Areian0s Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Ξερει κανενας ποιοσ εχει μνημη Micro SD .HC 16 GB? Σε τι τιμη? Ριξε μια ματια στο http://www.scroutz.gr Θα βρεις πολλα εκει και σε πολυ καλες τιμες... Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιδια μετα απο κατα λαθος σβησιμο ενος αρχειου της registry δεν μπορει να βρεθει το gps ουτε με το i-go ουτε με το destinator. Γνωριζετε αν με hard reset θα επανελθει η registry; Για το gps gate τι ρυθμισεις βαζουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Παιδια μετα απο κατα λαθος σβησιμο ενος αρχειου της registry δεν μπορει να βρεθει το gps ουτε με το i-go ουτε με το destinator. Γνωριζετε αν με hard reset θα επανελθει η registry; Για το gps gate τι ρυθμισεις βαζουμε; hard reset και 8α επανέλθουν ολα. το gps gate μην το βαλεις Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Εχω περασει το release 3.0, και οπως το εκανα εγκατασταση, στις ρυθμισεις, καποια στιγμη μου εβγαλε την επιλογη Use low memory layout με ενα ok και ενα cancel. Τι προτεινετε; Και τι κανει αυτο αληθεια; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Εχω περασει το release 3.0, και οπως το εκανα εγκατασταση, στις ρυθμισεις, καποια στιγμη μου εβγαλε την επιλογη Use low memory layout με ενα ok και ενα cancel. Τι προτεινετε; Και τι κανει αυτο αληθεια; χμ,για τι πράγμα μιλάς ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 χμ,για τι πράγμα μιλάς ? http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Ξέρει κανείς πως και που κάνουμε εγκατάσταση τα αρχεία τύπου .dat ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Εχω περασει το release 3.0, και οπως το εκανα εγκατασταση, στις ρυθμισεις, καποια στιγμη μου εβγαλε την επιλογη Use low memory layout με ενα ok και ενα cancel. Τι προτεινετε; Και τι κανει αυτο αληθεια; Υποτιθεται χρησιμοποιει λιγοτερους πορους απο το συστημα, η μονη διαφορα που βρηκα ειναι οτι στον καιρο δεν δειχνει την οθονη με τον καιρο της ημερας παρα μονο την 5νθημερη προβλεψη, προτεινω να πατησεις cancel Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Ξέρει κανείς πως και που κάνουμε εγκατάσταση τα αρχεία τύπου .dat ? τα .dat ειναι αρχεια συστηματος και δεν εγκαθιστανται απ'οτι ξερω, αν πρεπει να αντιγραφουν, μαλλον με copy paste Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 τα .dat ειναι αρχεια συστηματος και δεν εγκαθιστανται απ'οτι ξερω, αν πρεπει να αντιγραφουν, μαλλον με copy paste Δηλαδή αυτά τα .dat αρχεία, που αφορούν το συγκεκριμένο theme [ http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-omnia-modaco-com/274747/vista-space-for-spb-ms2-1/ ] που να τα κάνω paste ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 not official,but not cooked? πως γίνεται αυτό ????? :) Λεω not official γιατι την εβγαλε το modaco μονο και οχι καποιο official site της samsung και not cooked γιατι μονο μια απο εκει ειναι cooked by paul, παραλλαγη της HIJ5 νομιζω... :) Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Δηλαδή αυτά τα .dat αρχεία, που αφορούν το συγκεκριμένο theme [ http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-omnia-modaco-com/274747/vista-space-for-spb-ms2-1/ ] που να τα κάνω paste ? Με καποια επιφυλαξη γιατι δεν το εχω δοκιμάσει αυτα πανε my device-->programe files--->Spb Mobile Shell , και θα πρεπει να αντικαταστησουν παρομοια αρχεια, για spb themes παντως θα προτεινω τον φιλο μας τον Ιταλο... http://www.imarche.net/omnia/index.php Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Με καποια επιφυλαξη γιατι δεν το εχω δοκιμάσει αυτα πανε my device-->programe files--->Spb Mobile Shell , και θα πρεπει να αντικαταστησουν παρομοια αρχεια, για spb themes παντως θα προτεινω τον φιλο μας τον Ιταλο... http://www.imarche.net/omnia/index.php Αυτά τα skins τα έχω εγκαταστήσει ήδη, απλά έλεγα μήπως το skin του modaco, έμπαινε πάνω σε αυτά του Ιταλού. By the way, το skin "energy", και το skin "vista" στο section "kyro", σου τρέχουν κανονικά; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Αυτά τα skins τα έχω εγκαταστήσει ήδη, απλά έλεγα μήπως το skin του modaco, έμπαινε πάνω σε αυτά του Ιταλού. By the way, το skin "energy", και το skin "vista" στο section "kyro", σου τρέχουν κανονικά; Ναι , τα εχω αφησει και τα 2 μερικες μερες. Εχω την 3.1 εκδοση Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aldebaran_ Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Ναι , τα εχω αφησει και τα 2 μερικες μερες. Εχω την 3.1 εκδοση Κι εγώ αυτήν έχω, αλλά αυτά τα δύο skins δεν μου δουλεύουν....:( Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τα στείλεις ώστε να τα κάνω αντικατάσταση; Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 παιδες δυο ερωτησουλες 1.αν βαλω μη επισημη ΡΟΜ και μετα το ξαναγυρισω καποτε σε επισημη Samsung ισχυει η εγγυηση μου? 2.επισης πρεπει αμα ξαναβαλω επισημη ΡΟΜ να ειναι της ιδιας γλωσσας με την αρχικη επισημη που ειχε το κινητο(πχ αμα ειχε γερμανικη επισημη και βαλω καποτε αγγλικη επισημη) ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 παιδες δυο ερωτησουλες 1.αν βαλω μη επισημη ΡΟΜ και μετα το ξαναγυρισω καποτε σε επισημη Samsung ισχυει η εγγυηση μου? 2.επισης πρεπει αμα ξαναβαλω επισημη ΡΟΜ να ειναι της ιδιας γλωσσας με την αρχικη επισημη που ειχε το κινητο(πχ αμα ειχε γερμανικη επισημη και βαλω καποτε αγγλικη επισημη) ευχαριστω :) 1.ισχυει 2.δεν ισχυει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 1.ισχυει 2.δεν ισχυει εννοεις δεν ισχυει η υποθεση μου η δεν θα ισχυει η εγγυηση αν κανω το "2" ? σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 εννοεις δεν ισχυει η υποθεση μου η δεν θα ισχυει η εγγυηση αν κανω το "2" ? σε ευχαριστω :) 1.ισχυει η εγγύηση 2.δεν ισχυει η εγγύηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teriparatide Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 1.ισχυει η εγγύηση 2.δεν ισχυει η εγγύηση σε ευχαριστω. αρα πρεπει να κινηθω προς την αγορα του αγγλικου.. απλα σε ρωτησα γιατι αν θυμαμαι καλα ειχε ειπωθει μεσα στο φορουμ καποτε οτι ασχετως τι γλωσσα ειχε το κινητο αμα βαλεις αλλης γλωσσας ΡΟΜ αλλα επισημη εισαι ΟΚ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μόλις τώρα παρατήρησα ότι ενώ τα άλλα 2 κινητά μου έχουν Full σήμα, το ΟΜΝΙΑ έχει 4 γραμμές και πολλές φορές αναβοκατεβαίνουν ... από 1 εως 4 ... από 1 εώς 4 ... Να φανταστώ ότι πρέπει να ανησυχίσω και για αυτό ?? το Μέγιστο είναι 5 γραμμές ή 4 ??? Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Μόλις τώρα παρατήρησα ότι ενώ τα άλλα 2 κινητά μου έχουν Full σήμα, το ΟΜΝΙΑ έχει 4 γραμμές και πολλές φορές αναβοκατεβαίνουν ... από 1 εως 4 ... από 1 εώς 4 ... Να φανταστώ ότι πρέπει να ανησυχίσω και για αυτό ?? το Μέγιστο είναι 5 γραμμές ή 4 ??? χρονια πολλα για την γιορτη σου.χαλαρωσε λιγο με το ομνια δεν εχει κανενα προβλημα.μην το παρατηρειs τοσο πολυ:p.δεν εχει τιποτα το σημα.κανονικα δεν μιλαs?σου παρουσιαζει διακοπεs στην ληψη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Κι εγώ αυτήν έχω, αλλά αυτά τα δύο skins δεν μου δουλεύουν....:( Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τα στείλεις ώστε να τα κάνω αντικατάσταση; Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά..... ok στα εστειλα στο πμ Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyro80 Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Σειρα μου να ρωτησω....Για να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη μου: 1.επιτρεπω την προσβαση απο το κεντρο διαχειρησης δικτυου του υπολογιστη 2.ανοιγω wifi παω μεσω resco file exporer στο my networks παω να κανω map drive αλλα δεν βρισκει τιποτα, καμια συμβουλή? Παράθεση Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2008 Σειρα μου να ρωτησω....Για να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη μου: 1.επιτρεπω την προσβαση απο το κεντρο διαχειρησης δικτυου του υπολογιστη 2.ανοιγω wifi παω μεσω resco file exporer στο my networks παω να κανω map drive αλλα δεν βρισκει τιποτα, καμια συμβουλή? εχεις κάνει share τον δίσκο?εχεις κάνει user με password γιατί αν δεν τότε δεν!!!! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts