septlc Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Γεια σας παιδια και απο μένα! Εγώ το παρέλαβα προ 2 ημερων και ακόμη δεν ξέρω πως να γυρισω την οθόνη σε οριζόντια θεση! Τι πρέπει να κάνω; Διαβάζω μια ώρα και κάτι τόσο απλό δεν το έχω βρει. Πολύ κωλοmenu παντως!! :lol::lol::lol: μαλλον δεν εχεις καθολου υπομονη.. .καλυτερα να το δωσεις και να παρεις κομπολόι.. δεν θελει και φορτισμα.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 το ειχα πριν μερες αλλα το εχω απεγκαταστησει. εχει να κανει κατι αυτο?? Οσες φορες επαθα αυτο που περιεγραψες, ηταν γιατι ειχε κολλησει λογω του spb η επιλογη και δεν την ενεργοποιουσε. Κανε ενα soft reset και θα στρωσει πιστευω. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 αν αναφερεσε στο σκιν του ιταλου εχει το ν3 και τωρα στο ν3.1 εχει και low power profile, και μετα τα δυο κανενα προβλημα με μπαταρια.. μαλλον κατι αλλο τρεχεις και σου τρωει τα resources.. Στην αρχη δεν ειχα επιλεξει το low power και ισως γι αυτο να επεσε. Αλλα δεν ειχα τρεξει κατι απο τη στιγμη που εβαλα το 3.1 γι αυτο και ειμαι σιγουρος οτι μετα απο αυτη την αλλαγη εγινε το προβλημα. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 eiχαμε αναφερει οτι το fring εχει λιγο θορυβο στις voice κλησεις... μηπως δοκιμασε κανεις το Nimbuzz ? Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ρε παιδια μια ερωτηση... ο γερμανος τωρα αρχιζει την διαφημιση του ομνια? και μεταξυ μας, πολυ μ....ια ειναι!! και τωρα στο προβλημα μου, περιμενω να μου φερει η speedex απο την τριτη ενα δεμα με (2 16αρια ομνια) και λογο απεργιας τριτης και τεταρτης πηρα να μαθω ποτε θα το παραλαβω και μου λενε οτι εχει χαθει το δεμα και μεχρι να φτασει στα κεντρικα δεν μπορουν να κανουν τιποτα. εγω τι μπορω να κανω για να τους κοψω τα οπισθια τους? na zitiseis apo ton apostolea sou to track number tis apostolis kai to grafio me to opoio sou ta estile... tha mpeis sto site tou giafiou apostolis kai tha baleis ton track number... kai apo ekei tha to matheis ola!!! Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Παιδια απο εχθες αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. λιγο πριν τελειωσει η μπαταρια το τηλεφωνο μου 'εκλεισε' βγηκε δηλαδη εκτοσ δικτυου, εμφανιζοντας ενα 'χ' στο σημα της κεραιας. μετα απο καποια λεπτα εκλεισε εντελως. το φορτισα και δοκιμασα να το ανοιξω ξανα. μου ζητησε το ΡΙΝ το εβαλα και μετα μου εβγαλε μυνημα να ενεργοποιησω το τηλεφωνο (?). πατησα με το πενακι πανω στο σημα της κεραιας στο πανω τμημα της οθονης, και με ρωταει αν θελω να ενεργοποιησω το τηλεφων. παταω 'ναι' και περιμενω. επανελαβα πολλες φορες αλλα το αποτελεσμα το ιδιο. το τηλεφωνο δεν 'ενεργοποιηται'! αν μπορει καποιος να μου δωσει λυση η εχει αντιμετωπισει το ιδιο θεμα ευχαριστως να τον ακουσω. To ειχα αντιμετωπισει και γω...οταν η μπατ. ηταν στο 20%ω και κατω το τηλεφωνο εκοβε λειτουργειες ,μονο του,απενεργοποιουσε το τηλ,το bluetooth,επαυε η περιστροφη της οθονης,,δεν ανοιγαν οι Media players...προφανως κατι εχει να κανει με την προηγμενη διαχειριση ενεργειας που εχει στο μενου της μπαταριας στο τελος... :wacko: Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neklek Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ...Παρ ολες τις προσπαθειες το Dryar Bluetooth και το Klaxon παρ οτι εγκαθιστανται κανονικα και τρεχουν στο παρασκηνιο...αρνουνται να λειτουργησουν....επισης το VsPainter ενα πολυ καλο προγραμμα ζωγραφικης αρνειται να τρεξει επισης...το Winterface ενα shell της Vito, το τελευταιο που ειχα εγκαταστησει..κλειδωνε την οθονη και κολλαγε στη διαδικασια ξεκλειδωματος...τελικα το αφαιρεσα και επανεφερα το samsung widjet αν και απλοικο ειναι το μονο που δουλευει χωρις να σου σπαει κατι τα νευρα.... Παράθεση Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) ) Nokia 700 Symbian belle FP2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ...Παρ ολες τις προσπαθειες το Dryar Bluetooth και το Klaxon παρ οτι εγκαθιστανται κανονικα και τρεχουν στο παρασκηνιο...αρνουνται να λειτουργησουν....επισης το VsPainter ενα πολυ καλο προγραμμα ζωγραφικης αρνειται να τρεξει επισης...το Winterface ενα shell της Vito, το τελευταιο που ειχα εγκαταστησει..κλειδωνε την οθονη και κολλαγε στη διαδικασια ξεκλειδωματος...τελικα το αφαιρεσα και επανεφερα το samsung widjet αν και απλοικο ειναι το μονο που δουλευει χωρις να σου σπαει κατι τα νευρα.... Το VsPainter παίζει μια χαρά. Εγώ το έχω εγκαταστήσει και μου τρέχει θαυμάσια. Έχω βέβαια αγορασμένο το πρόγραμμα, αν αυτό έχει σημασία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Δεν έχω βάλει όμως κάποιο shell, π.χ. spb κ.λ.π Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaragiannis Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 kalhspera, sugnwmh gia greeklish alla o ypologisths den yposthrizei ellhnika... to problhma 3ekinhse oti den anoige h kamera.... sthn synexeia ekana ena update mpas kai dior8wsei alla tipota kamera giok.... syn oti otan 3ekinaei to thl. mou bgazei 1 thaumastiko alla eytuxws mpainei sta windows ... thn boh8eia saw kurioi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 εχει φορτωσει κανεις το σεισμος ? ζηταει .net upgrade.. εχει κανει κανεις ? Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dead Poet Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Επειδή δεν κατόρθωσα να το συμπεράνω ξεκάθαρα από όσα έχω διαβάσει (και... ζαλίστηκα κιόλας), θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στο Omnia - είτε στο WM λειτουργικό, είτε στο "κέλυφος" της Samsung - υπάρχει μετρητής χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων και δεδομένων. (Επίσης, μήπως ξέρετε αν γενικά στα WM κινητά η κατανάλωση data είναι πολύ υψηλότερη από ένα "απλό" κινητό ή αν είναι περίπου η ίδια;) Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Χρονοροή κινητών (*δευτερεύον): Ericsson GA318, Ericsson GH388, Ericsson GH768, Nokia 6150, Nokia 8210, Siemens C35*, Panasonic GD93*, Ericsson T29*, Nokia 8310, Nokia 5210*, Nokia 7250, NEC N400i, Sony Ericsson S700i, Sony Ericsson K800i, Samsung Omnia, Apple iPhone 3GS, Huawei Ideos X5*, LG Optimus Black*, Apple iPhone 4S*, Apple iPhone 5S, Apple iPhone 6 Plus, Apple iPhone SE*, Apple iPhone 6S Plus, Nokia 5*, Apple iPhone X*, Redmi Note 10*, Apple iPhone 13 Pro Max, Redmi Note 11*... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 προς septic αν θυμαμαι καλα έχεις εγκαταστησει το garmin. μπορεις να μου πεις αν χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο skin, και που θα τοβρω? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 προς septic αν θυμαμαι καλα έχεις εγκαταστησει το garmin. μπορεις να μου πεις αν χρειαζεται καποιο ιδιαιτερο skin, και που θα τοβρω? Ευχαριστω εκ των προτερων επιλογη σου ειναι φυσικα αλλα γιατι δεν βαζειs dest 7?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jgeorg2003 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 επιλογη σου ειναι φυσικα αλλα γιατι δεν βαζειs dest 7?:worry: Εχω βαλει φίλε μου dest7 είναι παρα πολυ καλό.... Απλώς το έχω δουλέψει πολύ το garmin και έχω όλους τους χάρτες της Ευρώπης... και μάλιστα έχει όλη την ευρώπη σε ένα χάρτη...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosthess Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 παιδια μια ερωτηση..: με ποιο προγραμμα μετατρεπετουμε μια ταινια dvd για να την βάλουμε στο κινητό μας..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 Επειδή δεν κατόρθωσα να το συμπεράνω ξεκάθαρα από όσα έχω διαβάσει (και... ζαλίστηκα κιόλας), θα ήθελα να σας ρωτήσω αν στο Omnia - είτε στο WM λειτουργικό, είτε στο "κέλυφος" της Samsung - υπάρχει μετρητής χρόνου ομιλίας, μηνυμάτων και δεδομένων. (Επίσης, μήπως ξέρετε αν γενικά στα WM κινητά η κατανάλωση data είναι πολύ υψηλότερη από ένα "απλό" κινητό ή αν είναι περίπου η ίδια;) Ευχαριστώ προκαταβολικά. -το ομνια και τα wm δεν εχουν απο μονα τους μετρητη υπαρχουν ομως προγραμματα που κανουν αυτη τη δουλεια (πχ battery status δωρεαν) -τα mb χρεωνονται το ιδιο αλλα αν χρησιμοποιηεις πχ opera mini(java) τα δεδομενα για να κατεβει μια σελιδα στο κινητο σου ειναι πολυ λιγοτερα απο το να χρησιμοποιησεις σε wm(omnia) internet explorer ,opera (εκτος και αν σερφαρεις με το ιδιο(opera min) που το υποστηριζουν (τα wm) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
911 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ενω το youtubeplay 1.0.8 επαιζε κανονικα σημερα ξαφνικα μολις παει να παιξει το video γραφeι failed to get youtube security cookie τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 παιδια μια ερωτηση..: με ποιο προγραμμα μετατρεπετουμε μια ταινια dvd για να την βάλουμε στο κινητό μας..? total video converter Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ενω το youtubeplay 1.0.8 επαιζε κανονικα σημερα ξαφνικα μολις παει να παιξει το video γραφeι failed to get youtube security cookie τι μπορει να συμβαινει? πηγαινε καταργηση προγραμματων κανε καταργηση και ξαναβαλτο να δεις αν παιζει (εκτος και αν απο τη φορα που δουλευε μεχρι τη φορα που σταματησε εβαλες ή εβγαλες κανα προγραμμα ) καντο και βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosthess Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 total video converter ειναι free προγραμμα ? ....αν οχι ξερεις που μπορω να το βρω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 παιδια μια ερωτηση..: με ποιο προγραμμα μετατρεπετουμε μια ταινια dvd για να την βάλουμε στο κινητό μας..? επισης ενα free παλιο και καλο προγραμμα ειναι το dvdx http://www.labdv.com/dvdx/ παιρνει το dvd το βγαζει σε οτι φορμα θελεις και το βαζεις κατευθειαν στην καρτα και το παιζει ο tcpmp μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 ειναι free προγραμμα ? ....αν οχι ξερεις που μπορω να το βρω..? ή στο γνωστο μαγαζι ή στο δινει κανενας νιντζα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 πηγα να αλαξω το κινητο στο γερμανο στο μολ για το καμενο πιξελ και χωρις να μου φερουν αντιρηση μου το αλλαξαν . το κουφο ειναι οτι μου φερνουν το καινουργιο το ανοιγω εκει και ειχε και αυτο καμενο πιξελ :mad::mad: και δεν ειχαν αλλο και θα περιμενω να φερουν καινουργια παρτιδα την τεταρτη που απο την μια μερια ειναι καλο αυτο :D Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosthess Δημ. October 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2008 πηγα να αλαξω το κινητο στο γερμανο στο μολ για το καμενο πιξελ και χωρις να μου φερουν αντιρηση μου το αλλαξαν . το κουφο ειναι οτι μου φερνουν το καινουργιο το ανοιγω εκει και ειχε και αυτο καμενο πιξελ :mad::mad: και δεν ειχαν αλλο και θα περιμενω να φερουν καινουργια παρτιδα την τεταρτη που απο την μια μερια ειναι καλο αυτο :D γκαντεμια ρε....!! κανα κινο επαιξες τουλαχιστον..??:lol::lol::) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts