kostakis_7 Δημοσιεύτηκε January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 16, 2008 για μενα η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να ξυπναω το πρωι οποτε θελω εγω και οχι οποτε θελει η ζωη......ειναι ατακα δικη μου και τη θεωρω τη μεγαλυτερη μαγκια στη ζωη μου.δυστυχως στις 6 ξυπναω:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpekas24 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 να εχεις το κουτελο σου καθαρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Ο λόγος να ειναι συμβόλαιο! Η ειλικρίνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp3cial Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 χμ να κανεις τα ονειρα σου πραγματικότητα.. και να τα χεις καλά με τον εαυτό σου πάντα να νιώθεις ωραία.. πολύ δύσκολο φαίνεται:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Na μην παρασυρεσαι απο τιποτα και κανεναν!!!!!:!: για μενα η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να ξυπναω το πρωι οποτε θελω εγω και οχι οποτε θελει η ζωη......ειναι ατακα δικη μου και τη θεωρω τη μεγαλυτερη μαγκια στη ζωη μου.δυστυχως στις 6 ξυπναω:( Εγω ξυπναω 6 : 35 για να ετοιμαστω για το σχολειο:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Εγω ξυπναω 6 : 35 για να ετοιμαστω για το σχολειο:p μακαρι να μη ξυπνησεις ποτε στις 6:30 για να πας σε ανθυγιεινη δουλεια......εγω αυτο κανω καθημερινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ti ανθυγιεινη δουλεια είναι αυτη αν επιτρεπεται;;;:worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 16, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 ti ανθυγιεινη δουλεια είναι αυτη αν επιτρεπεται;;;:worry: καρκινογονα χωρις εξαερισμο και διαφορες αλλες καρκινογονες ουσιες,αυτο που σου ευχομαι ειναι να μη μπλεξεις ποτε σε τετοια δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 να ειναι κανεις ξηγημενος και να ειναι αντρας αλλιως να φοραει φουστες οποιος δεν ειναι ειληκρηνης στον λογο του. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 να ειναι κανεις ξηγημενος και να ειναι αντρας αλλιως να φοραει φουστες οποιος δεν ειναι ειληκρηνης στον λογο του. +1000!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 Nα μην κάνεις τον μάγκα... ;) Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2008 για μενα η μεγαλυτερη μαγκια ειναι να ξυπναω το πρωι οποτε θελω εγω και οχι οποτε θελει η ζωη......ειναι ατακα δικη μου και τη θεωρω τη μεγαλυτερη μαγκια στη ζωη μου.δυστυχως στις 6 ξυπναω:( Να τα βροντίξει και να πάει να γίνει βοσκός. Χωρίς πλάκα, το εννοώ. Αλλά ενώ όλοι βρίζουμε το σύστημα, όλοι το αποδεχόμαστε, γιατί αλλιώς όποιος δεν το αποδεχόταν, δεν θα είχε κινητό, δεν θα είχε υπολογιστή, δε θα πήγαινε 5-6 φορές τη βδομάδα στη δουλειά, αλλά θα δούλευε όποτε χρειαζόταν. Οπότε kostaki, θα συμφωνήσω μαζίο σου. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Να ζεις ελεύθερος. (Το ελεύθερος το αντιλαμβάνεται ο καθείς όπως θέλει.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikk Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Η μεγαλύτερη μαγκιά είναι να έχεις την δύναμη και να ξεπερνάς εύκολα τις δύσκολες στιγμές Να μην σε παίρνει από κάτω !!!!;) Εγώ μπορώ και το κάνω αυτό ..... με οποιοδήποτε κόστος !!!:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 na mh ginesai sklavos twn ploutwn kai twn xrhmatwn! Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Να τα βροντίξει και να πάει να γίνει βοσκός. Χωρίς πλάκα, το εννοώ. Αλλά ενώ όλοι βρίζουμε το σύστημα, όλοι το αποδεχόμαστε, γιατί αλλιώς όποιος δεν το αποδεχόταν, δεν θα είχε κινητό, δεν θα είχε υπολογιστή, δε θα πήγαινε 5-6 φορές τη βδομάδα στη δουλειά, αλλά θα δούλευε όποτε χρειαζόταν. Οπότε kostaki, θα συμφωνήσω μαζίο σου. ;) Οι βοσκοί ξυπνούν απ'τα χαράματα... Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Ο λόγος να ειναι συμβόλαιο! Η ειλικρίνια! To βασικότερο είναι αυτό, ειδικά όταν το λένε οι άλλοι για σένα :wink: Επιπλέον ... το να μη χρωστάς ... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoss_ Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Να μπορείς να αντιστέκεσαι στο "ρεύμα" αλλά να ξέρεις το γιατί... Το δικαίωμα επιλογής και η καθαρή συνείδηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 να εισαι ειλικρινης, τιμιος και αυτοδημιουργητος. Να μην εχεις αναγκη κανεναν.να ξεκινησεις απο το 0 και να φτιαξεις αυτοκρατορια,ξερω ειναι δυσκολο να εισαι ταυτοχρονα και τιμιος.αλλα αυτο για μενα ειναι μεγαλη μαγκια Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 να εισαι Ανθρωπος...(με οτι αυτο συνεπαγεται....μπορεις; ) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Nα εισαι ανεξαρτητος και κυριως να ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα την ανεξαρτησια σου. Να αρπαζεις την ζωη "από τα μαλλιά" και να την φερνεις βολτα εσυ...οχι αυτη... Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis_7 Δημ. January 17, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Nα εισαι ανεξαρτητος και κυριως να ξερεις να χρησιμοποιεις σωστα την ανεξαρτησια σου. Να αρπαζεις την ζωη "από τα μαλλιά" και να την φερνεις βολτα εσυ...οχι αυτη... αυτο εννοω οταν λεω "να ξυπναω οτι ωρα θελω εγω και οχι οτι ωρα θελει η ζωη" μπραβο σου εισαι μεσα στο μυαλο μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gwgw Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 να εισαι Ανθρωπος...(με οτι αυτο συνεπαγεται....μπορεις; ) Συμφωνώ. Παράθεση Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 gia mena einai na eisai apoluta aftodimiourghtos kai na se exoun san paradigma! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elina28 Δημ. January 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2008 Μετά απο πολύ στοχασμό (:blink:) και σκέψη έβγαλα το εξής συμπέρασμα..: Καλά όλα αυτά αλλα κανείς δεν τα τειρεί...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts