Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Από Αμερική; Πρόσθεσε και τα έξοδα του τελωνείου.

ποσο θα πανε τα εξοδα του τελωνειου;

ειναι εμπιστο να παρεις κινητο απο το e-bay?

...και πώς καταλαβαινεις οτι ειναι ολοκαινουργιο; Το συγκεκριμενο Xperia δε γραφει new...

EDIT: Οκ το ανακαλυψα οτι εχει σχολια παρακατω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γνωμη σου.. 275 κανει ολοκαινουριο απ το ebay με τα μεταφορικα.. Ας μην ξεχναμε οτι ειναι ενος χρονου μοντελο.. :)

1ος χρόνου μοντέλο που έχει ακόμα εγγύηση και κοστίζει πάνω απο 400 ευρώ εδώ..Κι εγώ θέλω να πάρω το Evo IX αλλά δεν πείθω κανέναν να μου το δώσει με 5000 επειδή βγήκε το X..

Όσο για το τελωνείο αν δεν έχεις μπάρμπα μέσα δεν θα υπολόγιζα κάτω απο 100ρικο..

Τελωνειο γιατι ρε παιδια?? τοσα πραγματα εχω παρει απο Αμερικη και Κινα και ποτε δεν μου κρατησαν κατι.. Μποτες motocross πχ που καναν 200 ευρω, μου κρατησαν μονο 3 ευρω λογω ογκου.. οθονη για netbook που πηρα δεν μου κρατησαν τιποτα.. Εφοσον μπορεις να πεις στους πωλητες να στο στειλουν σαν "gift" δεν νομιζω να πληρωνεις τελωνειο..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

Τελωνειο γιατι ρε παιδια?? τοσα πραγματα εχω παρει απο Αμερικη και Κινα και ποτε δεν μου κρατησαν κατι.. Μποτες motocross πχ που καναν 200 ευρω, μου κρατησαν μονο 3 ευρω λογω ογκου.. οθονη για netbook που πηρα δεν μου κρατησαν τιποτα.. Εφοσον μπορεις να πεις στους πωλητες να στο στειλουν σαν "gift" δεν νομιζω να πληρωνεις τελωνειο..

Ακόμα και σαν gift να στο δηλώσουν είναι λίγο λοττο η κατάσταση..

Υπαρχουν πολλοι τροποι παντως να πληρωσεις μειωμενα τελωνεια ως και καθολου.. Τεσπα, ας σταματησουμε εδω την κουβεντα γιατι 1ον ειναι οφτοπικ και 2ον αν πω κι λεπτομεριες θα χαλασω τις δουλειες καποιανων εδω μεσα.. :)

Κι εγώ θέλω να πάρω το Evo IX αλλά δεν πείθω κανέναν να μου το δώσει με 5000 επειδή βγήκε το X..

Όσο για το τελωνείο αν δεν έχεις μπάρμπα μέσα δεν θα υπολόγιζα κάτω απο 100ρικο..

Τωρα εσυ γινεσαι υπερβολικος.. τα ποσα των αυτοκινητων ειναι τεραστια σε σχεση με των κινητων.. απο 50000 κανεις δεν θα στο αφησει 5000, ουτε 25000.. αλλα απο 400 στα 200 ειναι πολυ λογικο!

Επισης το τελωνειο ειναι γυρω στα 20% μην παραπληροφορουμε τον κοσμο..

Δηλαδη στα 275 ευρω το τελωνειο ειναι 55 ευρω, αρα συνολο 330 ευρω..

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

παιδια εχω κι αλλες αποριες!! μου εβγαλε ενα μυνημα panelmanager.exe not found και τωρα δεν δουλευει το πανελ!! τι να κανω?? επισης ποιο προγραμμα μοθ προτινετε για gps navigation για το κινητο?

παιδια εχω κι αλλες αποριες!! μου εβγαλε ενα μυνημα panelmanager.exe not found και τωρα δεν δουλευει το πανελ!! τι να κανω?? επισης ποιο προγραμμα μοθ προτινετε για gps navigation για το κινητο?

Για πρόγραμμα πλοήγησης, αποκλειστικά iGO. Και τίποτα άλλο.

Για το άλλο δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν είχα πολύ καιρό πάνλες στο τηλέφωνό μου.

Παιδια βρηκα το panelmanager.exe αλλα δεν μπορω να το κανω εγκατασταση. Πηγα να το κανω αντιγραφη-επικολλση στο φακελο του panel manager αλλα δεν γινεται. Πως να το εγκαταστησω?

Τωρα εσυ γινεσαι υπερβολικος.. τα ποσα των αυτοκινητων ειναι τεραστια σε σχεση με των κινητων.. απο 50000 κανεις δεν θα στο αφησει 5000, ουτε 25000.. αλλα απο 400 στα 200 ειναι πολυ λογικο!

Επισης το τελωνειο ειναι γυρω στα 20% μην παραπληροφορουμε τον κοσμο..

Δηλαδη στα 275 ευρω το τελωνειο ειναι 55 ευρω, αρα συνολο 330 ευρω..

Υπερβολικό για σένα που θες να το αγοράσεις...

Αν πούλαγες δεν θα 'λεγες τα ίδια...

• Administrators

Σαν πρόγραμμα σίγουρα ναι. Σαν χάρτες όμως (παρόλο που έχω επιλογή για πέντε (5) διαφορετικούς), δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ανοίξει Destinator ή και Miomap για να κάνω δουλειά μου.

Modpic.gif

Για το άλλο δεν ξέρω να σου πω γιατί δεν είχα πολύ καιρό πάνλες στο τηλέφωνό μου.

Σαν πρόγραμμα σίγουρα ναι. Σαν χάρτες όμως (παρόλο που έχω επιλογή για πέντε (5) διαφορετικούς), δεν είναι λίγες οι φορές που έχω ανοίξει Destinator ή και Miomap για να κάνω δουλειά μου.

το iGO βρηκα και το κατεβασα ομως δεν δουλευει. το κανω εγκατασταση και μετα μου βγαζει σφαλμα οτι '' ui_igo8/240x400/loading.bmp not found'' τι να κανω? Το Gps του κινητου προσπαθησα να το χρησιμοποιησω και με το google maps ομως δεν δουλευει. Και το προγραμμα που εχει μεσα, το quick gps δεν δουλευει ουτε αυτο. Καμια βοηθεια για το πως να κανω το GPS να δουλεψει?

Καλησπέρα παίδες.. Διάβασα κάτι ψιλά που έχετε γράψει όλοι για τα προβλήματα που είχατε με τα hands free... Εγώ βάζω σωστά το βύσμα και από την αρχή που το αγόρασα δε με ακούνε από αυτό. Δηλ. αν φέρω τη συσκευή κοντά στο στόμα μου θα με ακούνε κανονικά και εγώ θα ακούω από ακουστικά, ενώ αν απομακρύνω τη συσκευή ή πχ την έχω στη τσέπη μου, κανείς δε με ακούει και εγώ ακούω κανονικά από τα ακουστικά.. Ποιός ο λόγος να έχω μετά hands free αν και πάλι πρέπει να έχω τη συσκευή κοντά στο στόμα???? Οι ήχοι ακούγονται όλοι από τη συσκευή όμως παρόλο που είναι συνδεδεμένα με ακουστικά... Δε ξέρω και πως πρέπει να είναι το κανονικό.. Από παλιό SE που είχα όταν είχα συνδεδεμένα τα hands free δεν ακουγόταν τπτ από τη συσκευή, πχ κουδούνισμα κλήσης το οποίο και με βόλευε γιατί ήταν σαν αθόρυβο και το άκουγα από το ακουστικό στο αυτί μου..

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι όταν πέρασα στη κάρτα μνήμης το dest 8.. Όταν πάει στο χάρτη φαίνονται όλα κανονικότατα ενώ αν πάω στο μενού ή πάω να βάλω διαδρομή και απλά περιηγούμαι στις επιλογές κτλ η οθόνη και τα χρώματα κάπως "πέφτουν" το ένα πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να μην βλέπω στην τελική σε τι μενού είμαι και τι πατάω.. Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά θα προσπαθήσω να το βγάλω μια καθαρή φωτό να το δείτε αν μπορέσω.. Έχει κανείς το ίδιο θέμα???

Ευχαριστώ και πάλι και sorry για το μακροσκελές..

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Ένα άλλο πρόβλημα που αντιμετώπισα είναι όταν πέρασα στη κάρτα μνήμης το dest 8.. Όταν πάει στο χάρτη φαίνονται όλα κανονικότατα ενώ αν πάω στο μενού ή πάω να βάλω διαδρομή και απλά περιηγούμαι στις επιλογές κτλ η οθόνη και τα χρώματα κάπως "πέφτουν" το ένα πάνω στο άλλο με αποτέλεσμα να μην βλέπω στην τελική σε τι μενού είμαι και τι πατάω.. Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά θα προσπαθήσω να το βγάλω μια καθαρή φωτό να το δείτε αν μπορέσω.. Έχει κανείς το ίδιο θέμα???

Ευχαριστώ και πάλι και sorry για το μακροσκελές..

Το προβλημα με το destinator ειναι οτι πρεπει να βαλεις το σωστο σκιν.

Στο θεμα εδω (Sony Ericsson Windows Mobile Phones) αν θυμαμαι καλα καποιος ανεβασε σκιν για το destinator 8.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το προβλημα με το destinator ειναι οτι πρεπει να βαλεις το σωστο σκιν.

Στο θεμα εδω (Sony Ericsson Windows Mobile Phones) αν θυμαμαι καλα καποιος ανεβασε σκιν για το destinator 8.

Ο katt και το είχε κάνει όχι μόνο μέσα στο θέμα, αλλά και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246921

Και μην βάζετε το 8. Το 7 είναι καλύτερο.

Αλλα πρωτόγονο. Το iGO είναι το μέλλον.

Και παίρνει και χάρτη NavTeq που θεωρείται καλός.;)

Και με τις ενημερώσεις που βγαίνουν σίγουρα θα είναι καλά.;)

Στο μηλοφωνάκι πάλι αυτό έχω. Και πάλι παπάδες κάνει.:lol:

Ο katt και το είχε κάνει όχι μόνο μέσα στο θέμα, αλλά και εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=246921

Και μην βάζετε το 8. Το 7 είναι καλύτερο.

Αλλα πρωτόγονο. Το iGO είναι το μέλλον.

Και παίρνει και χάρτη NavTeq που θεωρείται καλός.;)

Και με τις ενημερώσεις που βγαίνουν σίγουρα θα είναι καλά.;)

Στο μηλοφωνάκι πάλι αυτό έχω. Και πάλι παπάδες κάνει.:lol:

Εγω παιζω με Ginius driver για τρεις λογους:

- Οι καλυτεροι χαρτες στην Ελλαδα (GI)

- Ταχυτατος υπολογισμος κι επανυπολογισμος διαδρομης

- Εκπληκτικο συστημα αναζητησης.

Καποιες φορες υστερει σε θεματα δρομολογησης, αλλα για μενα ειναι η καλυτερη δυνατη επιλογη αυτη τη στιγμη...

Εγώ το iGo δε μπορώ να το βάλω στο τηλέφωνο. Όταν πάω να το τρέξω βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να τρέξει...

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Εγώ το iGo δε μπορώ να το βάλω στο τηλέφωνο. Όταν πάω να το τρέξω βγάζει μήνυμα ότι δε μπορεί να τρέξει...

Θα έχει πρόβλημα η έκδοση που κατέβασες.

Ξέρεις από που να το βρεις? Αν όχι, στείλε μου ένα πμ να σου πω ακριβώς που να ψάξεις.;)

Καλησπέρα παίδες.. Διάβασα κάτι ψιλά που έχετε γράψει όλοι για τα προβλήματα που είχατε με τα hands free... Εγώ βάζω σωστά το βύσμα και από την αρχή που το αγόρασα δε με ακούνε από αυτό. Δηλ. αν φέρω τη συσκευή κοντά στο στόμα μου θα με ακούνε κανονικά και εγώ θα ακούω από ακουστικά, ενώ αν απομακρύνω τη συσκευή ή πχ την έχω στη τσέπη μου, κανείς δε με ακούει και εγώ ακούω κανονικά από τα ακουστικά.. Ποιός ο λόγος να έχω μετά hands free αν και πάλι πρέπει να έχω τη συσκευή κοντά στο στόμα???? Οι ήχοι ακούγονται όλοι από τη συσκευή όμως παρόλο που είναι συνδεδεμένα με ακουστικά... Δε ξέρω και πως πρέπει να είναι το κανονικό.. Από παλιό SE που είχα όταν είχα συνδεδεμένα τα hands free δεν ακουγόταν τπτ από τη συσκευή, πχ κουδούνισμα κλήσης το οποίο και με βόλευε γιατί ήταν σαν αθόρυβο και το άκουγα από το ακουστικό στο αυτί μου..

Κανείς>??:worry::worry:

Κανείς>??:worry::worry:

Είσαι σίγουρη ότι το βύσμα το έχεις βάλει καλά καλά? Πάει μέχρι μέσα μέσα.;)

ναι εννοείται!

• Administrators
Κάνε hard reset και εάν εξακολουθεί το πρόβλημα προσπάθησε να δοκιμάσεις και με άλλα ακουστικά. Εάν συνεχιστεί το πρόβλημα... (δυστυχώς) service.

Modpic.gif

Δε νομίζω να λύσει το πρόβλημα γιατί το αντιμετωπίζω από την αρχή που αγόρασα το τηλέφωνο και από τότε έχω κάνει τουλάχιστον 3 hard resets και έχω περάσει άλλη Rom.. Τώρα δε ξέρω τι μπορώ να κάνω.. Θα δοκιμάσω και με ένα άλλο hands free αν μπορέσω και βλέπουμε..

• Administrators
To ότι έχεις κάνει 3 hard reset αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ξανακάνεις. Έτσι είναι αυτές οι συσκευές. Αν θες ακολούθησε αυτά που προτείνω πιο πάνω για να δούμε τι είναι αυτό που φταίει.

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned