Jump to content

Motorola: Οδηγός flashing / flexing στα Ελληνικά! (μόνο σχόλια)

Rey_619
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπράβο ρε bomber.Εγώ απλά θέλω να συμπηρώσω ότι μπορεί μετά από πέρασμα firmware να κολλήσει για αρκετή ώρα και αντί για PASS να σας βγάλει "Cannot power phone.Power up phone manually" αυτό συμβαίνει γιατί πιθανόν στις Ρυθμίσεις>Συνδεσιμότητα>Ρυθμίσεις USB να είναι από προεπιλογή το "Κάρτα Μνήμης" Για αυτό χωρίς να αποσυνδέσετε το καλώδιο ή να κλείσετε το RSD Lite αλλάξτε το σε Δεδομένα/Fax και κλείστε και ξανανοίξτε το κινητό και τότε θα σας βγάλει PASS.Απλά μια τεχνική λεπτομέρεια δεν θα πάθει και τίποτα το κινητό αν την παραλείψετε απλά το λέω για όσους θέλουν να είναι τυπικοί.
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

• 3 weeks later...
Δεν το ξέρω αυτό το τηλέφωνο αλλά τα άλλα Motos ξεκλειδώνουν με το p2k easy tools.Ψάξε για αυτό το πρόγραμμα στο google.

ola ok me to programmataki to katevasa free apo to mule giati apo to google to evriska olo epi pliromh any way to katevasa doulevei ola kala ala pou 8a vro to programa pou prepei na flasaro?tous drivers fantazomai....panta gia to v 190

• 3 months later...

Εχω ενα motorola e398.....Παω στο μενου>ρυθμισεις>συνδεση,και εκει μου εχει ΜΟΝΟ bluetooth και sync.....Που και πως μπορω να βρω που ειναι οι ρυθμισεις USB ??

ευχαριστω..

• 1 month later...

Γεια χαρά ,

είμαι ένα βήμα πριν περάσω Monsterpack που κατέβασα . Πρώτη φορά κάνω αναβάθμιση στο v3i από τότε που το πήρα 1 χρόνο πριν. Σκοπεύω να το πουλήσω και σκεφτόμουν μήπως διορθωθεί κάποιο απ τα δεκάδες προβλήματα [όπως πχ αυτό που κολλάει το κινητό όταν απαντήσεις την κλήση έχοντας ήδη ανοιχτό το πορτάκι...]

Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι Με τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ τι γίνεται ;;

Αυτά τα flash files έχουν μέσα ελληνικά για τα menu's ?

Επίσης στο Guide αναφέρετε το P2kman το οποίο πρέπει να μπει για να βρει το RSD το κινητό.. αυτό το p2kman δε το βρίσκω ΠΟΥΘΕΝΑ , βρίσκω μόνο το P2KCommander το οποίο δεν έχει drivers και τέτοια πραγματα μέσα.

Οπότε τρέχω το RSD και δε βρίσκει τη συσκευή...δηλαδή μου ζητάει να εγκαταστήσω κάτι αλλά δεν έχω drivers. [έχω εγκαταστήσει τα πάντα από τα εργοστασιακά cd]

γενικότερα παιδιά..βοήθεια!!δε βρίσκω χριστό!

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος , βρήκα κάποιο P2k Manager [αυτό είναι το man?] , κατέβασα κ το zip με τους drivers .

Τρέχω το P2K man , βλέπει το κινητό [αφού πήγα κι άλλαξα στις ρυθμίσεις του usb το default connection σε data/fax] και μου ζητάει να εγκαταστήσω το "Μotorola V3i" . Πάω και του δίνω είτε τους drivers που κατέβασα από το guide σας , είτε εκείνους από το πακέτο p2kman [έχει ένα φάκελο drv με κάτι .inf μέσα]

αλλά δε τους παίρνει.Λέει ότι δεν είναι κατάλληλοι drivers κτλ κτλ!

se-eida.com , τον είδες?την είδες?πέστο!!

• 4 weeks later...
Επειδη δεν είμαι σχετικός με τα Motorola, ο οδηγός αυτός εξηγεί πως να ξεκλειδώσουμε ένα κινητό Motorola?
< Trust No One and Deny Everything >

Επειδη δεν είμαι σχετικός με τα Motorola, ο οδηγός αυτός εξηγεί πως να ξεκλειδώσουμε ένα κινητό Motorola?

Πως να περνάς καινούριο λογισμικό στο κινητό

http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

• 3 months later...

Δεν μου πέφτει λόγος αλλά τα sticky που βλέπω αφορούν το V3,ένα κινητό τριετίας πλέον που φυσικό είναι ο κόσμος να έχει χάσει το ενδιαφέρον του για αυτό.

Ενώ αυτός ο οδηγός αφορά ΟΛΑ τα Motorola, ακόμα και αυτά που βγήκαν χθες.

• 1 month later...

παιδια εχω ενα motorola ν3 αυτην την στιγμη και δεν μπορω να περασω ενα monsterpack μεσω του multiflashflex αλλα @@ δεν εγινε....βασικα δεν μου γινεται....

μηπως δεν δεχεται MP και δεχεται μονο flex? τι λαθος μπορει να εχω κανει?? (στην αρχη το δοκιμασα μ το rsdlite..:() βλακεια εκανα ....αλλα παιζει καποιο ρολο??

ρε παιδια πειτε καποιος αν μπορω να κανω κατι ωστε να περασω ενα mp εκει...:mad::mad:δεν τα χω καταφερει ακομα:mad:

Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6

Paides ehw ena W490 pou einai vodafone live. Iparhei kapio monsterpack pou na kanei doulia (tou v3i isos)?? Euharistw.
Bosch Com 509, Ericsson T10s, Ericsson T18s, Nokia 3330, Siemens C35, Panasonic GD67, Sharp GX10, Nokia 3200, Motorola E398, Nokia 9300, Nokia 6085, Motorola W490, Motorola A1200 Ming, LG HB620, Samsung B7300 OmniaLITE, Samsung Galaxy 551, Samsung Nexus S, Iphone 4, Samsung Galaxy Nexus, Motorola Moto G, LG G2 D802, HTC One M9, HTC 10, Nokia X7 (8.1), Nokia 8.3

• 1 month later...
  • 3 months later...
Ποια είναι η τελευταία έκδοση του RSD Lite; Εγώ για το V3X που έκανα αναβάθμιση πέρσι ακριβώς τέτοιο καιρό, χρησιμοποιούσα την έκδοση 2.5.
Hello moto....!

Ωραία έχουμε την 4.1 του Lite, θέλω να κάνω backup το firmware του κινητού, οποιουδήποτε δηλαδή motorola που έχω και να δημιουργήσω MONSTERPACK, ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσω;
Hello moto....!

Hello! Ακολούθησα τον οδηγό του macnick για να flashάρω το κινητό μου

(A1200e) και όλα πήγαν καλά. Το πρόβλημα είναι ότι τα Windows (Vista Business) δεν το βλέπουν σαν removable disk. Οι drivers είναι ΟΚ και

μάλιστα στο Safely Remove Hardware υπάρχει και το Motorola σαν USB Mass Storage Device. Δοκίμασα να το flashάρω και δεύτερη φορά με τα ίδια όμως αποτελέσματα. Δεν ξέρω αν το πρόβλημα προυπήρχε ή δημιουργήθηκε μετά

το flashinga, γιατί είναι καινούργιο και δεν είχα προλάβει να ασχοληθώ.

Γεια σας!

Έχω το Κ1.

Κατέβασα την έκδοση R4527_G_08.42.09 με langPack003 (αμερικάνικο).

Για να βάλω Ελληνικά κατέβασα και φλασαρα το R4527_G_08.12.10R_B_Lang0038_reflash_maXimus.

Όλα ωραία και καλά...αλλά.....

Ποιά είναι η τελευταία sw version για το Κ1?? Θεωρητικά το firmware δεν πρέπει να ναι ιδιο version με το LangPack??