Jump to content

RYE Traveler 3503 (PNA)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορέ παλικάρια έχω ένα πρόβλημα με το sygic drive και μου έχει σπάσει τα νεύρα.....Όταν πάω να βάλω μια πλοήγησει κάπως μακρινή..ας πούμε πάνω απο 100 χλμ..τότε κολλάει το πρόγγραμμα..άν είναι κοντινή η διαδρομή τότε όλα οκ...τί φταίει;;; το μηχάνημα η το πρόγραμμα;;;έστειλα και e-mail στην εταιρία και μου είπαν οτι φταίει η μνήμη του μηχανάματος και να το περάσω στην κάρτα και να το σβήσω απο τη μνήμη του gps...το έκανα κι αυτό αλλά τα ίδια......Κάποιος;;;;; Κάτι;;;;;;;;;;;;;Το μηχάνημα είναι rye 3505........

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βρε παιδες help for (RYE 3505) μου γραφει ανυπαρκτο λογισμικο

τι μ@@@@@κια εχω κανει?

αραγε διορθωνεται????

και πως???

οποιος μπορει ας βοηθησει

ευχαριστω εκ των προτερων

Φίλοι μου, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις να εγκαταστήσω ναυτικούς χάρτες στο RYE 4306 ???

Έχει windows 4CE και είναι ξεκλίδωτο, πρόσφατα έβαλα destinator 7, και τρέχει άψογα

Ψάχνω εν΄αγωνίως Ναυτικούς Χαρτες ... SOS ... SOS !!!

Φίλοι μου, μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις να εγκαταστήσω ναυτικούς χάρτες στο RYE 4306 ???

Έχει windows 4CE και είναι ξεκλίδωτο, πρόσφατα έβαλα destinator 7, και τρέχει άψογα

Ψάχνω εν΄αγωνίως Ναυτικούς Χαρτες ... SOS ... SOS !!!

Άσε έψαχνα και εγώ αλλά ΤΖΙΦΟΣ!!!.

Τελικά αγόρασα ναυτικό gps, αγορασμένους χάρτες και κάνω τη δουλειά μου.

Άν όμως βρείς κάτι στείλε μου με e- mail: bakmak4@gmail.com

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

γεια σας. θα κανω μια ερωτηση στην οποια δεν μπορεσε κανεις υπαλληλος σχετικου καταστηματος να απαντησει. ειναι κατι που με ενδιαφερει μιας και θελω εκτος απο ενα gps να έχω και ένα συστημα media στο αυτοκινητο. Λοιπον........τα gps pna όσα βεβαια εχουν εξοδο για ακουστικα παραγουν στερεοφωνικο ηχο απο εκει?????????

θΑ ηθελα με μια συνδεση σε aux in sto radiocd απο την εξοδο ακουστικων να εχω mp3 mp4 σε ποιοτητα καλη.

Γιατι ρε παλικαρια δεν βαζετε Δεστινατορα ??? :)

Αν μπορει να βοηθησει καποιος να βρω και να βαλω Dest7 κλπ ,

(ετσι για δοκιμη...) ας στειλει pm.

Thanks

kalispera se oloys.kali doyleia edo.an mporei kapoios na boithisei sto 3503..sxetika me ti fortisi.otan einai kleisto fortizei?telika exei mple lampaki giati olo portokali anabei?to bazo na fortisei eite apo usb eite apo fortisti,kai meta apo ligo sbhnei mono toy,kai de ksero..fortistike i oxi?kai mi ksexaso..anabei opote thelei...parakalo kapoies apanthseis..i edo i sto

mnimo@windowslive.com

Nαι μπορεις να το συνδεσεις σε aux in και να ακους μια χαρα μουσικη η και να βλεπεις παραλληλα και το video clip του κομματιου απλα θα χρειαστεις το καταληλο καλωδιο

kalispera se oloys.kali doyleia edo.an mporei kapoios na boithisei sto 3503..sxetika me ti fortisi.otan einai kleisto fortizei?telika exei mple lampaki giati olo portokali anabei?to bazo na fortisei eite apo usb eite apo fortisti,kai meta apo ligo sbhnei mono toy,kai de ksero..fortistike i oxi?kai mi ksexaso..anabei opote thelei...parakalo kapoies apanthseis..i edo i sto

mnimo@windowslive.com

Ναι οταν ειναι κλειστο μια χαρα φορτιζει.

Μπλε δεν εχω δει.Πορτοκαλι ειναι οταν φορτιζει και οταν τελειωσει η φορτιση γινετε πρασινο αν δεν κανω λαθος.αλλα αν εσενα σβηνει ισως να σημαινει το ιδιο.Μπορει να εχει καει το πρασινο led και αντι να αναβει πρασινο να μην αναβει τιποτα (τωρα μου ηρθε αυτο!)

Δοκιμασε να το δουλεψεις αρκετα ωστε να ξεφορτισει τελειως και φορτισε το καμια ωρα και ανοιξε το να δεις αν το σημα της μπαταριας μεσα απο το περιβαλλον του τι δειχνει.

Αλλα αν λες οτι αναβει οποτε θελει τοτε μπορει να επεσε και εσυ οπως πολλοι αλλοι σε ελλατωματικο.

Εκτος usb τι αλλο φορτιστη εχεις δοκιμασει;Σπιτιου η αυτοκινητου;

Να ξερεις οτι απο το usb λογο χαμηλων mAh αργει καπως η φορτιση.

Τελικα εμεις που πηραμε την πρωτη παρτιδα που ειχαν φερει ειμαστε μια χαρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας παιδιά...

Έχω μια απορία...

Μήπως μας βρίσκεται η τελική έκδοση του Dest 7...γιατί νομίζω ότι πρέπει να έχω demo version...

Επίσης με το iGO 8 έχουμε κανένα νέο...

Απλά έρχεται καλοκαίρι και θέλω να διασφαλίσω ότι θα έχω ότι καλύτερο πάνω για τις εξορμήσεις μου...

Καλές βόλτες εύχομαι σε όλους...

Γεια σας παιδιά...

Έχω μια απορία...

Μήπως μας βρίσκεται η τελική έκδοση του Dest 7...γιατί νομίζω ότι πρέπει να έχω demo version...

Επίσης με το iGO 8 έχουμε κανένα νέο...

Απλά έρχεται καλοκαίρι και θέλω να διασφαλίσω ότι θα έχω ότι καλύτερο πάνω για τις εξορμήσεις μου...

Καλές βόλτες εύχομαι σε όλους...

Σου εστειλα pm.Ελπιζω να βοηθησει.

Καλήμερα κι από εμένα παιδιά. Ετοιμάζομαι για ταξίδι οδικώς ...Θεσσαλονίκη-Κομοτηνή-Αθήνα-Κυλλήνη-Ζάκυνθος-Αθήνα-Θεσσαλονίκη!!!! Όλα αυτά σε 10 ημέρες περίπου!! Πήγα λοιπόν σήμερα κι αγόρασα το rye 3503 από electroworld στο ικέα θεσσαλονίκη. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με destinator 7 κτλ άμεσα γιατί φεύγω μεθαύριο για το ταξίδι.Pleaseeeee βιάζομαι!!Στείλτε οδηγίες κάποιος!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. Πρώτη φορά πιάνω τέτοιο μαραφέτι στα χέρια μου!!!!

Καλο ταξιδι τοτε προσοχη και περιμενουμε εντυπωσεις.

Και μην ξεχνας οτι εσυ οδηγας και οχι το GPS οποτε καμια φορα αστο να λεει και μην το κοιτας ολη την ωρα.

Στην αρχη πολλες φορες πηγα να σκασω σε αλλους η να περασω στοπ για πλακα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα παιδια , ειμαι εντελως νεος στον χωρο και πριν 2 μερες αγόρασα και

εγω αυτην την συσκευη ( rye 3503 ) απο τον Κωτσοβολο . Απ'οτι καταλαβα απο τα μεχρι τωρα λεγομενα σας , θα πρεπει να αλλαξω

το προγραμμα πλοηγησης και να βαλω το destinator 7 με τους αναλογους χαρτες , ετσι ωστε το GPS μου να ειναι πιο λειτουργικο.

Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε και εμένα τις οδηγίες και τα αρχεία για να βάλω το destinator στο rye 3503 ??

Πως θα μπορέσω να τρέξω το destinator ??Πρέπει να κάνω κάτι πριν στην συσκευή???

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ το GPS μου αλλεσ φορεσ δουλευει κανονικα και αλλες αναβει κα σβηνει μονο του.Φταιει το λογισμικο του η θελει αντικατασταση το μηχανακι??

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια (οδηγίες και αρχεία). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

.....

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ το GPS μου αλλεσ φορεσ δουλευει κανονικα και αλλες αναβει κα σβηνει μονο του.Φταιει το λογισμικο του η θελει αντικατασταση το μηχανακι??

Θα εκτιμούσα κάθε βοήθεια (οδηγίες και αρχεία). Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δε θέλω να σε τρομάζω... δοκίμασε το μέχρι αύριο και αν συνεχίσει κάνε αντικατασταση.. Εγω και κάτι άλλοι εδω μέσα το αλλαξαμε τρεις φορές μέχρι να βρούμε το σωστό... κάνε εξαντλητικές δοκιμές τις επόμενες μέρες... πάντως είναι όλα τα λεφτά - ξεκλειδωτο γαρ!!!!

Proud owner of a Palm Centro, IPhone 3GS, Blackberry 9300 3G, HP Pre 3, Blackberry Q5

Χιλια ευχαριστω,φιλε μου.Τελικα, τα προβληματα συνεχιστηκαν και πηγα και το αλλαξα.Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι και στο προηγουμενο οπως και σε αυτο τωρα, η συσκευασία δεν ηταν σφραγισμενη.Η τελευταια δε ηταν και λιγο φθαρμενη.Τελος παντων αν δουλεψει αυτη την φορα, δεν πειραζει.Παραγγειλα και μια καρτα μνημης 1GB για να φορτωσω το destinator...Ευχαριστω για ολα...

Χιλια ευχαριστω,φιλε μου.Τελικα, τα προβληματα συνεχιστηκαν και πηγα και το αλλαξα.Αυτο που με παραξενεψε ειναι οτι και στο προηγουμενο οπως και σε αυτο τωρα, η συσκευασία δεν ηταν σφραγισμενη.Η τελευταια δε ηταν και λιγο φθαρμενη.Τελος παντων αν δουλεψει αυτη την φορα, δεν πειραζει.Παραγγειλα και μια καρτα μνημης 1GB για να φορτωσω το destinator...Ευχαριστω για ολα...

Κανένα δεν ήταν σε σφραγισμένη συσκευασία εξαρχής...

Για να τα γυρίζουν εύκολα πίσω στο ράφι και να δίνουν σε άλλους...

Δοκίμασε καλά τη συσκευή γιατί τους έχουν μείνει μόνο επιστροφές και τα δίνουν σε άλλους...

I'm back :p

Παιδιά εχω το gps αυτό εδώ και δέκα μέρες αλλά το πρόγραμμα που έχει μέσα είναι άθλιο!Μου έλεγε μια διαδρομή 260 χλμ να την κάνω 380!! Μπορείτε να με βοηθήσετε να περάσω το destinator? Ενώ το εχω κατεβάσει και εχω επιλέξει να βλέπει αυτο ως πρόγραμμα πλοήγησης φορτώνει για ένα δευτερόλεπτο η κλεξύδρα και δεν το βρίσκει.Απαντηστε απο το forum η με pm αν και δεν μου εχουν ξαναστείλει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων!