manos74 Δημοσιεύτηκε January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 19, 2008 http://aycu24.webshots.com/image/31703/2004584414023815018_rs.jpg Το παραπανω εμφανιζεται οταν συνδεω καποιο usb stick στο pc (δοκιμασα 2-3 διαφορετικα) ενω πριν μου τα αναγνωριζε.. Τα δοκιμασα και στις 4 θυρες αλλα τιποτα. Τα ιδια βεβαια σε αλλο pc δουλευουν μια χαρα..αρα δεν εχουν αυτα καποιο προβλημα. Τι φταιει? Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το service pack 2 το εχεις???? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Ναι μα πριν 2 μερες δεν ειχα κανενα προβλημα.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zyp3r Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Ξαναεγκατεστισε τους drivers απο το cd της μητρικης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. January 19, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Το εχω κανει και αυτο.. τελικα δοκιμασα ενα τεταρτο stick και δουλεψε αυτο οπως δουλευουν και ο εκτυπωτης και το modem. Τωρα γιατι μου βγαζει αυτο το μηνυμα στα αλλα δεν ξερω.. επαναλαμβανω πως αυτα τα stick που δεν δουλευουν στο pc μου σε αλλα δουλευουν αρα δε ειναι χαλασμενα.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. January 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2008 Δυστυχώς το θέμα USB σε XP είναι για κλάματα. Εγώ πάντα είχα προβλήματα. Τώρα ας πούμε ενώ όλες οι USB δουλεύουν άψογα,το stickάκι μου αρνούνται να το δουν ενώ βλέπουν κανονικότατα και ταχύτατα ότιδήποτε άλλο. Το stickάκι αναγνωρίζεται επιτόπου μόλις το βάσω σε μία pci usb extension slot.Αυτές ευτυχώς δεν με έχουν απογοητεύση ποτέ. Σου προτείνω να δοκιμάσεις να πάρεις μία. Θα με θυμηθείς. Γύρω στα 10-15 ευρώ κάνουν... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vespastella Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Και εμενα το ιδιο συμβαινει οταν βαζω usbstick.Με ΧΡ και SP2. Δεν υπαρχουν πουθενα drivers για τα usb? Παράθεση Ericsson 388 -> Nokia 6110 -> Nokia 6150 -> Ericsson T29 ->Nokia 8210 -> Nokia 6510 Nokia -> 8850 Nokia -> Nokia 3650 -> Nokia 6630 Ericsson K750i->Nokia N70 -> Nokia N73 ->Nokia N82 ->N79->N97 Mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. January 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Με στικάκι παιδιά εγώ δεν έχω αντιμετωπίση πρόββλημα αλλά είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό δίσκο. Στην δικιά μου περίπτωση το πρόβλημα ήταν στο καλώδιο USB. Και συγκριμένα οι συσκευές - καλώδια USB στο βύσμα επάνω έχουν 5 "ακροδέκτες" εκ των οποίων (αν θυμάμαι καλά την αναλογία) οι 3 είναι για μεταφορά DATA και οι 2 για παροχή ρεύματος. Ειδικά για συσκευές που απαιτούν ρεύμα (μοναδική παροχή ρεύματος η τροφοδοσία τους από την θύρα USB) όπως είναι USB ή σκληροί δίσκοι 2.5" μπορεί ένα ελλατωματικό καλώδιο (να λύπει κάποιος ακροδέκτης εσκεμένα ή όχι) μπορεί να προκαλέσει τέτοιες δυσλειτουργίες. Επίσης μια άλλη πιθανή λύση στο πρόβλημα σου είναι να έχεις συνδέσει αρκετές συσκευές στο σύστημα σου και USB και εσωτερικές, το τροφοδιτικό σου να είναι εντελώς οριακό και να μην μπορεί να σου τροδοτίσει όλες τις συσκευές USB με ρεύμα γιαυτό τον λόγο και να σου δουλεύουν συσκευές όπως ο εκτυπωτής ή scanner οι οποίες έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Προσπάθησε να συνδέσεις το stick σου σε έναν άλλο υπολογιστή και δες εάν θα το αναγνωρίσει. Αν ναι τότε προσπάθησε να αλλάξεις θύρα USB που χρησιμοποιείς μήπως και δουλέξει εάν και το ποιο πιθανό είνια να είναι θέμα τροφοδοσίας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. January 21, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2008 Επίσης μια άλλη πιθανή λύση στο πρόβλημα σου είναι να έχεις συνδέσει αρκετές συσκευές στο σύστημα σου και USB και εσωτερικές, το τροφοδιτικό σου να είναι εντελώς οριακό και να μην μπορεί να σου τροδοτίσει όλες τις συσκευές USB με ρεύμα γιαυτό τον λόγο και να σου δουλεύουν συσκευές όπως ο εκτυπωτής ή scanner οι οποίες έχουν εξωτερική τροφοδοσία. Προσπάθησε να συνδέσεις το stick σου σε έναν άλλο υπολογιστή και δες εάν θα το αναγνωρίσει. Αν ναι τότε προσπάθησε να αλλάξεις θύρα USB που χρησιμοποιείς μήπως και δουλέξει εάν και το ποιο πιθανό είνια να είναι θέμα τροφοδοσίας... Συνολικα εχω 4 θυρες usb. Στη μια εχω παντα τον εκτυπωτη και στην αλλη το adsl modem. Παρολα αυτα οταν εβαζα καποιο usb δεν ειχα κανενα προβλημα. Ξαφνικα προεκυψε.. Τα δοκιμασα σε ολες τις θυρες τα συγκεκριμενα usb (2-3) μονα τους χωρις να εχω κατι αλλο συνδεδεμενο αλλα δεν τα αναγνωριζει.. Σε αλλο pc τα αναγνωριζει οπως εχω γραψει και στο πρωτο post. Βεβαια καποιο αλλο usb που δοκιμασα στο δικο μου pc δουλεψε..δηλαδη αλλα τα διαβαζει και αλλα οχι ενω πριν τα διαβαζε ολα.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonydeli7 Δημ. January 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2008 καποια USB εχουν λιγοτερο ρευμα απο καποια αλλα....αν εχει πιο λιγο ρευμα τοτε η συσκευη δεν δουλευει σωστα.. με σκληρους και usb sticks ειναι συχνοτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hamil Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μήπως βάζεις USB 2 συσκευή σε USB 1.1 θύρα μπορεί εκεί να βρίσκεται το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos74 Δημ. January 23, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Μα δεν ειναι usb που χρησιμοποιω πρωτη φορα στον υπολογιστη μου.. ουτε μπορεις να πεις οτι χαλασαν γιατι σε αλλο pc δουλευουν μια χαρα.. Παράθεση http://www.kalymnos.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Βρε παιδιά, και εγώ το ίδιο πράγμα έπαθα σήμερα! Δε μου αναγνωρίζει ούτε το φλασάκι, ούτε το mp3. Την ψηφιακή μου όμως τη "βλέπει" μια χαρά! Τα νεύρα μου! Δε γίνεται τίποτα! Αν πάρω hub υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάζει και αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. January 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2008 Αν πάρω hub υπάρχει περίπτωση να μην το διαβάζει και αυτό?Αν παρεις hub να φροντισεις να εχει δικια του εξωτερικη τροφοδοσια Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Έχεις δοκιμάσει να αποσυνδέσεις ότι συσκευές USB έχεις επάνω στην μητρική σου και να συνδέσεις το stick σε όλες τις θύρες του pc ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. January 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2008 Έχεις δοκιμάσει να αποσυνδέσεις ότι συσκευές USB έχεις επάνω στην μητρική σου και να συνδέσεις το stick σε όλες τις θύρες του pc ? Ναι. Τζίφος...! Edit: Τελικά το έφτιαξα μόνη μου!!! Κάτι με το ups πρέπει να έπαιζε, άλλαξα κάτι καλώδια, και όλα ΟΚ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts