Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

επειδη δεν ειναι σιγουρη η θυρα πηγαινε (ανοιξε το destinator)

επιλογες/ρυθμισεις/σημα gps/ρυθμιση/αναζητηση gps και πατα το

θα βρει μονο του τη θυρα

οταν θα βρει το gps πατα οκ και βγες εξω

δυστυχωs δεν δουλευει το dest...θα δουμε τι θα γινει ειναι κριμα γιατι ειναι ταχυτατη η ρομ του dr.dot:O

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια, σε ποια com παιζει το gps του omnia?

για να δεις που παιζει πηγαινε

εναρξη/ρυθμισεις/συστημα(κατω μερος)/εξωτερικο gps/προγραμματα

οτι γραφει εκει ειναι η θυρα που θα βαζεις στα προγραμματα για να δουλευει

μια χαρα δουλευει

δυστυχωs δεν δουλευει το dest...θα δουμε τι θα γινει ειναι κριμα γιατι ειναι ταχυτατη η ρομ του dr.dot:O

Τελικά δουλεύει ή δεν δουλεύει με τη νέα rom???

Ευχαριστω Hellas2000......

Εντωπωσεις απο την νεα ελληνικη rom...

Καπως καλυτερη αποκριση στις λειτουργειες...πολυ καλυτερο navigation και scrolling στον opera

Aπο μπαταρια ελαχιστα καλυτερα....

Και το Gsm σημα σαν να ειναι πιο σταθερο τωρα.....

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

Το gps δουλεύει κανονικά, γιατί στο omniacs.net διάβασα πως έχει προβλήματα?

νομιζα οτι εννουσες γενικα το gps και οχι στη συγκεκριμενη ρομ του Dr.DoT Rom

γιατι απογοητεθτικες από το HD; ακουγονται πολλα καλα για αυτο το ppc; βρισκεις καλυτερο το ομνια;

υ.γ: και εγω το ομνια εχω αλλα πιστευα οτι το hd ειναι ακομα καλυτερο.

Eksartatai ti to theleis. Apo ta antikeimenika tou kritiria (oxi ta upokeimenika opos emfanisi) To HD

Exei safos kaliteri othoni,

einai megalitero,

exei xeiroteri anaparagogi video,

xeirotera multimedia,

pio argo epeksergasti,

den exei optiko pliktro,

den exei flash,

xeiroteri fotografiki mixani,

den exei Tv-out,

exei antistoixo gps

einai ligo akribotero

Analoga me tis apaitiseis sou agorazeis

Ας επιχειρήσουμε...

αν εχει αγγλικη ρομ το μενου του τηλεφωνου ειναι στα αγγλικα σωστα?

αν βαλουμε ελληνικη γραμματοσειρα τοτε εχουμε και ελληνικα στο μενου για να γραφουμε μυνηματα , επαφες κλπ αλλα το μενου παλι στα αγγλικα το εχουμε σωστα?

για να εχουμε μενου στα ελληνικα πρεπει να βαλουμε ελληνικη ρομ σωστα?

αν βαλουμε spb full keyboard ελληνικο μενου?

Aπο μπαταρια ελαχιστα καλυτερα....

Ειχες την παλια ελληνικη η ειχες αγγλικη ?

Κι αν ειχες την παλια ελληνικη, η μπαταρια σου κραταγε ?

Εμενα ουτε το bluetooth δουλευει... Ενω το βρισκουν αλλες συσκευες, οταν παω να στειλω στο κινητο, ενω δειχνει οτι ερχεται, δεν ερχεται ποτε.

Εσενα δουλευει;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Εμενα ουτε το bluetooth δουλευει... Ενω το βρισκουν αλλες συσκευες, οταν παω να στειλω στο κινητο, ενω δειχνει οτι ερχεται, δεν ερχεται ποτε.

Εσενα δουλευει;

αχχαχαχαχαχα καλα βαλτε εσεις την rom του δοκτορα :lol::lol::lol::lol:

αχχαχαχαχαχα καλα βαλτε εσεις την rom του δοκτορα :lol::lol::lol::lol:

Απο μενα εφυγε. Πολυ καλη, αλλα το dest και το bluetooth δε δουλευουν, οποτε παω στην προηγουμενη μου που ηταν ολα μια χαρα...;)

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ειχες την παλια ελληνικη η ειχες αγγλικη ?

Κι αν ειχες την παλια ελληνικη, η μπαταρια σου κραταγε ?

Eλληνικο omnia ...πριν ειχα BDHI2.......Αυτονομια περιπου η ιδια....

Απο μενα εφυγε. Πολυ καλη, αλλα το dest και το bluetooth δε δουλευουν, οποτε παω στην προηγουμενη μου που ηταν ολα μια χαρα...;)

δουλευει το bt.dryar-settings και δηλωνειs να αποθηκευονται mystorage.το dest δεν.......:O

δουλευει το bt.dryar-settings και δηλωνειs να αποθηκευονται mystorage.το dest δεν.......:O

Και αυτο το δοκιμασα. Εβαλα και τον προορισμο, αλλα τιποτα. Ξεκινα, και σταματα αμεσως μετα.

areianos προσεχε μη το καψεις ρε φιλε.....

Ε δε νομιζω... Εδω ο SAXOVTS και δεν το εχει καψει, και να το παθω εγω;;;

Ποια rom θα προτεινατε ανεπιφυλακτα, η οποια να μην ειναι πολυ βαρια, αλλα ουτε και πολυ ελαφρια, και χωρις προβληματα;

Παίδες ας μείνει καθαρό το θέμα αυτό και να γράφετε στο κανονικό για το I900. Ας βρεθεί επιτέλους και κανας mod να το διαγράψει αυτό.
~~They come. They fight. They destroy. They corrupt. It always ends the same.... ~~

Ποια rom θα προτεινατε ανεπιφυλακτα, η οποια να μην ειναι πολυ βαρια, αλλα ουτε και πολυ ελαφρια, και χωρις προβληματα;

lite02 απο modaco η την αντιστοιχη με Manilla2D το οποιο τα σπαει και ομορφαινει ακομη περισσοτερορο το ηδη πανεμορφο Ομνια!!! συνδυαζει δυναμη Ομνια και ομορφια(των μενου εννοω, γιατι κατα τ αλλα δεν υπερτερει του Ομνια) diamond

lite02 απο modaco η την αντιστοιχη με Manilla2D το οποιο τα σπαει και ομορφαινει ακομη περισσοτερορο το ηδη πανεμορφο Ομνια!!! συνδυαζει δυναμη Ομνια και ομορφια(των μενου εννοω, γιατι κατα τ αλλα δεν υπερτερει του Ομνια) diamond

και εγω την rom manilla2d εχω που ειναι αρκετα καλη εκτος απο ενα δυο μηδαμινα bug

και εγω την rom manilla2d εχω που ειναι αρκετα καλη εκτος απο ενα δυο μηδαμινα bug

σε ποια bugs αναφερεσαι?? ρωταω γιατι μαλλον δε τα χω εντοπισει ακομη..

οκ το ελυσα. κατι με το σημα επαιζε. :D

VOϊδαFON ολέ (ουουου...ουουουουου...),όπως το εμετικό soundtrack στις διαφημησεις τους στην τι-βι...

:lol::p:lol:

Kαλησπέρα! Σήμερα αγόρασα κι εγώ το δικό μου i-900!

Σάββατο βράδυ μέσα, για να επεξεργαστώ το Οmnia! :)

Πρώτες εντυπώσεις... καλές.

Αν και τα παίξα λίγο στην αρχή με τη στοίχιση οθόνης κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής, η οποία δεν ολοκληρωνόταν πότε (η στοίχιση)..., κάποια στιγμή ολοκληρώθηκε και ηρέμησα. :)

Γιατί η συσκευασία δεν είχε το stylus που δείχνει στο επίσημο site; Έχει ένα άλλο που κοντό και χοντρό...

Kαλησπέρα! Σήμερα αγόρασα κι εγώ το δικό μου Omnia!

Πρώτες εντυπώσεις... καλές. Αν και τα παίξα λίγο στην αρχή με τη στοίχιση οθόνης κατά την πρώτη εκκίνηση της συσκευής, η οποία ποτέ δεν ολοκληρωνόταν (η στοίχιση), κάποια στιγμή ολοκληρώθηκε και ηρέμησα. :)

Γιατί η συσκευασία δεν είχε το stylus που δείχνει στο επίσημο site; Έχει ένα άλλο που κοντό και χοντρό...

Χεχε... Αυτο το κοντο και χοντρο, τραβατο με λιγη δυναμη. Κρατα το ασημενιο απο τη μια και το μαυρο απο την αλλη και θα ανοιξει!

To destinator 7 μου σπασε τα νευρα...επιστροφη στο συνεργασιμο και αρκετα καλο IGO 8.......

Oσο καταπληκτικο scrolling εχει η νεα ελληνικη ρομ στον Opera τοσο περιεργο και απροθυμο εχει στα μενου του τηλ και του τηλ.καταλογου...θα ελεγε κανεις οτι ειναι ρυθμισμενο για το δαχτυλο και οχι για το πενακι...:blink: ....θα δειξει....