telmusic Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Έχετε καθόλου πρόβλημα με το Bluetooth ; Εγω αντιμετωπίζω το εξης… Ενώ συνδέετε με αλλα κινητά δε μπορώ να το συνδέσω με το hands free. Εχω ένα tech που το εχω δοκιμάσει σε αλλα δυο κινητά αλλα το experia αδυνατεί να το βρει όταν κάνω ανίχνευση Bluetooth συσκευών… Καμια ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει;;; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποια συσκευή και χρειάζεται κάποιο reset το hands-free σου για να μπορεί να το δει άλλη συσκευή; Δες το manual του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyssion Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει install το spb mobile shell v3.0 και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου έκανε remove την προηγούμενη έκδοση... και τώρα αντί να μου το δείχνει σαν πάνελ το δείχνει στην today screen.. υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναβάλω σαν πάνελ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποια συσκευή και χρειάζεται κάποιο reset το hands-free σου για να μπορεί να το δει άλλη συσκευή; Δες το manual του. Το συγκεκριμένο δέχεται εως τρία κινητά ( τρεις γραμμες) Δεν ξερω θα το κοιτάξω... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σιγουρέψου για αυτό γιατί έχω τις αμφιβολίες μου... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Σιγουρέψου για αυτό γιατί έχω τις αμφιβολίες μου... :rolleyes: Για το αν συνεργάζεται συγχρόνως με τρια κινητα;;; Για το δυο το εχω τσεκάρει δουλευει κανονικα... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 καλησπέρα παιδιά, έχω κάνει install το spb mobile shell v3.0 και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης μου έκανε remove την προηγούμενη έκδοση... και τώρα αντί να μου το δείχνει σαν πάνελ το δείχνει στην today screen.. υπάρχει κάποιος τρόπος να το ξαναβάλω σαν πάνελ; ναι αλλα θα μπει παλι η παλια εκδοση του spb Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποια συσκευή και χρειάζεται κάποιο reset το hands-free σου για να μπορεί να το δει άλλη συσκευή; Δες το manual του. Τελικα μαλλον reset ηθελε... Τωρα ειναι οκ... Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 Για το αν συνεργάζεται συγχρόνως με τρια κινητα;;; Ναι... για αυτό λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 παιδια επειδη ελειπα και εφτασε η ωρα της αναβαθμισης 2-3 πραγματακια που σιγουρα εχουν απαντηθει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να τις ξαναδιαβασω! 1--ελληνικα με την νεα εκδοση official λιγισμικου απο την se εχουμε ?θελω αγγλικα windows με ελληνικα regional settings και να μπορω να γραφω 160 χαρακτηρες sms στο hardware πληκτρολογιο 2--οι αναβαθμισεις γινονται μεσω της σουιτας τηε se μεσω ιντερνετ η πρεπει να παω σε καταστημα? 3-- γινεται να μην υπαρχει κανενα πανελ και απλα να βλεπω την αρχικη today screen των wm? ευχαριστω!καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο ισως παω να το παραγγειλω σε καταστημα της wind! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2009 καποιος να μου απαντησει γιατι αυριο ισως παω να το παραγγειλω σε καταστημα της wind! παιδια επειδη ελειπα και εφτασε η ωρα της αναβαθμισης 2-3 πραγματακια που σιγουρα εχουν απαντηθει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες για να τις ξαναδιαβασω! 1--ελληνικα με την νεα εκδοση official λιγισμικου απο την se εχουμε ?θελω αγγλικα windows με ελληνικα regional settings και να μπορω να γραφω 160 χαρακτηρες sms στο hardware πληκτρολογιο 2--οι αναβαθμισεις γινονται μεσω της σουιτας τηε se μεσω ιντερνετ η πρεπει να παω σε καταστημα? 3-- γινεται να μην υπαρχει κανενα πανελ και απλα να βλεπω την αρχικη today screen των wm? 1. Στο MS Keyboard on-screen έχεις ελληνικά αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αγγλικά. Με το on-screen γράφει sms 60 χαρακτήρων. Ακόμα και στην ελληνική rom δε μπορείς να γράφεις ελληνικά sms εκτός αν εγκαταστήσεις το δωρεάν πρόγραμμα AEKMap. Με το AEKMap μπορείς να γράφεις ελληνικά sms 160 χαρακτήρων χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του xperia. (είτε σε ελληνική rom, είτε σε αγγλική). 2. Μέσω ιντερνετ με ξεχωριστό πρόγραμμα και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση σουίτας τύπου Nokia Phone Suite. Επίσης δωρεάν στα service centers της SE αυθημερών. 3. Τα πάνελς δεν σ'ενοχλούν γιατί το 1ο panel είναι το κλασσικό των windows αλλά αν το θέλεις πολύ... Κάνεις hard-reset (ας πούμε format δηλαδή) και όταν ξεκινάει για πρώτη φορά η συσκευή και αρχίσει να εγκαθιστά όλα τα προγράμματα, πανελς, παιχνίδια κλπ, πατάς άκυρο, ή σβήνεις τη συσκευή πριν εγκαταστήσει τίποτα. Έτσι έχεις το κινητό σκέτο με τα windows και χωρίς τίποτα άλλο. Πολύ ελαφρύ και πολύ γρήγορο. Μετά εγκαθιστάς χειροκίνητα την κάμερα, το opera και ότι άλλο θέλεις. Μερικά panels είναι εφαρμογές. Πχ το radio panel είναι ο μόνος τρόπος να μπεις στο ραδιόφωνο. (Ή ψάχνεις αντίστοιχη εφαρμογή από HTC τηλέφωνο που να είναι συμβατή με το xperia). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Προβλημα παρουσιαστηκε: Για καποιον εξαιρετικα βλακωδη λογο, οταν βαζω την καρτα μνημης του Xperia στον υπολογιστη στο Card Reader, κολλαει. Καλημερα:) Δεν εχω ασχοληθει ουτε με card readers ουτε αν υποστηριζουν sdhc Μεσα απο start--settings--connections--usb to pc, επιλεγω οταν συνδεω το τηλεφωνο με usb να το βλεπει σαν disk drive.Ετσι εχω εχω εναν κοινο εξωτερικο σκληρο δισκο στην διαθεση μου.Το γυριζω με τον ιδιο τροπο σε active synch μονο οταν προκειται για update η για καποιες εφαρμογες. Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 1. Στο MS Keyboard on-screen έχεις ελληνικά αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αγγλικά. Με το on-screen γράφει sms 60 χαρακτήρων. Ακόμα και στην ελληνική rom δε μπορείς να γράφεις ελληνικά sms εκτός αν εγκαταστήσεις το δωρεάν πρόγραμμα AEKMap. Με το AEKMap μπορείς να γράφεις ελληνικά sms 160 χαρακτήρων χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο του xperia. (είτε σε ελληνική rom, είτε σε αγγλική). 2. Μέσω ιντερνετ με ξεχωριστό πρόγραμμα και χωρίς να απαιτείται η εγκατάσταση σουίτας τύπου Nokia Phone Suite. Επίσης δωρεάν στα service centers της SE αυθημερών. 3. Τα πάνελς δεν σ'ενοχλούν γιατί το 1ο panel είναι το κλασσικό των windows αλλά αν το θέλεις πολύ... Κάνεις hard-reset (ας πούμε format δηλαδή) και όταν ξεκινάει για πρώτη φορά η συσκευή και αρχίσει να εγκαθιστά όλα τα προγράμματα, πανελς, παιχνίδια κλπ, πατάς άκυρο, ή σβήνεις τη συσκευή πριν εγκαταστήσει τίποτα. Έτσι έχεις το κινητό σκέτο με τα windows και χωρίς τίποτα άλλο. Πολύ ελαφρύ και πολύ γρήγορο. Μετά εγκαθιστάς χειροκίνητα την κάμερα, το opera και ότι άλλο θέλεις. Μερικά panels είναι εφαρμογές. Πχ το radio panel είναι ο μόνος τρόπος να μπεις στο ραδιόφωνο. (Ή ψάχνεις αντίστοιχη εφαρμογή από HTC τηλέφωνο που να είναι συμβατή με το xperia).σε ευχαριστω τα πληκτρα φανταζομαι δεν εχουν ελληνικους χαρακτηρες.με το αεκ map μπορω να βαλω σε οποιο πληκτρο θελω τα ελληνικα γραμματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 με το αεκ map μπορω να βαλω σε οποιο πληκτρο θελω τα ελληνικα γραμματα? Εάν μιλάς για την εναλλαγή από αγγλικό σε ελληνικό, τότε ναι... μπορείς να αναθέσεις σε όποιο πλήκτρο (ή συνδυασμό πλήκτρων) θέλεις την εναλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλημερα παιδια! Να ρωτησω, χρησιμοποιει κανεις το Garmin? Γιατι εβαλα στην επιλογη "Οικια" μια διευθυνση και θελω να την αλλαξω τωρα, αλλα εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω! Εκανα και ερωτηση στο σχετικο θεμα των συστηματων πλοηγησης για WM PPC αλλα δεν εχω παρει ακομα απαντηση... Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Καλημερα παιδια! Να ρωτησω, χρησιμοποιει κανεις το Garmin? Γιατι εβαλα στην επιλογη "Οικια" μια διευθυνση και θελω να την αλλαξω τωρα, αλλα εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω! Εκανα και ερωτηση στο σχετικο θεμα των συστηματων πλοηγησης για WM PPC αλλα δεν εχω παρει ακομα απαντηση... Εχω την εντυπωση οτι ειναι: Εργαλεια--Διαχ/ση δεδομ.--οι τοποθεσιες--αρχικο σημειο Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Εάν μιλάς για την εναλλαγή από αγγλικό σε ελληνικό, τότε ναι... μπορείς να αναθέσεις σε όποιο πλήκτρο (ή συνδυασμό πλήκτρων) θέλεις την εναλλαγή. οχι λεω εαν πχ το τελικο ς αλλα και αλλα ελληνικα γραμματα μπορω να τα βαλω σε δικη μου θεση οχι στο w που ειναι ας πουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Θα χρειαστεί να φτιάξεις δικός σου layout, καλύτερα βασιζόμενος σε ένα από τα υπάρχοντα για τη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyssion Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 θέλω να αγοράσω ένα ακουστικό bluetooth και έχω μια δυο ερωτησούλες.. γίνεται να ακούω και μουσική απο το bluetooth; Θέλει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; και επίσης καθώς τα έψαχνα είδα οτι μερικά λένε handsfree και headset Profiles. τι διαφορά έχουν αυτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 θέλω να αγοράσω ένα ακουστικό bluetooth και έχω μια δυο ερωτησούλες.. γίνεται να ακούω και μουσική απο το bluetooth; Θέλει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο; και επίσης καθώς τα έψαχνα είδα οτι μερικά λένε handsfree και headset Profiles. τι διαφορά έχουν αυτά; Θα βρεις οποιοδηποτε μοντελο της αρεσκιας σου παρεχει στερεο ακουστικα hansfree προφιλ ειναι μονο για κλησεις(μονοφωνικο ακουστικο--μικροφωνο) headset προφιλ ειναι για κλησεις κ για αναπαραγωγη μουσικης(στερεοφωνικα ακουστικα--μικροφωνο) Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mantop Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Kalo Apogeuma se olous.... Sas parakolou8w edw kai kairo kai apofasisa na parw to Xperia.... Xreiazomai omws epeigontws boi8eia giati molis to anoixa kai den feugei apo tin o8oni Align Screen oso kai an to prospa8isa me to daxtylo í me to penaki! 8a mporouse kapoios na me boi8isei???? Euxaristw poly!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimmyT Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Kalo Apogeuma se olous.... Sas parakolou8w edw kai kairo kai apofasisa na parw to Xperia.... Xreiazomai omws epeigontws boi8eia giati molis to anoixa kai den feugei apo tin o8oni Align Screen oso kai an to prospa8isa me to daxtylo í me to penaki! 8a mporouse kapoios na me boi8isei???? Euxaristw poly!!! Με το πενάκι πατάς και κρατάς πατημένο στο κέντρο του σταυρού που σου δείχνει, μέχρι να αποθηκεύσει το σημείο και να πάει το σταυρό στο επόμενο σημείο. Αν το κάνεις με επιτυχία στα 5 σημεία που θα σου δείξει, προχωράει. Αν πατάς αλλού και δεν μπορείς να κεντράρεις στο σταυρό (πχ προσπαθείς να το πετύχεις με το δάχτυλο και όχι με το στυλό) θα προσπαθείς για πολλές ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jokulsarlon Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 εχω περασει την Ελληνικη ROM Πως ενεργοποιω τα ελληνικα στο συρομενο πληκτρολογιο? δεν μπορω να το βρω με τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airdread Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 Μετα από φανατική και αποκλειστική χρήση nokia και symbian έπεσε στα χέρια μου ένα Χ1 και παλεύω να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Συγχωρείστε την αφέλεια των ερωτήσεων ενδεχομένως, αλλά έχω πάθει jetlang!!! Εχω στην κάρτα μνήμης του τηλεφώνου κάποιες εφαρμογές μεταξύ των οποίων το destinator... πως μπορώ να τα ανοίγω από το αρχικό μενού ή μέσα από τα programs του mydevice(στα οποία δεν εμφανίζονται)??να βάλω δηλαδή κάποιο shortcut ώστε να μην αναγκάζομαι να τα ανοίγω πηγαίνοντας από το file explorer.. Αυτό για αρχή και sorry αν είναι κάτι πολύ εύκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miky7 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 @airdread Πήγαινε στον φάκελο που έχεις το destinator.exe και κάνε το copy, μετά πήγαινε στον φάκελο Windows\Start Menu\Programs της κύριας μνήμης του κινητού και κάνε paste shortcut. Πιθανών να χρειαστείς το resco file explorer για να το κάνεις. Παράθεση Twitter. [sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts