Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τις τελευταιες μερες η μπαταρια με εχει απογοητευση απο τη διαρκεια της. Χθες βραδυ το φορτισα κ σημερα το πρωι με μια αναπαντητη και 2-3 sms έπεσε δυο γραμμες! Απενεργοποιησα το 3g μηπως επηρεάζει την καταναλωση. Επισης η απεικονιση της οθονης ειναι ακομα κατι που με προβληματιζει μιας κ η εικονα πχ της default επιφανειας εμφανίζει κατι σκιες κ οχι ομοιόμορφα την εικονα. Καμια ιδεα??

εχει αναφερθει οτι αν βγαλεις το αυτοματο φωτισμο (ελληνικη ρομ) η μπαταρια κρατα παραπανω

δοκιμασε το

εναρξη/ρυθμισεις/συστημα(κατω)/backlight

και επελεξε μη αυτοματη

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εχει αναφερθει οτι αν βγαλεις το αυτοματο φωτισμο (ελληνικη ρομ) η μπαταρια κρατα παραπανω

δοκιμασε το

εναρξη/ρυθμισεις/συστημα(κατω)/backlight

και επελεξε μη αυτοματη

Δεν ισχύει αυτό με το φωτισμό ...

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

thanks!!!!:)

alli mia erotisi exo katebasi to synkkiller poy prepi se pio simio prepi na to rikso gia na kano eggatastasi kai oxi mono ayto bebea

αν εννοεις οτι οταν τρεχεις το cab σε ρωταει που να αποθηκευσεις την εγκατασταση συνηθως στο "η αποθ.μου" που ειναι τα 8 ή 16 gb αναλογα με την εκδοση

στην μνημη αποθηκευεις

-αυτα τα προγραμματα που δε ρωτανε

-οτι ειναι πολυ μικρο (μεχρι 150kb)

-οτι πρεπει να τρεχει στο συστημα (keyboard,nodata,registry editor,soft reset)

τις τελευταιες μερες η μπαταρια με εχει απογοητευση απο τη διαρκεια της. Χθες βραδυ το φορτισα κ σημερα το πρωι με μια αναπαντητη και 2-3 sms έπεσε δυο γραμμες! Απενεργοποιησα το 3g μηπως επηρεάζει την καταναλωση. Επισης η απεικονιση της οθονης ειναι ακομα κατι που με προβληματιζει μιας κ η εικονα πχ της default επιφανειας εμφανίζει κατι σκιες κ οχι ομοιόμορφα την εικονα. Καμια ιδεα??

αν δες δεις βελτιωση με το παραπανω που εγραψα (οπως λεει ο DuAl_SuN)

απλα αγορασε μια extra μπαταρια

αν εννοεις οτι οταν τρεχεις το cab σε ρωταει που να αποθηκευσεις την εγκατασταση συνηθως στο "η αποθ.μου" που ειναι τα 8 ή 16 gb αναλογα με την εκδοση

στην μνημη αποθηκευεις

-αυτα τα προγραμματα που δε ρωτανε

-οτι ειναι πολυ μικρο (μεχρι 150kb)

-οτι πρεπει να τρεχει στο συστημα (keyboard,nodata,registry editor,soft reset)

prepi na to apothikeyso kapoy sto tilefono kai na to trekso h apo to pc me to act.synk?

parepiptontos ego molis to aniksa ekana tin rithmisi me ton fotismo kai me gps kana tetarto wifi kai bt open kana pentalepto omilia kai arketo radio kai poli poli psaksimo fotos klp apo tis 3 grames pou eixe molis to aniksa exi pesi stin 1 apo tis 5 mexri tora kai sinexizo !!

Καλησπέρα παιδιά....είχα στείλει ένα mail στην vodafone για το πότε θα φέρουν το omnia στα καταστήματά τους και ορίστε η απάντηση.....

Αγαπητέ κε .........,

σε απάντηση του τελευταίου e-mail σας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,

προς το παρόν δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία για την έναρξη διάθεσης της συσκευής από τα κατάστημα Vodafone.

Παρακαλούμε μην διστάσετε αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ή απορία.

Στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας.

Και σας ρωτάω εγώ.....μήπως δεν ξέρουν τι τους γίνεται???!

Γιατί και άτομα απο εδώ το έχουν αγοράσει απο vodafone + ότι έχω στα χέρια μου την λίστα με τα τηλέφωνα που προσφέρει η εταιρία (επειδή έχω εταιρικό) και το έχει κανονικότατα.!!!!

Τελικά το δίνουν ή όχι??!!! Για να ξέρω τι είναι σωστό και τι όχι?!

prepi na to apothikeyso kapoy sto tilefono kai na to trekso h apo to pc me to act.synk?

parepiptontos ego molis to aniksa ekana tin rithmisi me ton fotismo kai me gps kana tetarto wifi kai bt open kana pentalepto omilia kai arketo radio kai poli poli psaksimo fotos klp apo tis 3 grames pou eixe molis to aniksa exi pesi stin 1 apo tis 5 mexri tora kai sinexizo !!

λογικα το αντιγραφεις στο κινητο και το τρεχεις απο εκει (αν ειναι αρχειο με καταληξη cab) ενω αν ειναι αρχειο με καταληξη exe τρεχει απο το pc

-τα αρχεια με καταληξη cab δεν τρεχουν απο το pc (εκτος και αν βαλεις ενα προγραμματακι που λεγεται cabviaactivesync και θα μπορεις να τρεχεις και τα cab απο το pc)

υ.γ. αν μπορεις γραφε ελληνικα γιατι ειναι κουραστικα τα greeklish

αλλιως εδω μπορεις να κανεις μετατροπη

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

λογικα το αντιγραφεις στο κινητο και το τρεχεις απο εκει (αν ειναι αρχειο με καταληξη cab) ενω αν ειναι αρχειο με καταληξη exe τρεχει απο το pc

-τα αρχεια με καταληξη cab δεν τρεχουν απο το pc (εκτος και αν βαλεις ενα προγραμματακι που λεγεται cabviaactivesync και θα μπορεις να τρεχεις και τα cab απο το pc)

υ.γ. αν μπορεις γραφε ελληνικα γιατι ειναι κουραστικα τα greeklish

αλλιως εδω μπορεις να κανεις μετατροπη

http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

παρα πολύ καλο το site

σε ευχαριστώ για όλα

παιδιά γιατί όταν τραβάω βίντεο 640x480 στην παρουσίαση σε αυτό που βλέπω τι τραβάω κάνει διακοπές ενώ στο παίξιμο μετά είναι σχεδόν μια χαρά?

ξερει κανεις πως απενεργοποιω την αυτοματη συνδεση στο ιντερνετ (μεσω GPRS κλπ..) ???????

Ψαξε για την εφαρμογη nodata.

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Παιδιά μια βοήθεια... Γιατί ξαφνικά μου "εξαφανίστηκαν" τα ελληνικ'α από το Keypad kai to phone pad (στα οποία με την εναλλαγή μου βγάζει "κινέζικα")? (στο keyboard έχουν μεινει κανονικά. Μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχω βάλει? Και αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο keypad-phonepad ή από κάπου να κατεβάσω το μαμισιο ελληνικό ώστε να μην αναγκαστω να κάνω hard reset? Help..

Παιδιά μια βοήθεια... Γιατί ξαφνικά μου "εξαφανίστηκαν" τα ελληνικ'α από το Keypad kai to phone pad (στα οποία με την εναλλαγή μου βγάζει "κινέζικα")? (στο keyboard έχουν μεινει κανονικά. Μήπως φταίει κάποιο πρόγραμμα που έχω βάλει? Και αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο keypad-phonepad ή από κάπου να κατεβάσω το μαμισιο ελληνικό ώστε να μην αναγκαστω να κάνω hard reset? Help..

υπαρχει ελληνικο πληκτρολογιο

το κατεβαζεις και το κανεις εγκατασταση στη μνημη

http://rapidshare.com/files/131443595/KbdEl.cab.html

ή

http://downloads.digitalsolutions.gr/InfoManosKeyboardGreekSIP.cab

και τα δυο ειναι πολυ καλα

κατέβασα το synckiller μέσα στο zip έχει 3 αρχεία ένα με κατάληξη .000 ένα με .001 και ένα με xml ρίχνω τον φάκελο στην αποθήκη μου και τρέχω το xml και απλά μου ανοίγει τον opera ???

βοηθάτε τον ανάπηρο λιγάκι !

το ίδιο βεβαια συμβαίνει και με αλλα 2 που θέλω να βάλω

μην κανεις αποσυμπιεση βαλτο ετσι οπως το χες στην αρχη. αυτα ειναι αρχεια .cab και τα βαζεις ετσι μεσα και τα τρεχεις απο το ομνια:D
~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

μην κανεις αποσυμπιεση βαλτο ετσι οπως το χες στην αρχη. αυτα ειναι αρχεια .cab και τα βαζεις ετσι μεσα και τα τρεχεις απο το ομνια:D

thanks man

Ψαξε για την εφαρμογη nodata.

υπαρχει στο κινητο η ειναι εξωτερικη εφαρμογη??

αυτη η εφαρμογη δε με συνδεει καθολου ιντερνετ η απλα αποτρεπει συνδεση μεσω αλλωντροπων πλην WiFi? θελω μονο με WiFi να μπαινει....

ευχαριστω

υπαρχει στο κινητο η ειναι εξωτερικη εφαρμογη??

αυτη η εφαρμογη δε με συνδεει καθολου ιντερνετ η απλα αποτρεπει συνδεση μεσω αλλωντροπων πλην WiFi? θελω μονο με WiFi να μπαινει....

ευχαριστω

-δεν υπαρχει ,το κατεβαζεις απο εδω

http://www.4shared.com/file/34306709/f45622d6/NoData.html

-κλεινει μονο την συδεση μεσω gprs (και αυτο οταν το θελεις εσυ ,μπορεις να το απενεργοποιεις και να μπαινεις κανονικα μεσω gprs)

wifi μπαινεις κανονικα

-δεν υπαρχει ,το κατεβαζεις απο εδω

http://www.4shared.com/file/34306709/f45622d6/NoData.html

-κλεινει μονο την συδεση μεσω gprs (και αυτο οταν το θελεις εσυ ,μπορεις να το απενεργοποιεις και να μπαινεις κανονικα μεσω gprs)

wifi μπαινεις κανονικα

σε ευχαριστω! αυτο ακριβως χρειαζομουν!! :)

Πολύ καλά τα νέα από την official rom της Samsung DZHJ1. Όσοι έχουν Ελληνική ρομ να σπεύσουν να την αλάξουν ακόμη και στα Windows Vista. βελτιωμένη μπαταρία, όχι πλέον διακοπές στην συνομιλία και ίσως βελτιωμένη κάμερα οι πρώτες αναφορές.

Πλέον είναι σίγουρο ότι η Ελληνική ρομ είναι τελικά "Ελληνική" :D

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.