Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μια ακομα μικρη ερωτηση.. το msn παιζει μεσω wifi, ετσι..; γιατι οσο να'ναι καηκαμε λιγο σε αυτο το θεμα με το i780..

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οσο αφορα το θεμα αν θα εχει το κινητο η vodafone για οσουσ εχουν επιδοτηση απο την vodafone το omnia κυκλοφορει ηδη στην αγγλια απο την vodafone σε πολυ ανταγωνιστικη τιμη οποτε καποια στιγμη θα ερθει και σε μας ελπιζω συντομα .επισης κυκλοφορει και απο τα αλλα δικτυα.

επισης στο site της vodafone uk τμημα για τις μελλοντικες συστευες εχει το SE X1

Ο Φουρλής είναι αντιπρόσωπος της Samsung στην Ελλάδα ... για τα τηλέφωνα έχει μια θυγατρική την Euroelectronics

ε... σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλα δεν ήμουν αρκετα σαφής στην ερώτηση μου μάλλον. εννοούσα απο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Μια ερώτηση? Από εξωτερικής εμφάνισης είναι ίδιο με το samsung F490 ?????

Ξέρει κάνεις?

Επίσης.. Ρώτησα σήμερα στον Γερμανό στο mall και δεν ήξεραν ούτε για πιο κινητό τους ρωτούσα ούτε ποτέ θα έρθει :wacko:…Στο Πλαίσιο δεν είχαν ιδέα ποτέ θα έρθει…μονό στην Wind μου είπαν ότι το περίμεναν τέλος Αύγουστου όποτε θα το έχουν σύντομα… (ΜΑΚΑΡΙ!!!:p)

Eram quod es, eris quod sum..

ε... σε ευχαριστώ για την πληροφορία αλλα δεν ήμουν αρκετα σαφής στην ερώτηση μου μάλλον. εννοούσα απο εταιρίες κινητής τηλεφωνίας

Cosmote και Wind σίγουρα θα το έχουν ... η Vodafone στην Ελλάδα το σκέφτεται επειδή φοβάται τον κανιβαλισμό του με το IPHONE ...

Με αυτά που ακούω μάλλον το βλέπω κατά τα χριστούγεννα στην Ελλάδα ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..

Πως γίνετε να πουλάνε το omnia 16g 350 και 390 δολάρια?? :eek:

Δεν μου απάντησε κανείς στα προηγούμενα!!:p

Να ρωτήσω και κάτι άλλο..

Πως γίνετε να πουλάνε το omnia 16g 350 και 390 δολάρια?? :eek:

TI? Ποιος? Που? :shock:

TI? Ποιος? Που? :shock:

Γίνεται με πρόγραμμα σύνδεσης ... στην Αμερική και την Αγγλία το OMnia το πουλάνε σχεδόν αποκλειστικά με σύνδεση ή με ανανέωση και όχι ως σκέτη συσκευή.

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Κάτι σαν να λέμε δηλαδή “Vodafone 900” (Μηνιαίο Πάγιο €113) και πάρε και το Omnia με € 200 :p:lol:

Από εξωτερικής εμφάνισης το omnia είναι ίδιο με το samsung F490 ?????

Ξέρει κάνεις? (σε μέγεθος συγκεκριμένα μήκος-πλάτος-πάχος:p)

• Administrators
Γίνεται με πρόγραμμα σύνδεσης ... στην Αμερική και την Αγγλία το OMnia το πουλάνε σχεδόν αποκλειστικά με σύνδεση ή με ανανέωση και όχι ως σκέτη συσκευή.

Εντάξει, γίνεται και αυτό. Όχι όμως ότι δεν το βρίσκεις άνετα ως σκέτη συσκευή. :rolleyes:

Modpic.gif

Από εξωτερικής εμφάνισης το omnia είναι ίδιο με το samsung F490 ?????

Ξέρει κάνεις? (σε μέγεθος συγκεκριμένα μήκος-πλάτος-πάχος:p)

Παραπλήσιο είναι ... όχι ίδιο .. είναι πιο μαζεμένο

Εντάξει, γίνεται και αυτό. Όχι όμως ότι δεν το βρίσκεις άνετα ως σκέτη συσκευή. :rolleyes:

Κοίτα έχω έναν φίλο L.A. κι άλλον έναν Εδιμβούργο και κανείς τους δεν το βρίσκει σκέτη συσκευή το 8Gb ... :( :( :(

• Administrators
Κοίτα έχω έναν φίλο L.A. κι άλλον έναν Εδιμβούργο και κανείς τους δεν το βρίσκει σκέτη συσκευή το 8Gb ... :( :( :(

Sou fainetai akribo apo to expansys? Protimise kalytera tin ekdosi me ta 16GB.

Modpic.gif

Sou fainetai akribo apo to expansys? Protimise kalytera tin ekdosi me ta 16GB.

δεν το εμπιστεύομαι το expansys ... μαγαζί που έχει το Omnia 16Gb 629 euro Και το Omnia 8GB 659 euro σίγουρα δεν είναι να το εμπιστεύεσαι ...

• Administrators
δεν το εμπιστεύομαι το expansys ... μαγαζί που έχει το Omnia 16Gb 629 euro Και το Omnia 8GB 659 euro σίγουρα δεν είναι να το εμπιστεύεσαι ...

Έχω κάνει πολλές αγορές από εκεί. Είναι αξιόπιστοι σε όλα τους. Δεν έχεις λόγο να το φοβάσαι.

Modpic.gif

αν μπορεις να κανεις υπομονη(λεμε τωρα) μετα το πρωτο 15νθημερο του σεμτεβρη θα φερουν,απο οτι μου ειπαν,τα πρωτα κομματια σε cosmote,wind

Όπως και να έχει 600-700 ευρώ για ένα κινητό είναι πολλά λεφτά(για άλλους φαίνονται λίγα αλλά δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ρε παιδιά..μερικοί με 700 ευρώ την βγάζουμε 2μηνο και 3μηνο!) και ας φτιάχνει καφέ αυτό!:p

Και εγώ την 16GB έκδοση σκέφτομαι αλλά...ακόμα το σκέφτομαι!:lol:Η άποψη μου είναι ή παίρνεις ή δεν παίρνεις!;)

Το μόνο που ελπίζω είναι να βγει σχετικά γρήγορα και το X1 της SE μπας και ρίξει την τιμή η samsung..

Όπως και να έχει 600-700 ευρώ για ένα κινητό είναι πολλά λεφτά(για άλλους φαίνονται λίγα αλλά δεν είμαστε όλοι πλούσιοι ρε παιδιά..μερικοί με 700 ευρώ την βγάζουμε 2μηνο και 3μηνο!) και ας φτιάχνει καφέ αυτό!:p

Και εγώ την 16GB έκδοση σκέφτομαι αλλά...ακόμα το σκέφτομαι!:lol:Η άποψη μου είναι ή παίρνεις ή δεν παίρνεις!;)

Το μόνο που ελπίζω είναι να βγει σχετικά γρήγορα και το X1 της SE μπας και ρίξει την τιμή η samsung..

Δεν κάνει 600 euro πουθενά στην Ευρώπη ... σε όλες τις χώρες η τιμή του 8GB είναι κάτω από τα 550 ... Βέβαια στην χώρα της ρεμούλας και του μη υγιή ανταγωνισμού είναι λογικό το κινητό να έρθει στα 600 τα 8gb και στα 700 τα 16gb όπως λένε οι φήμες αλλά εγώ ελπίζω ότι δεν θα βγουν αληθινές.

Δεν κάνει 600 euro πουθενά στην Ευρώπη ... σε όλες τις χώρες η τιμή του 8GB είναι κάτω από τα 550 ... Βέβαια στην χώρα της ρεμούλας και του μη υγιή ανταγωνισμού είναι λογικό το κινητό να έρθει στα 600 τα 8gb και στα 700 τα 16gb όπως λένε οι φήμες αλλά εγώ ελπίζω ότι δεν θα βγουν αληθινές.

Στην Ελλάδα όλα γίνονται!Αφού καλά καλά τρομάζουν να το φέρουν!:lol:

Στο γερμανό μπορεί να το δίνει και 800!:p :lol:

Μάλλον λίγη υπομονή μπας και υποχωρήσει η τιμή εκτός και αν πάει κανείς Σιγκαπούρη παιδιά και το πάρουμε με 400!Αν έχει σκοπό κανείς να ταξιδέψει να το πει!!:grin:

Αν κατάφερε κανένας σας να ενεργοποιήσει το GPS ,ας μου πει και μένα καθώς είμαι ένα σκαλί πριν το σπάσω!!!!

Φίλοι μου μία ερώτηση. Μήπως το έχει βαρεθεί κανένας και το πουλάει για να το αγοράσω?:rolleyes:

απο εδω παρτο καινουργειο http://pda4u.gr/view_product.php?product=OMNIA

Αν κατάφερε κανένας σας να ενεργοποιήσει το GPS ,ας μου πει και μένα καθώς είμαι ένα σκαλί πριν το σπάσω!!!!

βαλε το destinator 7 κανε αναζητηση gps kai einai o.k