gerolikos282 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 ευχαριστω παρα πολυ!!!να ρωτησω και κατι αλλο εχω βαλει το mls που ειναι γνησιο το θεμα ειναι πως συνεχως μου λεει ασθενες σημα ελεγξτε την κεραια.εχω κανει οτι λεει μεσα το εγχειριδιο και εκανα αναζητηση gps και εκει μου λεει πως συνδεθηκε αλλα ουτε σημα πιανει και το ειχα και σε καθαρο ουρανο ουτε το που βρισκομαι μου λεει.ξερει κανεις τι δεν εχω κανει? Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Βάλε το GPS Test, τρέξτο σε ανοιχτό ουρανό, άστο να βρει τη θύρα μόνο του και περίμενε μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους. Μετά δοκίμασε και το MLS ξανά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 αυτο πως το κανω εγκατασταση και γενικα οτι θελω να βαλω στο τηλ.μου λεει πως δεν υπαρχει αντιστιχο προγραμμα για να το ανοιξει.υπαρχει καμια λιστα που να λεει τα βασικα ωστε να μην σας πριζω ρε παιδια? ευχαριστω Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Το πετάς όπως είναι σε όποιον φάκελο θέλεις, και το τρέχεις με ένα απλό κλικ για να εγκατασταθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerolikos282 Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 τωρα θα με βριζεις βασικα!!!εγω παω απο το file explorer sta programms files που εχω βαλει τον φακελο και μου λεει μολις πατησω οποιοδηποτε απο αυτα εκει μεσα"δεν υπαρχει εφαρμογη που να σχετιζεταιμε το αρχειο "0GPSTest".ανοιξτε πρωτα την εφαρμογη και , στην συνεχεια το αρχειο μεσα αποτην εφαρμογη".αυτην την εφαρμογη ψαχνω επισεις αν εχω το τηλ σε κατασταση ανενεργο δηλαδη να μπορω να δουλευω αλλα αυτο να φενεται κλειστο δεν βρισκει κεραια gps μονο οταν ειναι ενεργο μου βρισκει. Παράθεση HAVE FUN AND ENJOY LIFE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Μήπως έκανες αποσυμπίεση αυτό που κατέβασες; Εάν ναι... μάλλον δεν διάβασες σωστά τις οδηγίες που έδωσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Παιδια καλησπερα,μπορει να εχει απαντηθει και με συγχωρειτε αν επαναλαμβανετε,αλλα ειναι παρα πολυ τα ποστ...:Dαν μπορει καποιος ας μου στειλει με πμ χαρτη ελλαδος ωστε να τον κατεβασω,διοτι κατεβασα εναν και ειναι στα αγγλικα και αυριο παω κρητη για να τον χρησιμοποιησω ως πλοηγο το καινουργιο μου αποκτημα....:rolleyes: (εχτες το πηρα...) Ευχαριστω εκ των προτερων ολους........... Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 22, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2009 Εκτός από χάρτη χρειάζεσαι και το σχετικό πρόγραμμα πλοήγησης. Για ποιο πρόγραμμα πλοήγησης μιλάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_27 Δημ. December 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλησπέρα, έχω αγοράσει από PIXMANIA το SAMSUNG OMNIA SGH i900 και μου ήρθε από Γαλία , έχει Γαλικό μενού και θα ήθελα να το αλλάξω σε ελληνικά, τι πρέπει να κάνω, να βάλω κάποιο πρόγραμμα η κάτι άλλο; Ευχαριστώ για την προσοχή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2009 Καλώς τον. Εάν διαβάσεις πιο πίσω θα βρεις πολλές λύσεις στο πρόβλημα σου. Με τις οδηγίες που πατέχονται θα μπορέσεις να περάσεις μια άλλη rom στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Χρόνια πολλά σε ολους. Εχθές αγόρασα το κινητό από ένα παιδί, ήθελα να το αγοράσω ποιο πριν από άλλων αλλά το μετάνιωσε, και το πήρα από ένα άλλον που το λειτουργησε μια εβδομάδα 200€. Αλλά τα ακουστικά τα ήθελε. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ακουστικά αλλά αυτά που είχε η συσκευασία μέσα? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Χρόνια πολλά σε ολους. Εχθές αγόρασα το κινητό από ένα παιδί, ήθελα να το αγοράσω ποιο πριν από άλλων αλλά το μετάνιωσε, και το πήρα από ένα άλλον που το λειτουργησε μια εβδομάδα 200€. Αλλά τα ακουστικά τα ήθελε. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ακουστικά αλλά αυτά που είχε η συσκευασία μέσα? γενικά στο ebay πιστεύω θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Αλλά τα ακουστικά τα ήθελε. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ακουστικά αλλά αυτά που είχε η συσκευασία μέσα? Αυτά είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ! Μια βοηθεια S.O.S!!! δε μπορω να ξεκινηω το ΟΜΝΙΑ με ΤΙΠΟΤΑ... ανοιγει,βαζω το pin αλλα μολις πηγαινει στο μενου (sbp) κολλα και δεν πατιεται τιποτα... μια προταση? καποια λυση? εκτος του format:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Χρόνια πολλά σε ολους. Εχθές αγόρασα το κινητό από ένα παιδί, ήθελα να το αγοράσω ποιο πριν από άλλων αλλά το μετάνιωσε, και το πήρα από ένα άλλον που το λειτουργησε μια εβδομάδα 200€. Αλλά τα ακουστικά τα ήθελε. Μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω ακουστικά αλλά αυτά που είχε η συσκευασία μέσα? http://cgi.ebay.co.uk/GENUINE-SAMSUNG-OFFICIAL-PREMIUM-HEADSET-FOR-i900-OMNIA_W0QQitemZ260482334155QQcmdZViewItemQQptZUK_Mobiles_Accessories_RL?hash=item3ca5f4fdcb αυτα ειναι ... αυτα εχω εγω τουλαχιστον :p εχει αλλαξει κανενας φιλος το digitizer ? αξιζει ? η θα ειναι σπαστικο ? εμενα καλα παει ... αλλα το πηρα κι εγω μεταχειρισμενο ... και εχει καποιες γρατζουνιτσες.. και ειναι να βαλω invishieble shield και θελω να ναι "κομψο" -γι αυτο θελω να το αλλαξω- .... παραλληλα θα σεταριστει απο εμπειρα χερια μιας κι ακομα δεν εχω την ικανοτητα αυτη... :s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 25, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 εκτος του format:cool: Νομίζω ότι δεν το γλυτώνεις και λέγεται hard reset. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Τελικά ήμουν πολύ τυχερός πήγα εχθές σε έναν θείο μου ο οποίος πήρε ένα από τα καινούργια samsung και η συσκευασία είχε παρομια ακουστικά των είπα να μου τα δώσει να τα δω και μου είπε να τα πάρω επειδή δεν τα λειτουργεί. Τόρα μήπως ξέρετε καμία ιστοσελίδα με προγράμματα να περάσω μέσα?, φυσικά θα διαβάσω και τις 800 σελίδες δεν έχω κανένα πρόβλημα Σκέφτομαι να περάσω στο omnia αν φυσικά μπορέσω το μενού τις htc το touchFLo, εσείς τι λέτε αξίζει αν μπορέσω να το βάλω η δεν αξίζει τον κόπο? και κάτι άλλο το windows update, η εφαρμογή που έχει μέσα μήπως ξέρετε αν κάνει τίποτα δηλαδή αν λειτουργεί? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Παιδιά εχετε δοκιμασει καθολου το sbp shell 3,5 στο κινητο και αξιζει πραγματικα τον κοπο για το μενου του να δειχνει διαφορετικο? Ευχαριστω πολυ.. Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Buth Δημ. December 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Εγώ το πέρασα στο κινητό μου καμιά βδομάδα πριν το αλλάξω, και πρέπει να πω ότι ήταν τέλειο!!!Ηταν σαν να είχα αλλο κινητό στα χέρια μου!!!Πολύ καλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 26, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2009 Τόρα μήπως ξέρετε καμία ιστοσελίδα με προγράμματα να περάσω μέσα? Δες τα pm σου. Σκέφτομαι να περάσω στο omnia αν φυσικά μπορέσω το μενού τις htc το touchFLo, εσείς τι λέτε αξίζει αν μπορέσω να το βάλω η δεν αξίζει τον κόπο? Συνιστώ και εγώ περισσότερο το Spb Mobile Shell σε αυτή τη συσκευή. Το TouchFlo εάν δεν είναι ενσωματωμένο σε μία ROM παρουσιάζει προβλήματα. και κάτι άλλο το windows update, η εφαρμογή που έχει μέσα μήπως ξέρετε αν κάνει τίποτα δηλαδή αν λειτουργεί? Μην ασχοληθείς περαιτέρω με αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terry39 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Εχει αλλαξει κανενας φιλος digitizer? αξιζει ? και βρε παιδια πως φορτιζει το ρημαδι? βαζω το φορτιστη με κλειστο το κινητο και αναβει.. παει στην οθονη του ΡΙΝ και το λαμπακι γινεται μωβ ειτε δινω ΡΙΝ ειτε οχι δεν γινεται κοκκινο το κλεινω ξανασυνδεω τον φορτιστη και τπτ.... πολυ μπερδεμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Εχει αλλαξει κανενας φιλος digitizer? αξιζει ? και βρε παιδια πως φορτιζει το ρημαδι? βαζω το φορτιστη με κλειστο το κινητο και αναβει.. παει στην οθονη του ΡΙΝ και το λαμπακι γινεται μωβ ειτε δινω ΡΙΝ ειτε οχι δεν γινεται κοκκινο το κλεινω ξανασυνδεω τον φορτιστη και τπτ.... πολυ μπερδεμα.. φίλε μου αν βάζεις τον φορτιστή με κλειστό το κινητό και σου ανάβει,έχεις κάποιο πρόβλημα σίγουρα.έπρεπε να σου βγάζει ένδειξη μπαταρίας μόνο και σε 10 sec να σβήσει η οθόνη...αν ανοίξεις το κινητό και το συνδέσεις ανάβει κόκκινο η μώβ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μια ακόμα ερωτηση, μεσω ΒΤ μπορει να περασει επαφες απο αλλα κινητα μη συμβατα οπως εκεινα των win mobile ή χρειαζεται κατι αλλο? Παράθεση http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 27, 2009 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2009 Μπορείς αλλά αμφιβόλου αποτελέσματος. Το καλύτερο είναι μέσω του outlook της σουίτας Microsoft Office. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOMAT Δημ. December 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2009 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!! Ξαφνικα εχω το εξης προβλημα: Στις επαφες μου τα ελληνικα γραμματα δεν εμφανιζοντε αλλα φαινοντε σα ΚΙΝΕΖΙΚΑ...φαινοντα μονο οι αριθμοι. Σας παρακαλω πολυ καποια λυση? Σας ευχαριστω πολυ! φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts