Jump to content

Sony Ericsson Xperia X1

kotsianis7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πάντος σήμερα ξέμπλεξα από το Play247, πήρα τα λεφτά μου πίσω και την έκανα για Clove. Συνολικά μου βγαίνει 620€ από clove και βγαίνω κερδισμένος 70€, στα 620€ συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α και μεταφορικά FEDEX 32€ (τα κανονικά μεταφορικά είναι 23€ αλλά μου είπαν με FEDEX ότι θα το έχω σε 2 μέρες). Μένει τώρα να δούμε αν αυτό το κατάστημα θα κρατήσει τις υποσχέσεις του σε αντίθεση με το Play247.

Εγώ σου λέω από τώρα καλορίζικο... Την ολοκλήρωσες την παραγγελία με το Clove;

Twitter.

[sIGPIC][/sIGPIC] Mazda 2 Club

• Απαντήσεις 8,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια ποιο χρωμα ειναι το καλυτερο κατα τη γνωμη σας?Ψηνομαι τον τελευταιο καιρο να το παρω αλλα δεν ξερω σε τι χρωμα.Εχω μονο δει το μαυρο απο κοντα το οποιο μου αρεσε παρα πολυ.το ασημι τι λεει?

@telnet05: Ποσες μερες κανει ωσπου να ερθει απο Clove?

Αλλος ενας κατοχος του Xperia εδω και μερικες ημερες.

Windows mobile απο Sonyericsson δεν υπηρχε περιπτωση να μην δοκιμαστει και κατα τα φαινομενα αξιζει ο κοπος.

Πολυ καλη συσκευη, σε ολους τους critical τομεις ξεχωριζει (ποιοτητα κατασκευης - αυτονομια - ταχυτητα) και πραγματικα το απολαμβανω περισσοτερο απο touch pro - HD - omnia που δοκιμασα τον τελευταιο καιρο...

Μόλις μου ήρθε και εμένα από clove. Πολύ ωραία συσκευή τελικά!

Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να αλλάξω το APN?

Start>>Settings>>Connections>>Connections>>Advanced>>Select networks>>Edit>>Edit

το εχω στα χερια μου επιτελους.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ποιοτητα κατασκευης...ερωτηση σε κατοχους.ειχατε καρτα μνημης μεσα?
[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι, μέσα δεν είχε κάρτα μνήμης το δικό μου, και 1000% η συσκευασία δεν είχε ανοιχτεί πριν.

Πηρα όμως μια 4 γίγα class6 kai είμαι σούπερ

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Ενα screen protector και μια απλη θηκουλα δε θα ηταν ασχημο να ειχε στη συσκευασια.

Ας ειναι, η συσκευη κατ εμε αξιζει τα χρηματα της και θα τολμησω να πω πως ειναι το καλυτερο ppc phone edition αυτη τη στιγμη στην κατηγορια του (μεχρι το επομενο)...

Ενα screen protector και μια απλη θηκουλα δε θα ηταν ασχημο να ειχε στη συσκευασια.

Ας ειναι, η συσκευη κατ εμε αξιζει τα χρηματα της και θα τολμησω να πω πως ειναι το καλυτερο ppc phone edition αυτη τη στιγμη στην κατηγορια του (μεχρι το επομενο)...

μαζι σου..ειδικα screen protector αντε να βρω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Den exei erthei akoma Ellada apo tin episimi antiprosopia alla to exo vrei apo allo eisagogea ti na kano nato paro ?? Kai an to paro yparxei programa pou na to kanei na grafei Ellinika giati exei ta Aglika windows mobile !!! Rotisa ta kentrika tis ericsson kai mou eipan oti den kaliptoun eggiisi !!!!

Καλημερα κυριοι.

Πρωτο μου μυνημα εδω και ευτυχης κατοχος του Χ1.

Επισης γνωστοποιω οτι ποτε δεν ειχα αλλο κινητο εκτος απο ericsson.

Η ερωτηση μου σε εσας τους πολυ πιο εμπειρους σε θεματα λογισμικου ειναι η εξης.

Που μπορουμε να βρησκουμε προγραμματακια για το κινητο μας? Σιγουρα καποιος θα ρωτησει εξαρταται απο την χρηση που θελεις να του κανεις? Γενικα και διαφορα προγραμματα που μπορουμε να βρουμε? Απο παιχνιδια μεχρι οτι πιο κουφο.

Αυτα. Ελπιζω να μην παραλογιζομαι. Ευχαριστω.:):):)

Τελικα αργησε αλλα αποδειχτηκε διαμαντι το Xperia απο την "πρωταρα" SE

τι diamond , OMNIA κλπ.

καλη κατασκευη , ευχρηστη και ποιοτικη συσκευη, υποστηριξη (XDA) κλπ.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Καλημερα κυριοι.

Πρωτο μου μυνημα εδω και ευτυχης κατοχος του Χ1.

Επισης γνωστοποιω οτι ποτε δεν ειχα αλλο κινητο εκτος απο ericsson.

Η ερωτηση μου σε εσας τους πολυ πιο εμπειρους σε θεματα λογισμικου ειναι η εξης.

Που μπορουμε να βρησκουμε προγραμματακια για το κινητο μας? Σιγουρα καποιος θα ρωτησει εξαρταται απο την χρηση που θελεις να του κανεις? Γενικα και διαφορα προγραμματα που μπορουμε να βρουμε? Απο παιχνιδια μεχρι οτι πιο κουφο.

Αυτα. Ελπιζω να μην παραλογιζομαι. Ευχαριστω.:):):)

Πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439, γραφεσαι μελος και τα υπολοιπα ειναι γνωστα.

Πας εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=441439, γραφεσαι μελος και τα υπολοιπα ειναι γνωστα.

@ys@mgr: Δες και αυτό :)

• The title was changed to Sony Ericsson Xperia X1
  • The topic was unpinned