touloumelek Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 programs >call logs μαλλον το ειπα λαθος.εννοουσα το συνολικο χρονο που εχεις μιλησει:) Παράθεση http://www.walldesign.gr[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 μαλλον το ειπα λαθος.εννοουσα το συνολικο χρονο που εχεις μιλησει:) πρέπει να πας σε 3η εφαρμογή και μια από τις καλύτερες είναι αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186 από δικό μας παλικάρι!!!! η εκδοση για wm6 http://rapidshare.com/files/32222946/KDPM.rar Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 μαλλον το ειπα λαθος.εννοουσα το συνολικο χρονο που εχεις μιλησει:) http://www.hudsonmobile.com/products/phodash/index.html Αυτό είναι πολύ καλό Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 http://www.hudsonmobile.com/products/phodash/index.html Αυτό είναι πολύ καλό ναι είναι και αυτό πάρα πολύ κάλο αρκεί να δουλεύει OS: Windows Mobile 2002, 2003, 2003SE, and 5.0 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ninja7 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 paidia epithelous irthe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! me piran apo to plaisio na pao na to paralabo aurio!!!!!:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εγώ το έχω δοκιμάσει σε όλα τα ppc (με WM5, WM6), ανεξαρτήτου ανάλυσης οθόνης, και δούλεψε μια χαρά. Υπάρχει δοκιμαστική έκδοση. Εγώ δεν έχω το ΟΜΝΙΑ, θα το πάρω την τετάρτη από το Πλαίσιο, και έτσι δεν ξέρω τι κάνει στο ΟΜΝΙΑ. Κάποιος που το έχει ας το δοκιμάσει και να μας πει. Φίλε SAXOVTS μπορείς να το δεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Μια ερώτηση από τους κατέχοντες το ΟΜΝΙΑ. Στη video κλήση έχουμε φαινόμενα echo; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosssj8 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να βάλω στο omnia όταν το πάρω (ελπίζω απο βδομάδα). Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pitbro Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Στην παραγγελία μου απο το Plaisio τηλεφωνικα για παράδοση στο σπίτι, μου το χρεωσαν πιο φτηνα? Το παρατήρησε κανένας άλλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να βάλω στο omnia όταν το πάρω (ελπίζω απο βδομάδα). Ευχαριστώ. http://rapidshare.com/files/151422339/Omnia_all_you_need.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 6, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να βάλω στο omnia όταν το πάρω (ελπίζω απο βδομάδα). Ευχαριστώ. Πάρτο εσύ με το καλό και αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να βάλω στο omnia όταν το πάρω (ελπίζω απο βδομάδα). Ευχαριστώ. Απλά κάνε τον κόπο και κοίταξε την "Υπογραφή" του SAXOVTS και του septlc Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Πάρτο εσύ με το καλό και αυτό είναι το εύκολο κομμάτι. :rolleyes: xaxaxaxaxa,γιατι του λες ψεμματα??? πες του ότι θα ξενυχτίσει μαζί με την συσκευή σαν να είχε ρωσιδα μαντάμ δίπλα του!!!! :ninja::ninja: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 πρέπει να πας σε 3η εφαρμογή και μια από τις καλύτερες είναι αυτή http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=72186 από δικό μας παλικάρι!!!! η εκδοση για wm6 http://rapidshare.com/files/32222946/KDPM.rar Ρε παιδια, το εβαλα αυτο το προγραμμα, αλλα απ οτι καταλαβα, θα πρεπει να του βαλεις πχ οτι το προγραμμα σου ειναι το ταδε, με τοσο χρονο ομιλιας, και αυτο να κανει απλα την αφαιρεση. Το ιδιο και για τα μηνυματα. Δηλαδη οτι στο προγραμμα σου εχεις 100 μηνυματα το μηνα, και πως αν δεν τα καταναλωσεις ειτε χανονται ειτε πανε στον αλλο μηνα κλπ. Εγω που εχω καρτα, και δεν εχω τετοια, μπορει να μου δειχνει οτι εχω μιλησει συνολικα χ λεπτα, εχω στειλει ψ μηνυματα και εχω κατεβασει ω δεδομενα; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Ρε παιδια, το εβαλα αυτο το προγραμμα, αλλα απ οτι καταλαβα, θα πρεπει να του βαλεις πχ οτι το προγραμμα σου ειναι το ταδε, με τοσο χρονο ομιλιας, και αυτο να κανει απλα την αφαιρεση. Το ιδιο και για τα μηνυματα. Δηλαδη οτι στο προγραμμα σου εχεις 100 μηνυματα το μηνα, και πως αν δεν τα καταναλωσεις ειτε χανονται ειτε πανε στον αλλο μηνα κλπ. Εγω που εχω καρτα, και δεν εχω τετοια, μπορει να μου δειχνει οτι εχω μιλησει συνολικα χ λεπτα, εχω στειλει ψ μηνυματα και εχω κατεβασει ω δεδομενα; τοτε βάλε το άλλο που είπε ο φιλος eleco λίγο παραπάνω,να μας πεις αν δουλεύει κιόλας!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 το ειδα σημερα στο πλαισιο απο κοντα και μπορω να πω οτι ητανε φοβερο. μπορει καποιος να μου πει ποσο κραταει η μπαταρια του σε λογικα επιπεδα??:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πια είναι τα βασικά προγράμματα που πρέπει να βάλω στο omnia όταν το πάρω (ελπίζω απο βδομάδα). Ευχαριστώ. Εγω φιλε μου ακολουθησα το παρακατω ποστ, και εχω ολα οσα ηθελα μεχρι στιγμης. Πολυ κατατοπιστικο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2507693#post2507693 Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Εγω φιλε μου ακολουθησα το παρακατω ποστ, και εχω ολα οσα ηθελα μεχρι στιγμης. Πολυ κατατοπιστικο. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=2507693#post2507693 θύμισε μου να σε πληρώσω εσένα αύριο!!!!!!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 θύμισε μου να σε πληρώσω εσένα αύριο!!!!!!! :lol: :lol::lol::lol::lol: Οκ... Θα σου στειλω το λογαριασμο της πιστωτικης που ηρθε σημερα να πας να του βαλεις εκει τα λεφτα... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Δε μου λειτουργησε το προγραμμα για τις κλησεις κλπ τελικα. Ισως επειδη δεν ειναι για wm6. Α... Σημερα μου ηρθαν 2 θηκες απο χονγκ κονγκ και 10 προστατευτικα οθονης, και τα εβαλα επανω και ειναι καταπληκτικα. Αξιζει να τα παρετε. Και ολα αυτα με μολις 24€, περιπου. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Έλεος ... με πήραν τηλέφωνο από το πλαίσιο και μου είπαν ότι επειδή στο Pre order που είχα κάνει είχα ζητήσει να πάω να το πάρω από κατάστημα και όχι να μου το στείλουν σπίτι το κινητό θα το έχω την άλλη εβδομάδα όταν θα πάρουν συσκευές τα μαγαζιά γιατί πρώτα θα στείλουν σε αυτούς που το παραγειλαν με αποστολή στο σπίσι... Επαγγελματισμός του π....ου ... Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Δε μου λειτουργησε το προγραμμα για τις κλησεις κλπ τελικα. Ισως επειδη δεν ειναι για wm6. Α... Σημερα μου ηρθαν 2 θηκες απο χονγκ κονγκ και 10 προστατευτικα οθονης, και τα εβαλα επανω και ειναι καταπληκτικα. Αξιζει να τα παρετε. Και ολα αυτα με μολις 24€, περιπου. Ποιο από όλα δεν δούλεψε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Αυτο που πηρα απο το ποστ που ειπες. Θα το δοκιμασω ξανα αυριο. Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 θέλει και αυτό κάποιες ρυθμίσεις. Βλέπεις τις κλήσεις κ.τ.λ. στην today οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2008 Την τετάρτη θα πάρω το δικό μου από το πλαίσιο. Θα το ψάξω και θα σας γράψω τις εντυπώσεις μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts