουν πίσω ποιό είναι αναπάντητο να απαντήσουν. Με άλλα λόγια μήν περιμένει κανείς απάντηση διότι γράφουν παρέες παρέες μόνο για να περνούν την ώρα τους. Σε τελική απάντηση είναι ένα αξιοθρήνητο forum Αν κάποιος είχε δει το ερώτημά σου και είχε την απάντηση μάλλον θα την είχες πάρει...Τώρα αν κάποιος δεν το είδε, σκέψου ότι ο κόσμος έχει κ άλλες δουλειές από το να κάθεται να διαβάζει μία μία τις σελίδες που γράφονται στο θέμα...Μια μέρα να μη μπεις γράφονται 2-3 σελίδες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2009 Ζήτησα αυτό: «Καλησπέρα. Έχω το XPERIA και θέλω να μπορώ να κατεβάζω βίντεο με το κινητό να αναπαράγω, αλλά δεν βρίσκω πρόγραμα που να δουλεύει όταν είναι κλειστές οι προσβάσεις των προγραμμάτων που συνδέονται με τον παροχέα του δικτύου, δηλαδή να δουλεύει με WI FI. Μήπως κάποιος έχει βρεί τη λύση;» Από την 440 σελίδα έως τώρα δεν απάντησε κανένας. Οι απαντήσεις στο forum γράφονται σε σειρά όχι ανά θέμα. Το αποτέλεσμα είναι να σε προσπερνούν και να μην κοιτάζουν πίσω ποιό είναι αναπάντητο να απαντήσουν. Με άλλα λόγια μήν περιμένει κανείς απάντηση διότι γράφουν παρέες παρέες μόνο για να περνούν την ώρα τους. Σε τελική απάντηση είναι ένα αξιοθρήνητο forum Αν λοιπον ειναι αξιοθρηνητο φορουμ, απλα να μην ασχολείσαι μαζί του:mad:. Αφενός αυτο. Αφετερου μπορεις να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση και να ψάξεις.:mad: Ολες οι ερωτησεις αργα ή γρηγορα απαντώνται.:mad: Αν και πάλι δεν σου αρέσει, τότε μπορείς να ψάξεις και αλλού.:mad: Ενα προγραμμα αναπαραγωγης βιντεο ειναι ο TCPMP ή ο Core Player. Αλλά η αναζήτηση είναι τόσο δυσκολη. Και μην ξεχνας. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ. Οποτε δεν εχει ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.:mad: Αρα να εισαι πιο ευγενικος στον τροπο που μιλας.:mad: Και προφανώς ειμαστε παρεες, γιατι εστω και μεσα απο το φορουμ, 6 μηνες εχουμε καθημερινή τριβή μεταξύ μας. Κανουμε και πλακα. Και στο κατω κατω το εχω πει παμπολλες φορες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Οποτε αν καθοσουν και να διαβασεις λιγακι, θα την εβρισκες την απαντηση σου. Μην εχεις απαιτησεις απο τους αλλους. Ουτε εμεις ξεραμε. ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΘΑΜΕ. Οποτε ηρεμησε λιγακι. Συγχαρητήρια soom! Φυσικό ε? Ζόρικη σχολή! Μπράβο σου! Δηλαδή από το νέο έτος θα σε δούμε με το καινούργιο σου Mini Cooper στην Αθήνα? :p Ναι ναι! :D Ζορικη...! Και λιγα λες....! Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 πως ανοιγω το καπακι της μπαταριας ??? Edit 1: ακυρο τα καταφερα τελικα! Edit 2: Thank you n_wildgirl :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 πως ανοιγω το καπακι της μπαταριας ??? Στην κάτω μεριά του καπακιού θα δεις στα πλάγια 2 "υποδοχές". Με νύχι (ή άλλο αντικείμενο) σπρώχνεις προς τα πανω λίγο από τη μία, λίγο από την άλλη. Με προσοχή αγαπητέ μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energypoint41 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 καλησπερα απαντες Μηπως τελικα βρεθηκε κανενα προγραμμα αυτοματου τηλεφωνητη για wm?το mysecretary δεν παιζει.Επισης που μπορουμε να βρουμε πυξιδα μεσω gps,me καλη βαθμονομηση? Παράθεση oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο.... *SugarTown* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Είμαι στην αναζήτηση κινητού και είμαι ανάμεσα σε htc hd, nokia n96, και xperia. Είχα στην κατοχή μου το Diamond , το οποίο ήτανε πολύ καλό τηλέφωνο αλλα τελικά το κατέστεψα. Σκέφτομαι κάποιο από τα παραπάνω. Σημαντικό για μένα η αντοχή της μπαταρίας με μέτρια χρήση (ομιλία 20 λεπτών την ημέρα, 15 λεπτά wifi ). Έχω διαβάσει ότι η μπαταρία του xperia διαρκεί πολύ περισσότερο από δύο ημέρες. Ισχύει; Από γενικότερη ποιότητα αξίζει τα λευτά του (ο μηχανισμός μετακίνησης είναι αντοχής); Σε κατάστημα μεταχειρισμένων πού ρώτησα μου είπανε τα χειρότερα λόγια για το κινητό (σε θέμα αξιοπιστίας). Θα ήθελα την άποψή σας εάν γίνεται μια και οι περισότεροι το έχετε στην κατοχή σας πολύ καιρό. Α, και μια ερώτηση ακόμη: Το πληκτρολόγιο έχει λατινικά γράμματα ή Ελληνικά (για το Ελληνικό xperia); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Είμαι στην αναζήτηση κινητού και είμαι ανάμεσα σε htc hd, nokia n96, και xperia. Είχα στην κατοχή μου το Diamond , το οποίο ήτανε πολύ καλό τηλέφωνο αλλα τελικά το κατέστεψα. Σκέφτομαι κάποιο από τα παραπάνω. Σημαντικό για μένα η αντοχή της μπαταρίας με μέτρια χρήση (ομιλία 20 λεπτών την ημέρα, 15 λεπτά wifi ). Έχω διαβάσει ότι η μπαταρία του xperia διαρκεί πολύ περισσότερο από δύο ημέρες. Ισχύει; Από γενικότερη ποιότητα αξίζει τα λευτά του (ο μηχανισμός μετακίνησης είναι αντοχής); Σε κατάστημα μεταχειρισμένων πού ρώτησα μου είπανε τα χειρότερα λόγια για το κινητό (σε θέμα αξιοπιστίας). Θα ήθελα την άποψή σας εάν γίνεται μια και οι περισότεροι το έχετε στην κατοχή σας πολύ καιρό. Α, και μια ερώτηση ακόμη: Το πληκτρολόγιο έχει λατινικά γράμματα ή Ελληνικά (για το Ελληνικό xperia); Καλωσόρισες στο φόρουμ :) Όντως το Xperia έχει καλή μπαταρία, και οι λειτουργίες που περιγράφεις είναι έτσι κι αλλώς λίγες...δε νομίζω να τίθεται θέμα μπαταρίας και στα άλλα 2 δηλαδή με τετοια χρηση! Για την ποιοτητα κατασκευης του προσωπικα...δεν ειμαι απόλυτα ευχαριστημένη αλλά είναι πολύ γερό, κρίνοντας από το δικό μου. Να μην πάρεις το ασημί γιατι υπάρχουν πολλά ελαττωματικά που εμφανίζουν ρωγμές. Το συρόμενο πληκτρολόγιο στην ελληνική έκδοση δεν έχει ελληνικά αλλά μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις....οπότε μην το σκέφτεσαι. Δεν ξέρω γιατί σου είπαν τα χειρότερα λόγια...αλλά γενικά από όσο ξέρω δεν ακούγονται καλά πράγματα για το Xperia... Σίγουρα πάντως δεν αξίζει και τα χειρότερα λόγια. Εγώ μάλλον αξιόπιστο θα το χαρακτήριζα. Τώρα για το μηχανισμό μετακίνησης...ρώτα τον nikolas6600 που τα έχει πάρει στο κρανίο με το τζόγο του! Κι εμένα έχει τζόγο, αλλά πιστεύω δεν είναι κάτι ενοχλητικό...