Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια χαρά σε ολο τον κοσμο ...

Εν αναμονή του δικου μου omnia απο vodafone (εδω και μιαμιση βδομαδα) , εχω για παρηγοριά το forum ...

Αν και ειμαι πολλά χρόνια προγραμματιστής , δεν ετυχε ποτέ να ασχοληθώ με windows mobile. Οφειλω λοιπόν , να πω κι εγω ενα ευχαριστώ , για ολα αυτά που έμαθα εδω μέσα ...

Και φυσικά , εχω κι εγω μια ερώτηση .

Σίγουρα κάποια στιγμή θα χρειαστεί να βάλω κανενα game στο τηλέφωνο . Είναι κατι meetings στη δουλειά , στα οποία ειμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω , και στα οποία δεν συζητιέται τιποτα σημαντικό ... Οπότε , ενα καλό παιχνιδάκι θα μπορούσε να τα κανει λίγο πιο ευχάριστα ...

Έχει λοιπόν δοκιμάσει κανένας να παίξει παλιά παιχνίδια στο omnia , με καποιον απο ολους αυτούς τους emulators που κυκλοφορούν ?? Ειναι δυνατόν να παιχτούν παιχνίδια τυπου mame , οταν δεν υπάρχουν αρκετά φυσικά κουμπιά πανω στη συσκευή ??

Αυτο θα ηθελα πολυ να το μαθω κι εγω. Αν γινεται δλδ το κινητο να γινει game boy και να παιζουμε τα παλια κλασσικα παιχνιδια οπως super mario, donkey kong και αλλα που ανεθρεψαν γενιες και γενιες...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω αντιμετωπισα προβλημα αυτονομιας αλλα οχι λογω ελληνικης rom ουτε λογω μπαταριας...στη δικη μου περιπτωση ηταν βρωμικη η μεσαια επαφη της μπαταριας ...δεν φορτιζε καν....!

Sony Vaio P VGN-P31ZK/Q(still rocks ;) )

Nokia 700 Symbian belle FP2

Τι θα γίνει ρε παιδιά με τα Vista και Rom update δεν βλεπω φώς στο τούνελ :(

Γενικά η Samsung έχει κακό ιστορικό με Vista οσοι ξέρεται από άλλα κινητά και τέτοια?#

Αχ και κατι ακόμα γινεται να ανενεργοποιήσω με κάποιο τρόπο τον ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ εκνευριστικό ήχο οταν κουνάο ένα απο τα widget στην οθόνη, πιο συγκαικριμένα με το τηλ. κατάλογο που μπορείς να βάλεις 4 εικόνιτσες που οδηγούν στα 4 favorite contacts, καμία φορά δεν πατιεται σωστα και κουνιέται λίγο στην οθόνη.

Δεν χρειάζεται να πούμε και πολλά ... τα Vista από μόνα τους έχουν δημιουργήσει κακό ιστορικό (αυτο νομίζω θα σε βοηθήσει).

Παιδιά, ερώτησις :

Γνωρίζει κανείς πως μπορω να ενεργοποιήσω το φωτεινό LED έτσι που να συνεχίζει να αναβοσβήνει και ΑΦΟΥ κλείσει (λόγω power saving) το κινητό ; Εξυπακουεται πως στο "μηνύματα - ειδοποιήσεις" (έχω το ελληνικό, δεν ξερω πως μεταφράζεται αυτό στα αγγλικά WM) έχω βάλει "απεριόριστο" (σε χρονική διάρκεια) και στα SMS-MMS και στις κλήσεις ! Mε λίγα λόγια, θέλω να κοιτάζω μόνο το ενδεικτικό LED - χωρίς να το βγάζω απ' τη θήκη και να το ανοίγω - και να βλέπω αν και πότε, υπάρχει κάτι νέο σε κλήσεις - SMS - MMS.

Επειδή και εμένα με ενδιέφερε αυτό και το έψαξα γιατί το προηγούμενο κινητό που είχα (sharp V903) είχε αυτήν την δυνατότητα...μάλλον δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα για εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας....Αν κάποιος βρήκε κανά προγραμματάκι που να γίνεται ή υπάρχει αυτή η δυνατότητα ας μας πει......!!!

Σχετικά με το post #6799 (ένδειξη LED - ειδοποιήσεις SMS-MMS-χαμένων κλήσεων), γνωρίζει κάτι κανείς ;

με αυτό δεν θα πάρεις χαμπάρι αν εχεις χαμενες εισερχόμενες η sms.

δες εδώ

http://www.omniacs.net/showthread.php?t=18&highlight=reminder

και κάτι άλλο....υπάρχει κανένα προγραμματάκι για να ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε όποτε θέλουμε εμείς το activesync..??

με αυτό δεν θα πάρεις χαμπάρι αν εχεις χαμενες εισερχόμενες η sms.

δες εδώ

http://www.omniacs.net/showthread.php?t=18&highlight=reminder

δοκιμασα μια φορα το dontforget και την ωρα που πηγα να βαλω το κλειδι μαλλον το εγραψα λαθος και τωρα δεν με αφηνει να το ξανα βαλω....

το εχει βαλει κανεις με επιτυχια ?

τσαμπα τα λεφτα που το αγορασα...:ninja:

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

ρε παιδιά τελικά πόση εσωτερική μνήμη έχει το omnia εκτός από την my storage και την micro sd? όταν κοιτώ τις μνήμες μου βγάζει άλλες 2, μια σαν αποθηκευτικό χώρο σύνολο 93,59mb και μία σαν πρόγραμμα 97,27 mb. τι παίζεται?

ρε παιδιά τελικά πόση εσωτερική μνήμη έχει το omnia εκτός από την my storage και την micro sd? όταν κοιτώ τις μνήμες μου βγάζει άλλες 2, μια σαν αποθηκευτικό χώρο σύνολο 93,59mb και μία σαν πρόγραμμα 97,27 mb. τι παίζεται?

τι εννοείς τι παίζετε?

η μια είναι ρομ και η άλλη η ραμ

ή να το ρωτήσω διαφορετικά. η μία μνήμη είναι ο φάκελος των windows και η άλλη οι υπόλοιποι φάκελοι της κύριας μνήμης?

τοση ειναι αλλα το ελλευθερο ειναι ποιο κατω free.... free.... ειναι τηs συσκευηs. αριμπα omniacs:hunter::hunter::hunter:

ή να το ρωτήσω διαφορετικά. η μία μνήμη είναι ο φάκελος των windows και η άλλη οι υπόλοιποι φάκελοι της κύριας μνήμης?

ρε τσακαλε googlise και λιγο

what is ROM

what is RAM

http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s

θελω κι εγω g@μ3s περιμενω pm φιλε s_wind ? :ninja:

τι θελειs?:worry::confused:

Παρεούλα θα ήθελα όποιος από εσάς μπορεί να μου απαντήσει ποια είναι η τελευταία official rom ελληνική που βγαίνει το Omnia?

Παρεούλα θα ήθελα όποιος από εσάς μπορεί να μου απαντήσει ποια είναι η τελευταία official rom ελληνική που βγαίνει το Omnia?

αυτη που εχει το ppc σου:)

Ενδιαφερομαι να το αγορασω και θα ηθελα να μου πειτε για το gps του.Εχει ενσοματομενο gps η εχει μονο a-gps οπως αναφερει η ελληνικη αντιπρωσοπεια

http://www.samsung.com/gr/consumer/detail/features.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_cd=SGH-I900XKAEUR

Ενδιαφερομαι να το αγορασω και θα ηθελα να μου πειτε για το gps του.Εχει ενσοματομενο gps η εχhttp://www.samsung.com/gr/consumer/detail/features.do?group=mobilephone&type=mobilephone&subtype=smartphone&model_cd=SGH-I900XKAEURει μονο a-gps οπως αναφερει η ελληνικη αντιπρωσοπεια

παρτο ρε μεγαλε απ΄ολα εχει και καφε φτιαχνει:p

ok:)...........

games :ninja:

thnks εχεις εσυ η καποιος αλλος να προτεινει καποιο καλο παιχνιδακι?

θοδωρης

:ninja:

πηγαινε καντο απεγκατασταση.στη συνεχεια καντο εγκατασταση παλι.μετα πηγαινε στο μενου προγραμματα.βλεπειs το bt.πατα επανω του.δεν μπαινειs απο κει.στο εχει βγαλει εξω στο μπακραουντ κατω δεξια διπλα απο το λογοτυπο samsung.κανε γρηγορο διπλο κλικ επανω του.και σου βγαζει το μενου του.:)

αδερφε σε ευχαριστω αλλα το κανω αυτο που μου λες,εκανα κ το εξης αμοιξα το bt του ομνια αλλα τπτ,το πατησα κ χωρις να ανοιξω το bt του ομνια αλλα παλι τπτ.

εχεις κατι αλλο στο μυαλο σου για το τι μπορει να φταει?

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!