SAXOVTS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 άντε και όπου ναναι θα κανονίσω meeting με τους ομνιακιδες!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalyptos_82 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 H πλοηγηση πως ειναι κανει διακοπες? Παράθεση Poco: X3 NFC HTC: P3300, Sensation, u ultra Sony Ericsson: T20,T28s,T68i,K750,W580i Nokia: 5110, 6510, 6610, 3650 Samsung:A100, D500,Omnia,Corby Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VitzRs Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Ενεργοποιημενο... Μαλλον δεν ειμαι για φωτογραφιες εγω... Η λύση είναι μία "Tripod Stand for Mobile" :lol::lol: Παράθεση Eram quod es, eris quod sum.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 H πλοηγηση πως ειναι κανει διακοπες? Ναι εχει φυγει για το 4ημερο της 28ης. Απο τεταρτη και παλι πισω! Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 H πλοηγηση πως ειναι κανει διακοπες? όχι φυσικά!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Η λύση είναι μία "Tripod Stand for Mobile" :lol::lol: ΧΑΧΑΧΑ... Πολυ καλο.... Θα το εχω κατα νου! Ευχαριστω φιλε μου.:lol::lol: Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eirini25 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 seuxaristw kai sena s_wind :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rastabla Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλησπέρα σε όλους, ο άσχετος ξαναχτυπά. Μόλις κατέβασα το Release 2.6 WQVGA (240x400-Omnia) version. Είναι ένα zip αρχείο και το αποθήκευσα στον υπολογιστή μου. Πως θα το κάνω εγκατάσταστη στο κινητό μου; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Το κατέβασα από εδώ http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php Παράθεση Θάνος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλησπέρα σε όλους, ο άσχετος ξαναχτυπά. Μόλις κατέβασα το Release 2.6 WQVGA (240x400-Omnia) version. Είναι ένα zip αρχείο και το αποθήκευσα στον υπολογιστή μου. Πως θα το κάνω εγκατάσταστη στο κινητό μου; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Το κατέβασα από εδώ http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php Οριστε; Για ριξε μια ματια στη σελιδα που εβαλες. Installation Instructions! Δε σου κανει αυτο; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Καλησπέρα σε όλους, ο άσχετος ξαναχτυπά. Μόλις κατέβασα το Release 2.6 WQVGA (240x400-Omnia) version. Είναι ένα zip αρχείο και το αποθήκευσα στον υπολογιστή μου. Πως θα το κάνω εγκατάσταστη στο κινητό μου; Ευχαριστώ. Υ.Γ. Το κατέβασα από εδώ http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php πρέπει πρώτα να βάλεις το spbmobile shell!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 πρέπει πρώτα να βάλεις το spbmobile shell!!!!!!!!!!!!!! Αυτο δεν ειναι απο τα αυτονοητα; Ποιος ο λογος αλλιως να το βαλεις το release;;;;;;; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Παιδια θέλω βοήθεια...... Είμαι καινούργιος και θέλω να αγοράσω το Samsung omnia i900...... Εχω διαβασει πόσα post και άλλοι αναφέρουν οτι δεν κραταει η μπαταρία άλλοι λενε παρτε την αγγλική συσκευη και διαφορα τέτοια.... σκεφτόμουν να το αγοράσω απο τον σαραφίδη λόγο 12 ατοκων δοσεων...... Τελικά να το αγοράσω ή οχι; ξαναειχεs pda-wm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Αυτο δεν ειναι απο τα αυτονοητα; Ποιος ο λογος αλλιως να το βαλεις το release;;;;;;; έχει αποδειχτεί ότι τελικά δεν είναι αυτονόητο,αν κάνεις μια ανάδρομη προς τα πίσω θα δεις πόσοι ρωτάνε γιαυτό το πράγμα!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Areian0s Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 έχει αποδειχτεί ότι τελικά δεν είναι αυτονόητο,αν κάνεις μια ανάδρομη προς τα πίσω θα δεις πόσοι ρωτάνε γιαυτό το πράγμα!! Κατι μου λεει πως πρεπει να το παρουμε απο την αρχη. Αννα να ενα μηλο κλπ κλπ... Μη σου πω πως και 1+1= ; Παράθεση Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Κατι μου λεει πως πρεπει να το παρουμε απο την αρχη. Αννα να ενα μηλο κλπ κλπ... Μη σου πω πως και 1+1= ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 οκ περιμένω Κάνει upload ακόμη. Χάλια η σύνδεση μου απόψε. Έχω εγκαταστήσει και εγώ το release 3.0 (spb skins). Υπάρχει τρόπος από την αρχική σελίδα του skin να φαίνεται το start? Τώρα για να πάω εκεί αν΄θέλω πρέπει να πατήσει το κουμπί τερματισμού κλήσεως και από το Today screen να επιλέξω Start. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SAXOVTS Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Κάνει upload ακόμη. Χάλια η σύνδεση μου απόψε. Έχω εγκαταστήσει και εγώ το release 3.0 (spb skins). Υπάρχει τρόπος από την αρχική σελίδα του skin να φαίνεται το start? Τώρα για να πάω εκεί αν΄θέλω πρέπει να πατήσει το κουμπί τερματισμού κλήσεως και από το Today screen να επιλέξω Start. το start για να σε πάει που ας πούμε ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Κατι ακουσα για ομνια meeting.. Δεν το κανονιζετε 1 η 2 Νοεμβριου να κανουμε το meeting, να δουμε και τον Uli Jon Roth ?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iosifm Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 το start για να σε πάει που ας πούμε ? Κοίταξε το συνημμένο αρχείο. Ελπίζω να τα έστειλα σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 παω να πεταξω επανω την s2u2 v1.32 γιατι με την 1.22β δεν βρηκα προκοπη.. Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speck50 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 καλησπερα κ απ μενα, ενος ακομη κατοχου omnia. Σημερα επιτελους το παρελαβα απο πλαισιο και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες αφου το πειραματιστηκα λιγο με την υπαρχον μπαταρια πριν το βαλω για φορτιση. Αν και πολλες σελιδες του θεματος, κανω μια προσπαθεια να ενημερωθω περι της συσκευης κ θα επιστρεψω με τυχον αποριες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 ξαναειχεs pda-wm? Δεν ξαναείχα αλλά έχει εδώ και πολύ καιρο ο αδελφός μου........ Το θέμα είναι καθαρά λόγο μπαταρίας...... Αν δεν κρατάει περισσότερο από μέρα τοτε τι να το κάνω... ¨Εχει αναφερθεί σε άλλο thread ότι το omnia με αγγλικό μενού έχει καλυτερη εξοικονόμιση μπαταρίας και το αγοράζουν με αγγλικό μενού όμως να υποστιρίζει ελληνικούς χαρακτήρες...... Κάτι τέτοιο ισχύει:::: Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
septlc Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 καλησπερα κ απ μενα, ενος ακομη κατοχου omnia. Σημερα επιτελους το παρελαβα απο πλαισιο και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι εξαιρετικες αφου το πειραματιστηκα λιγο με την υπαρχον μπαταρια πριν το βαλω για φορτιση. Αν και πολλες σελιδες του θεματος, κανω μια προσπαθεια να ενημερωθω περι της συσκευης κ θα επιστρεψω με τυχον αποριες. αντε με το καλο Πριν ρωτήσεις οτιδήποτε για το Omnia : - http://3286.servehttp.com/omnia/ - διαβασε το FAQ - http://www.omniacs.net/ - κανε μια αναζητηση εδώ μέσα :):) Παράθεση http://galaxyss.blogspot.com/ - all about galaxy s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 παιδια το Ομνια ποσο καιρο εγγυηση εχει? ειναι fixed η εξαρταται απο το μαγαζι που το παιρνεις?? Ευρωπαϊκή εγγύηση αντιπροσωπείας (Ευρωηλεκτρονική/Φουρλής για Ελλάδα) 2 χρόνια από οποιοδήποτε κατάστημα αγοράς (νόμος) και για όλα τα ηλεκτρονικά καταναλωτικά αγαθά και οχήματα σε όλη την Ευρώπη. Από Wind (ελλάδος) αγορά με Δέσμευση τιμής και Επισκευής+εφ'όρου ζωής εγγύηση με τους όρους και προϋποθέσεις που θα βρεις στην ιστοσελίδα τους: http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1588&langID=1 Ελπίζω να βοήθησα και πάλι... :D:D:D:X:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cps424 Δημ. October 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2008 Σωστοόόόόςςςςςς.... :):) Ελπίζω και εγώ να βοήθησα ορισμένους! Η απορία που δεν έχω βρει λύση ακόμη και με καίει είναι πως γίνετε να πληκτρολογείς/αποθηκεύεις πάνω από 8 (κεφαλαία) ελληνικούς χαρακτήρες σε επαφή της sim (δεν με ενδιαφέρει η μνήμη της συσκευής), κοινώς από ότι έμαθα τα ελληνικά που πληκτρολογείς να ΜΗΝ είναι ηλίθιοι unicode χαρακτήρες (τι χρειαζόταν αυτό,τόσα χρόνια μια χαρά ήμασταν...κάτι βρωμονόκια το ξεκίνησαν αν θυμάμαι για τα εικονομυνήματα με ελληνικό κείμενο και ακολούθησαν και οι άλλοι φωστήρες...).Το κουλό είναι ότι αν αποθηκεύσεις μια καταχώρηση στη συσκευή και την κάνεις copy ή μεταφορά στη sim,η sim "χωράει" 10 χαρακτήρες,αντί 8 αν κάνεις απευθείας καταχώρηση στη sim!!! Με σωστά ελληνικά (αυτά ψάχνω) χωράει εώς και 16 χαρακτήρες στη sim, όπως γινόταν και στα παλιά μου κινητά... Καμιά καλή ιδέα;;;; :(:( ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;;; (για το unicode εννοώ).ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δυστυχώς με την ώρα τώρα συμβαίνει και κάτι άλλο... Μόλις συνδεθεί στο PC την επαναφέρει στη σωστή που έχει το PC και μετά το Destinator7 την ξαναπειράζει! Μήπως,λέω μήπως, να αλλάξουμε και ώρα στο PC να είναι 1 ώρα μπροστά να σωθούμε! Επίσης,παρακαλώ πολύ αν κάποιος/α γνωρίζει σχετικά, αφού ως ηλίθιος εγκατέστησα ένα πρόγραμμα Cameramute.cab (για να μην έχει ήχο κλείστρου η κάμερα),αλλά αυτό φίμωσε όλες τις λειτουργίες της κάμερας μόνιμα!!! Επιπλέον δεν φαίνεται πουθενά στα εγκατεστημένα προγράμματα και δεν με αφήνει να το βγάλω...πάω για Hard Reset, ή υπάρχει τρόπος να σωθώ;;; HELP ME PLEASEEEEE... :blink::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts