Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 htc touch hd: logw othonis, paxous xperia: logw qwerty, poiotitas kataskevis, aytonomias Proswpika epeidi ta dokimasa kai ta dyo tha pigaina gia HTC TOUCH HD (an kai prin ta dokimasw protimousa to xperia) Μη συνεχίσουμε άλλο αυτό το Vs, υπάρχουν οι Διαξιφισμοί για τέτοιες συζητήσεις. Επίσης γράψε με ελληνικά αν δεν θες να αντιτίθεσαι στους κανονισμούς του forum. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 και κατι τελευταιο...εαν το παραγγειλω απο ιντερνετ (αυτο η και αλλο κινητο) με αγγλικα wm ,δεν με πειραζει,θα εχει greek regional settings?(ξερω φαγωθηκα με τα regional settings!)πληκτρολογια βαζω εγω μετα ,ξερω. P.S στο htc 3600 που εχω τωρα και ειναι της ace hellas πως γινεται και εχει και ελληνικα και αγγλικα wm?εχει 2 ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Θα έχει από όπου και να το πάρεις. Τα HTC που περνάνε από τα χέρια της ACE Hellas αποτελούν ξεχωριστή περίπτωση. Η ROM μία είναι και αυτή είναι η επίσημη αγγλική, δεν υπάρχει ελληνική. Απλά η ACE Hellas βάζει από πάνω τα ελληνικά της και γιαυτό παρέχει τη δυνατότητα να έχεις αγγλική ή ελληνική γλώσσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Θα έχει από όπου και να το πάρεις. Τα HTC που περνάνε από τα χέρια της ACE Hellas αποτελούν ξεχωριστή περίπτωση. Η ROM μία είναι και αυτή είναι η επίσημη αγγλική, δεν υπάρχει ελληνική. Απλά η ACE Hellas βάζει από πάνω τα ελληνικά της και γιαυτό παρέχει τη δυνατότητα να έχεις αγγλική ή ελληνική γλώσσα. οκ σε ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 όχι βάση αυτοκινήτου, όχι φορτιστή αυτοκινήτου Εχω καποιες ενστασεις με το παραπανω: Μου πηραν δωρο τωρα το Πασχα απο τα FNAC στην Γλυφαδα εναν φορτιστη αυτοκινητου MOTOROLA, ο οποιος δουλευει κανονικοτατα στο XPERIA. 9,9€ ειχε αν δεν κανω λαθος. Ειναι και «μαρκα», κανει και για το Xperia(100%, δοκιμασμενο) Για την βαση, δεν κανουν οι universal που πουλιουνται απο διαφορα μαγαζια? Απο πλαισιο, κλπ? Νομιζω μπορεις να προσαρμοσεις το πλατος της βασης. Χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρος για το συγκεκριμενο... ...Δωρεάν αναβάθμιση rom σε service αλλά και από το pc σου... Με το Sony Ericsson Update Service (SEUS), αν κανω αυτο που μου λεει(να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη, να αφαιρεσω μπαταρια και μετα να το ξαναανοιξω αφου εχω κανει backup γιατι μπορει να χασω δεδομενα), θα μου κατεβασει νεα official ROM. Και για μια official ROM, πρεπει να κανω HardSPL για να την βαλω??? :O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δε χρειάζεται spl σε γνήσιες rom. Οταν είπα ότι δεν έχει εκείνα τα 2, ενοούσα μέσα στο κουτί του. Φυσικά υπάρχουν ως έξτρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @ViEL το site δεν ανοιγει το λινκ για download! μου βγάζει The requested file was not found ! υπάρχει το touchflo3d να μας το βγάζει σαν πάνελ ??? και οχι στο σήμερα?ειχα βρει ενα το οπιο το έβγαζε στο today και με προγραμματακι το εμφάνιζα και το εκλεινα οποτε ηθελα επισεις δεν λειτουργουσε το landscape και δεν επεζε ο καιρος δεν μπορουσε να το κανει update ! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Για την βαση, δεν κανουν οι universal που πουλιουνται απο διαφορα μαγαζια? Απο πλαισιο, κλπ? Νομιζω μπορεις να προσαρμοσεις το πλατος της βασης. Χωρις ομως να ειμαι 100% σιγουρος για το συγκεκριμενο... Φυσικά και κάνουν. Φρόντισε μόνο εκεί που "πιάνουν" τη συσκευή να μην πατιέται κάποιο από τα κουμπιά της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_e_g_o Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Μου χει δανεισει ενας φιλος μου το κινητο αυτο και θελει να του περασω την ελληνικη ρομ γιατι ολο το μενου του ειναι στα αγγλικα.απο που μπορω να την κατεβασω ρε παιδια; σας ευχαριστω για τη βοηθεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ρίξε μια ματιά προς τα πίσω και θα βρεις αναφορές σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 υπάρχει το touchflo3d να μας το βγάζει σαν πάνελ ??? και οχι στο σήμερα?ειχα βρει ενα το οπιο το έβγαζε στο today και με προγραμματακι το εμφάνιζα και το εκλεινα οποτε ηθελα επισεις δεν λειτουργουσε το landscape και δεν επεζε ο καιρος δεν μπορουσε να το κανει update ! δες εδω αν ψαξεις σε αυτο το site θα βρεις πρωτα το TF3D και μετα θελει install το TF3D as Panel installer! εχει και ενα fια το landscape! βεβαια υπαρχει το TF3Dκαι σε rom! αν και εχω δοκιμασει ενα σε rom... δεν θυμαμαι ποιο.... ειχα παρα παρα πολλα bugs! καπου πηρε το ματι μου το touch x topaz edition το οποιο πρεπει να ειναι το καλυτερο απο ολα! σε rom παλι ομως οχι σε panel! κανε ενα back up και δοκιμασε το! αν θες βεβαια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 σημερα δοκιμασα το xperia σε καταστημα wind!ειναι πολυ γρηγορο!σφαιρα παει!μια ερωτηση σε μια αναπαντητη κληση η sms εχει οπτικη ενδειξη για ειδοποιηση?κατι να αναβοσβηνει? τα γραμματα ειναι λιγο μικρα αλλα μονο αυτο. το hd δεν εχω βρει πουθενα live να το πιασω και να αποφασισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 το hd δεν εχω βρει πουθενα live να το πιασω και να αποφασισω! Να το κάνεις οπωσδήποτε πριν αποφασίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 το hd δεν εχω βρει πουθενα live να το πιασω και να αποφασισω! Κοίτα και στα Public. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παιδια καλησπερα. Ειμαι πλεον ο κατοχος ενος xperia υστερα απο 5 μηνες που ειχα δεσμο με ενα diamond. Θα ηθελα για να μην ψαχνω 255 σελιδες εαν μπορουσε καποιος να μου γραψει σε μια λιστα καποια βασικα προγραμματα που πρεπει οπωσδηποτε να εγκαταστησω στο xperia. Μονο ονοματα , και εγω θα τα βρω στα γνωστα site...... για πληροφοριες κτλ.... Ευχαριστω Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παιδια καλησπερα. Ειμαι πλεον ο κατοχος ενος xperia υστερα απο 5 μηνες που ειχα δεσμο με ενα diamond. Θα ηθελα για να μην ψαχνω 255 σελιδες εαν μπορουσε καποιος να μου γραψει σε μια λιστα καποια βασικα προγραμματα που πρεπει οπωσδηποτε να εγκαταστησω στο xperia. Μονο ονοματα , και εγω θα τα βρω στα γνωστα site...... για πληροφοριες κτλ.... AEKMAP για να εχεις ελληνικα στο hardware keyboard, finger keyboard 2.1 για καλυτερο πληκτρολογιο on srceen, το sip change για να μπορεις να βαλεις το finger keyboard ως default, iconsoft phonex για καλυτερο contact manager,dialer κτλ., core palyer για αρχεια avi, finger menu & finger msg για πιο φιλικα sub menu, mem maid για memory cleaner, igo 8 για navigator, pocket rar για rar αρχεια, resco file explorer και resco backup!!!!!!, xperia tweak 2 για διαφορα κολπακια!, spb pocket plus, no data!!!!! για να μπορεις να εμποδιζεις το κιν σου απο διαφορες συνδεσεις στο νετ που κανει αυτοματα, δημιουργια new sms shortcut! Ανοιξτε το notepad στο PC σας και γραψτε: 20#"\Windows\tmail.exe" -service "SMS" -to "" -body "" σωστε το σαν "SMS.lnk" και καντε το copy στο τηλεφωνο "\windows\start menu" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @supermario: Εάν είχες το Diamond, δεν είναι πολλές οι διαφορές από εφαρμογές. Εκτός του AEKMap που προτείνει ο φίλος, άντε και να βάλεις το XperiaTweak αντί του DiamondTweak! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 @supermario: Εάν είχες το Diamond, δεν είναι πολλές οι διαφορές από εφαρμογές. Εκτός του AEKMap που προτείνει ο φίλος, άντε και να βάλεις το XperiaTweak αντί του DiamondTweak! :rolleyes: ευχαριστω παιδια για την αμεση απαντηση σας . Σχετικα με τα πανελ αν μπορουσατε να με βοηθησετε .... Σκεφτομαι για το spb mobile shell 3 .... Καπου σαν να το ειδα οτι μπαινει σαν πανελ στο xperia ... To εχει βαλει κανεις ?Φαινεται εντυπωσιακο σαν προγραμμα.... Και κατι εκομη εχει βγει ελληνικη ρομ ?(και αν ναι πως την περναω) Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Και κατι εκομη εχει βγει ελληνικη ρομ ?(και αν ναι πως την περναω) δες εδω και εδω εχει GR rom (R2AA012) και απο οτι λεει ειναι η αυθεντικη! λογικα αυτη ειναι! το πανω εχει οδηγιες! γενικα θα βρεις αρκετα σε αυτο το site! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
primero Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 δες εδω και εδω εχει GR rom (R2AA012) και απο οτι λεει ειναι η αυθεντικη! λογικα αυτη ειναι! το πανω εχει οδηγιες! γενικα θα βρεις αρκετα σε αυτο το site! Παιδες εγω εχω την UK rom (R2AA010) την οποια εκανα αναβαθμιση απο την σελιδα της sony αξιζει τελικα να βαλω την GR R2AA012 θα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο παντα περα απο το ελληνικο μενου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ViEL Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Παιδες εγω εχω την UK rom (R2AA010) την οποια εκανα αναβαθμιση απο την σελιδα της sony αξιζει τελικα να βαλω την GR R2AA012 θα υπαρχει διαφορα προς το καλυτερο παντα περα απο το ελληνικο μενου? και εγω την ιδια με την δικια σου εχω! για μενα δεν νομιζω να υπαρχει διαφορα εκτος απο το ελληνικο μενου! εγω παντως δεν την αλλαζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Δε χρειάζεται spl σε γνήσιες rom. Οταν είπα ότι δεν έχει εκείνα τα 2, ενοούσα μέσα στο κουτί του. Φυσικά υπάρχουν ως έξτρα. Δλδ, για official ROM, τι κανω? απλως SEUS? χωρις τπτ αλλο?:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 28, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ε ναι... official πράγματα! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 http://www.theunwired.net/?item=rumor-sony-ericsson-somewhat-mentions-xperia-2 http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=184875 αντε καιρος ειναι να δουμε τι σχεδιαζουν για το Χ2... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2009 Ε ναι... official πράγματα! :p Χαχχααχχα! Ευχαριστω!!!!:lol::lol: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts