Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μου επιτρέπει την μη αποδοχή συγκεκριμένων αριθμών ( κλησεων)

Οσο και αν έψαξα στα μενού δεν βρηκα κατι.

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να μου επιτρέπει την μη αποδοχή συγκεκριμένων αριθμών ( κλησεων)

παρχει το call firewall! θα το βρεις στα μαγαζακια! :O

παρχει το call firewall! θα το βρεις στα μαγαζακια! :O

Υπαρχει και το Mobiion MagiCall που ειναι καλυτερο ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια το hardware πληκτρολογιο γραφει ελληνικα?και αν ναι πως γινεται?

Πρεπει να περασεις το AEKMAP

πηγαινε στο download και κατεβασε το cab αρχειο.

μετα στο layout βαλε language -> greek, keyboard -> sony ericsson xperia x1, activation -> free mode olny και πατα το filter!

στα αποτελεσματα βρες το Greek SMS 160, Sony Ericsson X1 και πατα την δισκετουλα δεξια για να το κατεβασεις.

κανε εγγατασταση τοα cab αρχειο που κατεβασες και μετα κανε copy-paste το Greek SMS 160, Sony Ericsson X1.aek στο κινητο στον φακελο program files\AEKMap.

μετα πηγαινε στα programs στο κινητο και θα βρεις το AEKMap settings. τρεξτω και στην πρωτη επιλογη βαλε Greek SMS

160, Sony Ericsson X1,

στην δευτερη <Default layout> (οπου ειναι τα αγγλικα).

τα αλλα 2 οπως ειναι αστα.

στο switch keys πιο κατω κανε κλικ στο none και θα σου ζητησει να πατησεις ενα πληκτρο με το οποιο θα γινετε η αλλαγη της γλωσσας! εγω εχω επιλεξει το @ απο το πληκρολογιο! πατα το κουμπι που θες και θα σου εμφανισει τον κωδικα για το πληκτρο που πατησες! πχ εμενα το @ ειναι το 0132!

check run on startup kai save! kai εισαι ετοιμος!

παιδια σοσ τα φωτα σας ... 1) πως γινεται να στειλουμε απο το κινητο μας πχ μια εικονα μεσω bluetooth???? 2) πως γινεται οτι μας στελνουν να πηγαινει απευθειας στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη της συσκευης? 3)εχω το aekmap αλλα βασικα ψαχνω ενα εικονικο πληκτρολογιο που να εμφανιζεται σαν τα πληκτρα κινητου για να γραψω μηνυμα και να ειναι αρκετα μεγαλα τα πληκτρα ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ανοιγω to slide ουτε να βγαζω πενακι......

παιδια σοσ τα φωτα σας ... 1) πως γινεται να στειλουμε απο το κινητο μας πχ μια εικονα μεσω bluetooth???? 2) πως γινεται οτι μας στελνουν να πηγαινει απευθειας στην καρτα μνημης και οχι στην μνημη της συσκευης? 3)εχω το aekmap αλλα βασικα ψαχνω ενα εικονικο πληκτρολογιο που να εμφανιζεται σαν τα πληκτρα κινητου για να γραψω μηνυμα και να ειναι αρκετα μεγαλα τα πληκτρα ετσι ωστε να μην χρειαζεται να ανοιγω to slide ουτε να βγαζω πενακι......

για να στειλεις με bluetooth πατας το beam file! για το δευτερο ερωτημα σου δεν το εχω ψαξει! για το τριτο ενοοεις ενα καλο software keyboard? αν ναι το finger keyboard ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο!

για να στειλεις με bluetooth πατας το beam file! για το δευτερο ερωτημα σου δεν το εχω ψαξει! για το τριτο ενοοεις ενα καλο software keyboard? αν ναι το finger keyboard ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο!

χμ οταν λες beam file τι εννοεις? εχω ελληνικα windows...... :rolleyes:

ακυρο το βρηκα... μεταβιβαση αρχειου το εχει...

αα και κατι αλλο σος.... πως θα περασω τα τηλεφωνα που εχω απο τον82 στο χ1????

Μαθε να χρησομοποιεις την Τροποποιηση μηνυματος :!:

χμ οταν λες beam file τι εννοεις? εχω ελληνικα windows...... :rolleyes:

ανοιγεις μια εικομα στο εικονες & βιντεο (εγω εχω αγγλικα και δεν ξερω πως ειναι η ελληνικη rom)! εμενα εχει τις επιλογες κατω send και menu! εσενα θα τα εχει στα ελληνικα! εγω πατοντας το menu μου εμφανιζει τις επιλογες zoom, play slide show, set as today background, beam picture... εσενα θα το εχει στα ελληνικα! απο εκει προσπαθησε να το βρεις! σορρυ που δεν σου δινω ακριβη απαντηση λογο διαφορετικης rom αλλα ειμαι σιγουρος πως θα το βρεις αμεσως!

Σας εχω ψιλοζαλισει σορρυ.

Πως κανω το 3G να γινει 2G, υπαρχει καποιος communications manager οπως στο diamond που το περιεχει στο μενου του?

Και κατι αλλο, τα προγραμματα (πχ keyboards) ειναι προτιμοτερο να τα περναω στην μνημη τηλεφωνου η στην καρτα μνημης?

Υπαρχει software keyboard σε στυλ phone keypad οπως για παραδειγμα εχουν τα htc αλλα με ελληνικα?Εχω περασει ενα τ9χ αλλα βγαζει μονο αγγλικους χαρακτηρες

OΚ το τελευταιο το βρηκα υπαρχουν στις επιλογες του προγραμματος ελληνικα

ΠΑΟΚ παντου!!!!

• Administrators
Πως κανω το 3G να γινει 2G,

Start -> Settings -> Phone -> Band (tab) και στην πρώτη επιλογή το "Auto" άλλαξε το σε "GSM".

Και κατι αλλο, τα προγραμματα (πχ keyboards) ειναι προτιμοτερο να τα περναω στην μνημη τηλεφωνου η στην καρτα μνημης?

Τα προγράμματα που τρέχουν μονίμως στο background όπως τα πληκτρολόγια στην μνήμη του τηλεφώνου. Τα υπόλοιπα άφοβα στην κάρτα.

Modpic.gif

Σ

Μερικα προγραμματα σου συνηστανε να τα βαζεις στην μνημη του τηλεφωνου, σε αλλα δεν υπαρχει κανενα προβλημα οπου και αν τα βαλεις! καλυτερα να τα περνας στο τηλεφωνο για παν ενδεχομενο!

• Administrators
αα και κατι αλλο σος.... πως θα περασω τα τηλεφωνα που εχω απο τον82 στο χ1????

Με το Nokia PC Suite στο Outlook του υπολογιστή σου και από εκεί με το ActiveSync από τον υπολογιστή στο X1 σου.

Επίσης... δεν γράφουμε συνεχόμενα μηνύματα, αντιτίθεται στους κανονισμούς του forum, δεν είναι chat room! Κάνε χρήση της "Τροποποίησης".

Modpic.gif

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις άλλαξα το παλιό ασημί xPeria με ένα μαύρο.

Μετά από πολλές μέρες διάβασμα εδώ και στο xda έχω χαθεί λίγο.:confused:

θα ήθελα αν είναι εύκολο την γνώμη σας για το ποια Rom να βάλω...:blink:

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

• Administrators

Διάβασε λίγο πιο πίσω για αν ενημερωθείς ποια είναι η τελευταία official που καλό είναι να την βάλεις εάν δεν την έχεις.

Δεν θα σου συνιστούσα ακόμα να ασχοληθείς με cooked ROM μέχρι να αποκτήσεις μια οικειότητα με τη συσκευή σου και το λειτουργικό της.

Modpic.gif

Διάβασε λίγο πιο πίσω για αν ενημερωθείς ποια είναι η τελευταία official που καλό είναι να την βάλεις εάν δεν την έχεις.

Δεν θα σου συνιστούσα ακόμα να ασχοληθείς με cooked ROM μέχρι να αποκτήσεις μια οικειότητα με τη συσκευή σου και το λειτουργικό της.

Πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία από cooked Roms (στο παρελθόν Qtec s200,Htc touch cruise, Diamont ,Omnia κλπ) και αυτό είναι το δεύτερο X1 (έχω κατάστημα κινητής).

Άπλα ζητώ κάποιες γνώμες για το ποια θεωρείται εσείς καλύτερη Cooked Rom.

Ευχαριστώ.

ρε παιδια, βιντεοκληση με Xperia, εχετε κανει? Εμενα δεν με αφηνει... Μου γραφει το εξης:

Failed to make the video call, what do you want to do?

(o) Try again

(o) Make Voice Call

(o) Send SMS

(o) Send MMS

[OK] [Cancel]

• Administrators
Πιστεύω ότι έχω αρκετή εμπειρία από cooked Roms (στο παρελθόν Qtec s200,Htc touch cruise, Diamont ,Omnia κλπ) και αυτό είναι το δεύτερο X1 (έχω κατάστημα κινητής).

Άπλα ζητώ κάποιες γνώμες για το ποια θεωρείται εσείς καλύτερη Cooked Rom.

Ευχαριστώ.

Παρανόησα τότε.

Πολύ καλά λόγια λένε για την Xperia Touch X ULTIMATE Topaz edition. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις βέβαια είναι να ρίξεις μια ματιά εδώ που είναι όλες μαζεμένες και να δεις ποια ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.

Modpic.gif

Παρανόησα τότε.

Πολύ καλά λόγια λένε για την Xperia Touch X ULTIMATE Topaz edition. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις βέβαια είναι να ρίξεις μια ματιά εδώ που είναι όλες μαζεμένες και να δεις ποια ταιριάζει στα δικά σου δεδομένα.

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε athanaso77. Έχω βαρεθεί αυτό το μενού του Htc.

Λέω να περάσω αυτή: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=509891

kalispera. eimai kainourgios agorasteis tou xperia kai tha ithela na rwtisw an mporite naa mou peite pws tha valw elliniko menou. euxaristw

ενοεις ελληνικο μενου γενικα? τοτε θα πρεπει να αλλαξεις rom! να βαλεις την ελληνικη!

οδηγιες θα βρεις εδω

Να ξερεις πως οι generic roms ειναι οι αυθεντικες!

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned