cps424 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Egw tha elega na iremisete mias kai gia to sygkekrimeno montelo exoun akoustei liga apo ta opoia tipota episimo kai tha diatethei apokleistika gia tin agora tis Asias mono. Nomizw oti einai poly nwris gia na asxolithei kapoios me afto. Apolafste ti syskevi sas kai min to kanete opws symbainei me ta HTC pou me to pou agorazeis mia syskevi tin alli mera anakoinwnetai i epomeni k.o.k. :rolleyes: Εγώ πάντως το θέέέέέέέέέλωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Χθες ήθελα να το δοκιμάσω να δω κατά πόσο κολλάει με αρκετές εφαρμογές ανοιχτές! -GPS ανοιχτό με το destinator 7 -wi-fi με Internet Explorer ανοιχτό -resco bubbles ανοιχτό (παιχνίδι) -dice ανοιχτό (παιχνίδι) -uno ανοιχτό (παιχνίδι) -dr yar και bluetooth ανοιχτά -TCPMP ανοιχτό με μια ταινία 700ΜΒ να παίζει!!!! -Ταυτόχρονα επειδή έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο rotation το γυρναγα από εδώ και από εκεί να δοκιμάσω αν κολλάει! -Πήρα και ένα τηλεφωνάκι κάποια στιγμή!!! Εντυπώσεις: ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!Βίντεο έπαιζε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ και όποτε έκανε αλλαγές από την μια εφαρμογή στην άλλη όλα ήταν κομπλέ!!!Τα είχα ανοιχτά αυτά για 1 ώρα σερί!Απίστευτος ο επεξεργαστής του σε πραγματικές συνθήκες όχι μόνο θεωρητικά!!!!Η μπαταρία έπεσε περίπου 20%(!!!).Γενικά εμένα η μπαταρία διαρκεί περίπου 2 μέρες με κλήσεις,εφαρμογές κ.α.! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Εγώ πάντως το θέέέέέέέέέλωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Katse na kykloforisei prwta giati kai egw... polla thelw! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Εντυπώσεις: ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!Βίντεο έπαιζε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ και όποτε έκανε αλλαγές από την μια εφαρμογή στην άλλη όλα ήταν κομπλέ!!!Τα είχα ανοιχτά αυτά για 1 ώρα σερί!Απίστευτος ο επεξεργαστής του σε πραγματικές συνθήκες όχι μόνο θεωρητικά!!!! Pragmatika poly entypwsiako apotelesma gia tetoiou eidous syskevi! :rolleyes: To blepeis kai apo ta pio apla pragmata oti, o xronos pou kanei na anoiskei o fakelos /Windows einai makran o kalyteros sti sygkekrimeni syskevi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannisioannis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Εχει βαλει κανεις σας τη ΡΟΜ με το Manilla2D? απο ταχυτητα πως παει?? με το landscape τι γινεται?? την εβαλα εγω απο ταχυτηττα μια χαρα. με την φωρτιση ειχε προβλημα μεσω πισι. τελικα δεν ξαναπηρε μπρος κ τςρα το πηγα για σερβις σε 10 μερες θα εχω νεα.... Παράθεση Η ζωη ειναι ωραια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Λοιπόν γράφω και πάλι πρώτος σχετικά με τα προβλήματα αυτονομίας των Ελληνικής ROM Omnia... :lol: Στις ημέρες που πέρασαν διάβασα πάρα πολλά μηνύματα σας,εκ των οποίων η πλειονότητα "έλυσε" προσωρινά το φαινόμενο ραγδαίας αποφόρτισης της μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής,με τη ρύθμιση που είχα εισηγηθεί παλαιότερα. Πάραυτα ένα μικρό ποσοστό δήλωσε παρά τις όποιες διευκρινήσεις δόθηκαν "δεν σώθηκε". Ναι,βρήκα και άλλους 2 παράγοντες που όμως ΔΕΝ έχω δοκιμάσει πλήρως και ΔΕΝ θα προλάβω να τεστάρω άμεσα,καθότι θα δώσω το Omnia μου για επισκευή/αλλαγή για το γνωστό μου πρόβλημα με το wi-fi,που μάλλον είναι άλυτο (κάκιστη λήψη). Σε όσους λοιπόν παρά τα όσα κατά καιρούς έχω γράψει το πρόβλημα αυτονομίας (ΤΟΝΙΖΩ: ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ...αναμένη συσκευή-σβηστή/σκοτεινή οθόνη,δηλαδή από 100% πλήρη φόρτιση σε 4 μόλις ώρες, ΜΟΝΟ αναμονής, πραγματικής μέτρησης πέφτει στο περίπου 60%),θα ήθελα να δοκιμάσουν δύο περαιτέρω συνθήκες και να ενημερώσουν όλους μας το συντομότερο! Α. Στη ρύθμιση έντασης του φωτισμού και με την επιλογή ΠΑΝΤΑ στο "Μη αυτόματο" να τικάρουν οποιαδήποτε κλίμακα φωτεινότητας επιθυμούν,ΟΧΙ όμως την τελευταία (υψηλότερη) και να ξαναδοκιμάσουν με τις γνωστές πλέον προϋποθέσεις. Ναι,η υψηλότερη κλίμακα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη,αλλά... καλύτερα ας περιμένουμε τη νέα Rom πριν τη χρήση της! Μάλλον η τωρινή rom έχει αλλεργία σε αυτή,όπως και στην Αυτόματη ρύθμιση!!!!!!!!!!!! Β.Μετά την ολοκλήρωση της πλήρους φόρτισης (πράσινο LED),να αποσυνδέουν το φορτιστή από τη συσκευή και ΟΧΙ από την πρίζα αφήνοντας τη συσκευή συνδεδεμένη στο φις του φορτιστή! Αυτό συνήθως αφορά όσους χρησιμοποιούν πολύμπριζα και απλά κλείνουν το διακόπτη τροφοδοσίας του πολύμπριζου και δεν αποσυνδέουν άμεσα το φορτιστή από τη συσκευή! Εφιστώ την προσοχή σας και ας γίνομε κουραστικός,ότι ΔΕΝ τα δοκίμασα πριν σας τα γράψω,αλλά κάποια από τις 2 αυτές συνθήκες έκανε το Omnia μου να "υποτροπιάσει" το Σ/Κ που πέρασε...!!! (πχ.όταν κάποια στιγμή ξύπνησα τη νύχτα με την τσίμπλα στο μάτι και είδα πράσινο το φωτάκι φόρτισης,απλά τράβηξα το φορτιστή από την πρίζα,αντί από τη συσκευή...και 4 ώρες μετά μπαταρία μισοάδεια....ας όψεται το δύσχρηστο βύσμα μοναδικής έμπνευσης των κορεατών...ούτε ράδιο δεν μπορείς να ακούς όταν το φορτίζεις!!!). Παρακαλώ πολύ λοιπόν δοκιμάστε όσοι ΜΟΝΟ εξακολουθείτε να έχετε το σύμπτωμα που περιγράφω ανωτέρω και με όλα όσα έχουμε κατά καιρούς αναλυτικά περιγράψει,ώστε να έχουμε ασφαλή συμπεράσματα! Ευχαριστώ πολύ... :):):):X:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Katse na kykloforisei prwta giati kai egw... polla thelw! :rolleyes: Axxxxxxxx, που θα πάει θα βγεί και για εδώ...και μετά θα χτυπάω το κεφαλάκι μου στον τοίχο!!! :protest::dash::dash::dash: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 1.Έχει βρει κανείς τρόπο να στέλνει πάνω από ένα αρχεία μέσω Bluetooth? Μόλις επιλέξω π.χ. μια δεύτερη εικόνα η επιλογή αποστολής μέσω Bluetooth απενεργοποιείται! Κάθε φορά πρέπει να επιλέγω μία-μία ξεχωριστά,ή υπάρχει λύση; Δοκίμασα και από τον explorer και από τα προγράμματα (όσα έχει) multimedia,αλλά τα ίδια... :( 2.Ακούω από πολλούς για κάποιο πρόγραμμα spbshell το οποίο τους έχει κατενθουσιάσει στην κεντρική οθόνη αν το λέω καλά.Θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου το στείλει και εμένα (αν...λοκed) :X να το δοκιμάσω;;; 3.Τα αρχεία .cab που τρέχουμε και εγκαθιστούμε τα προγράμματα στη συσκευή,μετά την εγκατάσταση τα σβήνουμε,όπως στα PC,ή πρέπει να μείνουν και αυτά στη συσκευή;;; Ευχαριστώ πολύ και πάλι...πάω σε λίγο το Omnia μου για επισκευή του wi-fi... :(:(:( Ευχηθήτε μου καλή τύχη!!! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 2.Ακούω από πολλούς για κάποιο πρόγραμμα spbshell το οποίο τους έχει κατενθουσιάσει στην κεντρική οθόνη αν το λέω καλά.Θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου το στείλει και εμένα (αν...λοκed) :X να το δοκιμάσω;;; ipmart-forum.com 3.Τα αρχεία .cab που τρέχουμε και εγκαθιστούμε τα προγράμματα στη συσκευή,μετά την εγκατάσταση τα σβήνουμε,όπως στα PC,ή πρέπει να μείνουν και αυτά στη συσκευή;;; Ean thes ta sbineis. Den epireazei kati sti leitourgia tous apo ti stigmi pou ta exeis egkatastisei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Γιάννη το πήρες? Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Γιάννη το πήρες? Oxi... apla exw doulepsei ena gia kapoio diastima. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
willydeaf Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Χθες ήθελα να το δοκιμάσω να δω κατά πόσο κολλάει με αρκετές εφαρμογές ανοιχτές! -GPS ανοιχτό με το destinator 7 -wi-fi με Internet Explorer ανοιχτό -resco bubbles ανοιχτό (παιχνίδι) -dice ανοιχτό (παιχνίδι) -uno ανοιχτό (παιχνίδι) -dr yar και bluetooth ανοιχτά -TCPMP ανοιχτό με μια ταινία 700ΜΒ να παίζει!!!! -Ταυτόχρονα επειδή έχω ενεργοποιημένο το αυτόματο rotation το γυρναγα από εδώ και από εκεί να δοκιμάσω αν κολλάει! -Πήρα και ένα τηλεφωνάκι κάποια στιγμή!!! Εντυπώσεις: ΔΕΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!Βίντεο έπαιζε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΛΛΗΜΑ και όποτε έκανε αλλαγές από την μια εφαρμογή στην άλλη όλα ήταν κομπλέ!!!Τα είχα ανοιχτά αυτά για 1 ώρα σερί!Απίστευτος ο επεξεργαστής του σε πραγματικές συνθήκες όχι μόνο θεωρητικά!!!!Η μπαταρία έπεσε περίπου 20%(!!!).Γενικά εμένα η μπαταρία διαρκεί περίπου 2 μέρες με κλήσεις,εφαρμογές κ.α.! Βλεπω οτι εχεις το παιχνιδι Uno.Αν μπορεις να μου το στειλεις γιατι δεν το βρισκω:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Φίλε, κάνεις μεγάλο ατόπημα κατά τη γνώμη μου. Ο προηγούμενος φίλος, djdog, κάνει μια σύγκρισει που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του απαιτήσεις, και μάλιστα το τονίζει αυτό, και λέει την προσωπική του γνώμη. Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να συμφωνεί μαζί του. Είμαστε ολοι όμως υποχρεωμένοι να τον σεβαστούμε όπως όλους άλλωστε και να μη μιλάμε με αυτόν τον τρόπο. ΥΓ, Μη σε ξεγελάει το αβατάρ μου, Ομνια έχω κι εγώ, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο και επαυξανω μαλιστα. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει επιτελους να σταματησει η διαμαχη μεταξυ των κατοχων διαφορων συσκευων για το ποια ειναι η καλυτερη και ποια οχι. Σε καθε περιπτωση ειναι καθαρα υποκειμενικη η γνωμη του καθενα, και ενα παραπανω οταν σε ενα ιδιο μοντελο π.χ το omnia ( το χρησιμηποιω σαν παραδειγμα μιας και ειναι το tpic του εδω), μπορει σε καποιον να κραταει η μπαταρια 4 μερες και σε καποιον αλλο 1. Απο συσκευη σε συσκευη παρατηρουνται αρκετες διαφορες στις επιδοσεις, ειτε αυτο λεγεται μπαταρια ειτε λεγεται επεξεργαστικη ισχυς ειτε ασυμβατοτητα με καποιες εφαρμογες. αυτο απο μονο του λεει πολλα. Το νοημα των forum ειναι να βοηθηθουν οι εκαστοτε κατοχοι οποιασδηποτε συσκευης ωστε να κανουν οσο το δυνατον καλυτερη χρηση, καλυτερη εκμεταλλευση των δυνατοτητων της συσκευης, να λυσουν καποια προβληματα, να βρουν λυσεις σε διαφορες αποριες. Ενα απο τα ατου των forum ειναι η δυνατοτητα αυτων που δεν εχουν τη συσκευη αλλα θελουν να την αγορασουν, να μπορεσουν να διαβασουν τα σχολια των ηδη κατοχων και να μπορεσουν να αποφασισουν αν η συσκευη αυτη ταιριαζει στα δικα τους γουστα, προτυπα, η με οποιον αλλο τροπο επιλεγει κανεις την αγορα μιας συσκευης. Εδω πρεπει να υπαρχει λοιπον μια χρηση τομη. κι'εγω σας λεω οτι αν καποιος αυτη την στιγμη ειναι αναμεσα σε ενα HD η ενα OMNIA η ενα IPHONE (η σειρα που τα γραφω δεν παιζει κανενα ρολο), και διαβαζει τα 3 topic εδω στο myphone, ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον το 50% αυτων μπερδευονται ακομα πιο πολυ και δεν ξερουν τι να κανουν στο τελος. Κι'αυτο γιατι στο ιδιο topic ακους πραγματα εντελως αντιθετα πολλες φορες και τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις. Πρεπει να καταλαβουμε οτι τελεια συσκευη δεν υπαρχει. η λεξη "τελεια" ειναι καθαρα υποκειμενικη. αναλογα τι ψαχνει ο καθενας απο μας, η τελεια συσκευη ειναι αυτη που θα επιλεξει για εκεινον, και οχι αυτη που λενε οι πολλοι η αυτοι που αγοραζουν οι πολλοι (βλεπε τι εγινε με το iphone που οι μισοι το πηραν λογω μοδας). Και επισης δεν υπαρχει συσκευη χωρις μεινεκτηματα και χωρις προβληματα. εγω τοσα χρονια δεν ειχα ουτε μια συσκευη που να μην χρειαστηκε να ψαξω και να διαβασω καποιο forum για να δω τι θα κανω. τι παει να πει αυτο, οτι δεν επελεξα καλες συσκευες ? οχι φυσικα. τελειωνω λεγωντας το εξης. καποιος εγραψε οτι στο hd δεν τον νοιαζει αν δεν τραβαει φωτογραφιες καλες και καποιοι βγηκαν να το κρινουν γιατι μια συσκευη με τοσα χρηματα δεν εχει καλη καμερα. ειναι καθαρα υποκειμενικο το αν με ενδιαφερει εμενα η καμερα του η οχι. Εγω προσωπικα θα φωναζα και θα διαμαρτυρομουν αν το μηχανημα ειναι αργο η αν η οθονη του δεν ειναι καληη αν δεν ειχε καλο gps. στην ουσια αυτα και καποια αλλα βασικα πληρωνεις σε ενα καλο Ppc. μακαρι να υπηρχε ενα ppc να μην ειχε καθολου καμερα. θα το επαιρνα εγω προσωπικα με τη μια. και σιγα τις πολλες φωτογραφιες που θα τραβηξετε με ενα omnia η ενα hd. υπαρχουν με 150 ευρω φωτογραφικες μηχανες τοσο slim που δεν θελει καν συζητηση. βοηθηστε ο ενας τον αλλο και χαρειτε με την χαρα του αλλου. εγω χαιρομαι και εσας που παιρνετε το omnia και εσας που πειρνετε το hd. χαιρομαι και με αυτους που παιρνουν ενα κινητο των 100 ευρω γιατι τοσα εχουν και τοσα θελουν να διαθεσουν. αυτα εν'ολιγης και συγνωμη για το μεγαλο Post. καλη σας μερα, φιλικα Αντωνης Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 στην ουσια αυτα και καποια αλλα βασικα πληρωνεις σε ενα καλο Ppc. μακαρι να υπηρχε ενα ppc να μην ειχε καθολου καμερα. θα το επαιρνα εγω προσωπικα με τη μια. και σιγα τις πολλες φωτογραφιες που θα τραβηξετε με ενα omnia η ενα hd. υπαρχουν με 150 ευρω φωτογραφικες μηχανες τοσο slim που δεν θελει καν συζητηση. Φίλε αντώνη συμφωνώ με τα περισσότερα που λές. Άλλωστε τις αντιδικίες ξέρεις ποιοί τις προκαλούν? ΌΣΟΙ προσπαθούν να προωθήσουν την μία ή την άλλη συσκευή ! Δεν είναι τυχαίο που σε κάθε νέα συσκευή κάποιας εταιρίες υπάρχουν κάποιοι που βγάζουν τα αρνητικά ως θετικά και το τελικό συμπέρασμα είναι πως "είναι ότι καλύτερο έχουμε δεί μέχρι στιγμής" .Δυστυχώς επηρεάζονται πολλοί έτσι. Απλά όμως όταν παίρνουμε μια συσκευή είναι ΜΕΓΑ λάθος (προσωπικά) να λέμε δεν πειράζει που αυτό δεν το κάνει καλά αλλά μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο που να το κάνει (πχ κάμερα). Και εγώ δεν είχα πάρει το Kaiser για να βγάζω φωτογραφίες αλλα ήθελα αυτές που βγάζει να τις βγάζει καλά . Αν δεν ήθελα αυτό το feature γιατί να το πλήρωνα? Επίσης λέμε, δεν πειράζει που δεν παίζει καλά βίντεο, δεν πειράζει που καθυστερεί σε κάποια πράγματα, δεν πειράζει το ένα δεν πειράζει τό άλλο .... Τότε γιατί σκεφτόμαστε να έχει καλό επεξεργαστή? Γιατί το ένα γιατί το άλλο? Ίσως πρέπει να σκεφτούμε πως κάποιοι εδώ μέσα προσπαθουν να επηρεάσουν και ωθήσουν ανθρώπους να αγοράσουν πράγματα! Δεν μπορώ να καταλάβω πως τις ελλείψεις της μίας συσκευής τις παρουσιάζουμε ως δευτερεύουσης σημασίας στην συγκεκριμένη συσκευή ΌΤΑΝ σε προηγούμενες δηλώσεις τις θεωρούσαμε "MUST" ή καλύτερα εκ των ων ουκ ανευ! Αυτό δυναμιτιζει γιατί προβληματίζει η συμπεριφορά! ΓΙΑΤΙ τα μέτρα αλλάζουν? Συγκεκριμένα το OMNIA το θεώρησα πολύ τίμια συσκευή. Όσα κάνει τα κάνει καλά και δεν βρίσκω κάτι που να λέω δεν πειράζει που ενώ λέει πως το κάνει δεν το κάνει! Αντίθετα άλλες συσκευές κάνουν λιγότερα από αυτό που λένε. Ε αυτές τις συσκεύες όλοι θέλουν να πάρουν!!! Και μάλιστα χλευάζουν τις συσκευές που το κάνουν. Αστείο αλλά έτσι είναι. :lol: Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μια που τα συζητάμε, καλά όπως βλέπω, γιατί φυσικά οι αντιπαραθέσεις δεν μου αρέσουν, για όποιον ενδιαφέρεται, επειδή έτυχε να έχω πάρει το ΟΜΝΙΑ και το HD (όπου το δεύτερο το δοκίμασα μόνο 3 ημέρες), έχω κάνει ένα θέμα με σύγκριση (σε απλή καθημερινή χρήση) και διαπιστώσεις απο τις δύο συσκευές. Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός και παραπάνω απο οσο θα έπρεπε, αλλά όποιος διαβάσει, θα καταλάβει περισσότερα απο όσα γράφονται. Για όποιον θέλει, εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12456 Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Μια που τα συζητάμε, καλά όπως βλέπω, γιατί φυσικά οι αντιπαραθέσεις δεν μου αρέσουν, για όποιον ενδιαφέρεται, επειδή έτυχε να έχω πάρει το ΟΜΝΙΑ και το HD (όπου το δεύτερο το δοκίμασα μόνο 3 ημέρες), έχω κάνει ένα θέμα με σύγκριση (σε απλή καθημερινή χρήση) και διαπιστώσεις απο τις δύο συσκευές. Προσπάθησα να είμαι αντικειμενικός και παραπάνω απο οσο θα έπρεπε, αλλά όποιος διαβάσει, θα καταλάβει περισσότερα απο όσα γράφονται. Για όποιον θέλει, εδώ: http://www.navimania.gr/showthread.php?t=12456 Μπράβο κέρας,πολύ χρήσιμες οι αναφορές σου.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 12, 2008 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Pragmatika me exei kourasei o tropos pou oloi mas prospathoume na dikaiologisoume ta xrimata pou dwsame gia na agorasoume mia syskevi katigorwntas oles tis ypoloipes! Lew nai stis sygkriseis pou boithoun sto na bgoun symperasmata alla oxi allous diaksifismous paidia... den odigei pouthena kai eksallou yparxei to antistoixo thread gia afta! Filika panta... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο και επαυξανω μαλιστα. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει επιτελους να σταματησει η διαμαχη μεταξυ των κατοχων διαφορων συσκευων για το ποια ειναι η καλυτερη και ποια οχι. Σε καθε περιπτωση ειναι καθαρα υποκειμενικη η γνωμη του καθενα, και ενα παραπανω οταν σε ενα ιδιο μοντελο π.χ το omnia ( το χρησιμηποιω σαν παραδειγμα μιας και ειναι το tpic του εδω), μπορει σε καποιον να κραταει η μπαταρια 4 μερες και σε καποιον αλλο 1. Απο συσκευη σε συσκευη παρατηρουνται αρκετες διαφορες στις επιδοσεις, ειτε αυτο λεγεται μπαταρια ειτε λεγεται επεξεργαστικη ισχυς ειτε ασυμβατοτητα με καποιες εφαρμογες. αυτο απο μονο του λεει πολλα. Το νοημα των forum ειναι να βοηθηθουν οι εκαστοτε κατοχοι οποιασδηποτε συσκευης ωστε να κανουν οσο το δυνατον καλυτερη χρηση, καλυτερη εκμεταλλευση των δυνατοτητων της συσκευης, να λυσουν καποια προβληματα, να βρουν λυσεις σε διαφορες αποριες. Ενα απο τα ατου των forum ειναι η δυνατοτητα αυτων που δεν εχουν τη συσκευη αλλα θελουν να την αγορασουν, να μπορεσουν να διαβασουν τα σχολια των ηδη κατοχων και να μπορεσουν να αποφασισουν αν η συσκευη αυτη ταιριαζει στα δικα τους γουστα, προτυπα, η με οποιον αλλο τροπο επιλεγει κανεις την αγορα μιας συσκευης. Εδω πρεπει να υπαρχει λοιπον μια χρηση τομη. κι'εγω σας λεω οτι αν καποιος αυτη την στιγμη ειναι αναμεσα σε ενα HD η ενα OMNIA η ενα IPHONE (η σειρα που τα γραφω δεν παιζει κανενα ρολο), και διαβαζει τα 3 topic εδω στο myphone, ειμαι σιγουρος οτι τουλαχιστον το 50% αυτων μπερδευονται ακομα πιο πολυ και δεν ξερουν τι να κανουν στο τελος. Κι'αυτο γιατι στο ιδιο topic ακους πραγματα εντελως αντιθετα πολλες φορες και τελικα δεν ξερεις τι να πιστεψεις. Πρεπει να καταλαβουμε οτι τελεια συσκευη δεν υπαρχει. η λεξη "τελεια" ειναι καθαρα υποκειμενικη. αναλογα τι ψαχνει ο καθενας απο μας, η τελεια συσκευη ειναι αυτη που θα επιλεξει για εκεινον, και οχι αυτη που λενε οι πολλοι η αυτοι που αγοραζουν οι πολλοι (βλεπε τι εγινε με το iphone που οι μισοι το πηραν λογω μοδας). Και επισης δεν υπαρχει συσκευη χωρις μεινεκτηματα και χωρις προβληματα. εγω τοσα χρονια δεν ειχα ουτε μια συσκευη που να μην χρειαστηκε να ψαξω και να διαβασω καποιο forum για να δω τι θα κανω. τι παει να πει αυτο, οτι δεν επελεξα καλες συσκευες ? οχι φυσικα. τελειωνω λεγωντας το εξης. καποιος εγραψε οτι στο hd δεν τον νοιαζει αν δεν τραβαει φωτογραφιες καλες και καποιοι βγηκαν να το κρινουν γιατι μια συσκευη με τοσα χρηματα δεν εχει καλη καμερα. ειναι καθαρα υποκειμενικο το αν με ενδιαφερει εμενα η καμερα του η οχι. Εγω προσωπικα θα φωναζα και θα διαμαρτυρομουν αν το μηχανημα ειναι αργο η αν η οθονη του δεν ειναι καληη αν δεν ειχε καλο gps. στην ουσια αυτα και καποια αλλα βασικα πληρωνεις σε ενα καλο Ppc. μακαρι να υπηρχε ενα ppc να μην ειχε καθολου καμερα. θα το επαιρνα εγω προσωπικα με τη μια. και σιγα τις πολλες φωτογραφιες που θα τραβηξετε με ενα omnia η ενα hd. υπαρχουν με 150 ευρω φωτογραφικες μηχανες τοσο slim που δεν θελει καν συζητηση. βοηθηστε ο ενας τον αλλο και χαρειτε με την χαρα του αλλου. εγω χαιρομαι και εσας που παιρνετε το omnia και εσας που πειρνετε το hd. χαιρομαι και με αυτους που παιρνουν ενα κινητο των 100 ευρω γιατι τοσα εχουν και τοσα θελουν να διαθεσουν. αυτα εν'ολιγης και συγνωμη για το μεγαλο Post. καλη σας μερα, φιλικα Αντωνης φιλε αντωνη θα συμφωνησω εν μερη μαζι σου αλλα θα διαφωνησω με αυτο που λες περι καμερας.. αν ειναι ετσι παιρνω ενα ppc με οθονη μονο και παω και αγοραζω ενα ραδιο περιπου 30 ευρω ενα gps 200 ευρω περιπου μιια καμερα sony 300 ευρω και ενα λαπτοπ 1300 ευρω... πιστευω να καταλαβες τι εννοω φιλικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Διαφωνώ ως προς τη συγκεκριμένο σοβαρότατο ατόπημα... Το μέγιστο σφάλμα είναι η μη ύπαρξη συμβατής θύρας USB με τις κοινές,όπου και απαιτεί υποχρεωτικά το δικό του καλώδιο.Αναπολώ το προηγούμενο κινητό μου... ήθελε φόρτιση; ακόμη και στο δρόμο έβρισκες να το φορτίσεις! Είσαι κάπου και θες να μεταφέρεις ένα αρχείο,ενώ δεν έχεις μαζί σου το φλασάκι;...μια απλή θύρα βρε κιτρινιάρηδες!!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για τέτοια συσκευή! APOLYTO DIKIO...EXEIS FILE MOY. TO MEGALYTERO MEIONEKTHMA.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Συμφωνω απολυτα με τον παραπανω φιλο και επαυξανω. μακαρι να υπηρχε ενα ppc να μην ειχε καθολου καμερα. θα το επαιρνα εγω προσωπικα με τη μια. και σιγα τις πολλες φωτογραφιες που θα τραβηξετε με ενα omnia η ενα hd. υπαρχουν με 150 ευρω φωτογραφικες μηχανες τοσο slim που δεν θελει καν συζητηση. Αντωνης εσυ φιλε μου ας το επαιρνες... εγω παντως και οι περισσοτεροι νομιζω εδω μεσα, δεν θα το περναμε χωρις καμερα, και αν καποιους δεν τους νοιαζει η καμερα εμενα με νοιαζει και μαλιστα παρα πολυ.! δεν θελω να κουβαλαω 10 συσκευες μαζι μου, και μαλιστα τωρα που το ομνια βγαζει αξιοπρεπεστατες φωτος, ειμαι κομπλε για την ωρα. :D αλλωστε η καλη καμερα ηταν και ο βασικος λογος που σκοτωσα το παλιο μου ppc. αν σε εσενα λοιπον δεν σε ενδιαφερει να σκας πανω απο 500αρα, για ppc χωρις καμερα, εμενα με ενδιαφερει ΠΟΛΥ.!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Απλά όμως όταν παίρνουμε μια συσκευή είναι ΜΕΓΑ λάθος (προσωπικά) να λέμε δεν πειράζει που αυτό δεν το κάνει καλά αλλά μπορώ να αγοράσω κάτι άλλο που να το κάνει (πχ κάμερα). Και εγώ δεν είχα πάρει το Kaiser για να βγάζω φωτογραφίες αλλα ήθελα αυτές που βγάζει να τις βγάζει καλά . Αν δεν ήθελα αυτό το feature γιατί να το πλήρωνα? Επίσης λέμε, δεν πειράζει που δεν παίζει καλά βίντεο, δεν πειράζει που καθυστερεί σε κάποια πράγματα, δεν πειράζει το ένα δεν πειράζει τό άλλο .... Τότε γιατί σκεφτόμαστε να έχει καλό επεξεργαστή? Γιατί το ένα γιατί το άλλο? σωστος..!! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 2.Ακούω από πολλούς για κάποιο πρόγραμμα spbshell το οποίο τους έχει κατενθουσιάσει στην κεντρική οθόνη αν το λέω καλά.Θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να μου το στείλει και εμένα (αν...λοκed) :X να το δοκιμάσω;;; Ευχαριστώ πολύ και πάλι...πάω σε λίγο το Omnia μου για επισκευή του wi-fi... :(:(:( Ευχηθήτε μου καλή τύχη!!! :cry: πας εδω και κατεβαζεις αυτο (15 μερες εχεις για να το δοκιμασεις) http://www.spbsoftwarehouse.com/products/mobileshell/download.html??en μετα πας εδω και κατεβαζεις αυτο(Release 3.1.1 WQVGA (240x400-Omnia) version (Multilanguage)) http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php και ακολουθεις τις οδηγιες το wifi πιστευω οτι ετσι ειναι και εγω εχω τα ιδια προβληματα (ισως θεμα ρομ) αδυναμο σημα και οποτε θελει ειναι πιο δυνατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 εγω παλι θεωρω επικοδομητικες τις αναφορες συγκρισεις με αλλες συσκευες. φυσικα θελω η καθε αγορα ppc να ειναι value for monay και να πληρει βεβαιως καποια δικα μου κριτηρια (μικρο μεγεθος,βαρος,εμφανιση) απο κει και μετα αφου διαλεγουμε μια τετοια συσκευη πρεπει να κανει οσο το δυνατον περισοσοτερα πραγματα καλα και αξιοπιστα.(να βγαζει ΚΑΙ καλες φωτο ,γιατι οχι?) αν δεν υπηρχαν αξιοπιστες συγκριτικες αναφορες απο ανθρωπους με εμπειρια οι επιλογες μας θα ηταν καθαρα θεμα διαισθησης η βιτσιου. οποτε ναι σε αντιπαραθεσεις και διαξιφισμους ακομα αρκει να υπαρχει σεβασμος στην αποψη και την προσωπικοτητα του αλλου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 hellas200 και Speccyace , σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας :) Ειδα αρκετα Video, συγκριτικά, φωτογραφίες, επιδείξεις δυνατοτήτων στο internet και μπορω να πω οτι αποφασησα να το αγορασω :D Ειναι παρα πολλα τα καλα που προσφερει και τα προσφερει σε πολυ καλη τιμη σε σχεση με καποια αλλα παρομοιου ειδους... Αυριο θα φανει αν θα ειμαι κατοχος η οχι... Αρκει να το βρω ;) Σας ευχαριστω και παλι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. November 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2008 Κι εγώ θα σου ελεγα να το πάρεις. Άντε, καλορίζικο! Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts