johnhoston Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδια ποια ειναι η τελευταια english ρομ ?? επίσημη απο την σονυ ?? λεω να βγαλω την ελληνικη και να περασω την τελευταια επίσημη αγγλικη ειναι αυτη ?? APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.exe γιατι η ελληνικη APP_SW_X1i_GENERIC_GR_CDF1223-1936_KOV_R2AA012.exe εχει 012 ειναι ποιο νεα ??? Την ιδια απορια εχω και εγω:blink: Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Λογικο ειναι να ειναι η ελληνικη πιο νεα, βγηκε μετα την R2A και βασιστηκε σ αυτην... Σε λιγο, αν δεν εχει βγει επισημα, θα βγει και η R3A Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 αρα καλυτερα να περιμενω την νεα r3a Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 καλησπερα. η r3a ειναι αναβαθμιση για την ελληνικη rom?γιατι εγω σημερα το πηρα με την ελληνικη ρομ απο το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Η R3A είναι αγγλική. Αυτό εννοούσα, γιατί στις ελληνικές δεν περιμένουμε και πολλές αναβαθμίσεις. Συγγνωμη αν δεν το διευκρίνισα, και κάποιος νομίζει οτι θα είναι ελληνική. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Να ρωτησω κατι? Οι νεες συσκευες που πωλουνται τωρα ειναι με αγγλικη η ελληνικη ΡΟΜ? Να παω δλδ την αλλη βδομαδα να το παρω(που θα γινει, αλλα οχι την αλλη βδομαδα ακριβως), θα ειναι ελληνικο η οχι? Και τελικα, απο οτι διαβασα, ελληνικα δεν μπορουμε να γραφουμε "εργοστασιακα", ετσι?:worry: Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Να ρωτησω κατι? Οι νεες συσκευες που πωλουνται τωρα ειναι με αγγλικη η ελληνικη ΡΟΜ? Να παω δλδ την αλλη βδομαδα να το παρω(που θα γινει, αλλα οχι την αλλη βδομαδα ακριβως), θα ειναι ελληνικο η οχι? Και τελικα, απο οτι διαβασα, ελληνικα δεν μπορουμε να γραφουμε "εργοστασιακα", ετσι?:worry: κ αγγλικο να ειναι το να περασεις την ελληνικη ρομ ειναι παρα πολυ ευκολο...οτι θες εδω ειμαστε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 η ελληνικη rom υστερει της αγγλικης?ειναι πιο καλη ηαγγλικη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 η ελληνικη rom υστερει της αγγλικης?ειναι πιο καλη ηαγγλικη? μια η αλλη..δε βλεπω διαφορα...μονο το you tube panel δε λειτουργουσε κ με μια αλλαγη σε ενα αρχειο εφτιαξε..κατι αλλο δε βλεπω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 κ αγγλικο να ειναι το να περασεις την ελληνικη ρομ ειναι παρα πολυ ευκολο...οτι θες εδω ειμαστε... Δεν θελω ελληνικο! Αυτο ειναι το θεμα! Προτιμω αγγλικα! Και στον υπολογιστη και στο λαπτοπ και παντου αγγλικα. Και ολα μου τα κινητα στα αγγλικα τα ειχα και εχω συνηθισει πλεον. Το μονο μου θεμα ειναι να γραφω αλλα διαβαζοντας τις 4 τελευταιες μερες ολο το θρεντ αυτο εμαθα πως να το κανω. Αλλα το καλο της υποθεσης και εκει που βασιζομαι και καθυσηχαζομαι ειναι οτι ειστε εδω! :):happy::D Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaIdeN Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 παιδια στο msn messenger σας παιζει κανονικα???εμενα οταν το ανοιγω κανει τα 5 βήματα που λεει και στο 5ο βημα που ελεγχη την συνδεση μου βγαζει οτι δεν εχω καλη συνδεση και να ξαναπροσπαθήσω αργότερα...ενω το νετ παιζει κανονικα..και καλο σημα εχω και σωστο κωδικο βάζω αλλα δεν κανει sigh in....τι να φταιει αραγε?? στα sms γινεται να γραφουμε με ελληνικα??υπαρχει κανενα προγραματακι να βγαζει εστο κανενα πληκτρολογιο στη οθονη με ελληνικα?και κατι ακομα έβαλα το destinator7 παιζει κανονικα αλλα απο σήμα gps δεν βρισκει τίποτα..και το wayfinder το εβαλα απο το cd κανονικα ολα οκ αλλα οταν πάω να μπω φορτονει και δεν κανει τιποτα...help! Παράθεση Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 υπαρχει κανενα προγραματακι να βγαζει εστο κανενα πληκτρολογιο στη οθονη με ελληνικα? Pocket CM Keyboard και κατι ακομα έβαλα το destinator7 παιζει κανονικα αλλα απο σήμα gps δεν βρισκει τίποτα. Βάλε πρώτα το GPS Test να σου βρει αυτόματα τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους (σε ανοιχτό ουρανό) και μετά άνοιξε το Destinator. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdoc Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 ολά καλά με τις επαφές αλλα μου βγάζει και τις επαφες που εχω αποθηκευμενες στιν σίμ...και γίνεται χαμός....δεν εχει επιλογη να βλεπει μονο τις αποθκευμενες επαφες του στη μνήμη του τηλεφωνου???έχω ψάξει παντου δεν βρηκα τίποτα...και με τα sms αν ξέρει καποιος κατι πως μεταφερονται? :) ING HideSIM V 2.1.zip Φτουουου...:X Και εγώ πήγα και έσβησα ΟΛΕΣ τις επαφές της sim...:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 24, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Για να μην πω για όλα... θα πω ότι για τα περισσότερα υπάρχουν λύσεις στα WM. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jzand Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 μήπως φταίει η ασύρματη σύνδεση σου; οχι απλα δεν μπορω να συνδεθω.. αλλα δεν ανοιγουν καν τα panels. για το utube panel βρεθηκε λυση οπως εγραψες αλλα το windows live panel δεν λειτουργει Παράθεση jzand Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Pocket CM Keyboard Βάλε πρώτα το GPS Test να σου βρει αυτόματα τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους (σε ανοιχτό ουρανό) και μετά άνοιξε το Destinator. δηλαδή αν κάνω εγκατάσταση το GPS test κα πετάξω το dest7 στην κάρτα μνήμης σε ένα νέο φάκελο, θα έχω κανονικό gps; ή μήπως χειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μπορείς να τα έχεις και τα δύο στην κάρτα μνήμης. Είναι απλό... τρέχεις πρώτα το GPS Test για να σου βρει τη θύρα και να σου κλειδώσεις δορυφόρους, το κλείνεις και μετά ανοίγεις το Destinator. Λογικά θα κλειδώσει και αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είσαι σε θέση για πλοήγηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Υπαρχει τροπος εστω και με tweaks να αυξηθει ο ηχος κλησεων? ακουγετε πολυ χαμηλα και πολλες φορες δεν το ακουω. Πλακα κανεις...Εγω ξεκουφαινομαι καθε φορα που μιλαω στο τηλ με το εξπιρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μάλλον ο φίλος μιλάει για τον ήχο κλήσης του ηχείου και όχι τον ήχο συνομιλίας από το ακουστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μάλλον ο φίλος μιλάει για τον ήχο κλήσης του ηχείου και όχι τον ήχο συνομιλίας από το ακουστικό. Χμμ οντως. Η ανοιχτη ακροαση μπαζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soom Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αν και δεν το εχω ακομα το τηλεφωνο στα χερια μου, να σας πω εδω οτι επειδη το εχω προσφατο ολοκληρο το αρθρο, καπου αναφερεται ενα προγραμματακι για να αυξησει την ενταση του ηχου κλησης οταν σε καλουν αλλα με κινδυνο να το καψει. Δεν ειναι πολυ πισω ομως. Αν εννοει αυτο βεβαια....:O Παράθεση http://img259.imageshack.us/img259/3545/sitelogow.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twins1706 Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 καλημερα σε ολους.μου κολλησε το χ1 και δεν μπορω ουτε στον υπολογιστη να το συνδεσω.μπορει να βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtaz Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Μπορείς να τα έχεις και τα δύο στην κάρτα μνήμης. Είναι απλό... τρέχεις πρώτα το GPS Test για να σου βρει τη θύρα και να σου κλειδώσεις δορυφόρους, το κλείνεις και μετά ανοίγεις το Destinator. Λογικά θα κλειδώσει και αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είσαι σε θέση για πλοήγηση. Σ'ευχαριστώ πολύ! το gps test μόλις το τρέξω μου βγάζει "GPSTest is not a valid Pocket Pc application" όσο για το Dest7, δεν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση του exe στον φάκελο που πρέπει. Καμια βοήθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chilavert_gr Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 υπαρχει καποιο τιπ για να εμφανιζονται οι γραμμες για το update??? παταω πρωτα το κουμπι του ηχου και μετα το power αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σ'ευχαριστώ πολύ! το gps test μόλις το τρέξω μου βγάζει "GPSTest is not a valid Pocket Pc application" όσο για το Dest7, δεν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση του exe στον φάκελο που πρέπει. Καμια βοήθεια; Βάλε αυτό. Πέταξε το συσκευή και τρέξτο κατευθείαν από εκεί. Πήγαινε στο φάκελο που υπάρχει το Destinator.exe και με παρατεταμένο πάτημα επάνω στο αρχείο πάτησε Copy στο pop-up μενού. Μετά πήγαινε στο φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και στον κενό χώρο με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε στο pop-up μενού Paste shortcut (Προσοχή: όχι Paste). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts