Jump to content

[Επίσημο] Samsung Omnia (I900)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξερει κανενας ποιοσ εχει μνημη Micro SD .HC 16 GB? Σε τι τιμη?

Ριξε μια ματια στο http://www.scroutz.gr

Θα βρεις πολλα εκει και σε πολυ καλες τιμες...

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

• Απαντήσεις 13,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια μετα απο κατα λαθος σβησιμο ενος αρχειου της registry δεν μπορει να βρεθει το gps ουτε με το i-go ουτε με το destinator.

Γνωριζετε αν με hard reset θα επανελθει η registry;

Για το gps gate τι ρυθμισεις βαζουμε;

Παιδια μετα απο κατα λαθος σβησιμο ενος αρχειου της registry δεν μπορει να βρεθει το gps ουτε με το i-go ουτε με το destinator.

Γνωριζετε αν με hard reset θα επανελθει η registry;

Για το gps gate τι ρυθμισεις βαζουμε;

hard reset και 8α επανέλθουν ολα.

το gps gate μην το βαλεις

Εχω περασει το release 3.0, και οπως το εκανα εγκατασταση, στις ρυθμισεις, καποια στιγμη μου εβγαλε την επιλογη

Use low memory layout

με ενα ok και ενα cancel. Τι προτεινετε; Και τι κανει αυτο αληθεια;

Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Εχω περασει το release 3.0, και οπως το εκανα εγκατασταση, στις ρυθμισεις, καποια στιγμη μου εβγαλε την επιλογη

Use low memory layout

χμ,για τι πράγμα μιλάς ?

χμ,για τι πράγμα μιλάς ?

http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php

Use low memory layout

Υποτιθεται χρησιμοποιει λιγοτερους πορους απο το συστημα, η μονη διαφορα που βρηκα ειναι οτι στον καιρο δεν δειχνει την οθονη με τον καιρο της ημερας παρα μονο την 5νθημερη προβλεψη, προτεινω να πατησεις cancel
Το κανάλι μου στο Youtube για unboxings & reviews και το blog μου για deals.

Ξέρει κανείς πως και που κάνουμε εγκατάσταση τα αρχεία τύπου .dat ?

τα .dat ειναι αρχεια συστηματος και δεν εγκαθιστανται απ'οτι ξερω, αν πρεπει να αντιγραφουν, μαλλον με copy paste

τα .dat ειναι αρχεια συστηματος και δεν εγκαθιστανται απ'οτι ξερω, αν πρεπει να αντιγραφουν, μαλλον με copy paste

Δηλαδή αυτά τα .dat αρχεία, που αφορούν το συγκεκριμένο theme [ http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-omnia-modaco-com/274747/vista-space-for-spb-ms2-1/ ] που να τα κάνω paste ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

not official,but not cooked?

πως γίνεται αυτό ?????

:)

Λεω not official γιατι την εβγαλε το modaco μονο και οχι καποιο official site της samsung και not cooked γιατι μονο μια απο εκει ειναι cooked by paul, παραλλαγη της HIJ5 νομιζω...

Δηλαδή αυτά τα .dat αρχεία, που αφορούν το συγκεκριμένο theme [ http://www.modaco.com/content/i900-omnia-http-omnia-modaco-com/274747/vista-space-for-spb-ms2-1/ ] που να τα κάνω paste ?

Με καποια επιφυλαξη γιατι δεν το εχω δοκιμάσει αυτα πανε my device-->programe files--->Spb Mobile Shell , και θα πρεπει να αντικαταστησουν παρομοια αρχεια, για spb themes παντως θα προτεινω τον φιλο μας τον Ιταλο...

http://www.imarche.net/omnia/index.php

Με καποια επιφυλαξη γιατι δεν το εχω δοκιμάσει αυτα πανε my device-->programe files--->Spb Mobile Shell , και θα πρεπει να αντικαταστησουν παρομοια αρχεια, για spb themes παντως θα προτεινω τον φιλο μας τον Ιταλο...

http://www.imarche.net/omnia/index.php

Αυτά τα skins τα έχω εγκαταστήσει ήδη, απλά έλεγα μήπως το skin του modaco, έμπαινε πάνω σε αυτά του Ιταλού.

By the way, το skin "energy", και το skin "vista" στο section "kyro", σου τρέχουν κανονικά;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτά τα skins τα έχω εγκαταστήσει ήδη, απλά έλεγα μήπως το skin του modaco, έμπαινε πάνω σε αυτά του Ιταλού.

By the way, το skin "energy", και το skin "vista" στο section "kyro", σου τρέχουν κανονικά;

Ναι , τα εχω αφησει και τα 2 μερικες μερες. Εχω την 3.1 εκδοση

Ναι , τα εχω αφησει και τα 2 μερικες μερες. Εχω την 3.1 εκδοση

Κι εγώ αυτήν έχω, αλλά αυτά τα δύο skins δεν μου δουλεύουν....:(

Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τα στείλεις ώστε να τα κάνω αντικατάσταση;

Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδες δυο ερωτησουλες

1.αν βαλω μη επισημη ΡΟΜ και μετα το ξαναγυρισω καποτε σε επισημη Samsung ισχυει η εγγυηση μου?

2.επισης πρεπει αμα ξαναβαλω επισημη ΡΟΜ να ειναι της ιδιας γλωσσας με την αρχικη επισημη που ειχε το κινητο(πχ αμα ειχε γερμανικη επισημη και βαλω καποτε αγγλικη επισημη)

ευχαριστω :)

παιδες δυο ερωτησουλες

1.αν βαλω μη επισημη ΡΟΜ και μετα το ξαναγυρισω καποτε σε επισημη Samsung ισχυει η εγγυηση μου?

2.επισης πρεπει αμα ξαναβαλω επισημη ΡΟΜ να ειναι της ιδιας γλωσσας με την αρχικη επισημη που ειχε το κινητο(πχ αμα ειχε γερμανικη επισημη και βαλω καποτε αγγλικη επισημη)

ευχαριστω :)

1.ισχυει

2.δεν ισχυει

εννοεις δεν ισχυει η υποθεση μου η δεν θα ισχυει η εγγυηση αν κανω το "2" ?

σε ευχαριστω :)

1.ισχυει η εγγύηση

2.δεν ισχυει η εγγύηση

1.ισχυει η εγγύηση

2.δεν ισχυει η εγγύηση

σε ευχαριστω. αρα πρεπει να κινηθω προς την αγορα του αγγλικου..

απλα σε ρωτησα γιατι αν θυμαμαι καλα ειχε ειπωθει μεσα στο φορουμ καποτε οτι ασχετως τι γλωσσα ειχε το κινητο αμα βαλεις αλλης γλωσσας ΡΟΜ αλλα επισημη εισαι ΟΚ..

Μόλις τώρα παρατήρησα ότι ενώ τα άλλα 2 κινητά μου έχουν Full σήμα, το ΟΜΝΙΑ έχει 4 γραμμές και πολλές φορές αναβοκατεβαίνουν ... από 1 εως 4 ... από 1 εώς 4 ... Να φανταστώ ότι πρέπει να ανησυχίσω και για αυτό ?? το Μέγιστο είναι 5 γραμμές ή 4 ???

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Μόλις τώρα παρατήρησα ότι ενώ τα άλλα 2 κινητά μου έχουν Full σήμα, το ΟΜΝΙΑ έχει 4 γραμμές και πολλές φορές αναβοκατεβαίνουν ... από 1 εως 4 ... από 1 εώς 4 ... Να φανταστώ ότι πρέπει να ανησυχίσω και για αυτό ?? το Μέγιστο είναι 5 γραμμές ή 4 ???

χρονια πολλα για την γιορτη σου.χαλαρωσε λιγο με το ομνια δεν εχει κανενα προβλημα.μην το παρατηρειs τοσο πολυ:p.δεν εχει τιποτα το σημα.κανονικα δεν μιλαs?σου παρουσιαζει διακοπεs στην ληψη?

Κι εγώ αυτήν έχω, αλλά αυτά τα δύο skins δεν μου δουλεύουν....:(

Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις τα στείλεις ώστε να τα κάνω αντικατάσταση;

Μήπως δεν έχω κάνει κάτι καλά.....

ok στα εστειλα στο πμ

Σειρα μου να ρωτησω....Για να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη μου:

1.επιτρεπω την προσβαση απο το κεντρο διαχειρησης δικτυου του υπολογιστη

2.ανοιγω wifi παω μεσω resco file exporer στο my networks παω να κανω map drive αλλα δεν βρισκει τιποτα, καμια συμβουλή?

Σειρα μου να ρωτησω....Για να εχω προσβαση στα αρχεια του υπολογιστη μου:

1.επιτρεπω την προσβαση απο το κεντρο διαχειρησης δικτυου του υπολογιστη

2.ανοιγω wifi παω μεσω resco file exporer στο my networks παω να κανω map drive αλλα δεν βρισκει τιποτα, καμια συμβουλή?

εχεις κάνει share τον δίσκο?εχεις κάνει user με password γιατί αν δεν τότε δεν!!!!