όλα τα slide κινητά αποκτούν τζόγο με τον καιρό, και αναλογικά με τους 7 μήνες που το έχω και τη μεταχείριση που του κάνω, είναι πολύ εντάξει! Τα λεφτά του σίγουρα δεν τα άξιζε όταν βγήκε...πολλά λεφτά. Τώρα νομίζω το βρίσκεις και με 450 ευρώ. Αυτό που πρέπει να σκεφτείς είναι αν έχεις ανάγκη εξωτερικό πληκτρολόγιο (αν και το Diamond που είχες δεν είχε). ..και αν θα σε βολέψει η οθόνη που για πολλούς είναι ψιλο μακρόστενη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 καλησπερα απαντες Μηπως τελικα βρεθηκε κανενα προγραμμα αυτοματου τηλεφωνητη για wm?το mysecretary δεν παιζει.Επισης που μπορουμε να βρουμε πυξιδα μεσω gps,me καλη βαθμονομηση? ενδεχομένως να το γνωρίζεις, αν όχι το επισημαίνω και εγώ..Για να μας δείχνει τα σημεία του ορίζοντα το gps, (βορράς/νότος/ανατολή/δύση) πρέπει να βρισκόμαστε σε κίνηση..ακίνητοι δεν μπορούμε να έχουμε ένδειξη προς τα που κοιτάμε..το igo8 έχει στην οθόνη της πλοήγησης και πυξίδα..δε γνωρίζω για σκέτο πρόγραμμα με πυξίδα ωστόσο.. basdel αναφορικά με τη μπαταρία του, για τη χρήση που λες δεν θα έχεις πρόβλημα..επίσης θα συμφωνήσω με την wildgirl ότι αν είναι να πάρεις, καλύτερα να πάρεις το μαύρο γιατί δεν έχει βγάλει προβλήματα με ραγίσματα όπως οι ασημί συσκευές..Η ποιότητα αν και εκ πρώτης όψεως δείχνει υψηλή, σύντομα σε κάνει να αναθεωρήσεις, όχι ότι είναι κακή αλλά θα μπορούσε να είναι και καλύτερη, ή να ανταποκρίνεται όντως στην εικόνα που δίνει..Σχετικά με το slide, είναι ένα θέμα..Αν και θεωρείται φυσιολογικό από πολλούς να αποκτήσει κάποιες ανοχές με τη χρήση εμένα με ενοχλεί σαν ιδέα. Φίλος μου με xperia που είχε εξ αρχής τζόγους δεν ενοχλήθηκε ποτέ..γούστα είναι αυτά :) Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Τα λεφτά του σίγουρα δεν τα άξιζε όταν βγήκε...πολλά λεφτά. Τώρα νομίζω το βρίσκεις και με 450 ευρώ. Εγώ ήμουν τυχερός :happy: (σήμερα μου το έφεραν σε μαύρο)!! Το είχα κάνει παραγγελία από Multirama όταν το είχε 399 ευρώ, μείον ένα πέντε (5) τις εκατό (%) που μου έκανε μου βγήκε στα 379,05 ευρώ :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 @basdel: Εάν σε ενδιαφέρει το εξωτερικό πληκτρολόγιο, ρίξε μια ματιά και προς HTC Pro 2 μεριά. Είναι ανώτερο πλέον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Εγώ ήμουν τυχερός :happy: (σήμερα μου το έφεραν σε μαύρο)!! Το είχα κάνει παραγγελία από Multirama όταν το είχε 399 ευρώ, μείον ένα πέντε (5) τις εκατό (%) που μου έκανε μου βγήκε στα 379,05 ευρώ :D :D Ωραίος :D @basdel: Εάν σε ενδιαφέρει το εξωτερικό πληκτρολόγιο, ρίξε μια ματιά και προς HTC Pro 2 μεριά. Είναι ανώτερο πλέον. Μέσα στο μυαλό μου εισαι!!! Σημερα πηγα στο Πλαισιο και ειδα το Pro 2 και πραγματικα ερωτεύτηκα...άλλο πράμα...έβαλα δίπλα το Xperia και ήταν σαν τον φτωχό συγγενή...! 700 ευρώ...ένας μισθός :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ο τζόγος τί είναι παιδιά..? :worry: Βλέπω να τον αναφέρετε συχνά αλλά δεν το πιάνω... :D:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ο τζόγος τί είναι παιδιά..? :worry: Βλέπω να τον αναφέρετε συχνά αλλά δεν το πιάνω... :D:cry: Ότι "παίζει" λίγο ο μηχανισμός του πληκτρολογίου με το άνοιξε κλείσε. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 Ότι "παίζει" λίγο ο μηχανισμός του πληκτρολογίου με το άνοιξε κλείσε. Ααα οκ ευχαριστώ για την πληροφορία... ;) edit Αντιμετωπίζω ένα μικρό προβληματάκι.. Έχω wind καί ενεργοποιώ κάθε μήνα το internet πληρώνοντας 4 ευρώ(οσοι έχετε wind θα ξέρετε). Ωστόσο, έβαλα την wind sto xperia και ενεργοποίησα το internet και μου έρχετε μνμ ότι το υπόλοιπο μου είναι χαμηλό!! :confused: Παιρνω στο 1269 και μου λέει ότι το υπόλοιπο αντιστοιχεί σε -15 ευρώ!! :blink: Χρειάζεται μήπως να πάρω τηλ στην wind να μου στείλουν ρυθμίσεις.?? Μα -15..? :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2009 πάρε τηλέφωνο τη wind να ελέγξουν τη χρέωση..εγώ χρησιμοποιούσα adsm μέσω f2go και δυο φορές με χρέωσαν γύρω στα 20 ευρώ χωρίς λόγο..τη μία μου τα επέστρεψαν όλα, την άλλη απλά μου έφεραν το λογαριασμό στο 0 Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george343 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Εγώ ήμουν τυχερός :happy: (σήμερα μου το έφεραν σε μαύρο)!! Το είχα κάνει παραγγελία από Multirama όταν το είχε 399 ευρώ, μείον ένα πέντε (5) τις εκατό (%) που μου έκανε μου βγήκε στα 379,05 ευρώ :D :D Εγώ το πήρα τον Φλεβάρη με αναβάθμιση πληρώνοντας το αστρονομικό ποσό των 240 ευρώ :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Εγώ το πήρα τον Φλεβάρη με αναβάθμιση πληρώνοντας το αστρονομικό ποσό των 240 ευρώ :whistle: εαν δεχτης μια κληση και δεν θες να απαντησης υπαρχει κουμπη στο κινητο να το πατησης και να σταματηση να χτυπα σε μενα αλλα οχι στον αλλο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoumas Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 εαν δεχτης μια κληση και δεν θες να απαντησης υπαρχει κουμπη στο κινητο να το πατησης και να σταματηση να χτυπα σε μενα αλλα οχι στον αλλο ευχαριστω Ναι πατα το κουμπι που μειωνει τον ηχο στη δεξια πλευρα του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Κάτοχος από σήμερα του xperia, Ελληνικού, μεταχειρισμένου, αγορασμένου από wind αρχές Φεβρουαρίου. Νόμιζα πως θα είχε Ελληνικά, αλλά τα μενού του είναι στα αγγλικά. Πρώτη κίνηση να κάνω αναβάθμιση με το πρόγραμμα της sony ericson, αλλά το πρόγραμμα, ενώ κάνω όλα τα βήματα (πατώντας το κουμπί έντασης κλπ βγαίνουν οι πολύχρωμες λωρίδες και αναφέρουν spl 0.72.01 Inex κλπ) αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή). Έκανα τη διαδικασία 5-5 φορές, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ποιό είναι το τελευταίο λειτουργικό και αν μπορώ να το κατεβάσω από κάπου και να το εγκαταστήσω απευθείας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 Κάτοχος από σήμερα του xperia, Ελληνικού, μεταχειρισμένου, αγορασμένου από wind αρχές Φεβρουαρίου. Νόμιζα πως θα είχε Ελληνικά, αλλά τα μενού του είναι στα αγγλικά. Πρώτη κίνηση να κάνω αναβάθμιση με το πρόγραμμα της sony ericson, αλλά το πρόγραμμα, ενώ κάνω όλα τα βήματα (πατώντας το κουμπί έντασης κλπ βγαίνουν οι πολύχρωμες λωρίδες και αναφέρουν spl 0.72.01 Inex κλπ) αλλά δεν αναγνωρίζει τη συσκευή). Έκανα τη διαδικασία 5-5 φορές, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Ποιό είναι το τελευταίο λειτουργικό και αν μπορώ να το κατεβάσω από κάπου και να το εγκαταστήσω απευθείας; Στα χρώματα γράφει Olinex?? Αν ναι, έχει γίνει Hard SPL στην συσκευή που αγορασες. Και συνεπως είσαι εκτος εγγυησης.;) Αλλα μην φοβασαι, ανατρεψιμη η κατασταση στην οποια βρισκεσαι! :) Ειανι απλη η διαδικασια, αλλα αν σκοπευεις να παιξεις με πραγματα μη επισημα, μην το επιστρεψεις. Κατέβασε την ρομ απο τους xda που θελεις να περασεις και περνα τη απλα...! Με την καρτουλα... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. September 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2009 πάρε τηλέφωνο τη wind να ελέγξουν τη χρέωση..εγώ χρησιμοποιούσα adsm μέσω f2go και δυο φορές με χρέωσαν γύρω στα 20 ευρώ χωρίς λόγο..τη μία μου τα επέστρεψαν όλα, την άλλη απλά μου έφεραν το λογαριασμό στο 0 Εντάξει, λύθηκε το πρόβλημα. ;) Τελικά είχα ξεπεράσει τα 40mb και είχε αρχίσει να με χρεώνει, αλλά το μήνυμα ότι το υπόλοιπο είναι χαμηλό μου ήρθε αφού μου είχε φάει 20 ευρώ, ενώ συνέχιζε να μπαίνει κανονικά... :worry: ps έβαλα το SPB Mobile Shell και είναι πολύ super προγραμματάκι και απ΄οτι βλέπω στους xda μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.. Φαντάζομαι θα ναι λιγάκι βαρύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Εγώ αυτό χρησιμοποιώ απ'όταν πήρα το τηλέφωνο..!! Μέχρι στιγμής με έχει βολέψει, μέχρι να πάρω την απόφαση να δοκιμάσω άλλη rom.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 έβαλα το SPB Mobile Shell και είναι πολύ super προγραμματάκι και απ΄οτι βλέπω στους xda μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο.. Φαντάζομαι θα ναι λιγάκι βαρύ Αρκετα εως πολυ και αρκετα ενεργοβορο θα ελεγα.. Αλλα ωραιο!:rolleyes: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. September 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2009 Στα χρώματα γράφει Olinex?? Αν ναι, έχει γίνει Hard SPL στην συσκευή που αγορασες. Και συνεπως είσαι εκτος εγγυησης.;) Αλλα μην φοβασαι, ανατρεψιμη η κατασταση στην οποια βρισκεσαι! :) Ειανι απλη η διαδικασια, αλλα αν σκοπευεις να παιξεις με πραγματα μη επισημα, μην το επιστρεψεις. Κατέβασε την ρομ απο τους xda που θελεις να περασεις και περνα τη απλα...! Με την καρτουλα... Ναι Olinex γράφει, οπότε είναι σπασμένο προφανώς έτσι; Γι΄αυτό δεν γίνεται και αναβάθμιση από το πρόγραμμα της sony ericson. Πάντως εγώ του πέρασα την μαμίσια της sony (ελληνική), αλλά θα προτιμούσα κάποια άλλη, παραπλήσια με htc (είχα το diamond και είχα συνηθίσει το περιβάλλον εργασίας), ποια προτίνεται (με Ελληνικό μενού); Προσπαθώ να περάσω την PCTech4U v2.0 ELL αλλά η διαδικασία σταματάει στη μέση της αναβάθμισης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts