stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 TO IPHONE APLA DEN MOU ARESI EXEI GINEI MEGALI PROPAGANDA OTAN UPARXOUN KAI ALLA AXIOLOGA KINITA... DEN LEW OTI DEN EINAI KALO ALLA DEN TO PROTIMO GIA POLOUS KAI DIAFOROUS LOGOUS.... Να πω την αλήθεια με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Απλά έκανα μια δημοσκόπηση και ανάμεσα στα κινητά που έβαλα, έβαλα και αυτά τα 2... και ενώ το omnia δεν έχει καμία ψήφο, το άλλο έχει αρκετές...και άρχισα να αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο παράξενη ή δεν ξέρω τι μου γίνετε.......:wacko: Από ότι κατάλαβα σκευτόμαστε με τον ίδιο τρόπο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 προκειται να παιρω και εγω το ομνια, το οποιο το θελω για χρηση τηλεφωνου, καμμια φωτο και αν χρειαστει και πλοηγο. θα τα καταφερω με αυτο? η ειναι τοσο δυσκολο και πολυπλοκο? κατι ξερω και απο pc. σκεφτομαι καλυτερα να παρω την ελληνικη εκδοση παρα την αγγλικη. τι λετε? η να περιμενω το xperia? Δηλαδή όποιος ξέρει από pc, καθάρισε?? Το xperia,ξέρουμε ποτε κυκλοφορεί?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Να πω την αλήθεια με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Απλά έκανα μια δημοσκόπηση και ανάμεσα στα κινητά που έβαλα, έβαλα και αυτά τα 2... και ενώ το omnia δεν έχει καμία ψήφο, το άλλο έχει αρκετές...και άρχισα να αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο παράξενη ή δεν ξέρω τι μου γίνετε.......:wacko: Από ότι κατάλαβα σκευτόμαστε με τον ίδιο τρόπο ;) omnia φιλενάδα άσε τι λένε. διάβασε όλο το τοπικ και θα καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε. :) *προς όλους τους φίλους,μέχρι τώρα έχω καταφέρει να κάνω την ρομ που σας έλεγα με εκτός πολλά από τα μπιχλιμπίδια,αποτέλεσμα 75mb ελεύθερα!!!! ελπίζω να το καταφέρω να την τελειώσω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 αστα να πανε... το φόρτισα προχτες το βραδυ και σημερα ειμαστε στην 2 μερα χωρις να κλεισει κα8ολου και ειναι 90%... 1-2 τηλεφωνα, λιγο wifi και emails.. και κανα 2-3 προγραμματακια install. :blink::blink: Αυτό μου ακούγετε για καλό!!!:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxconan Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Να πω την αλήθεια με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Απλά έκανα μια δημοσκόπηση και ανάμεσα στα κινητά που έβαλα, έβαλα και αυτά τα 2... και ενώ το omnia δεν έχει καμία ψήφο, το άλλο έχει αρκετές...και άρχισα να αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο παράξενη ή δεν ξέρω τι μου γίνετε.......:wacko: Από ότι κατάλαβα σκευτόμαστε με τον ίδιο τρόπο ;) an kai gineka sosta skeftese... (xoris parexigisi) to lew giati oi ginekes kitane iphone logo exoterkis omorfias... oxi oti to omnia paei piso, piasto prota sta xeria sou kai meta tha allaxeis gnomi. kai sti sinexia na exeis orexei gia liosimo mprosta sto pc kai to omnia! Παράθεση My SmartPhones history Nokia: Nokia 6600 / Nokia N70 / Nokia N73 / Nokia N95 / Nokia N95 Black / Nokia N97 Win Mobile: HTC P3300 / HTC P3350 / Omnia / Omnia II Apple: iPhone 3G / iPhone 3GS / iPhone 4G / iPhone 4S / iPhone 5 16GB / iPhone 5s 16GB / iPhone 6 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Να πω την αλήθεια με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη. Απλά έκανα μια δημοσκόπηση και ανάμεσα στα κινητά που έβαλα, έβαλα και αυτά τα 2... και ενώ το omnia δεν έχει καμία ψήφο, το άλλο έχει αρκετές...και άρχισα να αναρωτιέμαι αν είμαι τόσο παράξενη ή δεν ξέρω τι μου γίνετε.......:wacko: Από ότι κατάλαβα σκευτόμαστε με τον ίδιο τρόπο ;) :offtopic: πιασε ενα iphone για λιγο ...και μετα θα δουμε τι θα πεις....;) :oops::offtopic: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 :offtopic: πιασε ενα iphone για λιγο ...και μετα θα δουμε τι θα πεις....;) :oops::offtopic: τι θα πει ??????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris5 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 katevazo to gpsgate kai otan pao na to kano install lddi pos den einai katallilo.pou mporo na vro to katallilo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 τι θα πει ??????? δεν απαντω...ειμαστε off topic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 katevazo to gpsgate kai otan pao na to kano install lddi pos den einai katallilo.pou mporo na vro to katallilo? ipmart-forum.com γραψου και βαλε στο search gps+omnia Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 δεν απαντω...ειμαστε off topic... όχι απάντησε γιατί μαρεσει αυτά που λέμε να τα στηρίζουμε και κάπου,μην λέμε άπλα κάτι και μετά το τοποθετούμε στο off topic. είμαι πολύ περιεργος τι θα πει όταν πιάσει το iphone Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 :offtopic: πιασε ενα iphone για λιγο ...και μετα θα δουμε τι θα πεις....;) :oops::offtopic: Δεν κατηγόρησα το iphone. προς θεού!! Απλά συμφώνησα με τον "φίλο μας", ότι μου φαίνεται πως έχει γίνει πολύς ντόρος για το τίποτα...η αλήθεια είναι ότι το iphone έχει ακουστεί πολύ περισότερο από το όμνια και έχει κυκλόφορείσει πολύ...δεν λέω ότι δεν το αξίζει, αλλά από αυτά που έχω διαβάσει πιστεύω πως το omnia δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό...ίσα ίσα που έχει κάπια καλύτερα χαρακτηριστικά όπως καλύτερη κάμερα...blutooth...πράγματα τα οποία εγώ προσωπικά θεωρώ πολύ συμαντικά.Άποψή μου, πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 όχι απάντησε γιατί μαρεσει αυτά που λέμε να τα στηρίζουμε και κάπου,μην λέμε άπλα κάτι και μετά το τοποθετούμε στο off topic. είμαι πολύ περιεργος τι θα πει όταν πιάσει το iphoneΘα φωναξει 3 φορες "ωχ παναγια μου":p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 όχι απάντησε γιατί μαρεσει αυτά που λέμε να τα στηρίζουμε και κάπου,μην λέμε άπλα κάτι και μετά το τοποθετούμε στο off topic. είμαι πολύ περιεργος τι θα πει όταν πιάσει το iphone Μ' αρέσεις όπως σκέυτεσαι:p :oops: το ξέρω :offtopic: μη με φάτε... Πάντος την ίδια απορία την έχω και εγώ και θα ήθελα πολύ να μάθω τι θα πω...:O Θα φωναξει 3 φορες "ωχ παναγια μου" :lol: Λες να το πετάξω και από κανένα παράθυρο??:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Θα φωναξει 3 φορες "ωχ παναγια μου":p:p κάτσε να δούμε τι θα πει μόλις το πιάσει γιατί αν πει ότι είπα και άγω και πολλοί άλλοι,τότε lagoudaki πάρε ψαλίδι!!!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 κάτσε να δούμε τι θα πει μόλις το πιάσει γιατί αν πει ότι είπα και άγω και πολλοί άλλοι,τότε lagoudaki πάρε ψαλίδι!!!! :lol: Το είχατε πάρει στο παρελθόν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μήπως θα πει ΤΙ ΣΤΟ …:X ΕΙΝΑΙ Αυτό??? Ομνια Δαγκωτό!!!!! :lol: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Μ' αρέσεις όπως σκέυτεσαι:p :oops: το ξέρω :offtopic: μη με φάτε... Πάντος την ίδια απορία την έχω και εγώ και θα ήθελα πολύ να μάθω τι θα πω...:O έλα να σου δώσω ένα iphone,όχι το 3g λυπάμαι,να δω τι θα πεις γιατί δεν θες να μάθεις τι είπα εγώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 απλα παιδια για αλλο κοινο το iphone και για αλλο τα ppc,trendy-emo:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 έλα να σου δώσω ένα iphone,όχι το 3g λυπάμαι,να δω τι θα πεις γιατί δεν θες να μάθεις τι είπα εγώ. Δηλαδή όταν το πήρες το απλό, δεν σου άρεσε καθόλου?? Να πω την αλήθεια, πριν μερικούς μήνες, έσκασε στη σχολή ένα iphone απλό, από εξωτερικό το πήρανε και το ξεκλειδόσανε...όλοι που το βλέπανε είχανε ενθουσιαστεί...μόνο εγώ είχα μείνει :X και γενικά παγερά αδιάφορη και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί όλοι το κοιτούσανε λες και είναι θεος...όχι ότι το έπιασα στα χέρια μου, αλλά δεν με έλκυε και κάτι για να το πιάσω και να το κοιτάξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 όχι απάντησε γιατί μαρεσει αυτά που λέμε να τα στηρίζουμε και κάπου,μην λέμε άπλα κάτι και μετά το τοποθετούμε στο off topic. είμαι πολύ περιεργος τι θα πει όταν πιάσει το iphone Το omnia , το ειχα μεχρι χθες, για 2 μερες σε Αγγλικη version, φυσικα τραβηξε τα παντα, με βαλε , βγαλε κλπ,...η μπαταρια μετα απο 6 ωρες με 2-3 hardreset, ηταν ακομη στο 70%...δεν μου εκανε και την φοβερη εντυπωση..ετσι το πουλησα σε εναν γνωστο μου.. -Οι λογοι που δεν το κρατησα.... Βρισκω το iphone περισσοτερο φιλικο σε εναν χρηστη σαν εμενα που ...εχει αναγκη απο email&internet on the go, (ο safari ειναι τελειος) ...εφαρμογες για την δουλεια μου(οχι office)...που δεν βρηκα στα wm.., ...περισοτερο ευκολο στη χρηση του, μεγαλυτερη ευκολια στο γραψιμο sms, ...ε και για τον ελευθερο χρονο παιχνιδια..που δεν αποδιδουν σωστα τα wm(παιξε σκακι στο omnia και στο iphone και θα δεις την διαφορα) - τελικα κρατησα το diamond για δευτερο τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 απλα παιδια για αλλο κοινο το iphone και για αλλο τα ppc,trendy-imo:p Τώρα εμείς που ψηφίζουμε omnia, σε πια κατηγορία ανοίκουμε?? Στους trendy ή στους emo?? :p:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bohemis09 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Υπαρχουν τα παντα για το ομνια εδω!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=195853 Nαι μονο που το συγκεκριμενο thread περιεχει 300+ σελιδες.Και πολλα απο τα θεματα δυστυχως αφορουν αερολογιες περι του κινητου.θα δυσκολευτει καποιος να βρει αυτο που ψαχνει.Ισως θα ηταν σκοπιμο να δημιουργηθει ενα thread για λυσεις/προβληματα για το εν λογω κινητο εκτος και αν υπαρχει ηδη.Ευχαριστω Φιλικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 Δηλαδή όταν το πήρες το απλό, δεν σου άρεσε καθόλου?? Να πω την αλήθεια, πριν μερικούς μήνες, έσκασε στη σχολή ένα iphone απλό, από εξωτερικό το πήρανε και το ξεκλειδόσανε...όλοι που το βλέπανε είχανε ενθουσιαστεί...μόνο εγώ είχα μείνει :X και γενικά παγερά αδιάφορη και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί όλοι το κοιτούσανε λες και είναι θεος...όχι ότι το έπιασα στα χέρια μου, αλλά δεν με έλκυε και κάτι για να το πιάσω και να το κοιτάξω... οκ το iphone έχει άψογη οθόνη,ωραία εφακια και επίσης ωραία κλειδώματα,α πρέπει να πάρεις και ένα gps να εχεις επίσης γιατί το 500 αρι που εχεις δώσει για να το πάρεις δεν θα σου προσφέρει αυτήν την λειτουργία,α και θα εχεις και ένα πρόβλημα το bluetooth αν θυμάμαι καλά και πολλά άλλα καλούδια θα εχεις με το iphone άλλα δεν θέλω να τα θυμάμαι......πέρασε καιρός μπορεί να τα έλυσαν όλα αυτά δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω........... έμενα με ενδιαφέρει ο ninja!!!!! :lol: :ninja::ninja::ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalitsa87 Δημ. October 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2008 -Οι λογοι που δεν το κρατησα.... Βρισκω το iphone περισσοτερο φιλικο σε εναν χρηστη σαν εμενα που ...περισοτερο ευκολο στη χρηση του, μεγαλυτερη ευκολια στο γραψιμο sms, Αφού και τα δύο είναι με οθόνη αφής και όχι με πληκτρολόγιο, τι διαφορά μπορεί να παρουσιάζουν στη σύνταξη του sms???:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts