hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ρε παιδια αυτη δεν ειναι πιο παλια απο αυτην που εχουμε ηδη ? ? ?:wacko: θα εχει bugs Και αλλα. αυτη την κραταμε καβαντζα οσοι εχουμε ελληνικη για να βαλουμε αγγλικη (για την εγγυηση);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 εννοεις την στικ και την συσκευασια? ποια στικ ? την micro sd εννοω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ναι την στικ...το ιδιο λεμε...την εχω...τ να κανω? Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Όχι, εκεί εμένα υπάρχει Alarms :confused: τι να σου πω (και να μην το εβαζα φωτο αντε να με πιστεψεις μετα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 :confused: τι να σου πω (και να μην το εβαζα φωτο αντε να με πιστεψεις μετα) Δύσκολα πάντως θα σε πίστευα... Έχεις κάτι υπόψη σου??? Υ.Γ Η εικόνα που έβαλες ήταν από φωτογραφία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ναι την στικ...το ιδιο λεμε...την εχω...τ να κανω? παιρνεις αυριο τηλεφωνο την εταιρια ΣΚΟΡΔΙΛΗΣ Α.Ε. Λ. ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ 10, ΑΛΙΜΟΣ 17455 Τηλ: 210-9858241 (9:00-12:00) και τους λες οτι απο λαθος σβηστηκαν τα δεδομενα απο την καρτα τους εξηγεις οτι εχεις την γνησια καρτα με το garmin πιθανοτατα θα σου πουν να τους στειλεις (με κουριερ καλυτερα) την καρτα σου θα σου ξαναπερασουν το προγραμμα θα σου την στειλουν πισω και ολα θα ειναι μια χαρα.(λογικα χωρις χρεωση εκτος απο τα μεταφορικα -ειδα οτι δεν εισαι αθηνα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantoulidis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 δλδ στον γερμανο αν το παω δεν θα μπορεσουν ε? Παράθεση apo edo kai sto eksis...neos xristis omnia!!!! !!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δύσκολα πάντως θα σε πίστευα... Έχεις κάτι υπόψη σου??? Υ.Γ Η εικόνα που έβαλες ήταν από φωτογραφία? το προγραμματακι κανει θαυματα(βγαζει και φωτο) http://www.mymobiler.com/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 δλδ στον γερμανο αν το παω δεν θα μπορεσουν ε? αν θελουν να σε εξυπηρετησουν λογικα γινεται (αντιγραφουν το προγραμμα απο μια αλλη καρτα στην δικια σου και ΜΑΛΛΟΝ (ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ) πρεπει να δουλεψει το κλειδωμα ειναι στην καρτα (αφου η καρτα ειναι μια χαρα πρεπει να γινεται) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 το προγραμματακι κανει θαυματα(βγαζει και φωτο) http://www.mymobiler.com/ Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Δύσκολα πάντως θα σε πίστευα... Έχεις κάτι υπόψη σου??? Υ.Γ Η εικόνα που έβαλες ήταν από φωτογραφία? δε δοκιμαζεις αυτο ωραιο φαινεται ,δωρεαν ειναι http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=932&associateid=9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Τελικά δεν κατάφερα να βρω tvout ΠΟυθενά στην Αγγλία... εσείς τι κάνατε? σε λιγοτερο απο μια εβδομαδα μου το εστειλαν. γνησιο υποψην. https://www.akku-king.net/_py_Handyzubehoer-original-Audio-Adapter-Samsung-Original-Samsung-TV-AV-Adapterkabel-S20-AATCS10CBECSTD-fuer-i900-Omnia/a-20103682-61-25-16-0-0/ :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Nα κανω μια ηλιθια ερωτηση επειδη βαριεμαι να κραταω το κινητο και να βλεπω ταινια υπαρχει τιποτα σαν cradle αλλα σε οριζοντια θεση (landscape)? Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forisp2004 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ i900 από το Ιντερνετ που την ΒΡΗΚΑ ο ΙΔΙΟΣ PDA : i900BDHH5/BYHH1 PHONE : i900XXHH9 Ανεβαζω και ενα μικρό βίντεο σε λίγο.... http://omniacs.net/showthread.php?t=242 ρε παιδια αυτη δεν ειναι πιο παλια απο αυτην που εχουμε ηδη ? ? ?:wacko: θα εχει και bugs μιας και ειναι πιο παλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 το προγραμματακι κανει θαυματα(βγαζει και φωτο) http://www.mymobiler.com/ Το κατέβασα ήδη. Έχεις δίκαιο ... είναι φοβερό:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το κατέβασα ήδη. Έχεις δίκαιο ... είναι φοβερό:D το #7590 μηνυμα το ειδες ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 δε δοκιμαζεις αυτο ωραιο φαινεται ,δωρεαν ειναι http://classic.pocketgear.com/software_detail.asp?id=932&associateid=9 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ούτε τις ρυθμίσεις για το ρολόι, π.χ καθορισμός περιοχής από τον παγκόσμιο χάρτη... και εκείνο που με προβληματίζει περισσότερο είναι το γιατί να μην υπάρχει στη συσκευή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ούτε τις ρυθμίσεις για το ρολόι, π.χ καθορισμός περιοχής από τον παγκόσμιο χάρτη... και εκείνο που με προβληματίζει περισσότερο είναι το γιατί να μην υπάρχει στη συσκευή μου υπαρχει λυση για να το σιγουρεψεις αν εχει προβλημα η ρομ σου αν εχουμε την ιδια PDA I900BDHI2/BDHI2 THL. I900XXHH9 τοτε ενα hard reset θα σε βοηθησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 QUOTE=hellas200;2569932]υπαρχει λυση για να το σιγουρεψεις αν εχει προβλημα η ρομ σου αν εχουμε την ιδια PDA I900BDHI2/BDHI2 THL. I900XXHH9 τοτε ενα hard reset θα σε βοηθησει PDA i900DXHG2/DXHG2 PHONE i900DXHG2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 QUOTE=hellas200;2569932]υπαρχει λυση για να το σιγουρεψεις αν εχει προβλημα η ρομ σου αν εχουμε την ιδια PDA I900BDHI2/BDHI2 THL. I900XXHH9 τοτε ενα hard reset θα σε βοηθησει PDA i900DXHG2/DXHG2 PHONE i900DXHG2 εχεις σιγκαπουρης και ιουλιου ,εχω ελληνικη σεπτεμβριου ισως να παιζει ρολο (ειχες ελληνικη και την αλλαξες?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 PDA i900DXHG2/DXHG2 PHONE i900DXHG2 εχεις σιγκαπουρης και ιουλιου ,εχω ελληνικη σεπτεμβριου ισως να παιζει ρολο (ειχες ελληνικη και την αλλαξες?) Το αγόρασα από Σιγκαπούρη... τι νομίζεις πως πρέπει να κάνω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 εχεις σιγκαπουρης και ιουλιου ,εχω ελληνικη σεπτεμβριου ισως να παιζει ρολο (ειχες ελληνικη και την αλλαξες?) Το αγόρασα από Σιγκαπούρη... τι νομίζεις πως πρέπει να κάνω??? γιατι δεν το αναβαθμιζεις στην τελευταια σιγκαπουρης πληροφοριες http://www.omniacs.net/forumdisplay.php?f=9 επισημη ρομ http://www.samsungmobile.com/promotion/omnia/index.jsp (γνωμη μου αν σου δουλευει αστη αυτη που εχεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectons Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 Άφοβα παιδιά προχωρήστε στην τελευταία επίσημη της samsung. Η καλύτερη διάρκεια μπαταρίας που είχα ποτέ. 6+ μέρες με "light" χρήση και όταν έκανα την δοκιμή ευτυχώς που είχα φορτιστή αυτοκινήτου. Ταχύτητα ακόμη και στην εκπνοή της μπαταρίας πολύ καλύτερη από την παλιότερη που είχα DZHH3. Γνωστό ότι το ομνια "ρίχνει" τις επιδόσεις του όταν πέφτει η μπαταρία και εδώ έχουν κάνει μεγάλη βελτίωση στην διαχείρηση ενέργειας. ΣΤαθερότητα. Ενώ αραιά και πού με πολύ πείραγμα και ένα σωρό εφαρμογές έτρωγε κάποια κολλήματα τώρα πλέον ανοίγεις task manager και ξεκολάει άμεσα. ΤΕΛΟΣ το ποιοδήποτε κόλλημα. video-κλήση με ταυτόχρονη πλοήγηση (το destinator στο background καθώς επίσης και το audio notes να κάνει ηχογράφηση σε 128kbps 16bit 44.1KHz mp3), και η μπαταρία στο 10%... ΒΡΑΧΟΣ Πλοήγηση με το destinator στα στενά της πλάκας και του μοναστηρακίου με ταχύτητα μεγάλη (είχα μέσα φίλους και δοκιμάζαμε και οι πεζοί κολλάγανε στον τοίχο) με το seatάκι μου. Δεν έχασε το στίγμα ούτε ΔΕΚΑΤΟ και με αρκετή συνεφιά μάλιστα :D Βελτίωση και στην κάμερα (όχι μεγάλη) όπου τώρα αποδίδει ακόμη καλύτερα σε δύσκολο φωτισμό ΔΙΧΩΣ φλας. Σκέπτομαι με μόνη εξέρεση για κάποια έξτρα που θέλω να δω (όπως βιντεοσκόπηση σε 1280χ720 30fps) η τίποτε παράλογο πραγματικά, μήπως και δεν το ξαναπειράξω ποτέ πλέον. Η σταθερότητα και ταχύτητα αυτής της ρομ είναι πραγματικά απίστευτη. Όσοι λοιπόν έχετε φάει πίκρα από τα Ελληνικά προχωρήστε και θα με θυμηθείτε. Παράθεση Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 @nectons εννοεις αυτη τη ρομ? DZHJ1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkountanis Δημ. November 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2008 καλησπερα σε ολους. μπορει καποιος να μου πει, πως μπορω να απενεργοποιησω, το σβυσιμο της οθονης μετα απο λιγο, οταν πραγματοποιω μια κληση ? γινετε με καποιο tweek, ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts