Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακόμα μια ερώτηση: γίνετε να συνδέσω το τηλέφωνο με το ασύρματο μόντεμ που έχω και να μπαίνω από εκεί στο ιντερνέτ χωρίς να χρεώνομαι.?

ναι

(βαλε το nodata και κλεισε τις συνδεσεις μεσω gprs)

Αν το κινητό έχει wifi(νομίζω ναι...αλλά ας απαντήσει καλύτερα κάποιος που είναι σίγουρος), τότε ναι μπορείς να μπαίνεις χωρίς να χρεώνεσαι...το κάνω εγώ αυτό με το Ν95 μου...

Και βέβαια ναι.

Κάνω σύνδεση το μόντεμ με wifi και μετά πάω και ανοίγω τον explorer η έχει και καμία άλλη διαδικασία.?

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

το κινητο ειναι ανοιχτο?(πρεπει)

Ναι. και ανοιχτο δοκίμασα και κλειστο.. τα ίδια..!! :mad:

Eram quod es, eris quod sum..

Κάνω σύνδεση το μόντεμ με wifi και μετά πάω και ανοίγω τον explorer η έχει και καμία άλλη διαδικασία.?

εναρξη/ρυθμισεις/συνδ.πρ.

και τσεκαρεις αυτοματος

Ναι. και ανοιχτο δοκίμασα και κλειστο.. τα ίδια..!! :mad:

αν το αφησεις να ανοιξει μεχρι που παει

μπορεις να κανεις hard reset απο εναρξη/ρυθμισεις/συστημα(κατω)/hard reset?

οτι τα εχεις βαλει σε λαθος μερια ειναι σιγουρο

αλλα λες μεσω file explorer δηλαδη αντιγραφη απο το pc στο κινητο μεσω activesync?(γραψε λεπτομεριες)

αυτο ακριβως εχω κανει μεσω active sync τα περασα

ποιος ειναι ο σωστος τροπος να περασω πραγματα μεσα?

πως θα περασω το δεστινατορ 7 ?

και μια ακομη ηλιθια ερωτηση γιατι κολησα εχω το ομνια 16g αυτη τη μνημη την εχει το κινητο δεν χρειαζετε να βαλω καρτα μνημης ετσι δεν ειναι ?

θοδωρης

:ninja:

αν το αφησεις να ανοιξει μεχρι που παει

μπορεις να κανεις hard reset απο εναρξη/ρυθμισεις/συστημα(κατω)/hard reset?

Δεν μου ανοίγει καθόλου τα settings του για αυτό το παλεύω με τα κουμπιά.. :mad::mad:

Ρε παιδες για λυστε μου μια απορια. Γιατι οταν κανω εγκατασταση προγραμματων στην my storage πεφτει η ελευθερη μνημη και εκει αλλα και στην μνημη του τηλεφωνου??

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

μηπως να το μεταφερουμε σε irc ? ο ρυθμος μυνηματων δεν εχει προηγουμενο..

:heat::dizzy::scared:

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

αυτο ακριβως εχω κανει μεσω active sync τα περασα

ποιος ειναι ο σωστος τροπος να περασω πραγματα μεσα?

πως θα περασω το δεστινατορ 7 ?

και μια ακομη ηλιθια ερωτηση γιατι κολησα εχω το ομνια 16g αυτη τη μνημη την εχει το κινητο δεν χρειαζετε να βαλω καρτα μνημης ετσι δεν ειναι ?

με το σωστο τροπο το εκανες αλλα τα βαζεις (και το destinator κ.α.)

στο κινητο μεσα στη

κινητη συσκ/η συσκευη μου/η αποθ.μου

εκει ειναι τα 16 gb

Δεν μου ανοίγει καθόλου τα settings του για αυτό το παλεύω με τα κουμπιά.. :mad::mad:

μεσω active sync συνδεεται (το βλεπεις στο pc?)

Ρε παιδες για λυστε μου μια απορια. Γιατι οταν κανω εγκατασταση προγραμματων στην my storage πεφτει η ελευθερη μνημη και εκει αλλα και στην μνημη του τηλεφωνου??

γιατί κάθονται διαφορές συντόμευσις και διάφορα άλλα και στην μνήμη του ομνια.

κλειδιά registry,log αρχεία και και και

Μπορώ να εγκαταστήσω κάποιο πρόγραμμα για να έχω φωνητική κλήση; (δεν βρήκα να υπάρχει, εκτός αν μου έχει ξεφύγει...:worry:). Το έχει κάνει κανείς;

Επίσης, μπορούμε να βάλουμε στην αριστερή μπάρα λειτουργιών (κάθετη) πράγματα που θέλουμε;

1) Ok, το βρήκα, έβαλα το Cyberon.

2) Η αριστερή μπάρα στην today παραμετροποιείται;

3) Scroll πάνω και κάτω, δεν έχουμε στα μενού; δηλαδή με το δάχτυλο (touch flo);

Πως μου φάνηκε οτι στο Πλαίσιο σε συσκευή είχα δει να σκρολάρει στα προγράμματα πάνω κάτω; κάνω λάθος;

:worry:

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

1) Ok, το βρήκα, έβαλα το Cyberon.

2) Η αριστερή μπάρα παραμετροποιείται;

3) Scroll πάνω και κάτω, δεν έχουμε στα μενού; δηλαδή με το δάχτυλο (touch flo);

Πως μου φάνηκε οτι στο Πλαίσιο σε συσκευή είχα δει να σκρολάρει στα προγράμματα πάνω κάτω; κάνω λάθος;

:worry:

2.όχι

3.έχουμε πάνω-κάτω σε όλα τα μενού

ναι

(βαλε το nodata και κλεισε τις συνδεσεις μεσω gprs)

Όταν λες...βάλε nodata...τι ακριβώς εννοείς??

Καλά, είναι απαραίτητο να κλείσει τις συνδέσεις μέσω gprs??εγώ που μπαίνω από Ν95 δεν τις κλείνω...έχω πρόβλημα??λες να χρεώνομαι?

Προσωπικά πάω...Αναζήτηση δικτύου wlan-->>και όταν επιλέξω δίκτυο και συνδεθώ-->> έναρξη περιήγησης ιστού. Αλλά επιλέγω το μόντεμ μου...ή το αντίσοιχο που θέλω να συνδεθώ.

Καλά, είναι απαραίτητο να κλείσει τις συνδέσεις μέσω gprs??εγώ που μπαίνω από Ν95 δεν τις κλείνω...έχω πρόβλημα??λες να χρεώνομαι?

Προσωπικά πάω...Αναζήτηση δικτύου wlan-->>και όταν επιλέξω δίκτυο και συνδεθώ-->> έναρξη περιήγησης ιστού.

nodata

προγραμμα που μπλοκαρει τη συνδεση μεσω gprs (αρα και τη χρεωση)

Προσωπικά πάω...Αναζήτηση δικτύου wlan-->>και όταν επιλέξω δίκτυο και συνδεθώ-->> έναρξη περιήγησης ιστού. Αλλά επιλέγω το μόντεμ μου...ή το αντίσοιχο που θέλω να συνδεθώ.

το nodata δεν το βάζουμε αν θέλουμε να έχουμε και gprs σύνδεση,το πότε αλλάζουμε και πως και από που το έχω αναφέρει κάτι σελίδες πίσω.

Ναι________

οταν το ανοιγεις σου εμφανιζει κανενα μηνυμα?(λειπει κανα αρχειο?)

σε ρωταω να το αντιγραψω απο το δικο μου να το βαλεις

το nodata δεν το βάζουμε αν θέλουμε να έχουμε και gprs σύνδεση,το πότε αλλάζουμε και πως και από που το έχω αναφέρει κάτι σελίδες πίσω.

Sorry αν ρωτάω θέματα που έχουν ήδη υποθεί, αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες που 1ον)είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες...και 2ον) έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες πριν, αλλά μέσα σε τόσα μνμ και τόσες απορίες και θέματα που λύνετε εδώ μεσα είναι αδύνατον να τα αφομιώνουμε όλα...όλο και κάτι μας διαφύγει.:O

Σημείωση: Δεν ξέρω ούτε καν τι είναι το nodata!!! Μη θυμώσετε :O

2.όχι

3.έχουμε πάνω-κάτω σε όλα τα μενού

Ευχαριστώ.

Εγώ δεν έχω scroll!! δεν ξέρω γιατί.. Ρυθμίζεται απο πουθενά; δεν βρήκα.

Επίσης δεν έχω και λογαριασμό mms... πρέπει να τον δημιουργήσω; δεν θα έπρεπε να υπάρχει; (συσκευή ελληνική vodafone).

:confused:

HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

Sorry αν ρωτάω θέματα που έχουν ήδη υποθεί, αλλά είναι τόσες πολλές οι σελίδες που 1ον)είναι αδύνατον να διαβαστούν όλες...και 2ον) έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες πριν, αλλά μέσα σε τόσα μνμ και τόσες απορίες και θέματα που λύνετε εδώ μεσα είναι αδύνατον να τα αφομιώνουμε όλα...όλο και κάτι μας διαφύγει.:O

http://www.modaco.com/content/pocket-pc-software/246171/new-free-utility/

οταν το ανοιγεις σου εμφανιζει κανενα μηνυμα?(λειπει κανα αρχειο?)

σε ρωταω να το αντιγραψω απο το δικο μου να το βαλεις

μου έλεγε ότι έλειπαν κάποια αλλά δεν θυμάμαι ποια.... Όπως και να έχει το κατάφερα… Hard Reset.... πάμε πάλι από την αρχή.. :wacko::lol:

stin perigrafi leei oti mporoume na to xrisimopoisoume kai san fako

xerei kaneis pws?

My SmartPhones history

Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97

Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II

Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB

φυσικά και δεν θυμώνουμε ρεσυ,αν ήταν θα το καταλαβαινες!!!!!

όσο για την αφομοίωση όταν βρίσκεις αυτό που θες το κάνεις copy-paste σε ένα τχτ και τοχεις.