Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Χ1 βγάζει την καλύτερη φωτογραφία που έχω δει σε PPC...!

συμφωνω ειναι καλο οντως :)

να μην ξεχναμε ομως και την φωτογραφια που εβγαζε το p3600 :!:

το μοναδικο wm πριν ομνια εποχη και τωρα xperia,που εβγαζε πραγματικα αξιοπρεπεις φωτογραφιες ;)

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

"""""""Δημητρης¨¨¨¨¨¨¨¨MY YouTube ¨[sIGPIC][/sIGPIC] My blog

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To P3600 μου είχε ξεφύγει και δεν το είχα πάρει... :p

Πάντως, για το θέμα που ανέφερα παραπάνω (με τη ρομ 3.5 του itje), βάζοντας το TF3D ως πάνελ, λειτουργούν τα πάνελς καλύτερα όντως, μέχρι στιγμής, αλλά το πρόβλημα με την κάμερα παραμένει (που πατάω κάμερα και μου επανέρχεται στο today- ανοίγει και κλείνει η εφαρμογή της κάμερας). Προφανώς, όταν έχω τρέξει κάτι, κάνει το conflict, και άντε βρες τι είναι... Φτιάχνει με soft reset.

Επίσης, μου βγαίνει και ένα πρόβλημα με τον ήχο. Ξαφνικά, δεν παίζει κανένας ήχος στη συσκευή. Ούτε ξυπνητήρι, ούτε κλήση, τπτ. Επανέρχεται αν ρυθμίσω τον ήχο του συστήματος.

Όποιος βάλει τη ρομ, ας έχει το νου του αν θα το κάνει...

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

To P3600 μου είχε ξεφύγει και δεν το είχα πάρει... :p

εγω αντιθετα ,δεν ηθελα να χαλασω την σειρα :p:D:lol:

""η ικανοποιηση του να μοιραζεσαι και να κανεις τους αλλους χαρουμενους ειναι η καλυτερη πληρωμη""

οταν συγχρονιζεις το τηλ και ανοιγεις Κέντρο συσκευών των Windows Mobile εχει μεσα επιλογη απο που θα παρεις και που θα δωσεις δεδομενα.απο τον Η/Υ προ τηλ ή το αντιθετο

για ριχτε δυο ιδεες γιατι και εμενα τα ιδια μου κανει

οταν συγχρονιζεις το τηλ και ανοιγεις Κέντρο συσκευών των Windows Mobile εχει μεσα επιλογη απο που θα παρεις και που θα δωσεις δεδομενα.απο τον Η/Υ προ τηλ ή το αντιθετο

@ zaharakis:

Στην Touch-It 3.5 έχεις το νέο radio: 1.10......;

Λειτουργεί καλά; γιατί εγώ έχω 1.06.25.29 (δεν έχω αλλάξει)

Να το βάλω;

oxxx... kai ego nomiza pos mono h htc suskeues vgazpun aparadektes gotografies :lol:

Ε ενταξει δεν ειναι και απαραδεκτη...! Πολλους κοκκους βλεπω ομως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

@ zaharakis:

Στην Touch-It 3.5 έχεις το νέο radio: 1.10......;

Λειτουργεί καλά; γιατί εγώ έχω 1.06.25.29 (δεν έχω αλλάξει)

Να το βάλω;

περιμενε λιγο γιατι δοκιμαζω καποια αλλα :)

αν και αυτη η ρομ...δεν δεχεται αλλα ραδιος :blink:

περιμενε λιγο γιατι δοκιμαζω καποια αλλα :)

αν και αυτη η ρομ...δεν δεχεται αλλα ραδιος :blink:

Ok φίλε, αναμένω νεώτερα.. :)

Ok φίλε, αναμένω νεώτερα.. :)

δεν βρηκα κατι καλυτερο απο το 1.10.25.18..

οποτε βαλτο και δοκιμασε το και εσυ να μου πεις την γνωμη σου.

με cosmote παντως εχει στανταρ καλυτερο σημα αλλα και πιο γρηγορο κλειδωμα gps!

να δουμε και η αυτονομια τι κανει...

To radio 1.10.25.18 είναι το τελευταίο official radio όπου έχε βγάλει η SE στο τελευταίο firmware update. Έχει αρκετά καλύτερο σήμα από το προηγούμενο.

Επίσης αν ανανεώσετε τη rom από το πρόγραμμα της SE στην R2AA φυσικά και δεν χάνεται την εγγύηση σας (βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν φαίνεται το update από το πρόγραμμα της SE για όλες της περιοχές). Όχι βέβαια ότι θα σας πει κανείς τίποτα αν πριν το πάτε στο service βγάλετε το hard-spl και όποια unofficial rom έχετε και ξαναβάλετε μια της SE.

To radio 1.10.25.18 είναι το τελευταίο official radio όπου έχε βγάλει η SE στο τελευταίο firmware update. Έχει αρκετά καλύτερο σήμα από το προηγούμενο.

Επίσης αν ανανεώσετε τη rom από το πρόγραμμα της SE στην R2AA φυσικά και δεν χάνεται την εγγύηση σας (βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν φαίνεται το update από το πρόγραμμα της SE για όλες της περιοχές). Όχι βέβαια ότι θα σας πει κανείς τίποτα αν πριν το πάτε στο service βγάλετε το hard-spl και όποια unofficial rom έχετε και ξαναβάλετε μια της SE.

Τα διαφορετικά radios μπορεί να έχουν και διαφορετικό SAR; ή αυτό εξαρτάται καθαρά απο τον πομπό της συσκευής;

και εγώ έχω βάλει τη R2A UK generic με το 1.10.25.18 ράδιο (έτσι έρχεται...) και είναι σαφώς και κατά πολύ ανώτερη απο τη προηγούμενη ROM & radio, έχω λίγο παραπάνω σήμα, έχω την αίσθηση ότι τρώει λιγότερη μπαταρία, και επιτέλους δουλεύει του bluetooth καλύτερα (όχι ολόσωστα!) Επίσης δεν κάνει τρελά με την ώρα (άλλαζε/ξεχνούσε να κάνει update, kok)

παιδιά είναι εύκολο κάποιος να μου θυμίσει ποιο είναι το προγραμματάκι που υπολογίζει τον χρόνο των εξερχόμενων κλήσεων ξεχωριστά...είχε αναφερθει παλαιότερα αλλά το ψάχνω εδω και ώρα και δεν το χω βρει ακόμα...οπότε αν είναι εύκολο μπορείτες να το ξαναπείτε;

ευχαριστω!

Παιδες σκεφτομαι να δωσω το iphone γιατι με πορωσατε με το xperia γμτ...καλα θα κανω ?

Το iphone ειναι μια εξαιρετικη multimedia συσκευη και ο,τι καλυτερο για πλοηγηση στο διαδικτυο. Μεχρι εκει ομως. Αν εχεις το χρονο/διαθεση/λοξα να παιξεις με φλασαρισματα κ.λ.π εδω ειναι το λιμανι σου... :)

http://img8.imageshack.us/img8/3237/screen01lv1.png' alt='screen01lv1.png'> http://img8.imageshack.us/img8/screen01lv1.png/1/w480.png[/img]

Πως θα γινει η εικονα που βαζω για background να φενεται ετσι δλδ να πειανει ολη την οθωνη και οχι να εμφανιζεται 4 φορες ???

Παιδες σκεφτομαι να δωσω το iphone γιατι με πορωσατε με το xperia γμτ...καλα θα κανω ?

δινω το δικο μου :rolleyes:

4 ημερων με καρτα 16γιγα :happy:

Πές μας τώρα και γιατί. :worry:

δεν μπορω να αφησω αυτην την οθονη Κωστη του hd τελικα....

το παλεψα αλλα δεν γινεται...αυτες οι τεραστιες οθονες πλεον ειναι το μελλον....:O

υστερει σε καποια θεματα το hd μπροστα στο xperia αλλα η οθονη απο μονη της κανει ολη την διαφορα τελικα...

καπου θα συμβιβαστω αλλα με την οθονη και μονο ερχονται τα πραγματα στα ισα...

ειναι η 1η φορα που ενα τηλ touch κερδιζει την προτιμηση μου απο ενα με εξωτερικο πληκτρολογιο ...

εγω παλι χρησιμοποιωντας τοσα χρονια ppc 1η φορα ευχαριστιεμαι τοσο ενα , δεν το αλλαζω ακομα και αν βγει 5 οθονη :lol:

Αλλωστε για μενα μια χαρα μεγεθος εχει η οθονη του Χ1, το hd μπορει να το ξαναπαρω μεταχειρισμενο αργοτερα σαν 2ο κινητο , παντως για βασικο ppc και κινητο με καθημερινη βαρια χρηση το Χ1 τα παει τελεια

Πραγματικα δεν το περιμενα απο την sony να κυκλοφορήσει τοσο καλο ppc

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Καλησπέρα σε όλους.

Διαβάζοντας αυτό το topic σχεδόν απο την εποχή που ανακοινώθηκε το Xperia, έμαθα αρκετά.

Βέβαια το απέκτησα μόλις πρίν λίγες μέρες μόλις ήρθε και επίσημα.

Είναι πρώτη φορά που δουλεύω WM κινητό (απο το 1995 μέχρι σήμερα είχα μόνο Ericsson/SE κινητά και τα τελευταία μου ήταν όλα της σειράς Ρ - εκτός του Ρ1)

Η αλλαγή λοιπόν απο το Ρ990 στο Xperia μου φάνηκε γιγαντιώδης, λόγω και του περιορισμένου χρόνου μου να ασχοληθώ μαζί του.

Μετά απο αυτή την εισαγωγή, μπαίνω στο ψητό.

1. ΑΕΚmap ήταν η πρώτη μου δουλειά.

2. Spb Mobile Shell Panel

3. Resco Contact Manager

4. Batti 2.4

5. G-watch 0.51

6. hTorch

7. MyMobileR

Αυτά λοιπόν εγκατέστησα, όλα καλά μέχρι....(εδώ θέλω και την βοήθειά σας)

1. 'Ολα οκ, αλλά όταν bootάρει, το ΑΕΚmap βγάζει ένα popup με τα info του, και "ακυρώνει" την εισαγωγή PIN. Eτσι, σε αναγκάζει να κλικάρεις την ενδειξη σήματος/κεραίας στην οθόνη->settings για να βάλεις τελικά το ΡΙΝ.

Στο ίδιο, θέμα, θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα μπορούσα να βάλω password όταν ανοίγει η συσκευή, γιατί με το παραπάνω, όλα τα προγράμματα και τα αρχεία ειναι προσβάσιμα. (στο 1st boot/setup, δεν είχα βάλει όταν με ρωτησε και είπα να το κάνω μετά, αλλα τώρα δεν το βρίσκω)

3. Το Resco Contact Manager, ωραίο, καλό, χρυσό...ΑΛΛΑ.

Όταν επέλεξα "Handle Incoming Calls", το popup του xperia όταν είχα εισερχόμενη, κάλυπτε το εικονίδιο (λογικά πρέπει να έχει ένα) απάαντησης του Resco. Επίσης, το hard τρίγωνο κουμπί απαντησης, δεν λειτουργούσε, καθώς επίσης και το soft στο κάτω αριστερό μέρος. (1 το κρατούμενο)

Στις επαφές τώρα, δεν μου σώζει τις αλλάγες που κάνω στα Favorites, μου έσβησε αρκετά assigned ringtones απο τις επαφές.. και τέλος κάποιες επαφές!!!!

Τέλος στα μηνύματα, αφου διαλέγω να διαγράψω μερικά, αυτά δεν θέλουν!

5. Το G-watch 0.51, το έβαλα μόνο και μόνο για το positioning, αλλά αγεί πολύ να βρεί τους δορυφόρους.

6. hTorch... δεν δουλεύει... θέλει λέει update to .NET μου, ενώ η MS λέει οτι είμαι fully updated.

7. MyMobileR..super, αλλά γιατί σέρνεται τόσο πολύ?? (στο pc)

1000 συγνώμη για τόσο μεγάλο post, και ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους αυτούς που θα έχουν την υπομονή να το διαβάσουν και να μου απαντήσουν...

(μήπως δώ καμιά άσπρη xperia μέρα)

Φιλικά, Δημήτρης Π.Κ.

What we do in life, echoes in Eternity!

παντως παιδια σημερα που το επιασα για λιγο στα χερια μου ομολογω οτι δυσκολευτηκα αρκετα λογω μεγεθους της γραμματοσειρας να διαβασω(εχουμε και μια ηλικια) και ψιλοαπογοητευτηκα.....κριμα γιατι μου αρεσει

Εγω αντιμετωπιζω το εξης προβλημα (?) οταν παταω το πλαινο κουμπι της καμερας δεν μου την ανοιγει και πρεπει να πηγαινω μεσα απο τα προγραμματα για να την ανοιξω. Γιατι?? Μηπως γινεται με καποια ρυθμιση απο που θελω να ανοιγει η καμερα??

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

εχω ψαξει τα παντα...εισαι σιγουρος οτι υπαρχει τετοια επιλογη στα XP γιατι οσο και αν εψαξα δεν βρηκα τπτ...μονο απο τηλ σε pc κανει...οποιος μπορει ας μου πει.οχι για μενα για τη φουκαριαρα τη μανα μου...

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned