Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 εντάξει το έκανα αυτό.τώρα θα μου αποθηκεύονται όλα στην κάρτα μνήμης? Λογικά ναι. Γιατί δεν το δοκιμάζεις να μας πεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RDaniel Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά, help! Σήμερα το απόγευμα ξαφνικά, το gps του X1 δεν συνδέεται με τίποτε με το δορυφόρο, με κανένα από τα προγράμματα που έχω περασμένα (destinator 7, iGo 8, iGo Primo 1.1) !! Έχω ενημερώσει το Quick GPS, αλλά τίποτε... Καμμιά ιδέα; Μπας και το μηχάνημα παρέδωσε το πνεύμα!; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Μπας και το μηχάνημα παρέδωσε το πνεύμα!; :( απιστευτη ατακα!!! :lol: μηπως πειραχτηκε καμια ρυθμηση της θηρας??? δεν ξερω...ιδεες λεω...πρωτη φορα το ακουω...! αλλα σε ολα τα προγραμματα θα πειραζοταν??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 3, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2010 Παιδιά, help! Σήμερα το απόγευμα ξαφνικά, το gps του X1 δεν συνδέεται με τίποτε με το δορυφόρο, με κανένα από τα προγράμματα που έχω περασμένα (destinator 7, iGo 8, iGo Primo 1.1) !! Έχω ενημερώσει το Quick GPS, αλλά τίποτε... Καμμιά ιδέα; Μπας και το μηχάνημα παρέδωσε το πνεύμα!; :( Μήπως να κάνεις ένα hard reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RDaniel Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μήπως να κάνεις ένα hard reset; Ευτυχώς (για την ώρα!) δεν χρειάστηκε τίποτε περισσότερο από το να το κλείσω και να το αφήσω κλειστό όλο το βράδυ. Το πρωϊ σήμερα κλείδωσε κανονικά σε 2 δευτερόλεπτα τους δορυφόρους. Ποος ξέρει, ίσως είχε ζεσταθεί ( ; ) ίσως ήταν κάτι άλλο, αλλά ό,τι και αν έκανα χτες βράδυ δεν συνδεόταν με τίποτε! Άναψε, σβήσε, αλλαγή προγραμμάτων, τίποτε δεν έφερνε αποτέλεσμα. Αφού φτιάχτηκε όμως, όλα καλά (για την ώρα... :D). Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisarts Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Ευτυχώς (για την ώρα!) δεν χρειάστηκε τίποτε περισσότερο από το να το κλείσω και να το αφήσω κλειστό όλο το βράδυ. Το πρωϊ σήμερα κλείδωσε κανονικά σε 2 δευτερόλεπτα τους δορυφόρους. Ποος ξέρει, ίσως είχε ζεσταθεί ( ; ) ίσως ήταν κάτι άλλο, αλλά ό,τι και αν έκανα χτες βράδυ δεν συνδεόταν με τίποτε! Άναψε, σβήσε, αλλαγή προγραμμάτων, τίποτε δεν έφερνε αποτέλεσμα. Αφού φτιάχτηκε όμως, όλα καλά (για την ώρα... :D). Ευχαριστώ για την απάντηση, πάντως! :) DDaniel μου το έχει κάνει και εμένα αυτό..Ποτέ δεν κατάλαβα τι φταίει.Απλά έφτιαχνε μόνο του την επόμενη μέρα. κάνα 2-3 φορές μου το έχει κάνει και ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ είμαι σε πανικό στο αμάξι να βοώ μια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.. Είχα δοκιμάσει τα πάντα...Άλλα προγράμματα , θύρες μπούρδες .. Hard Reset είχα κάνει ποτέ για αυτόν το λόγο.Απλά έφτιαχνε μόνο του.... Τι να πει κανείς.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Αυτή είναι όντως παράξενη συμπεριφορά. Ο νους μου πάει στο ότι μάλλον κάποιο/α από τα components της συσκευής υπερθερμαίνεται και βγάζει το πρόβλημα εκεί. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GranitaPania Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 ναι ενταξει ειναι αλλα με bluetooth κατι γινεται και δεν μπορω να σινδεθω με αλλο κινητο για να μου στειλει αρχεια...τελος παντων... μήπως υπαρχει καμία εφαρμογή του facebook για το x1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 μήπως υπαρχει καμία εφαρμογή του facebook για το x1? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=489379 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GranitaPania Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 σε υπερευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RDaniel Δημ. September 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 DDaniel μου το έχει κάνει και εμένα αυτό..Ποτέ δεν κατάλαβα τι φταίει.Απλά έφτιαχνε μόνο του την επόμενη μέρα. κάνα 2-3 φορές μου το έχει κάνει και ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ είμαι σε πανικό στο αμάξι να βοώ μια ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.. Είχα δοκιμάσει τα πάντα...Άλλα προγράμματα , θύρες μπούρδες .. Hard Reset είχα κάνει ποτέ για αυτόν το λόγο.Απλά έφτιαχνε μόνο του.... Τι να πει κανείς.... :X Τουλάχιστον ξέρω ότι δεν είμαι ο μόνος που του εμφανίστηκε το πρόβλημα! :lol: Αλλά όπως είπε και ο athanaso77 μάλλον για υπερθέρμανση μου κάνει κι εμένα, εξάλλου πολλές φορές παρατηρώ να ζεσταίνεται αρκούντως όταν χρησιμοποιώ το GPS. Τέλος πάντων, να ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί, ιδιαίτερα όταν το χρειαζόμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 4, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2010 Μία λύση για αυτή την περίπτωση είναι η βάση αεραγωγού που δίνει αέρα στη συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snel Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Γνωριζετε καποιο free sip voip client gia to x1? Εχει κανεις δοκιμασει κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkm8123 Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 παιδια καλησπερα εχω καποια ερωτηση, μηπως ξερει καποιος μια καλη rom windows 6,5 που να ειναι σταθερη και να κραταει η μπαταρια αρκετες ωρες? δεν με ενδιαφερει το sense και τα λοιπα.. θελω να ειναι μονο wm6,5 ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yia_chas Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Καλησπέρα! Υπάρχει κάποιο προγραμματάκι που να ανοίγει το φλας της φωτογραφικής μηχανής μόνιμα; Για να χρησιμοποιείται σαν φακός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 υπάρχει αλλά μην το κάνεις γιατί είναι πολύ ευαίσθητο το φλας και με λίγη ώρα χρήσης θα σου χαλάσει. Νομίζω οτι παραμορφώνεται και το πλαστικό από την θερμότητα... Υπήρχαν τέτοιες αναφορές παλαιότερα από παιδιά που το είχαν τολμήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 υπάρχει αλλά μην το κάνεις γιατί είναι πολύ ευαίσθητο το φλας και με λίγη ώρα χρήσης θα σου χαλάσει. Νομίζω οτι παραμορφώνεται και το πλαστικό από την θερμότητα... Υπήρχαν τέτοιες αναφορές παλαιότερα από παιδιά που το είχαν τολμήσει! Συμφωνώ και επαυξάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yia_chas Δημ. September 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 Συμφωνώ και επαυξάνω. OK, ευχαριστώ. Εξάλλου το έχω 1,5 χρόνο και τις τελευταίες 3 μέρες έχει αρχίσει και κάνει restart μόνο του. Βλέπω να το παρατάω και να παίρνω κανένα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 5, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2010 OK, ευχαριστώ. Εξάλλου το έχω 1,5 χρόνο και τις τελευταίες 3 μέρες έχει αρχίσει και κάνει restart μόνο του. Έχεις κάνει κανένα hard reset; Οι επανεκκινήσεις συνεχίζονται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2010 (edited) Mιας και τα ξεχασα τα κολπα του Χ1...:lol: Πως απενεργοποιω στα μηνυματα την εμφανιση της συζητησης? Και πως κανω τις δυο επιλογες εντασης σε μια? Edited September 8, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisarts Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 Mιας και τα ξεχασα τα κολπα του Χ1...:lol: Πως απενεργοποιω στα μηνυματα την εμφανιση της συζητησης? Και πως κανω τις δυο επιλογες εντασης σε μια? Xperia tweak για τα μυνήματα. http://www.cliffords.nu/index.php?option=com_content&view=article&id=48:xperia&catid=34:projs&Itemid=54 Για την ένταση δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2010 (edited) Α ναι... Μπραβο... ;) Για τον ηχο εννοω, αντι να εχει δυο εντασεις οταν πατας τα πληκτρα εντασης, μια για τους ηχους συστηματος και μια για τον ηχο κλησης, κατι εβαζα θυμαμαι που τα εβγαζε σε μια... Αλλα τι? :worry: Edited September 9, 2010 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Α ναι... Μπραβο... ;) Για τον ηχο εννοω, αντι να εχει δυο εντασεις οταν πατας τα πληκτρα εντασης, μια για τους ηχους συστηματος και μια για τον ηχο κλησης, κατι εβαζα θυμαμαι που τα εβγαζε σε μια... Αλλα τι? :worry: μηπως αυτο το volume button των manilla? δεν ξερω πως λεγεται αλλα εκεινο εχει μια στηλη μονο... βασικα εννοω αυτο στο ποστ #70 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4886792 υπηρχε στις ρομς του itje... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Ναι, αυτό εννοούσα.... Σε ευχαριστώ... :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. September 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2010 Γνωριζετε καποιο free sip voip client gia to x1? Εχει κανεις δοκιμασει κατι; sjphone. Παλιό αλλά αξιοπρεπέστατο.Το χρησιμοποιώ από εποχή windows mobile 5... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts