Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα

Εχω το 16 gb εδω και 2 εβδομάδες και εχω να πω ότι το ΟΜΝΙΑ είναι σούπερ!

2 γρηγορες ερωτήσεις

HDSPA με Wind στην Αθηνα εχει δει κανεις??

Πως το γυρναω σε απλο gsm για οταν δεν θέλω gprs internet??

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω σημερα το πηρα..αλλα δεν εχω ακομα ανοιξει κτλ..Παντως οσοι δεν θελουν nodata κτλ..και εχουν wind βαλτε 4 ευρο το μηνα για serfing....σου δινει απεριοριστος wind plus και 40 mb γενικα δεδομενα..Ε ποσο να συνδεεται πια?Εγω τωρα που κοιταω σελιδες στο παλιο μου...20 κβ τη σελιδα να παρει....Ετσι εχετε μια παραπανω ασφαλεια πως δεν θα δειτε λογαριασμο μεγαλο....ετσι και αλλιως...

Θα επιστρεψω σιγουρα με αποριες..αρα τα λεμε....χαχαχα..ΗΔη εχω πολλές αλλα περιμένω να το ανοιξω....διααβζω και εδω μεσα συνεχεια σελιδες...αλλα μιλαμε ειναι ατελειωτες....500 search εχω κανει και ακομα ψαχνομαι!!!

Υ.Γ αν θελει καποιος ας μου στειλει πμ με 2-3 λογακια ή οδηγιες με το τι παιζει στο ipmart-forum.com που γραφετε εδω συνεχεια..

από το emarket το πιο φτηνό ομνια που μπορούσες να βρείς, ήταν με 350 ευρώ.

Τώρα από το ebay βρίσκω κάτι τρελές προσφορές με 100 ευρώ το όμνια το 8αρι!

Και δεν είναι μόνο μία τετοια δημοπρασία. είναι πάνω από 50! και είναι ολες ευρώπη, αρα δεν υπάρχει τελωνίο.

Σε μία συγκεκριμένη δημοπρασία, δίνει το ομνια 80 ευρώ, και ο τυπος έχει βαθμολογία πάνω από 10.000! Από γερμανία είναι.

Τι λέτε? να το χτυπήσω?

και μια ερώτηση.αν το κινητό είναι της vodafone,μπορώ έυκολα να το ξεκλειδώσω?

από το emarket το πιο φτηνό ομνια που μπορούσες να βρείς, ήταν με 350 ευρώ.

Τώρα από το ebay βρίσκω κάτι τρελές προσφορές με 100 ευρώ το όμνια το 8αρι!

Και δεν είναι μόνο μία τετοια δημοπρασία. είναι πάνω από 50! και είναι ολες ευρώπη, αρα δεν υπάρχει τελωνίο.

Σε μία συγκεκριμένη δημοπρασία, δίνει το ομνια 80 ευρώ, και ο τυπος έχει βαθμολογία πάνω από 10.000! Από γερμανία είναι.

Τι λέτε? να το χτυπήσω?

κατευθειαν παρε το, δεν μας δινεις και εμας τις σελιδες εγω δεν τα βρισκω τοσα φθηνα
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

βρηκα ενα στο νετ που μου πουλαει το ομνια σε πολυ καλη τιμη και καινουριο..

αλλα αυτος θελει να τον πληρωσω με τραπεζικη εντολη...του ειπα με paypal αλλα μου ειπε πως ειχε καποια προβληματα και δεν μπορει, κατι ετσι..

δεστε το μην. που μου εστειλε και πεστε μου τη γνωμη σας...σας βρομαει κατι?

I will ship the package FIRST and you will make the payment only AFTER you receive the tracking number from me so you can check all details like when it was shipped,where from,where to,when it will arrive,what is inside and all details.This is the highest risk i can take because if you don`t make the payment after i ship the package i will be able to call the customs and ask them to block the package because you may have bad things on your mind and i will also inform the police so they can take action against you.You take no risk and you still want more and more from me.If you don`t accept this then i have to think that you have bad things on your mind and i won`t do any deal with you.

please πεστε τις γνωμες σας!!

Τελικα αγόρασα κι εγω ένα Omnia i900 μεταχειρισμενο χτες 300 ευρω σε αριστη κατασταση, ειδου ομως μια απο τις αποριες μου, εχω απενεργοποιησει το 3g οπως εχετε γραψει στο φορουμ αλλαζωντας τη ζωνη συχνοτητας σε GSM 900/1800, αλλα οταν π.χ δεν εχω wifi και μπαινω μεσα στο opera παλι μου κανει συνδεση 3g και μου εμφανιζει σελιδες με αποτελεσμα να χρεωνομαι.

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει η να τροποποιηθει το 3g ωστε να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ μονο απο wifi? Eιναι σπαστικο γιατι οταν σε μια σελιδα χανει connection με wifi τοτε επιχειρει να συνδεθει με 3g.

βρηκα ενα στο νετ που μου πουλαει το ομνια σε πολυ καλη τιμη και καινουριο..

αλλα αυτος θελει να τον πληρωσω με τραπεζικη εντολη...του ειπα με paypal αλλα μου ειπε πως ειχε καποια προβληματα και δεν μπορει, κατι ετσι..

δεστε το μην. που μου εστειλε και πεστε μου τη γνωμη σας...σας βρομαει κατι?

please πεστε τις γνωμες σας!!

ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,πες του ναι να σου δωσει το νουμερο αποστολης ..μετα πες εχουν απεργια οι τραπεζες περιμενε δυο ημερες κλπ:rolleyes::):p και μολις το παραλαβεις κανε την καταθεση
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,πες του ναι να σου δωσει το νουμερο αποστολης ..μετα πες εχουν απεργια οι τραπεζες περιμενε δυο ημερες κλπ:rolleyes::):p και μολις το παραλαβεις κανε την καταθεση

το tracking number δηλαδή δεν είναι το νούμερο αποστολής?τι είναι?

του ειπα αν υπάρχει αυτή η μέθοδος να καταθέσω τα λεφτά στον λογαριασμό του μέσω τράπεζας αλλα να πω στην τράπεζα να έχει παγωμένα τα λεφτα μεχρι να παραλαβω το κινητο και να τους ενημερωσω πως ολα ειναι εντάξει..γινετε αυτο?

Τελικα αγόρασα κι εγω ένα Omnia i900 μεταχειρισμενο χτες 300 ευρω σε αριστη κατασταση, ειδου ομως μια απο τις αποριες μου, εχω απενεργοποιησει το 3g οπως εχετε γραψει στο φορουμ αλλαζωντας τη ζωνη συχνοτητας σε GSM 900/1800, αλλα οταν π.χ δεν εχω wifi και μπαινω μεσα στο opera παλι μου κανει συνδεση 3g και μου εμφανιζει σελιδες με αποτελεσμα να χρεωνομαι.

Υπαρχει τροπος να απενεργοποιηθει η να τροποποιηθει το 3g ωστε να μπορω να μπαινω στο ιντερνετ μονο απο wifi? Eιναι σπαστικο γιατι οταν σε μια σελιδα χανει connection με wifi τοτε επιχειρει να συνδεθει με 3g.

γεια σου φιλεμου καλοριζικο

ειναι το 8χταρι ι το 16αρι;

τι προσεξες που το πηρες μεταχειρο;

thanks

[sIGPIC][/sIGPIC]

aristos1908 γινεται στην τραπεζα (καπως λεγεται με μια ξενη λεξη αλλα δε τη θυμαμαι) να καταθεσεις λεφτα και να τα βαλεις διαθεσιμα μετα απο 1 ή 2 μερες..Το ξερω γιατι το καναμε στην εταιρεια με κατι προμηθευτες!λολ!Αλλα δεν ξερω τωρα στη δικη σου περιπτωση πως πρεπει να γινει..ωστε και αν στο στειλει κτλ..Στειλτου το χαρτι της καταθεσης σκαναρισμενο...βαλε 2 μερες μη διαθεσιμα.....και πες του να στο στειλει ωστε να ελευθερωθουν...Μιλα με την τραπεζα βασικα πρωτα καιμετα βρες τα με αυτον...

aristos1908 γινεται στην τραπεζα (καπως λεγεται με μια ξενη λεξη αλλα δε τη θυμαμαι) να καταθεσεις λεφτα και να τα βαλεις διαθεσιμα μετα απο 1 ή 2 μερες..Το ξερω γιατι το καναμε στην εταιρεια με κατι προμηθευτες!λολ!Αλλα δεν ξερω τωρα στη δικη σου περιπτωση πως πρεπει να γινει..ωστε και αν στο στειλει κτλ..Στειλτου το χαρτι της καταθεσης σκαναρισμενο...βαλε 2 μερες μη διαθεσιμα.....και πες του να στο στειλει ωστε να ελευθερωθουν...Μιλα με την τραπεζα βασικα πρωτα καιμετα βρες τα με αυτον...

ευχαριστω για την απαντηση... ετσι πιστευω και εγω αλλα δεν δεχετε αυτος...πιστευει πως δεν θα του τα στειλω ποτε... δεν νομιζω να ειναι καποιος αξιοπιστος..πρεπει να ειναι κανενας μαφιοζος που μας κλεβουν τα λεφτουδακια μας!!

αν ξερει καποιος κανενα φθηνο site σαν το ebay να μου πει...εχω κατι ακουσει για το ioffer.com αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ αξιοπιστο..

υπαρχει περιπτωση να πληρωσω με paypal και να μην παρω πισω τα λεφτα μου σε περιπτωση που συμβει κατι?

thanks!!

ευχαριστω για την απαντηση... ετσι πιστευω και εγω αλλα δεν δεχετε αυτος...πιστευει πως δεν θα του τα στειλω ποτε... δεν νομιζω να ειναι καποιος αξιοπιστος..πρεπει να ειναι κανενας μαφιοζος που μας κλεβουν τα λεφτουδακια μας!!

αν ξερει καποιος κανενα φθηνο site σαν το ebay να μου πει...εχω κατι ακουσει για το ioffer.com αλλα δεν ξερω αν ειναι πολυ αξιοπιστο..

υπαρχει περιπτωση να πληρωσω με paypal και να μην παρω πισω τα λεφτα μου σε περιπτωση που συμβει κατι?

thanks!!

Εχω ακουσει οτι το http://www.expansys.com/ ειναι αξιοπιστο αρκετα, αλλα δεν ξερω απο τιμες τι παιζει...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

αν έχει προστασία η αγορά σου τότε με paypal μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν δεν σου δοθεί η συσκευή.

Γενικά πάρε από αξιόπιστο χρήστη και ΜΟΝΟ με paypal. φυσικά από το ebay ....

Ας επιχειρήσουμε...

Το paypal ειναι περιπου σαν να πληρωνεις μεσω πιστωτικης καρτας ,αν κατι στραβωσει πως θα βρεις το δικιο σου στο εξωτερικο ; ,, μονο και μονο τα εξοδα στα τηλεφωνα δεν αξιζουν το κοπο , γι' αυτο και στα επωνυμα internet μαγαζια η μονη εξασφαλιση ειναι οτι δεν το ρισκαρουν για λογους κακης διαφημισης - κοινως τους ξεφωνιζεις μεσα απο τα forums αν κατι δεν παει καλα- τωρα στην περιπτωση σου δεν σε εξασφαλιζει κανενας με το μπλοκ του λογαριασμου σου γιατι αν κατι παει στραβα δεν μπορεις να τα παρεις πισω.

Συνηθως ο πιο ασφαλης τροπος ειναι με αντικαταβολη - αν και εκει δεν θα ξερεις τι θα εχει μεσα το κουτι - αν και αυτο ειναι δυσκολο για αποστολες απο το εξωτερικο .

οκ. thnx για τις αποψεις σας.. θα παω στην τραπεζα και αν μου ασφαλιζει τα χρηματα μου θα προχωρησω..

Το paypal ειναι περιπου σαν να πληρωνεις μεσω πιστωτικης καρτας ,αν κατι στραβωσει πως θα βρεις το δικιο σου στο εξωτερικο ; ,, μονο και μονο τα εξοδα στα τηλεφωνα δεν αξιζουν το κοπο , γι' αυτο και στα επωνυμα internet μαγαζια η μονη εξασφαλιση ειναι οτι δεν το ρισκαρουν για λογους κακης διαφημισης - κοινως τους ξεφωνιζεις μεσα απο τα forums αν κατι δεν παει καλα- τωρα στην περιπτωση σου δεν σε εξασφαλιζει κανενας με το μπλοκ του λογαριασμου σου γιατι αν κατι παει στραβα δεν μπορεις να τα παρεις πισω.

Συνηθως ο πιο ασφαλης τροπος ειναι με αντικαταβολη - αν και εκει δεν θα ξερεις τι θα εχει μεσα το κουτι - αν και αυτο ειναι δυσκολο για αποστολες απο το εξωτερικο .

Στο PayPal υπαρχει ασφαλιση απεναντι στην πιθανοτητα να μην παραλαβεις αυτο που αγορασες, αντιθετα με απλη αγορα με πιστωτικη που δεν παιζει κατι τετοιο :)

Το μονο που φαινεται στο net ειναι το mail σου και οχι αριθμος καρτας.

Αν υπαρξει προβλημα , το λυνεις μεσω mail και βεβαια οχι τηλ..

Η αποφαση δικια σας :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Καλησπέρα

Εχω το 16 gb εδω και 2 εβδομάδες και εχω να πω ότι το ΟΜΝΙΑ είναι σούπερ!

2 γρηγορες ερωτήσεις

HDSPA με Wind στην Αθηνα εχει δει κανεις??

Πως το γυρναω σε απλο gsm για οταν δεν θέλω gprs internet??

Δεν εχει κανείς ΟΜΝΙΑ με Wind στην Αθηνα??

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Στο PayPal υπαρχει ασφαλιση απεναντι στην πιθανοτητα να μην παραλαβεις αυτο που αγορασες, αντιθετα με απλη αγορα με πιστωτικη που δεν παιζει κατι τετοιο :)

Προσωπικα το paypal το χρησιμοποιω μονο για πληρωμη συνδρομων , ομως η διαδικασια πληρωμης στο paypal ( οπως την χρησιμοποιω εγω ) γινεται μεσω προπληρωμενης καρτας ή πιστωτικης .

Τωρα οσον αφορα την ασφαλιση που αναφερεις δεν ξερω αν ειχες καποια προσωπικη εμπειρια να μοιραστεις μαζι μας , οπου δεν παρελαβες την παραγγελια σου και αυτο λυθηκε μεσω paypal χωρις να υπαρχει εμπλοκη του αποστολεα , φυσικα οταν λεμε ασφαλιση δεν αναφερομαι στα προσωπικα δεδομενα ( αριθμος πιστ. καρτας κτλ. ) θεωρω οτι εκει ειμαστε ok ....

Ακριβως οπως τα λεει ο φιλος ειναι