ambientc Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 Σε τελευταία μου επικοινωνία χθες με τη Wind μου είπαν ότι στα computer τους φαίνεται ότι δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή αλλά αισιοδοξούν ότι τις επόμενες ημέρες θα ξαναείναι πάλι διαθέσιμο.Επίσης μου είπαν off the record ότι μερικές εταιρίες ή αλυσίδες καταστημάτων δεσμεύουν τις πρώτες παρτίδες για να τις προωθήσουν μέσω της διαφήμησής τους σαν αποκλειστικότητα.Τώρα τι παίζει κανείς δεν ξέρει. Μου είπαν δε ότι απο βδομάδα θα το ξαναπαραγγείλουν και ότι νωρίτερα από την επόμενη εβδομάδα θεωρούν απίθανο να έρθει. Και ένα καλό νέο. Η τιμή του έπεσε στα 446 € από 466 € που είχε. Υπομονή και αναμονή τουλάχιστον από τη μεριά μου. :( Παράθεση Άδραξε τη μέρα Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 8, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2008 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=30006 Για ρίξτε μια ματιά κι εδώ.Επί πλέον μου είπαν πως θα το έχουν διαθέσιμο από Δευτέρα και σε χρώμα gold στα 430€ σωθηκες τωρα,ξερεις απο ποτε το χουν και καλα διαθεσιμο αι μολις παρεις σου λενε μεχρι τελος βδομαδας? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 σωθηκες τωρα,ξερεις απο ποτε το χουν και καλα διαθεσιμο αι μολις παρεις σου λενε μεχρι τελος βδομαδας? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=30006 apo tin proigoumeni paraskeui einai edo ti na leme tora...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sagonias Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Το εχει βγάλει το φιλάδιο του Γερμανού για Ιούλιο-Αυγουστο... Τιμή αν θυμαμαι καλά 445€!!! Μια χαρά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zachar_ias Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Καλη τιμη και μιλαγανε καποιοι για τρελες τιμε!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=30006 apo tin proigoumeni paraskeui einai edo ti na leme tora...... δεν ξερω,εγω οποια στιγμη κι αν καλεσα η κοπελα ελεγε οτι δεν υπαρχει και μολις θα ναι διαθεσιμο θα με ειδοποιησει Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Στην Κύπρο έχει έρθει και κοστίζει 440 ευρώ... πολύ καλή τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2008 Στην Κύπρο έχει έρθει και κοστίζει 440 ευρώ... πολύ καλή τιμή με τέτοια χαρακτηριστικά... Καλά,και τα κινέζικα πολύ καλές τιμές έχουν:rolleyes:...Στην πράξη να δούμε...;):ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Καλά,και τα κινέζικα πολύ καλές τιμές έχουν:rolleyes:...Στην πράξη να δούμε...;):ninja: Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πείς!:worry::O Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Θέλω να πώ ότι στα χαρτιά έχει μια από τις καλύτερες(αν όχι την καλύτερη)κάμερα σε κινητό...Αλλά από διάφορα σχόλια κτλ η κάμερα δεν αποδίδει τα αναμενόμενα,οπως και το GPS του είναι χάλια,πληκτρολόγιό του λίγο άβολο και το ηχείο του πολύ σιγανό,όπως όλα τα Samsung...Και όταν μιλάμε για το καλύτερο multimedia κινητό της Samsung(που προορίζεται να μην περιοριστεί στη Samsung και να χτυπήυσει Ν95,Ν82 κτλ)δεν πρέπει συνεχώς να κάνουμε τα στραβά μάτια...Αυτό θέλω να πώ...Βέβαια περιμένω σχόλια από χρήστες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 (Smape.com) The Red Square camera deathmatch: Samsung G810 vs. Nokia N95 http://img147.imageshack.us/img147/5605/img3593dp2.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 το πηρααααααα!!!!!!!!!!!! Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 το πηρααααααα!!!!!!!!!!!! Καλορίζικο Γιάννη :)! Περιμένω φυσικά το καθιερωμένο και αξιόπιστο Review. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 ευχαριστω φιλε μου. λοιπον,οπως καταλαβαινετε δεν το εχω και πολυ ωρα στα χερια μου,ετσι λοιπον θα γραψω μια πρωτη εντυπωση απλα. εξωτερικα το κινητο ειναι πολυ ομορφο αν και λιγο χοντρουλη,οχι σε κατασταση αρνητικη,απλα λιγο περισσσοτερο απο το n95. σε ποιοτητα ομως κατασκευης ας μην παραμυθιαζομαστε,απλα ουδεμιαν σχεση εχει με καθε symbian που εχει κυκλοφορησει ειτε η nokia ειτε καποια αλλη εταιρεια. <<δεμενη>> κατασκευη διχως τον παραμικρο τζογο. το πληκτρολογιο του και το πολυπληκτρο αριστα κι αυτα. το μονο που δεν μου αρεσε και πολυ ειναι οτι το πισω καπακι της καμερας θελει λιγο ζορι για να ανοιξει και για να κλεισει. η οθονη του απλα πολυ καλη. το μενου του κλασσικο ταχυτατο symbian και ιδιο σχεδον με του n95. στον τομεα του ηχου θα μπορουσαν να ειναι και καλυτερα τα πραγματα,πιο δυνατο ηχειο δηλαδη. σε ολα τα υπολοιπα δεν εχει τεσταριστει ακομη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 αυτό το κινητό όμορφο ???? πω πω ... θα τρελαθώ εγώ ... αυτό ωραίο κινητό ???? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. July 10, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 αυτό το κινητό όμορφο ???? πω πω ... θα τρελαθώ εγώ ... αυτό ωραίο κινητό ???? Αφού δεν σου αρέσει μην το αγοράσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 αυτό το κινητό όμορφο ???? πω πω ... θα τρελαθώ εγώ ... αυτό ωραίο κινητό ???? οχι ρε,το δικο σου ειναι καλυτερο:lol: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Επιτέλους!Καλορίζικο ταξιδιωτης22!Απογοήτευση για τον ήχο...Περιμένω να ακούσω για κάμερα(flash,ανέβασε καμιά φωτό και το βράδυ κτλ. ξέρεις εσύ!),GPS και ότι άλλο θεωρείς απαραίτητο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 αφού δεν ξέρεις ποιο έχω ... εγώ έχω το viewty ... πες μας τώρα ότι το δικό σου είναι ποιο ωραίο ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 αφού δεν ξέρεις ποιο έχω ... εγώ έχω το viewty ... πες μας τώρα ότι το δικό σου είναι ποιο ωραίο ... τελικα το προτεινετε για αντικατασταση του i560? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 για ποιο λές τώρα ??? Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrester Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 εννοω το g810 αν θεωρεις οτι ειναι καλυτερο σε ολα απο n95 και i560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 αφού δεν ξέρεις ποιο έχω ... εγώ έχω το viewty ... πες μας τώρα ότι το δικό σου είναι ποιο ωραίο ... παντως καλυτερο απο την πλαστικουρα την δικια σου.και την οθονη που ειναι τα χρωματα σαν ξεπλυμενα με skip:lol: τεσπα οποιος δεν γουσταρει τα κουβαδακια του και σε αλλη παραλια,εδω ειναι θεμα για το samsung και το symbian του,δεν αφορα Lg και καθε αλλο κινητο που δεν εχει λογισμικο ανοιχτο. δεν ειναι θεμα αν ειναι δικο μου η οχι,δε θα το υποστηριξω γι αυτο τον λογο,οπως και το n95,το ειχα,μου αρεσε ομως ποτε μου δεν το παραδεχτηκα σαν ποιοτητα κατασκευης. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george1007 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 Ακόμα είναι νωρίς,καθώς περιμένουμε το review από τον ταξιδιώτη22 και για να μην βγαίνουμε και off-topic,αν θες άνοιξε θέμα στους διαξιφισμούς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas_ku990 Δημ. July 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2008 καλύτερα πλαστικούρα και ωραίο πάρα υπερβολικά παχύ και άσχημο ... Παράθεση ~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts