Bayern7 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 ποιον 4ο? Ton 4o krith. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 ποιος ειναι? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Ένας χορευτής. Ξανθός. Που χόρευει συνήθως με μία χορογράφο, την Τόνια. Jason Ροδίτης λέγεται. http://media.megatv.com/filesystem/images/20080321/engine/mega_LARGE_t_9761_4582_type11540.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Για ποικιλια και για να λενε οτι κατι αλλαξε απο περισση...:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Λογικα ο τριτος κριτης ειναι γιατι ειναι χορευτης του λατιν..Υπηρχαν 3,4 χορευτες λατιν στους διαγωνιζομενους και οι κριτες μαλλον δεν ειχαν σχεση και δεν μπορουσαν να τους κρινουν:lol::p.Φαινεται ο ανθρωπος οτι γνωριζει απλα τα ελληνικα του ειναι επιπεδου Καλομοιρας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 Καλα μιλαμε αυτο το ντισκο θεριζει κοσμο. Και περυσι οσοι χορευαν ντισκο ηταν κατα 99% προτεινομενοι :shifty:(και τωρα που το καλοσκεφτομαι νομιζω οτι και οι περσινοι 2 πρωτοι αποχωρησαντες ντισκο ειχαν χορεψει :p ). Παράθεση http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. March 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2008 H κοπελια ποα αποχωρησε κατα την γνωμη μου ηταν η πιο αδυναμη γυναικεα παρουσια αρα καλως εκανε...Τον ινγκορ την αρκουδα τι τον κρατανε και διωξαν το αλλο το παληκαρακι;Κριμα..Εκεινη η ξανθια η Λαουρα ,κουκλα ,πανεμορφο κοριτσακι δεν ΄λεω..Αλλα μονο λογω εμφανισης δεν εχει βγει προτεινομενη..Δεν χορευει τοσο καλα.. Εμενα ο αγαπημενος μου απο φετος ειναι ο χορευτης απο Ρωσια που χορεψε μαζι με την μπαλαρινα.Αυτος θελω να βγει..:O:D Κατα τα αλλα η Καγια κουκλα οπως παντα αλλα πολλα λαθη .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androll Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Λογικα ο τριτος κριτης ειναι γιατι ειναι χορευτης του λατιν..Υπηρχαν 3,4 χορευτες λατιν στους διαγωνιζομενους και οι κριτες μαλλον δεν ειχαν σχεση και δεν μπορουσαν να τους κρινουν:lol::p.Φαινεται ο ανθρωπος οτι γνωριζει απλα τα ελληνικα του ειναι επιπεδου Καλομοιρας.. :blink:Τον προτιμώ πάντως από την Παπούλια που είναι σαν να την ποτίζουν λεμόνι πριν από κάθε εκπομπή. Πολύ ΞΙΝΗ ρε παιδί μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 H κοπελια ποα αποχωρησε κατα την γνωμη μου ηταν η πιο αδυναμη γυναικεα παρουσια αρα καλως εκανε...Τον ινγκορ την αρκουδα τι τον κρατανε και διωξαν το αλλο το παληκαρακι;Κριμα..Εκεινη η ξανθια η Λαουρα ,κουκλα ,πανεμορφο κοριτσακι δεν ΄λεω..Αλλα μονο λογω εμφανισης δεν εχει βγει προτεινομενη..Δεν χορευει τοσο καλα.. Εμενα ο αγαπημενος μου απο φετος ειναι ο χορευτης απο Ρωσια που χορεψε μαζι με την μπαλαρινα.Αυτος θελω να βγει..:O:D Κατα τα αλλα η Καγια κουκλα οπως παντα αλλα πολλα λαθη ..συμφωνω απολυτα για τη καγια χριστινουλα!κουκλα αλλλα......κανει ΜΠΑΜ πιο ΜΠΑΜ δεν γινεται οτι διαβαζει oto quo!ενταξει σχεδον ολοι οι παρουσιαστες κ ειδικα σε τετοια show διαβαζουν απο αυτο(εξαιρεση αποτελει ο μικρουτσικος) αλλα δεν φενεται!σ'αυτην ομως......αστα....!!επισης η μεγαλη διαρκεια του live κουραζει απιστευτα,πολυ ξεχιλωμενο το βρηκα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Λογικα ο τριτος κριτης ειναι γιατι ειναι χορευτης του λατιν..Υπηρχαν 3,4 χορευτες λατιν στους διαγωνιζομενους και οι κριτες μαλλον δεν ειχαν σχεση και δεν μπορουσαν να τους κρινουν:lol::p.Φαινεται ο ανθρωπος οτι γνωριζει απλα τα ελληνικα του ειναι επιπεδου Καλομοιρας.. Σωστά. Επειδή κανείς από τους άλλους δεν γνωρίζει αυτό το είδος και πέρυσι έκαναν αρκετές άστοχες και άσχετες παρατηρήσεις, αποφάσισαν φαίνεται να φέτος να το διορθώσουν. Ήταν ο βασικός χορογράφος για τα λάτιν πέρισυ αλλά κάπου στη μέση για κάποιο λόγο αποχώρησε νομίζω. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς λάτιν(24ος στον κόσμο πριν κάποια χρόνια) και στην ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα για το συγκεκριμένο είδος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SATSOKS Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Σωστά. Επειδή κανείς από τους άλλους δεν γνωρίζει αυτό το είδος και πέρυσι έκαναν αρκετές άστοχες και άσχετες παρατηρήσεις, αποφάσισαν φαίνεται να φέτος να το διορθώσουν. Ήταν ο βασικός χορογράφος για τα λάτιν πέρισυ αλλά κάπου στη μέση για κάποιο λόγο αποχώρησε νομίζω. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς λάτιν(24ος στον κόσμο πριν κάποια χρόνια) και στην ελλάδα είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα για το συγκεκριμένο είδος.η κ για να υπαρξει καμια κοντριτσα με κανενα μεταξοπουλο,ο οποιος παρεπιπτοντως ειχε απιστευτη ξινιλα οταν μιλουσε ο συγκεκριμενος κριτης(η ηταν η ιδεα μου??)οπως επισης δεν ξερω αν προσεξατε αλλα κατα 99%οι αποψεις αυτων των 2 ηταν εντελως αντιθετες τοσο που εβγαζε ματι οτι κατι τρεχει.....μ'αυτα κ με τ'αλλα ισως να προσπαθουν με ολα αυτα τα τεχνασματα να ανεβασουν κ λιγο τα νουμερακια,τα οποια δεν ηταν κ τα αναμενομενα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 φανταζομαι θα προσεξατε οτι ο Μεταξοπουλος εβαλε μαλλια!!!:lol: και τα εβαψε κιολας...:wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Argonath Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 Παιδια εχουμε καμια photo αυτων που εφυγαν??:confused:Γιατι δεν το ειδα μεχρι τελος και δεν προλαβα να δω ποιοι εφυγαν:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
breakdancer Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 φανταζομαι θα προσεξατε οτι ο Μεταξοπουλος εβαλε μαλλια!!!:lol: και τα εβαψε κιολας...:wacko: ontws poly paratiritikos, to proseksa kai egw xthes. kai evale malli kai to evapse!:rolleyes: Παράθεση http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
just_a_comment Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 η Καγιά είναι εντελώς ανυπόφορη ρε παιδιά! εκτός του ότι έχει αυτόν τον στανταρ σπαστικό επιτονισμό - που το κανει πια τόσο μηχανικά σαν κουρδιστή κούκλα που της πατας το κουμπακι και λέει πάντα τα ίδια ("ο Λουουουουκας!!! και η Φανηηηηηηηηηηη!!!") δεν ξέρει και τι να πει στους διαγωνιζόμενους, αφου σε όλους πρέπει να πει καλά λόγια αλλα δεν ξέρει αρκετές εκφράσεις ωστε να υπάρχει ποικιλία και έχει έναν ετοιμο κατάλογο "εκπληκτικος/η" "αέρινη" "αέρας"(αυτό είναι δικό της μάλλον-αποτυχημενη παραλλαγή του "αερινος":lol: ακου αερας! ), "πανέμορφη" "υπέροχος/η". αφηστε που όλο λάθη κάνει... μα την αληθεια οσες φορες το χω δει (το περσινο κυριως) μου ρχεται να την πλακώσω :chair: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 ontws poly paratiritikos, to proseksa kai egw xthes. kai evale malli kai to evapse!:rolleyes: ειδες ειδες...:p η Καγιά είναι εντελώς ανυπόφορη ρε παιδιά! εκτός του ότι έχει αυτόν τον στανταρ σπαστικό επιτονισμό - που το κανει πια τόσο μηχανικά σαν κουρδιστή κούκλα που της πατας το κουμπακι και λέει πάντα τα ίδια ("ο Λουουουουκας!!! και η Φανηηηηηηηηηηη!!!") δεν ξέρει και τι να πει στους διαγωνιζόμενους, αφου σε όλους πρέπει να πει καλά λόγια αλλα δεν ξέρει αρκετές εκφράσεις ωστε να υπάρχει ποικιλία και έχει έναν ετοιμο κατάλογο "εκπληκτικος/η" "αέρινη" "αέρας"(αυτό είναι δικό της μάλλον-αποτυχημενη παραλλαγή του "αερινος":lol: ακου αερας! ), "πανέμορφη" "υπέροχος/η". αφηστε που όλο λάθη κάνει... μα την αληθεια οσες φορες το χω δει (το περσινο κυριως) μου ρχεται να την πλακώσω :chair:καλα η Καγια ειναι οπως το πες!κουρδιστη κουκλα!!και μονο που την βλεπω μου σπαει τα νευρα!:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fernando_Sucre Δημ. March 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2008 μα την αληθεια οσες φορες το χω δει (το περσινο κυριως) μου ρχεται να την πλακώσω :chair: να ηταν η ζηλια ψορα...:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
show Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 η Καγιά είναι εντελώς ανυπόφορη ρε παιδιά! εκτός του ότι έχει αυτόν τον στανταρ σπαστικό επιτονισμό - που το κανει πια τόσο μηχανικά σαν κουρδιστή κούκλα που της πατας το κουμπακι και λέει πάντα τα ίδια ("ο Λουουουουκας!!! και η Φανηηηηηηηηηηη!!!") δεν ξέρει και τι να πει στους διαγωνιζόμενους, αφου σε όλους πρέπει να πει καλά λόγια αλλα δεν ξέρει αρκετές εκφράσεις ωστε να υπάρχει ποικιλία και έχει έναν ετοιμο κατάλογο "εκπληκτικος/η" "αέρινη" "αέρας"(αυτό είναι δικό της μάλλον-αποτυχημενη παραλλαγή του "αερινος":lol: ακου αερας! ), "πανέμορφη" "υπέροχος/η". αφηστε που όλο λάθη κάνει... μα την αληθεια οσες φορες το χω δει (το περσινο κυριως) μου ρχεται να την πλακώσω :chair: Εμένα πέρσι μου άρεσε η Καγιά, αλλά φέτος μου σπάει τα νεύρα, δεν ξέρω γιατί... :wacko: Με εκνευρίζουν όλα όσα λέει και κάνει. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charmed_powers Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Το μονο που με νευριαζει ειναι οταν λεει την εκφραση "So you think you can dance" ο τροπος που προφερει/τονιζει η μαλλον τσιριζει τη λεξη "dance"...:dash: Παράθεση THE POWER OF FOUR [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Γενικότερα η Καγιά νομίζω ότι έχει μια βελτίωση από πέρυσι, αλλά κ πάλι είναι εκνευριστική όταν κάνει αυτά τα τσιριχτά της. Επίσης, νομίζω ότι θα κάνει πολύ γρήγορα ρυτίδες (κακία!!) με τους μορφασμούς του προσώπου της όταν μιλάει .. Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Eμενα παλι το πρωτο λαιβ μου φανηκε ολιγον τι "παπαντζα"...:confused: Οι δε κριτες στο μεγαλυτερο αν οχι σε ολη την διαρκεια ηταν γλαστρες και δεν εκαναν και καμια επικοδομητικη κριτικη. Ολοι καλοι ηταν και sexy και μπλα μπλα... Καμια απολυτως σοβαροτητα απο την παρτη τους και ειδικα ο Μεταξοπουλος εχει σαν επομενη καριερα το να τραγουδισει με τα πιτσιρικια που τραγουδανε στο Alter. Ισως να ειμαι επιρρεασμενος απο το πους λειτουργουν αντιστοιχες Ιταλικες παραγωγες (οχι με αυτο το ονομα φυσικα) και η Αμερικανικη, αλλα μου φανηκαν πολυ "της πλακας". Και σε μερικες περιπτωσεις,μιλουσαν μπουρου μπουρου και νοημα μηδεν. Η ατμοσφαιρα μεσα στο στουντιο ηταν καλη,φανηκε να εχει πολυ κοσμο, τα τραγουδια κορυφη τα χορευτικα καλα και αλλα καλυτερα και η Καγια δεν λεω... Ομορφη γυναικα, με στυλ, σωμα κτλ κτλ, και που μπορει να μιλαει ποσες γλωσσες, αλλα ρε παιδι μου οταν καποια ειναι 1.80 δεν της βαζεις 11ποντο+ τακουνι! Την κανεις να μοιαζει με drug queen. To λεξιλογιο της περιορισμενο, αλλα ενταξει... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariel19 Δημ. March 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2008 Ομορφη γυναικα, με στυλ, σωμα κτλ κτλ, και που μπορει να μιλαει ποσες γλωσσες, αλλα ρε παιδι μου οταν καποια ειναι 1.80 δεν της βαζεις 11ποντο+ τακουνι! Την κανεις να μοιαζει με drug queen. +100000000000000000000000000000000000000000000000000!!!!! Παράθεση Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012) Xiaomi Redmi Note 2 16GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. March 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2008 χαχαχαχα:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 ειδα για 5 λεπτα χτες..τι ελεεινο φορεμα ηταν αυτοοο? μου θυμισε ενα που ειχα στο νηπιαγωγειο,λευκη φουστιτσα με ασορτι πουκαμισακι φουλ στην καρδουλα... btw ποιοι εχουν φυγει ως τωρα? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Arheos Δημ. March 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2008 Να θέλεις να δεις λίγο χορό και λίγο show, αλλά όπως είναι κοινώς αποδεκτός ο όρος show κι όχι όπως το σερβίρουν αυτοί (μόνο να πουλάμε τηλεθέαση δηλαδή) και να μη μπορείς πια! Αυτή η παρουσιάστρια πια, ας της πει κανείς να το βουλώσει όταν μιλάνε οι άλλοι, να μη πετάγεται σα σφηνό... και να μη λέει πάντα τη γνώμη της -που πάντα είναι θετική- για κάθε ζευγάρι που χορεύει, με τον ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΑ τρόπο (συγχίστηκα! ). Επιτέλους ρε κοπέλα μου, μοντέλο είσαι και δε μετράει η γνώμη σου στο χορό... "Εγώ πάντως θα το πω, ήσασταν πολύ ωραίοι! νια νια νια..." Να μη μιλήσω και για το στυλάκι που τα είπαν κι άλλοι. ...κι εσύ κι ο γρύλος σου. Το πετάς το τασάκι το γυάλινο στην/στο plasma ή όχι, μετά; Κατανοητό είναι οτι θέλουν τα παιδιά να ακούνε θετικά σχόλια αλλά αυτό έχει καταντήσει γελοίο και το έχουν καταλάβει και όλοι αυτοί που λαμβάνουν μέρος, αλλά τι να πούνε, μπορούν; Κι αυτό το τζινκλ με το όνομα του show το'χω σιχαθεί όσο και την άλλη φρικτή διαφήμιση με το 11880 (αν τους είχα μπροστά μου αυτούς που την έκαναν... δια ασήμαντο αφορμή! ) Μπορεί να βρίσετε, μπορεί να ανάψετε φωτιές, αλλά τα είπα και το ευχαριστήθηκα. Όχι οτι θα αλλάξει κάτι, γιατί τα κοράκια (ή καλύτερα οι γύπες, που τρώνε ψοφίμια) έτσι νομίζουν οτι κάνουν show και πουλάνε (να το ζουμ στο δάκρυ στους αποχωρήσαντες) αλλά όταν δεν ξεδίνεις πουθενά κάνει κακό στον οργανισμό. Και να είστε σίγουροι οτι κάποιοι σχετικοί, έστω φίλοι φίλων, διαβάζουν τέτοια forums και τα μεταφέρουν, αλλά τυφλός τα τ' ώτα, τον τε νουν, τα τ' όματ' ει. ΥΓ1. Κι άλλος που έχει απορία ποιοι έφυγαν στο πρώτο ζωντανό αλλά αφού δεν τους θυμάμαι μάλλον δεν έδωσα σημασία. ΥΓ2. Αυτός ο σκηνοθέτης όντως θέλει "συμβόλαιο", στο όνομά του! Τα έχει τσακίσει τα χορευτικά και νομίζει οτι κάνει βιντεοκλίπ -αποτυχημένο όμως-. Όπως καθάρισε επι τόπου τους καημένους τους κρητικούς χορευτές, ζουμ όξω, ζουμ μέσα, pan αριστερά-δεξιά, στο τέλος έψαχνα panadol. ΥΓ3. Και για να το προλάβω, το παρακολουθώ γιατί μου αρέσουν τα παιδιά όταν χορεύουν, τα άλλα όλα είναι δοκιμασία, για μας πια, όχι γιαυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts