Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια ποια ειναι η τελευταια english ρομ ?? επίσημη απο την σονυ ?? λεω να βγαλω την ελληνικη και να περασω την τελευταια επίσημη αγγλικη

ειναι αυτη ?? APP_SW_X1i_GENERIC_UK_CDF1215-1832_KOV_R2AA010.exe

γιατι η ελληνικη APP_SW_X1i_GENERIC_GR_CDF1223-1936_KOV_R2AA012.exe εχει 012 ειναι ποιο νεα ???

Την ιδια απορια εχω και εγω:blink:

galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja:

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Λογικο ειναι να ειναι η ελληνικη πιο νεα, βγηκε μετα την R2A και βασιστηκε σ αυτην...

Σε λιγο, αν δεν εχει βγει επισημα, θα βγει και η R3A

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

αρα καλυτερα να περιμενω την νεα r3a

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

καλησπερα. η r3a ειναι αναβαθμιση για την ελληνικη rom?γιατι εγω σημερα το πηρα με την ελληνικη ρομ απο το service.

Η R3A είναι αγγλική. Αυτό εννοούσα, γιατί στις ελληνικές δεν περιμένουμε και πολλές αναβαθμίσεις.

Συγγνωμη αν δεν το διευκρίνισα, και κάποιος νομίζει οτι θα είναι ελληνική.

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Να ρωτησω κατι? Οι νεες συσκευες που πωλουνται τωρα ειναι με αγγλικη η ελληνικη ΡΟΜ?

Να παω δλδ την αλλη βδομαδα να το παρω(που θα γινει, αλλα οχι την αλλη βδομαδα ακριβως), θα ειναι ελληνικο η οχι?

Και τελικα, απο οτι διαβασα, ελληνικα δεν μπορουμε να γραφουμε "εργοστασιακα", ετσι?:worry:

Να ρωτησω κατι? Οι νεες συσκευες που πωλουνται τωρα ειναι με αγγλικη η ελληνικη ΡΟΜ?

Να παω δλδ την αλλη βδομαδα να το παρω(που θα γινει, αλλα οχι την αλλη βδομαδα ακριβως), θα ειναι ελληνικο η οχι?

Και τελικα, απο οτι διαβασα, ελληνικα δεν μπορουμε να γραφουμε "εργοστασιακα", ετσι?:worry:

κ αγγλικο να ειναι το να περασεις την ελληνικη ρομ ειναι παρα πολυ ευκολο...οτι θες εδω ειμαστε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

η ελληνικη rom υστερει της αγγλικης?ειναι πιο καλη ηαγγλικη?

μια η αλλη..δε βλεπω διαφορα...μονο το you tube panel δε λειτουργουσε κ με μια αλλαγη σε ενα αρχειο εφτιαξε..κατι αλλο δε βλεπω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

κ αγγλικο να ειναι το να περασεις την ελληνικη ρομ ειναι παρα πολυ ευκολο...οτι θες εδω ειμαστε...

Δεν θελω ελληνικο! Αυτο ειναι το θεμα! Προτιμω αγγλικα! Και στον υπολογιστη και στο λαπτοπ και παντου αγγλικα. Και ολα μου τα κινητα στα αγγλικα τα ειχα και εχω συνηθισει πλεον. Το μονο μου θεμα ειναι να γραφω αλλα διαβαζοντας τις 4 τελευταιες μερες ολο το θρεντ αυτο εμαθα πως να το κανω. Αλλα το καλο της υποθεσης και εκει που βασιζομαι και καθυσηχαζομαι ειναι οτι ειστε εδω! :):happy::D

παιδια στο msn messenger σας παιζει κανονικα???εμενα οταν το ανοιγω κανει τα 5 βήματα που λεει και στο 5ο βημα που ελεγχη την συνδεση μου βγαζει οτι δεν εχω καλη συνδεση και να ξαναπροσπαθήσω αργότερα...ενω το νετ παιζει κανονικα..και καλο σημα εχω και σωστο κωδικο βάζω αλλα δεν κανει sigh in....τι να φταιει αραγε?? στα sms γινεται να γραφουμε με ελληνικα??υπαρχει κανενα προγραματακι να βγαζει εστο κανενα πληκτρολογιο στη οθονη με ελληνικα?και κατι ακομα έβαλα το destinator7 παιζει κανονικα αλλα απο σήμα gps δεν βρισκει τίποτα..και το wayfinder το εβαλα απο το cd κανονικα ολα οκ αλλα οταν πάω να μπω φορτονει και δεν κανει τιποτα...help!
Gadgets Is My Life...[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
υπαρχει κανενα προγραματακι να βγαζει εστο κανενα πληκτρολογιο στη οθονη με ελληνικα?

Pocket CM Keyboard

και κατι ακομα έβαλα το destinator7 παιζει κανονικα αλλα απο σήμα gps δεν βρισκει τίποτα.

Βάλε πρώτα το GPS Test να σου βρει αυτόματα τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους (σε ανοιχτό ουρανό) και μετά άνοιξε το Destinator.

Modpic.gif

ολά καλά με τις επαφές αλλα μου βγάζει και τις επαφες που εχω αποθηκευμενες στιν σίμ...και γίνεται χαμός....δεν εχει επιλογη να βλεπει μονο τις αποθκευμενες επαφες του στη μνήμη του τηλεφωνου???έχω ψάξει παντου δεν βρηκα τίποτα...και με τα sms αν ξέρει καποιος κατι πως μεταφερονται? :)

Φτουουου...:X

Και εγώ πήγα και έσβησα ΟΛΕΣ τις επαφές της sim...:cry:

μήπως φταίει η ασύρματη σύνδεση σου;

οχι απλα δεν μπορω να συνδεθω.. αλλα δεν ανοιγουν καν τα panels. για το utube panel βρεθηκε λυση οπως εγραψες αλλα το windows live panel δεν λειτουργει

jzand

Pocket CM Keyboard

Βάλε πρώτα το GPS Test να σου βρει αυτόματα τη θύρα και να κλειδώσει δορυφόρους (σε ανοιχτό ουρανό) και μετά άνοιξε το Destinator.

δηλαδή αν κάνω εγκατάσταση το GPS test κα πετάξω το dest7 στην κάρτα μνήμης σε ένα νέο φάκελο, θα έχω κανονικό gps;

ή μήπως χειάζεται να κάνω κάτι άλλο;

• Administrators
Μπορείς να τα έχεις και τα δύο στην κάρτα μνήμης. Είναι απλό... τρέχεις πρώτα το GPS Test για να σου βρει τη θύρα και να σου κλειδώσεις δορυφόρους, το κλείνεις και μετά ανοίγεις το Destinator. Λογικά θα κλειδώσει και αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είσαι σε θέση για πλοήγηση.

Modpic.gif

Υπαρχει τροπος εστω και με tweaks να αυξηθει ο ηχος κλησεων? ακουγετε πολυ χαμηλα και πολλες φορες δεν το ακουω.

Πλακα κανεις...Εγω ξεκουφαινομαι καθε φορα που μιλαω στο τηλ με το εξπιρια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Administrators
Μάλλον ο φίλος μιλάει για τον ήχο κλήσης του ηχείου και όχι τον ήχο συνομιλίας από το ακουστικό.

Modpic.gif

Μάλλον ο φίλος μιλάει για τον ήχο κλήσης του ηχείου και όχι τον ήχο συνομιλίας από το ακουστικό.

Χμμ οντως. Η ανοιχτη ακροαση μπαζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και δεν το εχω ακομα το τηλεφωνο στα χερια μου, να σας πω εδω οτι επειδη το εχω προσφατο ολοκληρο το αρθρο, καπου αναφερεται ενα προγραμματακι για να αυξησει την ενταση του ηχου κλησης οταν σε καλουν αλλα με κινδυνο να το καψει. Δεν ειναι πολυ πισω ομως.

Αν εννοει αυτο βεβαια....:O

καλημερα σε ολους.μου κολλησε το χ1 και δεν μπορω ουτε στον υπολογιστη να το συνδεσω.μπορει να βοηθησει καποιος?

Μπορείς να τα έχεις και τα δύο στην κάρτα μνήμης. Είναι απλό... τρέχεις πρώτα το GPS Test για να σου βρει τη θύρα και να σου κλειδώσεις δορυφόρους, το κλείνεις και μετά ανοίγεις το Destinator. Λογικά θα κλειδώσει και αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα είσαι σε θέση για πλοήγηση.

Σ'ευχαριστώ πολύ!

το gps test μόλις το τρέξω μου βγάζει "GPSTest is not a valid Pocket Pc application"

όσο για το Dest7, δεν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση του exe στον φάκελο που πρέπει. Καμια βοήθεια;

υπαρχει καποιο τιπ για να εμφανιζονται οι γραμμες για το update???

παταω πρωτα το κουμπι του ηχου και μετα το power αλλα τιποτα

• Administrators
Σ'ευχαριστώ πολύ!

το gps test μόλις το τρέξω μου βγάζει "GPSTest is not a valid Pocket Pc application"

όσο για το Dest7, δεν μπορώ να δημιουργήσω συντόμευση του exe στον φάκελο που πρέπει. Καμια βοήθεια;

Βάλε αυτό. Πέταξε το συσκευή και τρέξτο κατευθείαν από εκεί.

Πήγαινε στο φάκελο που υπάρχει το Destinator.exe και με παρατεταμένο πάτημα επάνω στο αρχείο πάτησε Copy στο pop-up μενού. Μετά πήγαινε στο φάκελο /Windows/Start Menu/Programs και στον κενό χώρο με παρατεταμένο πάτημα επέλεξε στο pop-up μενού Paste shortcut (Προσοχή: όχι Paste).

Modpic.gif

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned