dkakos Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 ναι το update service της M$ νομίζω είναι διακοσμητικό... Βάλε το 3.5 και δουλεύει άψογα (άσε που θα το χρειαστείς και για άλλες εφαρμογές αργότερα) αχα.. και απο που το βρίσκουμε το 3.5? (ίσως χαζή ερώτηση) όπως το είδα με φόβισε και το άφησα στην άκρη, αρκετά μπερδεμένο. το λιγότερο μπερδεμένο απ'όλα τα υπόλοιπα Θα πρότεινα επίσης να πετάξεις το bati (έχουν γραφτεί πολλά παράπονα για μνήμη και μπαταρία) και να δοκιμάσεις το vistahide battery. Άσε που τα χρώματα του bati είναι επιεικώς άθλια ευχαριστώ Σχετικά με το resco contact manager. Αν επιλέξεις handle incoming calls και το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο το notification του τηλεφώνου πέφτει πάνω στο notification του resco. Υπάρχει τρόπος να γίνει disable του τηλεφώνου ή περιμένουμε καινούργια έκδοση του resco που θα το διορθώνει? Ευχαριστώ Μία απο τα ίδια και κάτι παραπάνω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2693984#post2693984 Παράθεση What we do in life, echoes in Eternity! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Παιδιά μια ερώτηση: Δεν υπάρχει αρχειοθέτηση στα μυνήματα? Δηλαδή, κάποια μυνήματα δεν θέλω να φαίνονται., πχ αν πιάσει κάποιος το κινητό μου. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε folders και να τα ταξινομούμε? Και τα δειχνει όλα μαζί χύμα. Received, sent κλπ. Kαμία λύση? Αυτό που λέει copy to phone το μύνημα που τα στέλνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Γεια σε ολους...ειμαι και εγω στους νεους χρηστες των windows mobile οπως εχω ξαναπει...τοχω το κινητο περιπου μηνα...νταξει!μαθαμε να περναμε προγραμματακια και να του πειραζουμε διαφορα....αλλα τωρα θελω να ρωτησω για το παραπερα...εγω ελεγα να μην κανω rom cooking που λενε ολοι αλλα τωρα βλεπω αλλιως τα πραγματα....καταρχας διαβασα οτι βγηκε update απο την sony ericsson που διορθωνει τα θεματα με το bluetooth και εχει καινουργιο driver για τα γραφικα...αυτο θα το παρω απο τα windows update στις ρυθμισεις ή συμαινει οτι πρεπει να αλλαξω ρομ?μιας και ειναι κατι επισημο και οχι κατι απο καποιον 3ο λεω να το περασω...επισης τα wm 6.5 για να κανουμε update (αν γινεται) παλι θα συμαινει οτι πρεπει να πειραξω την rom? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Γεια σε ολους...ειμαι και εγω στους νεους χρηστες των windows mobile οπως εχω ξαναπει...τοχω το κινητο περιπου μηνα...νταξει!μαθαμε να περναμε προγραμματακια και να του πειραζουμε διαφορα....αλλα τωρα θελω να ρωτησω για το παραπερα...εγω ελεγα να μην κανω rom cooking που λενε ολοι αλλα τωρα βλεπω αλλιως τα πραγματα....καταρχας διαβασα οτι βγηκε update απο την sony ericsson που διορθωνει τα θεματα με το bluetooth και εχει καινουργιο driver για τα γραφικα...αυτο θα το παρω απο τα windows update στις ρυθμισεις ή συμαινει οτι πρεπει να αλλαξω ρομ?μιας και ειναι κατι επισημο και οχι κατι απο καποιον 3ο λεω να το περασω...επισης τα wm 6.5 για να κανουμε update (αν γινεται) παλι θα συμαινει οτι πρεπει να πειραξω την rom? απο πού αγόρασες το κινητό δλδ τι ROM έχει αυτή τη στιγμή? Αν είναι με την πρώτη αγγλική R1A... τότε αξίζει να φορτώσεις την R2AA... που διορθώνει αρκετά το ΒΤ. Λογικά θέλει hard-SPL και φόρτωμα ROM (αυτό έχω κάνει ήδη) Τώρα αν και πότε αξίζει να φορτώσεις τη beta6.5 και με τι features (υποθέτω μελετάς το XDA) δεν ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 απο London το πηρα...!!! δεν ξερω ποια εκδοση (να σου πω νουμερο) εχει μεσα...παντως εγω ειδα για το update αυτο χτες αλλα ειχε βγει το αρθρο απο τις 30 ιανουαριου...απ΄λα εγω δεν το ειχα παρει χαμπαρι...δεν το ειδα στο xda...το ειδα στο xperiancers...παντως εγω το κινητο το ειχα παρει 16 γεναρη οποτε δεν εχω το update σιγουρα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Παιδιά μια ερώτηση: Δεν υπάρχει αρχειοθέτηση στα μυνήματα? Δηλαδή, κάποια μυνήματα δεν θέλω να φαίνονται., πχ αν πιάσει κάποιος το κινητό μου. Δεν μπορούμε να φτιάξουμε folders και να τα ταξινομούμε? Και τα δειχνει όλα μαζί χύμα. Received, sent κλπ. Kαμία λύση? Αυτό που λέει copy to phone το μύνημα που τα στέλνει? Μενου εργαλεια διαχειριση φακελων θα πατησης με το στυλο και θα δημιουργησης δικο σου φακελο κ θα τον ονομασεις οπως θες! Αυτο με την προυποθεση οτι εχεις απενεργοποιηση τα threded sms που εχουν τα νεα windows 6.1 Αν δε τα εχεις μπορεις να το κανεις τρεχοντας το παρακατω cabaki!:) Θα ποσταρω μολις το βρω! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 παιδιά είναι εύκολο κάποιος να μου θυμίσει ποιο είναι το προγραμματάκι που υπολογίζει τον χρόνο των εξερχόμενων κλήσεων ξεχωριστά...είχε αναφερθει παλαιότερα αλλά το ψάχνω εδω και ώρα και δεν το χω βρει ακόμα...οπότε αν είναι εύκολο μπορείτες να το ξαναπείτε; ευχαριστω! παιδια επειδη περιμένω 2 μέρες και τπτ...μπορει κάποιος να μου απαντήσει για να μην ψάχνω όλο το topic??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky21stam Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 παιδια επειδη περιμένω 2 μέρες και τπτ...μπορει κάποιος να μου απαντήσει για να μην ψάχνω όλο το topic??? εγώ έχω το kd power meters και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος απλό και καλο το βρίσκεις και εδώ μέσα στο my files http://www.myphone.gr/software/category-20.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Σ'ευχαριστω πολύ φιλε μου!Θα το δοκιμάσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Πολύ καλό και free! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Σε τι ανάλυση τραβά video; Κατι ακομα… Σε σύγκριση με το c905 σε τι πιστεύετε ότι υπερτερεί η υστερεί… Είναι τετοιες οι διάφορες που να αξίζουν την αρκετά μεγάλη διαφορά τιμης; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Σε σύγκριση με το c905 σε τι πιστεύετε ότι υπερτερεί η υστερεί… Εντελώς διαφορετικές συσκευές που δεν επιδέχονται σύγκριση. Το μόνο κοινό τους είναι η camera που στο c905 είναι καλύτερη. Κατά τα άλλα... το χάος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Μενου εργαλεια διαχειριση φακελων θα πατησης με το στυλο και θα δημιουργησης δικο σου φακελο κ θα τον ονομασεις οπως θες! Αυτο με την προυποθεση οτι εχεις απενεργοποιηση τα threded sms που εχουν τα νεα windows 6.1 Αν δε τα εχεις μπορεις να το κανεις τρεχοντας το παρακατω cabaki!:) Θα ποσταρω μολις το βρω! Φίλε αυτό το cabaκι threded sms δεν μου το τρέχει το xperia. Τί πρέπει να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitrofos7 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 καλημέρα μπορείτα να μου πείτε που θα βρώ το dstinator free για να το εγκαταστήσω? και ακόμα μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο για την εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων (πχ AEKmap)διότι με όσα εχω διαβάσει δεν μπόρεσα να το κάνω. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 μπορείτα να μου πείτε που θα βρώ το dstinator free για να το εγκαταστήσω?:X και ακόμα μπορείτε να μου πείτε τον τρόπο για την εγκατάσταση διαφόρων προγραμμάτων (πχ AEKmap)διότι με όσα εχω διαβάσει δεν μπόρεσα να το κάνω. ευχαριστώ Δες εδώ. Δεν είναι για το Xperia αλλά η διαδικασία είναι η ίδια. Φρόντισε μόνο να πάρεις το κατάλληλο layout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Ευχαριστω ! Δυσκολευτικα λιγο αλλα το βρηκα !!! :) Θα μου πειτε και μενα το μυστικο ή θα το ανακαλυψω στις παρακατω σελιδες?? Thanx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 15, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 Για τι πράγμα μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_i_k_0_s Δημ. February 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2009 εγώ έχω το kd power meters και είμαι παρα πολύ ευχαριστημένος απλό και καλο το βρίσκεις και εδώ μέσα στο my files http://www.myphone.gr/software/category-20.html Εμένα δεν μου δουλεύει....μου το installαρει αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει error!Καμια ιδέα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Καλημέρα σε όλους. Έδω και 3 μέρες είπα να αλλάξω από Symbian (N95) σε WM (Xperia). Δύσκολη η προσαρμογή και θέλει πολλή μελέτη... Μέχρι στιγμής έχω σετάρει ρυθμίσεις, ελληνικό πληκτρολόγιο, νέα panels, έχω βάλει το Wayfinder (δε μ αρέσει είναι αγγλικό & δε ξέρω μήπως είναι και trial..) και συνεχίζω το ψάξιμο.. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει στα εξής: 1. Υπάρχει μετρητής kb για την Gprs κινηση (εξτρα προγραμματακι free) 2. Γίνεται να εχουμε μονιμη αναφορα παραδοσης ή πρέπει να το επιλέγουμε σε κάθε sms κ επίσης πως γίνεται να στέλνουμε mms>100kb ως 330kb έψαξα στις ρυθμίσεις του mms profile αλλά τίποτα.. 3. Είχα το Garmin στο Ν95 και με είχε βολέψει, υπάρχει το ιδιο στην ανάλυση του Χ1 (ελληνικό)? Βρήκα κάτι αλλα μου βγάζει "unable to open port inpout", αν και του πέρασα port:4 & baud:4800 αν είναι σωστα αυτά που βρήκα στο εικονίδιο "external gps"... Το Destinator 8 πάλι το δοκιμάζω μ ενα skin που είναι για την αναλυση του Χ1 (αλλα για Destinator 7) και δεν ανοίγει. Τωρα κατεβάζω το 7 να δοκιμασω με το ιδιο skin.. Προσωπικά πάντως θα θελα Garmin που το χω βολευτει! 4. Τα widgets είναι κάτι σαν την πλευρικη εργαλειοθηκη των vista ή ειμαι εκτος θεματος. Υπαρχει κατι να κατεβασω να παρω μια ιδεα? Μονο panels εχω κατεβασει ως τωρα... 5. Υπαρχουν codecs για να παίζει ο media player avi, flv, mp4 κλπ ή θα πρέπει να κατεβάσω αλλον divx player και ποιον συστηνετε? 6. Υπάρχει το SolvoEd για wm ή κάτι αντίστοιχο? Νομιζω αυτες οι αποριες ειναι αρκετες για την ωρα. Αν εχετε καποιο link για τα παραπανω ή για κατι αλλο που θα πρεπει οπωσδηποτε να εχω και θεωρείται απαρραιτητο..καλοδεχουμενο. Συνεχιζω το διαβασμα μηπως βρω καποιες απαντησεις.. Thanx!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AIVAS80 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Για τι πράγμα μιλάς; Για να στελνω mms πάνω απο 100kb ... ως 300kb. Εχω συνοψισει τις αποριες μου στο παρακατω post αν μπορεις να με βοηθησεις καπου θα σου ειμαι υποχρεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drmdtsap Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 παιδες να ρωτησω κατι?εχω ενα iphone 3g 16gb 2 εβδομαδων.σκεφτομαι να το δωσω για το xperia x1.η πλοηγηση στο ιντερνετ πως ειναι?γιατι με το diamond ειναι σπαστικη λογω μικρης οθονης.εκει που σκλοραρω τη σελιδα καταλαθος την μεγαλωνω τη μικραινω και μου σπαγε τα νευρα....στο iphone η πλοηγηση ειναι απολαυση λογω μεγαλης οθονης και πολυ καλης ανταποκρισης στο αγγιγμα.βεβαια με το Iphone εχω σπαστει σε πολλα αλλα θεματα,οπως κλειδωμενο Bluetooth για ανταλλαγη αρχειων,αχρηστο σαν gps(μονο google maps με ιντερνετ),πληρωσα εφαρμογη για να μπορεσω να στελνω και να λαμβανω mms,και πληθωρα αχρηστων εφαρμογων.επισης θελω να ρωτησω οποιoς γνωριζει:εχω 1Gb δωρεαν δεδομενα το μηνα απο vodafone(iphone + συνδεση).αν παρω το xperia θα μπορεσω(λογικα) να τα χρησιμοποιησω και εκει ετσι? αν μπορει καποιος ας μου απαντησει.... Παράθεση Με λένε Νίκο, και είμαι καλά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argam Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Εμένα δεν μου δουλεύει....μου το installαρει αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει error!Καμια ιδέα?? Μπορεις να βάλεις και το battery status που τώρα λέγεται Homme Screen το οποίο κάνει και διάφορα άλλα πράγματα μαζί. Αν θες μα το δοκιμάσεις κατέβασε από εδώ http://www.chi-tai.info/cs_batterystatus_xda_neo_wm5_im_cs.htm#Download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virtuvas Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Καλημέρα, μια παρατήρηση σχετικά με τη μπαταρία. Τη Παρασκευή κατάφερα να "κάψω" τη μισή και βάλε μπαταρία σε 6ώρες! Το κατόρθωμα οφείλεται στην ενδιαφέρουσα εφαρμογή WiFiFoFum η οποία βγάζει και παρουσιάζει είτε σε λίστα είτε σε οθόνη ραντάρ (εντυπωσιακό...) τα υπάρχοντα wifi points (κλειδωμένα ή όχι). Πολύ καλή εφαρμογή, αξιοπρεπή γραφικά, όλα ΟΚ (και τέλειος τρόπος να τρακάρεις αν οδηγείς στη πόλη και χαζεύεις τι σου βγάζει ιδίως σε radar mode). ΑΝ ΟΜΩΣ ξεχάσεις ότι την τρέχεις (πχ. σε πάρουν τηλ, φύγει απο το foreground) και κλείσεις το wifi (όπως κάνω συνήθως) τότε αυτό το ρημάδι προφανώς pollαρει συνεχώς με αποτέλεσμα να σκίσει τη μπαταρία. ΟΚ δικιά μου βλακεία, αλλά θα έπρεπε να κάνει κάποιο έλεγχο... Σε αντίθεση απο το Σάββατο πρωί με σκάρτη ώρα τηλεφωνήματα συνολικά και λίγο wifi (κάνα μισάωρο) και μερικά μηνύματα και πολύ standby σε χαμηλό σήμα (όχι 3G) είμαι στο 20% της μπαταρίας. Με λίγη προσοχή πάω για 3μέρες δλδ. Ηθικόν δίδαγμα, προσέχετε τι αφήνετε να τρέχει στο bg... B. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitrofos7 Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 καλημέρα σε όλους βρήκα το aek map και layout. ποια είναι η διαδικασία για να το εγκαταστήσω? ακολουθησα τις οδηγίες που προαναφέρουν αλλα δεν το κατάφερα. Τρέχω μόνο του το exe ή μέσω άλλου προγράμματαος? Destinator 7 γαι το x1 που θα βρώ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polakis Δημ. February 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2009 Όταν έχεις ανοικτό το destinator 7, όταν σε παίρνουν τηλέφωνο δεν χτυπάει? Δεν φαίνεται τίποτα? Γιατί το είχα ανοικτό και όταν το έκλεισα είδα ότι είχα χάσει 2 κλήσεις. Καμία λύση για αυτό? Και κάτι ακόμα. Ποιά η διαφορά γρήγορης και σύντομης διαδρομής στο destinator 7? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts