Administrators athanaso77 Δημ. July 7, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2010 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας επειγοντως. Ειναι να παρω κινητο και ψαχνομαι τις τελευταιες ημερες. Εχω καταληξει σε 2 κινητα και ειμαι μεταξυ του Vivaz και του Xperia X10. Οποιος ξερει μπορει να μου πει ποιο ειναι προτιμοτερο?? Σιγουρα αυτη η απαντηση ειναι δυσκολη και ισως να μην μπορει να απαντηθει απολυτα, γιατι και τα 2 εχουν αλλα πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα. Ποια ειναι αυτα λιγο-πολυ??? Δεν θελω καμια αναλυση. Μια απλη αποψη, γιατι εσεις ειστε πολυ πιο ψαγμενοι και ενημερωμενοι απο εμενα. Τέτοιες συζητήσεις... αποκλειστικά στους Διαξιφισμούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2010 Κάτι περίεργο.. πήγα να ανοίξω χθες την κλασσική youtube application (την απλή όχι με το panel) και δεν ξεκίναγε..την έκανα απεγκατάσταση επανεγκατάσταση 2 φορές και πάλι τζίφος..έχει φάει κάποια φρίκη το κινητό μου ή κάποιος εξωγήινος την εμποδίζει να τρέξει? Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkm8123 Δημ. July 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2010 παιδια γεια σας σας παρακαλω, εχω ενα σοβαρο προβλημα μου εσπασε το καπακι καμερας σε xperia x1 υπαρχει πιθανοτιτα να βρω ανταλακτικο? εαν ναι, που θα το εβρισκα? αν μπορει καποιος να με βοηθησει ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 gkm8123 σε ένα sony ericsson service point μπορείς να βρεις αυτό που ζητάς.. :) σχετικά με το δικό μου θέμα, είχα ξεχάσει ότι πρέπει να μετονομαστεί ένα αρχείο ανάλογα με τη γλώσσα του λειτουργικού συστήματος.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosta2 Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Εννοεις το διαφανο γυαλακι που γραφει 3.2 megapixel? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiZiaNo Δημ. July 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2010 Καλησπερα παιδια. Αν και με καθηστερηση.... 2 ετων......:O σκεφτομαι να αγωρασω το χ1. Το εχω ερωτευθει : Love :αυτο το τηλεφωνο οπως και το χ2...... Ο λογος καθηστερησης αποκτησης του κυριως οικομικοι. Θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω, αξιζει η αγωρα του, ασχετος που ειναι πλεον παλιο. Επισεις θα ειναι ευκολη η χρηση των w.m? Ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτα Παράθεση I fly with ASICS DynaFlyte 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Εχει καποιος τη καλοσυνη και το χρονο να μου στειλει το zip για το ΗardSPL και την επαναφορα? 'Η καποιο συνδεσμο που να δουλευει σιγουρα Ftp,rapidshare κτλ? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Καλησπερα παιδια. Αν και με καθηστερηση.... 2 ετων......:O σκεφτομαι να αγωρασω το χ1. Το εχω ερωτευθει : Love :αυτο το τηλεφωνο οπως και το χ2...... Ο λογος καθηστερησης αποκτησης του κυριως οικομικοι. Θα ηθελα λοιπον να σας ρωτησω, αξιζει η αγωρα του, ασχετος που ειναι πλεον παλιο. Επισεις θα ειναι ευκολη η χρηση των w.m? Ειναι η πρωτη μου επαφη με αυτα Με ενδιαφέρει κι εμένα καθώς το βλέπω στα Multirama στα 179 ευρώ. Με δεδομένο ότι θέλω ένα φτηνό τηλέφωνο με qwerty πληκτρολόγιο και WiFi, χωρίς καμία προτίμηση στο τι λειτουργικό σύστημα θα έχει, το παίρνω άφοβα; Τηλέφωνα παίρνει ή κάνει όλα τα υπόλοιπα υστερώντας στην κύρια χρήση για την οποία (υποτίθεται ότι) σχεδιάστηκε; Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 15, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πλέον... θα σας συμβούλευα να οδηγηθείτε σε κάτι πιο σύγχρονο. Η συσκευή είναι παρωχημένη πια. Βέβαια για κάποιον που διατίθεται να δώσει 180 ευρώ και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις... θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2010 Πλέον... θα σας συμβούλευα να οδηγηθείτε σε κάτι πιο σύγχρονο. Η συσκευή είναι παρωχημένη πια. Βέβαια για κάποιον που διατίθεται να δώσει 180 ευρώ και δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις... θα κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Αυτό ήθελα να διαπιστώσω αν ισχύει. Ευχαριστώ. :) Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Ξαφνικά στο xperia μου πέθανε η οθόνη... Ανοίγει το κινητό αλλά η οθόνη είναι νεκρή, δεν δείχνει τίποτα.... Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Το ίδιο έπαθα κι εγώ!!! Ξέρει κανείς κάτι? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
renesis_87 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Με ενδιαφέρει κι εμένα καθώς το βλέπω στα Multirama στα 179 ευρώ. Με δεδομένο ότι θέλω ένα φτηνό τηλέφωνο με qwerty πληκτρολόγιο και WiFi, χωρίς καμία προτίμηση στο τι λειτουργικό σύστημα θα έχει, το παίρνω άφοβα; Τηλέφωνα παίρνει ή κάνει όλα τα υπόλοιπα υστερώντας στην κύρια χρήση για την οποία (υποτίθεται ότι) σχεδιάστηκε; Σε ποιο καταστημα το βρηκες τοσο??? Παράθεση http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkm8123 Δημ. July 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 καλησπερα σε ολους εχω το xperia x1 με ραγισμα στο μεσαιο καπακι ειχα διαβαση πριν καιρο οτι το καλυπτει η εγγυηση. το πηγα στο service point στην καλλιθεα για αυτον ακριβως τον λογο εκαναν καποια ωρα να το καταλαβουν μου ειπαν οκ!!! μετα απο 2 μερες πηρα τηλεφωνω και μου ειπαν ολα καλα καναμε αναβαθμιση δεν μου το αλλαζουν!!!! μαλλον μονο αυτο ξερουν να κανουν.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 23, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2010 Τι σου είπαν; Όλα καλά με σπασμένη κάσα; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Αν μπορείς πήγαινε το κατευθείαν στην omnitec ή αν δε μπορείς πήγαινε το ξανά στο κατάστημα γράψε ένα σημείωμα ότι το ράγισμα προήλθε από κατασκευαστικό λάθος και όχι πέσιμο και ζήτα να το στείλουν εκείνοι στην omnitec Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkm8123 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 κατ' αρχην ευχαριστω για την απαντηση, ναι μου ειπαν ολα οκ! μια χαρα και οτι θελει 150 ευρω για ολο το κελυφος!!!!! που ακριβως ειναι βρε παιδια το omnitec εχετ καποιο τηλεφωνο??? ευχαριστω και παλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik0las6600 Δημ. July 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2010 Στο Γέρακα νομίζω είναι τα κεντρικά.. Παράθεση MG-RoverClub Αν είστε σε σχολή μαθηματικών ή πληροφορικής (κατά προτίμηση ΠΑ.ΠΕΙ) και δε χρειάζεστε κάποια βιβλία κάντε κλικ εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 κατ' αρχην ευχαριστω για την απαντηση, ναι μου ειπαν ολα οκ! μια χαρα και οτι θελει 150 ευρω για ολο το κελυφος!!!!! που ακριβως ειναι βρε παιδια το omnitec εχετ καποιο τηλεφωνο??? ευχαριστω και παλι... Θα πληρώσεις 150 ευρώ; Που είναι το μια χαρά σε αυτό; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Ξαφνικά στο xperia μου πέθανε η οθόνη... Ανοίγει το κινητό αλλά η οθόνη είναι νεκρή, δεν δείχνει τίποτα.... Καμιά ιδέα τι μπορεί να είναι? Το ίδιο έπαθα κι εγώ!!! Ξέρει κανείς κάτι? Μήπως κάποιος ξέρει κάτι? Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 26, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2010 Η συσκευή έχει σημάδια από χτυπήματα/πεσίματα; Είναι μέσα στην εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Νταξει τελικά, φοβήθηκα μήπως είχε πάρει και νερά, αλλά ήταν από τουμπίτσα και είχε φύγει η φίσα της οθόνης. Όλα καλα, ευχαριστώ! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 27, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 To νου σου γιατί αυτές οι συσκευές δεν είναι ανθεκτικές στις "τουμπίτσες". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okourkoulos Δημ. July 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2010 Ευχαριστώ και πάλι! Το έμαθα the hard way! Παράθεση make love not work Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkm8123 Δημ. July 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 καλά παιδια τα ατομα ειναι απιστευτα!!! το πηγα και στο γερακα δεν το καλυπτει η εγγυηση!!!! και τελικα σκεφτικα το ebay με 50 ευρω ολα τα καπακια μαζι... γελοια sony ericsson... δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι τους... 600 ευρω κινητο κανει ρογμες,και να μην το αλλαζουν.. τα εχω παρεειειιιιιιιιιιι............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 28, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2010 Η συσκευή σου έχει γενικότερα σημάδια/φθορές από χτυπήματα/πεσίματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts