dalton114 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Συγνώμη αν επαναλαμβάνω σκέψεις αλλά 599 ευρώ το 8GB μήπως είναι λίγο πιασο****; Εδώ στην γειτονική μας Ιταλία κυκλοφορεί στα 499 ευρώ και στην Γερμανία στην ίδια τιμή. και στην ιταλια εχει κυκλοφορησει το htc touch pro και εμεις περιμενουμε το omnia αυτο που ξερω ειναι οτι δεν μας σεβονται ως καταναλωτες και ας τους δινουμε τα ωραια μας λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 και στο mighty mouse!!! (sorry για το off topic!!!) μερικες φορες ειναι και ακριβοτερα γιατι εκτως του 1 προς 1 βαζουν και το ΦΠΑ!!! :lol: οχι μονο στην apple... :lol: ειναι για γελια!!! θα σου υπολογισουν και την αυξηση στην τιμη του πετρελαιου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ε ναι!βεβαια!εδω η καθηστεριση η χρονικη του ομνια οφειλετε στις μεταφορες...βεβαια...βουλιαξε το καραβι που τα εφερνε και περιμενουμε το επομενο...! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Παντως προσοχη με τα φτηνα το δικτύου. Και εγω πήγα να τη πάθω στη Σιγκαπούρη που ενας πήγε να μου πασάρει ένα ανοιγμένο 50 δολλάρια φτηνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 κοιτα...και τα δυο ειναι απο τα καλυτερα καταστηματα...το cti miami ειναι απο τα μεγαλυτερα καταστηματα διεθνως...δεν νομιζω να εκανε τετοιο πραγμα...και το αλλο ειναι επισης πολυ καλο και το εχουνε μαλιστα και σαν ενα απο τα καλυτερα στο google checkout (το οποιο "υπογράφει" και καλα την αξιοπιστια του) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Και εγω στο FUNAN πήγα να την πάθω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisg24 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Και εγω στο FUNAN πήγα να την πάθω... μην σιγκρινεις ενα σαητ σιγκαπουριανο με ενα διεθνους εμβελιας...ειναι σαν να συγκρινουμε το eshop με το amazon... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
utumno Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Δεν ειναι Σιγκαπουριανο site.... Ειναι ενα 8ροφο μονο με καταστήματα πληροφορικής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ε ναι!βεβαια!εδω η καθηστεριση η χρονικη του ομνια οφειλετε στις μεταφορες...βεβαια...βουλιαξε το καραβι που τα εφερνε και περιμενουμε το επομενο...! το βαπορι απο την ασια (με το omnia) το βουλιαξαν στην κορινθια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 μια ερωτηση απο εναν ασχετο προγραμμα gps απο που και πως θα προμηθευτώ? π.χ το destinator 7 με ελληνικους χαρτες?ειναι δωρεαν πληρωνω καπου γιατι δεν εχω καταλαβει..σας ευχαριστω..παρακαλω οποιος θελει να απαντησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansp32 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Φίλε μου θα σε απογοητεύσω αλλά η Samsung και η κάθε Samsung δεν πρόκειται να ρίξει την τίμη επειδή 5-10-20 άτομα θα της στείλουν ένα e-mail ... Όσοι είναι να το πάρουν θα το πάρουν είτε κάνει 550 είτε κάνει 590 ... κι αυτό γιατί και το HTC DIAMMOND που είναι ο άμεσος ανταγωνιστής κάνει 599 ... Η ερώτηση μου είναι ότι άμα το πάρουμε από κάτι τέτοιο θα περάσει από τελωνείο?Κάτι είχα διαβάσει ότι πληρώνουμε αρκετά για να περάσει...επειδή είμαι λίγο άσχετος διαφωτίστε με όποιος γνωρίζει! Άμα κάνουμε μαζική παραγγελία δεν θα ρίξουν λίγο την τσουχτερή τιμούλα του?:p Όποιος πάει εξωτερικό να το πει!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pansp32 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 μια ερωτηση απο εναν ασχετο προγραμμα gps απο που και πως θα προμηθευτώ? π.χ το destinator 7 με ελληνικους χαρτες?ειναι δωρεαν πληρωνω καπου γιατι δεν εχω καταλαβει..σας ευχαριστω..παρακαλω οποιος θελει να απαντησει.. απ' όσο ξέρω μπορείς να το κατεβάσεις από κανένα torrent σιτε...Όλο και κάπου υπάρχουν αυτά τα προγράμματα..αλλά για καλό και για κακό ας απαντήσει κάποιος που ασχολείται με όλα αυτά καθώς εγώ είμαι καινούργιος στων χώρο των pda και PPC.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Devil_7 Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Σε αυτά από τα ξένα site μπορείς να περάσεις την ελληνική rom και μετά να κάνεις και τις επίσημες αναβαθμίσεις της samsung? μια ερωτηση απο εναν ασχετο προγραμμα gps απο που και πως θα προμηθευτώ? π.χ το destinator 7 με ελληνικους χαρτες?ειναι δωρεαν πληρωνω καπου γιατι δεν εχω καταλαβει..σας ευχαριστω..παρακαλω οποιος θελει να απαντησει.. Μπορείς να το αγοράσεις αυθεντικό που κάνει γύρω στα 100Ε ή να το βρεις σπασμένο σε torrent sites ή σε site με rapidshare ή στο emule κτλ. Γενικά είναι εύκολο να το βρεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓ.ΑΠΟ ΤΟ EXPANSYS ΤΑ 16GB 560E ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 μπορεις παντα να το αγορασεις απο το εξωτερικο σε πολυ καλη τιμη...ακομα και χωρις ebay...στα 460 ευρω εδω http://www.estoreoffer.com/samsung-i900-omnia-unlocked-quad-band-cell-phone-p-637.html ή 420-479 εδω http://cti-miami.com/categories/samsung/index2.html ...και ειναι και αξιοπιστα καταστηματα...αρκει να το ψαχνεις λιγο... H τιμή δεν είναι ποτε πρόβλημα :wink: Έχεις κάνει κάποια παραγγελία από το συγκεκριμένο site (cti-miami) ή απλά γνωρίζεις ότι είναι αξιόπιστο??? Μεταφορά + φόροι πόσο θα στοιχίσει??? Είναι ξεκλείδωτο για όλα τα δίκτυα όντως είναι δοκιμασμένο μπορώ δηλαδή να χρησιμοποιήσω όλα τα δίκτυα ? Ελλάδας, Κύπρου, Αγγλίας κτλ … ή θα τρέχω να μου το ξεκλειδώσουν ? αν ξέρεις θα το εκτιμούσα.... :) Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓ.ΑΠΟ ΤΟ EXPANSYS ΤΑ 16GB 560E ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. χωρις την φαπα... με μεταφορικα και σφαλιαρα.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 χωρις την φαπα... με μεταφορικα και σφαλιαρα.. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ UPS ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 λογικα πρεπει να ειναι 558 με ups.. μην ΦΩΝΑΖΕΙΣ ομως.. σε ακουμε.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΑΓ.ΑΠΟ ΤΟ EXPANSYS ΤΑ 16GB 560E ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΑΠΩΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.. Το Samsung i900 Omnia 16GB στο expansys είναι €629.99 χωρίς Φ.Π.Α το πήρες?? Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 λογικα πρεπει να ειναι 558 με ups.. μην ΦΩΝΑΖΕΙΣ ομως.. σε ακουμε.. χιλια συγνωμη δεν φωναξα απλα ξεχαστηκα και εγραψα με κεφαλαια σε ευχαριστω παντως γιατι ειχες σαν στοχο να με προφυλαξεις και οχι να με αμφισβητησεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το Samsung i900 Omnia 16GB στο expansys είναι €629.99 Που το βρήκες 16GB €560 ?????:shock: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speed Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 τελικα ρε παιδια ειμαι στα σκαρια να δωσω το ΙΡΗΟΝΕ 16g 2G μου και να παρω το ΟΜΝΙΑ εχω μια ερωτηση που την θεωρω σημαντικη!Χωρις καρτα simδουλευει το gps?στο cruise+artemis 3300 που ειχα δεν χρειαζοταν!!!με το omnia δεν ξερω τι παιζει :( δεν πειραζει αν αργει να κλειδωσει τους δορυφορους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikos Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Το Samsung i900 Omnia 16GB στο expansys είναι €629.99 Που το βρήκες 16GB €560 ?????:shock: το ξερω και εγω εκει το υπολογιζα αλλα εβαλα εταιρικο αφμ και μου το εστειλαν με 526ε+32ε εξοδα αποστολης ελπιζω να μην μου το αλλαξουν την ωρα που μου το δινουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fotakis Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Μήπως ξέρει κανείς να μας πεί με σιγουριά αν θα έχουμε ποτέ στα χέρια μας την Ελληνική rom.Μιά φωνούλα μέσα μου λέει να περιμένω αλλά εγώ έχω λυσσάξει να το αγοράσω ΤΩΡΑ έστω και Αγγλικό. Στο site της Samsung hellas έχει μόνο το ActiveSync available για download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FOTANAG Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Vito Audio Notes Touch. Μήπως έχεις ιδέα γιατί δεν μου καταγράφει όλη την συνομιλία μου? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts