Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδακια, δε δουλευει η touch screen οταν ανοιγω το πληκτρολογιο. Τι φαπα εφαγε? Βαριεμαι να σας πω την αληθεια να κανω hard reset ,λογικα θεμα software ειναι αλλα τι στα κοματια? Ideas?

Λοιπον δυο ερωτησουλες!!

1η) Ενα χρονο τωρα που εχω το τηλεφωνο προσπαθω να κανω update τα windows απο το την επιλογη του τηλεφωνου, αλλα ουτε μια φορρα δεν τα εχω καταφερει. Συνεχεια μου πεταει το παρακατω μηνυμα σφαλματος.

http://img682.imageshack.us/img682/5229/manolog3.jpg

Εχει πετυχει ποτε σε κανεναν το update??

2η) Ισως ειναι λιγο ακυρη (και ισως η απαντηση ειναι οχι). Υπαρχει περιπτωση να δημιουργησουμε με το τηλεφωνο ενα VPN δικτυο να συνδεεται με αλλον υπολογιστη ή server??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Μην περιμένεις να σου κάνει ποτέ windows update, κανείς μας δεν τα χρησιμοποιεί.

Σε ευχαριστω athanaso77!! Να πω την αληθεια δεν περιμενα κατι διαφορετικο απλα ελεγα μηπως εκανα εγω καποιο λαθος και δεν κατεβαζε. :) Γενικευοντας ομως λιγο δεν θα ηταν χρησιμο να γινονται και καποια updates στο λειτουργικο?? :rolleyes:

Για την 2η φανταζομαι απαντησα μονος μου απο πριν ή δεν γνωριζεις?? :)

Σε ευχαριστω και παλι!!

Κάτι σαν αυτό θέλεις;

https://secure.logmein.com/US/home.aspx

Χμμμ, καλο φαινεται για να το ψαξω καλυτερα να δω τι παιζει... ! Ευχαριστω παντως :)

Παιδιά γεια χαρά σε όλους είμαι καινούριος στο forum το ανακάλυψα ψάχνοντας πληροφορίες για το xperia x1 που έχω παραγγείλει και με εντυπωσίασε η λεπτομέρεια του forum. Θα ήθελα εφόσον είναι εύκολο να μου προτείνετε καποια προγράμματα για GPS navigation κατα προτίμηση δωρεάν ή με μικρό κόστος.

• Administrators

Καλώς ήρθες,

δωρεάν προγράμματα πλοήγησης δεν υπάρχουν. Εντούτοις ρίξε μια ματιά στο section των Windows Mobile Navigation για να πάρεις μια ιδέα του τι γίνεται με τα προγράμματα πλοήγησης.

Οι επιλογές είναι πολλές... igo8.3.4, destinator7, miomap2008, tomtom, garmin, ndrive, automapa, sygic, geniusdriver κτλ.

Modpic.gif

Προσπαθω να περασω τις ρυθμισεις ΜΜS στην PCTech4U αλλα δεν μπορω... Αφου δημιουργησω το προφιλ mms στις συνδεσεις, μετα πρεπει να παω \εναρξη\μηνυματα\μενου\επιλογες και να επιλεξω στο προφιλ των mms ποια συνδεση θα χρησιμοποιει... Αλλα τα sms και mms τα εχει μαζι... Αν πατησω εκει βγαινει αλλο μενου... Ξερει κανεις τι μπορω να κανω?:(

Be the change you wish to see in the world! 🧿

δεν ξερω αν ειναι off topic αυτο που θα πω...αλλα το λεω!

το πληκτρολογιο του x2 της οθονης ειναι πολυ ωραιο!!!βασικα ενα απλο ωραιο πληκτρολογιο...εχει μαλιστα "μανισια" υποστηριξη για ελληνικα!το προτινω ανεπιφυλακτα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

δεν ξερω αν ειναι off topic αυτο που θα πω...αλλα το λεω!

το πληκτρολογιο του x2 της οθονης ειναι πολυ ωραιο!!!βασικα ενα απλο ωραιο πληκτρολογιο...εχει μαλιστα "μανισια" υποστηριξη για ελληνικα!το προτινω ανεπιφυλακτα!!!

Βάλε και κάποιο link αν θέλεις για τους ενδιαφερόμενους.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=587176

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Για να περασω μια εκδοση build του Opera πρεπει να εχω αλλαξει και ROM?? Με τη "μαμα" δεν γινεται??

Μπορείς να το βάλεις και ξεχωριστά πάνω από την υπάρχουσα έκδοση της εφαρμογής.

Το προσπαθησα αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατη με την δικια μου ROM. Εχεις καποια να μου προτεινεις για την 9.5?? :)

• Administrators
Το προσπαθησα αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν ειναι συμβατη με την δικια μου ROM. Εχεις καποια να μου προτεινεις για την 9.5?? :)

Προτείνω Opera 9.7

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=486502

Στέλνει sms με 160 ελληνικούς χαρακτήρες;

Modpic.gif

Θα τη δοκιμασω, θελω να κανω την μοντιφα με το flash, γι' αυτο ψαχνω build της 9.5 ή αλλη νεοτερη εκδοση !! ;)

Off-topic: Πες στον barman να σου φτιαξει ενα περιποιημενο Bacardi-cola κερασμενο απο μενα και το μπουκαλι κρατα το καβα γιατι εισαι παντα απικο athanaso77 !! :)

ευχαριστω halo!

να πω οτι η μονη βλακιτσα ειναι οτι δεν εχει καπιο ευκολο τροπο να μεταβαινεις στα συμβολα....εκτως αν πατας επανελλημενα το ".?!" αλλα εγω χαρηκα πολυ που ειδα ελληνικα!!!

επισης να πω οτι δεν κρατιεμαι με τιποτα και θα το δοκιμασω και το dualboot με το αναποδο android...!!!θα σας πω εντυπωσεις μετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
αλλα εγω χαρηκα πολυ που ειδα ελληνικα!!!

Πες μας αν θες πως τα πάει με τους 160 ελληνικούς χαρακτήρες στο sms.

Modpic.gif

ευχαριστω halo!

να πω οτι η μονη βλακιτσα ειναι οτι δεν εχει καπιο ευκολο τροπο να μεταβαινεις στα συμβολα....εκτως αν πατας επανελλημενα το ".?!" αλλα εγω χαρηκα πολυ που ειδα ελληνικα!!!

επισης να πω οτι δεν κρατιεμαι με τιποτα και θα το δοκιμασω και το dualboot με το αναποδο android...!!!θα σας πω εντυπωσεις μετα!

Εχεις δοκιμασει το FingerKeyboard2? Βολευει καλυτερα αυτο του Χ2? Το σκεφτομαι να το περασω...ετσι για δοκιμη!!

το finger keyboard ειναι σαφως καλυτερο και πιο πληρες......

ειναι πολυ πολυ απλο αυτο του x2...εγω προσωπικα γραφω και greeklish τα sms οποτε δεν χρειαζομαι τοσο τα ελληνικα...απλα ειναι καλο που υπαρχουν!

παιδια ειμαι συγκινημενος...μολις μπουταρε σε android...και μου εβγαλε κανονικα την οθονη που επιλεγεις λογισμικο...!!!magnifique!

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
παιδια ειμαι συγκινημενος...μολις μπουταρε σε android...και μου εβγαλε κανονικα την οθονη που επιλεγεις λογισμικο...!!!magnifique!

Περιμένουμε νεότερα από εντυπώσεις χρήσης.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned