Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχεις κανει Hard SPL για να σου γραφει αυτα.

Για να μπορεσεις να βαλεις μια ΜΗ Official ROM θα πρεπει να κανεις πρωτα hardspl.. Για να κανεις hardspl θα πρεπει να ακολουθησεις τις οδηγιες που σου εδωσα στο λινκ παραπανω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446070

Αν δεν κανεις, δεν μπορεις να βαλεις custom ρομ. Μονο official μεσω SEUS.

Hard μεσω καρτας δεν υπαρχει.

Πρεπει ομως πρωτα να βεβαιωθεις οτι η καρτα μνημης την οποια θα χρησιμοποιησεις για να φλασαρεις την ρομ ειναι σε fat32 format.

Δες στα βιντεο της υπογραφης μου αυτο που λεει:

2. How To Install HARD_SPL (So that you can install custom roms)

Download .mov file here 33mb (Quicktime Format)

και δες και αυτο:

3. How To Install A Custom Rom

Download .mov file here 63mb (Quicktime Format)

για να καταλαβεις.

οκ.θα δω και θα στειλω καποια στιγμη.ευχαριστω.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενα τεταρτο υποθεση ειναι να τα κατευασετε ολα τα βιντεακια..

αξιζει το κοπο γιατι αν τα δειτε θα σας λιθουν αν οχι ολες οι περισσοτερες αποριες.. :)

και για να αλλαξω λιγο θεμα,

φιλε soom, help me....:p

εσυ που χρησημοποιεις το igo.

ψαχνω κανα σκιν γιατι αυτο που εχει απτη μαμα μου τη σπαει.

στο αλλο ppc που ειχα εβαζα οτι ηθελα λογο αναλυσεις οθονης.

τωρα με το xperia ειναι λιγακι χλωμο η ξερεις τιποτα?

αν ναι,

πεσμου απο που και τι να βαλω στο sys αρχειο.

οχι οτι το χρησημοποιω, για να παιζω το θελω... :lol::p:lol:

Κώστας

λοιπον.θα σας πω τι κανω.συνδεω το κινιτο στο pc μετα περιμενω να κανει conect me active μετα ανοιγω το προγραμα για το Hard τσεκαρω το κουτακι,μετα το δευτερο κουτακι ξανα,και μετα μου βγαζει το update το κινιτο το αφινω ανοιχτω για να δει την image λεει,με οταν βρισκει την εικονα παταω update και βγαζει μια μπαρα,αλλα δεν φορτωνει,και το κινιτο το κλεινω και μου βγαζει αυτα τα πολιχρωμα,και βγαζει και μια μπαρα στο κινιτο αλλα ουτε εκει φωρτινει η μπαρα.και μετα απο λιγο μου βγαζει error...

:!::!::!::!::!::!::!::!:

ενα τεταρτο υποθεση ειναι να τα κατευασετε ολα τα βιντεακια..

αξιζει το κοπο γιατι αν τα δειτε θα σας λιθουν αν οχι ολες οι περισσοτερες αποριες.. :)

και για να αλλαξω λιγο θεμα,

φιλε soom, help me....:p

εσυ που χρησημοποιεις το igo.

ψαχνω κανα σκιν γιατι αυτο που εχει απτη μαμα μου τη σπαει.

στο αλλο ppc που ειχα εβαζα οτι ηθελα λογο αναλυσεις οθονης.

τωρα με το xperia ειναι λιγακι χλωμο η ξερεις τιποτα?

αν ναι,

πεσμου απο που και τι να βαλω στο sys αρχειο.

οχι οτι το χρησημοποιω, για να παιζω το θελω... :lol::p:lol:

Επειδη δεν ειχα πολυ χρονο δεν εχω ψαξει πολλα για το iGo8 ακομα αλλα εχω βρει 2 site που πρεπει να εχουν ΑΠΕΙΡΑ πραγματα, μεταξυ των οποιων και skins.

Θα σε παραπεμψω προς το παρον εκει γιατι δεν τα εχω ψαξει ακομα. Σκοπευω βεβεαια αυριο και μεθαυριο να το κανω αγνωριστο!

1)http://gpspocketpc.gr/phpbb/viewforum.php?f=51

2)http://www.greekgalaxy.net/forum/forumdisplay.php?f=368

λοιπον.θα σας πω τι κανω.συνδεω το κινιτο στο pc μετα περιμενω να κανει conect me active μετα ανοιγω το προγραμα για το Hard τσεκαρω το κουτακι,μετα το δευτερο κουτακι ξανα,και μετα μου βγαζει το update το κινιτο το αφινω ανοιχτω για να δει την image λεει,με οταν βρισκει την εικονα παταω update και βγαζει μια μπαρα,αλλα δεν φορτωνει,και το κινιτο το κλεινω και μου βγαζει αυτα τα πολιχρωμα,και βγαζει και μια μπαρα στο κινιτο αλλα ουτε εκει φωρτινει η μπαρα.και μετα απο λιγο μου βγαζει error...

:!::!:!:

Εκανες hardspl??? Οταν μπαινεις στην οθονη με τα χρωματα σου γραφει αυτο που σου ειπα?????

Μην το κλεινεις το κινητο. Αστο. Μπορει να παρει λιγη ωρα. Αστο μερικα λεπτα....

Μολις φλασαρα την τελευταια.... Αντε να δουμε! Θα επιστρεψω με εντυπωσεις!

:!::!::!::!::!::!:

βγαλε τη καρτα sd και τη μπαταρια και ξανα προσπαθησε.

και σε μενα το ειχε κανει κανα 2 φορες στην αρχη.

και μη περιμενεις να φορτωσει η μπαρα κανα τεταρτο,

η ολη διαδικασια για το hard spl ειναι μπαμ μπαμ.

(τουλαχιστον σε μενα).

απλα καθε φορα που προσπαθεις, να βγαζεις την μπαταρια και να κανεις ενα ελεγχο να δεις αν μπηκε.. ;)

soom σε ευχαριστω για την απαντηση..

Κώστας

Παρακαλω Djivo...!

Θα σου βρω ομως πραγματακια.. Αφου τα κανω στο δικο μου και δουλεψουν θα σου πω να τα κανεις και συ να εχεις να παιζεις και στο τελος θα το κανεις μονιμο προγραμματα.. Θα σε πεισουμε με τον JimmyT, που θα παιε! :lol::p:lol:

Λοιπον, όσων αφορά τωρα την TouchX v10...

Παιδια απογοητεύτικα..:(:( Ισως να φταινε τα χρωματα. Αυτο το γκρι στις μπαρες πανω και κατω μου αρεσει, αλλα δεν μου αρεσει το μπλε στο background παντου... Εβαλα ενα wallpaper αλλα δεν πιανει ολες τις οθονες. Και αν βαλω το cabaki που το φτιαχνει μετα δεν θα δουλευει το show 5 appointments που με ενδιαφερει να φαινεται......

Και τωρα με εχει πιασει να βαλω WM6.5 αλλα με TF3D... Εχετε υποψην σας καμια ρομ ετσι καλη με 6.5 και μανιλα???

ΤouchIT λεει οτι δεν σταθερη οποτε δεν βαζω..

Θα βαλω αυτην:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=512050

εχουμε γνωμη???

Παρακαλω Djivo...!

Θα σου βρω ομως πραγματακια.. Αφου τα κανω στο δικο μου και δουλεψουν θα σου πω να τα κανεις και συ να εχεις να παιζεις και στο τελος θα το κανεις μονιμο προγραμματα.. Θα σε πεισουμε με τον JimmyT, που θα παιε! :lol::p:lol:

Παιδια απογοητεύτικα..:(:( Ισως να φταινε τα χρωματα. Αυτο το γκρι στις μπαρες πανω και κατω μου αρεσει, αλλα δεν μου αρεσει το μπλε στο background παντου... Εβαλα ενα wallpaper αλλα δεν πιανει ολες τις οθονες. Και αν βαλω το cabaki που το φτιαχνει μετα δεν θα δουλευει το show 5 appointments που με ενδιαφερει να φαινεται......

Και τωρα με εχει πιασει να βαλω WM6.5 αλλα με TF3D... Εχετε υποψην σας καμια ρομ ετσι καλη με 6.5 και μανιλα???

Θα βαλω αυτην:

εχουμε γνωμη???

η καλυτερη στα 6.5...την ειχα δοκιμασει για καμια βδομαδα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

η καλυτερη στα 6.5...την ειχα δοκιμασει για καμια βδομαδα...

Και μετα γιατι την αφησες??? :p

Θα την βαλω και γω να δω πως τα παει....

βγαλε τη καρτα sd και τη μπαταρια και ξανα προσπαθησε.

και σε μενα το ειχε κανει κανα 2 φορες στην αρχη.

και μη περιμενεις να φορτωσει η μπαρα κανα τεταρτο,

η ολη διαδικασια για το hard spl ειναι μπαμ μπαμ.

(τουλαχιστον σε μενα).

απλα καθε φορα που προσπαθεις, να βγαζεις την μπαταρια και να κανεις ενα ελεγχο να δεις αν μπηκε.. ;)

soom σε ευχαριστω για την απαντηση..

αυτο γινεται καθε φορα και για hard και για new rom.Συνδαιω το κινητο στο pc περιμενω να κανει conect με το προγραμα και οταν συνχρονιστει παταω το hard,μετα μου βγαζει να τσεκαρω ενα κουτακι,μετα παταω next μετα τσεκαρω αλλο ενα κουτακι και παταω next.μετα μου λεει για να βρει την εικονα,παταω update και βρισκει την εκδοση και μετα παταω next και μου βγαινει η μπαρα στο pc μετα κλεινει το κινητο μονο του και βγαινουν τα χρωματα,και μετα βγαινει και η μπαρα στο κινητο αλλα περιμενω περιμενω τιποτα και καποια στιγμη μου βγαζει ERROR στην μπαρα που ειναι στο pc...αυτα.μια χαρα δεν τα κανω?

Και μετα γιατι την αφησες??? :p

Θα την βαλω και γω να δω πως τα παει....

την αφησα γιατι τα 6.1 ειναι πιο βολικα για μενα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρακαλω Djivo...!

Θα βαλω αυτην:

εχουμε γνωμη???

βρηκα αρκετα και καλα πραγματακια για να παιζω εκει που μου ειπες....

:lol::D

ευχαριστω..

οσο για τη ρομ,

γιατι δε βαζεις την 10.1 αλλα την πρωτη εκδωση που δεν εχει μπλε.???

τη δινει λιγο ποιο πανω απο αυτη που κατευασες.

ειναι η μαυρη σαν την 7 που ειχες..:)

Κώστας

ενα μεγαλο ευχαριστω στον djivo για την πολύτιμη βοήθεια του.... να είσαι καλά κώστα. τελικά εγινε η αναβάθμιση σε R3 αγγλικη μέσο του update service. το κινητό φαίνεται ότι πάει πιο γρήγορα και το σήμα έφτιαξε....

Παιδιά πείτε μου μια σχετικά καλή ρομ για να ξεκινήσω το φλασαρισμα..... αυτή τη στιγμή δεν έχω το χρόνο για φλασαρισματα και δοκιμές όπως έκανα με το touch pro !!!!

ενα μεγαλο ευχαριστω στον djivo για την πολύτιμη βοήθεια του.... να είσαι καλά κώστα. τελικά εγινε η αναβάθμιση σε R3 αγγλικη μέσο του update service. το κινητό φαίνεται ότι πάει πιο γρήγορα και το σήμα έφτιαξε....

ας ειναι καλα η τεχνολογια... :w00t:

τιποτα φιλε μου geo...

ολοι περασαμε τις δυσκολιες μας..... και ακομα περναμε ;)

Παιδιά πείτε μου μια σχετικά καλή ρομ για να ξεκινήσω το φλασαρισμα..... αυτή τη στιγμή δεν έχω το χρόνο για φλασαρισματα και δοκιμές όπως έκανα με το touch pro !!!!

αυτη ειναι μια απο τις καλυτερες custom που χρησιμοποιουν αρκετοι.

(γνωμη μου παντα):p

κατευασε την να την εχεις γιατι λογο αποχωρισεις του κατασκευαστη ισως διαγραφει απο το site.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493848

Κώστας

Θα βαλω αυτην:

εχουμε γνωμη???

Δε σου αρεσε!!! Δεν το πιστευω! :blink: Καλα, και δεν πιστευω οτι σου αρεσε το γκρι και οχι το μπλε! Εγω το γκρι αηδιασα με το που το ειδα και πηγα και του αλλαξα θεμα και εβαλα το Xperia Black.

Windows Mobile 6.5 με TF3D? Ωραιος! Αν και δεν εχω πιασει ακομα το πώς ακριβως λειτουργει το ολο θεμα... Την εβαλες;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Λόγω του ότι ήμουν κι εγώ κολλημένος με την Touch X Ultimate αλλά ένα όνειρο ήταν και πάει, αποφάσισα να αλλάξω rom και να πάω σε κάποια άλλη με wm6.5... Απόπειρα.... Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Δοκίμασα αυτή. Γρήγορη, σταθερή, με ωραία εικονίδια (και τακτοποιημένα), με αρκετά πραγραμματάκια πάνω χωρίς να τη βαραίνει και δουλεύουν και διάφορα cabάκια...π.χ. αυτό για αλλαγή του HOME TAB του TouchFlo 3D με το οποίο έχω φάει τρελλό σκάλωμα. . . Αυτή είναι η δική μου η εκδοχή soom . . . :)

[sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή...

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

Λόγω του ότι ήμουν κι εγώ κολλημένος με την Touch X Ultimate αλλά ένα όνειρο ήταν και πάει, αποφάσισα να αλλάξω rom και να πάω σε κάποια άλλη με wm6.5... Απόπειρα.... Μπορώ να πω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος!!! Δοκίμασα αυτή. Γρήγορη, σταθερή, με ωραία εικονίδια (και τακτοποιημένα), με αρκετά πραγραμματάκια πάνω χωρίς να τη βαραίνει και δουλεύουν και διάφορα cabάκια...π.χ. αυτό για αλλαγή του HOME TAB του TouchFlo 3D με το οποίο έχω φάει τρελλό σκάλωμα. . . Αυτή είναι η δική μου η εκδοχή soom . . . :)

Μεγάλη απόφαση! Λύσε μου μια απορία. Πώς "συνεργαζεται" το κλασικο today των WM 6,5 με το TF3D? Δε φορτωνει κατευθειαν το TF3D? Δε μπορω να το καταλαβω :( Αυτη η ρομ παντως φαινεται ωραια! Ειναι γρηγορη σαν τις Touch X?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μεγάλη απόφαση! Λύσε μου μια απορία. Πώς "συνεργαζεται" το κλασικο today των WM 6,5 με το TF3D? Δε φορτωνει κατευθειαν το TF3D? Δε μπορω να το καταλαβω :( Αυτη η ρομ παντως φαινεται ωραια! Ειναι γρηγορη σαν τις Touch X?

δεν υπαρχει συνεργασια και των δυο μαζι.

η θα εχεις το tf3d ή το titanium των 6.5.

και η επιλογη γινετε απο settings/personal/today/items/.... ;)

Κώστας

Όταν ανοίγει το κινητό φορτώνει κατευθείαν το TouchFlo. Μπορείς να αλλάξεις βεβαίως αν θέλεις το today του 6.5 κλασσικά μέσα από το Today των Settings. Είναι το ίδιο γρήγορη με τις Touch X. Μπορεί και πιο γρήρορη...:p Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινάς έχεις κοντά στα 225mb περίπου ελεύθερα (αν θυμάμαι καλά). Φαντάσου με όλα τα προγράμματα extra που έχω βάλει και αυτό για να αλλάζω την today screen που ανέφερα και παραπάνω, αυτή τη στιγμή το xperia φορτώνει 44% (87.57mb in use, 112.91mb Free) . . .

[sIGPIC][/sIGPIC] ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Ο Π.Α.Ο.Κ. είναι... ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ... Η μπάλα είναι μόνο η αφορμή...

Γι'αυτό γίναμε Π.Α.Ο.Κ. ρε μάγκες...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ...

Καλημερα. Εχει ανακαλυψει καποιος κανα καινουργιο extension οπως το iconsoft phonex? Το εχω βαρεθει και θελω να το αλλαξω. Εβαλα to inesoft 4 αλλα δε μου αρεσε. Εχετε να προτεινετε κατι καλυτερο?

πως μπορω να δω σε τι format ειναι η καρτα μου?

Λοιπον, για να ξεκαθαριζουμε λιγο ορισμενα πραγματα και να μην προχωραμε στα κουτουρου. Κλεισε το τηλεφωνο, βγαλε την καρτα μνημης και αν εχεις συνδεδεμενα καλωδια. Οποτε εχεις σκετο το τηλεφωνο χωρις ΤΙΠΟΤΑ. Πατα το volume-down button και το Power Button και μην τα αφησεις μεχρι να σου βγαλει την τριχρωμη οθονη. Θα πρεπει να γραφει στην κοκκινη μπαρα:

KOVS110

SPL-0.72.Olinex

MicroP1-787

MicroP2-707

και εμενα γραφει στην ασπρη μπαρα πανω πανω στο κεντρο Serial.

Ετσι επιβεβαιωνουμε οτι εχουμε επιτυχως κανει την διαδικασια HardSPL.

Για να βγουμε βγαζουμε μπαταρια και ανοιγουμε κανονικα....

Γενικα το τηλεφωνο ανοιγει ομως ε?

Αλλα να ξερεις οτι δεν γινεται. Καποιο λαθος κανεις καπου. Δες τα βιντεακια που εχω στην υπογραφη μου.. Ειναι πολυ κατατοπιστικα...

Δυστυχως δε γραφει αυτα που λες αλλα SPL-0.72.0000 (στη 2η σειρα)...

Ειδα και το video, δεν κανει κατι διαφορετικο απο οτι εχω κανει ως τωρα..

Ναι ευτυχως το κινητο ανοιγει κανονικα.. Λεω να δοκιμασω τωρα σε ενα αλλο pc που εχω μηπως εχει να κανει τιποτα με το usb..

soom και μενα το ιδιο προβλημα με τον φιλο συμβαινει...κολαει στο loading.την καρτα την βγαζω για να κανω hard.:wacko:

Τα καταφεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.εκανα hard και τωρα παω για την ROM.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......:yahoo::clap::hunter::thanks:

Εβαλα και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493848:D:D:D

Τα καταφεραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.εκανα hard και τωρα παω για την ROM.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.......:yahoo::clap::hunter::thanks:

Εβαλα και αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=493848:D

ωραιος....

μεγια το καινουριο κινητο, γιατι περι καινουριου προκειτε..:p

για πες μας τι λαθος εκανες?

παω στοιχημα οτι το ειχες κανει αλλα δε το ειχες καταλαβει... :lol:

Κώστας

Ενα ενα και θα επανελθω να απαντησω σε ολα! Σιγα σιγα γιατι ειναι και πολλα που γραφτηκαν σε ενα βραδυ!

Απογοητευτικα απολυτα απο την 10.1 την μπλε. Οχι τοσο απο πλευρας εμφανισης, αλλα αφου την φλασαρα και εκανα και hard reset, και σεταρισα τα παντα, επαφες, μηνυματα, περασα και 1-2 προγραμματακια που ηθελα, αργουσε λιγο...

Και γενικα μου ειχε κατσει να δω και 6.5...

Λοιπον.. Εβαλα την Valkyrie v1.8...

Παιδια η ρομ πεταει απλα. Ταχυτατη ειτε εχω ενεργοποιημενο TF3D, ειτε Titanium των 6.5 ειτε απλη today.. Η αλλαγη portrait->landscape->portrait ειναι αμεση. Αμεσοτατη. Τοσο αμεση που θυμιζει μια αδεια ρομ χωρις κανενα προγραμμα. Συνισταται ανεπιφυλακτα.

Εβαλα και μερικα screenshots για να δειτε και σεις....!

Μια χαρα παει αυτη η ρομ! ;)

Το μονο που δεν εχω δει ειναι το θεμα της μπαταριας που εχει παψει να με ενδιαφερει. Οπως ειπα και στον webtrust15 σε ενα πμ μου:

Ειναι ενας συμβιβασμος που πρεπει να κανεις για το τι θελεις? Θελεις εμφανιση, δεν θα εχεις μεγαλη διαρκεια. Δεν θελεις εμφανιση και θελεις απλα και ξεκαθαρα πραγματα με απλη today και τιποτα περισσοτερο, θα εχεις διαρκεια.. Εγω επιλεγω προς το παρον το πρωτο..! ;)

Αυτη ειναι η γνωμη μου για την μπαταρια, που την εχω εκφρασει πολλες φορες στο φορουμ εδω, αλλα και σε πμ σε πολλους.

Το μανιλα, το shell καινε. Μια σκετη ρομ με την απλη today δεν καιει. Αλλα δεν εχεις την «ομορφια» και το εφε του μανιλα η του shell και την ευκολη προσβαση σε διαφορες λειτουργιες. Ειναι καθαρα θεμα του τι θελουμε απο την συσκευη μας.

Αν θελουμε εφε και εμφανιση και ιστοριες τετοιες με χρωματακια, πραγματακια να γυρνανε και ολα τα συναφη θα ρουφαει την μπαταρια...! ;)

ωραιος....

μεγια το καινουριο κινητο, γιατι περι καινουριου προκειτε..:p

για πες μας τι λαθος εκανες?

παω στοιχημα οτι το ειχες κανει αλλα δε το ειχες καταλαβει... :lol:

οταν πατησα για το hard μου βγηκε στο κινητο κατι να πατησω yes κατι που δεν εβλεπα αλλες φορες.απo κι και περα καταλαβες...:D

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned